Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2641 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 11. - 23:23

Melyikre gondolsz? Bor vagy pálesz?  ;)

Hozzászólás megtekintése

Hát én szívem szerint egyikre se, de ha mindenképpen választani kell, akkor a borra. ;)

Hozzászólás megtekintése

Ha vízzel mossák, akkor valóban jobb lesz mosatlanul!

#2642 Csövi

Csövi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 14:18

HI.Na. Beszéltem Májkival, 11-kor találkozó a bócsai k-ban. Jó lesz?Filly, találkozhatunk, de melyik felüljárón jössz át? 3 is van. Én a Fóthoz legközelebb esõn, azaz a "nagy felüljáróhoz" képest még 1-gyel lejjebb Pest irányába szoktam átmenni, mert az elenyészõen kis forgalmú, meg jobban is szeretem.?

#2643 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:30

És Májki mikor akar indulni a Szálenderbõl?Filly, Csövi most a "mi" felüljárónkról beszél?Csövi, te hol is tartod a lovadat tulajdonképpen - azaz honnan jössz?Többet már nem kérdezek, becsszó :)

#2644 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:33

Ha van kedvetek (és idõtök) beugorhatnátok a Határra "teve" pacit nézni :D

#2645 Csövi

Csövi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:38

Én Fóton, onnan jövök. szerintem a "ti" felüljárótokat mondom én is. Vagy nem. :rolleyes: Szerintem fél 11 körül indul, bár ezt nem kérdeztem meg.

#2646 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:42

Ha Fótról jössz, tényleg ugyannarról a felüljáróról van szó. A Szálendertõl az kb. húsz perc. Ennyi erõvel találkozhatnánk mi is ott veletek nem? :)

#2647 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:58

Inkább ne kavarjunk. Találkozzunk a kocsmánál, oszt majd visszafelé lovazunk együtt... Azért ha meglátjuk egymást a messzi távolban, ne bújjunk el! :gm: :D

#2648 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 16:15

Ok, majd meresszétek a szemeteket!Ha megint cicanacival és kobakkal álcázod magad, én úgysem ismerlek meg ;)

#2649 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 16:16

Ne aggódj, egyszer volt Gödön angol-Filly :gm: :D

#2650 Csövi

Csövi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 16:46

Szerintem is jobb a kocsmánál találkozni, legalább nem fagyoskodunk addig sem, míg várjuk egymást..Akkor elméletileg 4-en megyünk?

Edited by Csövi, 2006 január 12. - 16:47.

#2651 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 17:24

Ezúton köszönöm az érintetteknek a felajánlott segítséget. Megoldódott.

#2652 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 18:21

No Gyerekek, mi is birtokba vettük az új helyünket, úgyh ezúton szeretnék elbúcsúzni Tõletek és további jó lovazást kívánni a régióban! :yeah:

#2653 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 19:00

Neked is az újban! :)

#2654 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 21:08

Köszönöm! :kocc:

#2655 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 13:40

Rohanó kancák – 2006.01.15.Szombaton családi programom – nagyi látogatás – volt, ezért hétvégi lovaglásra a vasárnap maradt. Régi lovas barátném, Annamari is jelezte, hogy jönne lovagolni, ezért kértem neki lovat Gabitól. Bónusz-Manusz is tereplovaglást tervezett, kézenfekvõ volt tehát, hogy együtt menjünk. Én elõször a bócsai kocsmára gondoltam, aztán Manuszék meggyõztek, hogy a veresi csárdában forralt bor és zsíros kenyér is akad. Útba vettük tehát Veresegyházat.Katica paci a pálya szélénél már vissza akart fordulni, de Annamari unszolására mégis elindult, és az élre állt. Tele volt a hátsója, az elsõ ügetésnél már vágtázni akart. Az elsõ vágtánál el is rongyolt elõre, Merci utána Melindával a hátán. Aztán Melinda sikeresen visszafogta Mercit, és Katicát is sikerült visszavenni. Belami és Jedi kényelmes tempóban érte utol a két rohanó kancát. Ez a jelenet még sokszor megismétlõdött a nap folyamán: a kukoricás melletti úton, a medvefarm felé a ferde réten, a farm után visszafelé a kis- és nagy réten. Zsolti és én csak azt láttuk, hogy a másik két páros egyre kisebb lesz, aztán megállnak, és mi beérjük õket. Merci és Katica egymást hergelték. Annamari részsikerként könyvelhette el, hogy néha sikerült normális tempójú vágtára fognia Katicát. Belmai és Jedi csak az elsõ nagyobb vágtánál próbálkoztak, de azonnal jeleztük, hogy ez most nem a rohanásról szól. Annál is inkább, mert a talaj nem volt ideálisnak nevezhetõ.Lovasokkal is találkoztunk, elõször odafelé, mikor kiértünk az erdõbõl. A csárdánál három ló állt a mieinken kívül. Visszafelé úton pedig egy-egy lovast láttunk. Nem csak mi voltunk elvetemültek, hogy terepre merészkedtünk. Jól tettük, hogy elmentünk a csárdáig, mert a forralt bor finom volt, és befaltunk néhány szelet zsíros kenyeret.A hideg ellenére nem hibernálódtunk teljesen. Nekem az egyik kezem jobban fázott, mert az egyik termo kesztyûm otthon maradt, kénytelen voltam felemás kesztyûben lovagolni. Zsolti ugratott, hogy a cipõm legalább egyforma. A fagyos talaj miatt lassabban haladhattunk, de a három óra éppen elég volt a hidegben.Visszaérkezvén a tanyára még ott találtuk a lovakat, akik Gabiékat vitték tereplovaglásra, néhányan meg éppen indultak kifelé. Jutott azért nekünk is hely a lókikötõnél. Jedivel répát falatoztunk, míg száradt. Visszaérkezett késõbb Gaforka is Sikeressel. Nevetgéltünk rajta, hogy Sikeres olyan, mint egy rigolyás öregúr, mindamellett nagyon szerethetõ. Kutya –és macskadögönyözés után vettünk búcsút a tanyától.

#2656 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 15:55

Bizony a talaj kõ kemény, jócskán jeges.Filly, Adrienn! Ti merre közlekedtetek szombaton?Szombaton Zapolyaval tötymörögtünk a pályán, némi osztály/futószárban volt részük a lovaknak. Vasárnapra egy "rendesebb" terepet terveztünk Bouget-val, így elindultunk Dunakeszi irányába, hiszen erre állítólag járható a terep. No sikerült is olyan utat találnunk kezdetben, amin még jókat vágtáztunk, de amint közeledtünk a 2A-hoz egyre jegesebb, fagyottabb volt minden. A kis felüljáróig elléptettünk, ott aztán átvágtunk a tarlón és hazaindultunk. Ahol fa, bokor, bármi növényzet volt azt belepte a dér, csudaszép látvány ám egy hófehérbe öltözött erdõsáv mellett szép komótosan elvágtázni :D Hazafelé egy réten találkoztunk Gabiékkal akik akkor tartottak kifelé, jó messze voltak, csak integettünk egymásnak. Ugye Botond nem nagyon szalaszt el alkalmat terepen, hogy legalább egyszer (max kétszer:)) ne bakoljon. Odafelé eszébe sem jutott, amikor viszont elhagytuk a másik csapatot, Wapi is megkergült kicsit, Botond pedig kapva kapott az alkalmon, mint aki csak laza vágtába szeretne beugrani, lábai közé rántotta a fejét és amekkorát csak tudott kirúgott, szerencsémre nem akart orra esni, ezért kénytelen volt visszaültetni a nyeregbe, bár nem ez volt a célja. Hirtelen nem jutott jobb az eszembe: üvöltöttem mint a sakál vele, ami hatásos, abbahagyta a rodeot. Igazából semmi érdekes nem történt, csak nagyon jól esett kiszabadulni és a batárral kicsit küzdeni :dev:

#2657 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:01

Részemrõl Csomádról átbattyogtam Gödre (75 perc). Úgy éreztem magam, mintha tündérországban lennék, fantasztikusan csodálatos volt! Gödön találkoztam Csövivel, Adriennel és Májkival. Visszalovagoltunk Csomádra (30 perc :D). Ottan a Boszorkány kocsmában elfogyasztottunk néhány bögre forralt bort :) Ezek után én szép nyugisan visszabaktattam a lovardánkhoz (félúton muszáj volt pössentenem egyet, mert bár indulás elõtt ez a kocsmában már 1x megtörpént, a 11 deci forraltbor mégiscsak megtette hatását :D - ééééés Zsurmó mellém guggolt, együtt brunyáltunk! :yeah:). Ezt a végsõ másfél km-t leginkább becsukott szemmel tettem meg, a ló simán hazavitt :D

#2658 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:05

Ez király! Micsoda összhang! :D

#2659 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:35

Láttam egy nagy vizmosást Fótnál! :dev: :gm:

#2660 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 13:53

Pende,Ugyan rémlik, hogy azt írtad, elköltözöl a háromszögbõl, én mégis itt kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT! :kocc:

#2661 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 14:02

Visszaolvasok majd, köszönöm!! :kocc: :yeah:

#2662 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 14:18

Láttam egy nagy vizmosást Fótnál!  :dev:  :gm:

Hozzászólás megtekintése

Az nemtom, ki volt, mi Csomádon voltunk... :rolleyes: :P

#2663 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 15:30

Láttam egy nagy vizmosást Fótnál!  :dev:  :gm:

Hozzászólás megtekintése

Az nemtom, ki volt, mi Csomádon voltunk... :rolleyes: :P

Hozzászólás megtekintése

Odáig folyt!? :confused:

#2664 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 16:30

Ide megyek febr.  1.-étõl, szerintem jókat lehet majd lovagolni.  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Én erre gondoltam... (nem kell visszakeresned :) )

#2665 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 17:23

Ide megyek febr.  1.-étõl, szerintem jókat lehet majd lovagolni.  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Én erre gondoltam... (nem kell visszakeresned :) )

Hozzászólás megtekintése

Még nincs is febr.1.

#2666 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 19:35

Pende!Boldog szülinapot! :kocc:

#2667 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 19:53

Pende!Boldog szülinapot! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Kössssz! Pusssz! :kocc:

#2668 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 21:22

Filly beszámolóját azzal egészíteném ki, hogy én mindössze fél bögre forraltbort ittam, ennek elenére derûsen szemléltem az egyre vidámabb társaságot. (Mescalékkal találkoztunk a kocsmában) Fél négy felé - már kezdett szürkülni - rá kellett döbbennem, hogy Májki tényleg komolyan mondta, hogy persze, mindenkép visszamegy Gödre, de lehet, hogy csak holnap. :rolleyes: :D Én még aznap szerettem volna hazaérni, így miután a többiek megesküdtek, hogy a kocsma elõtti út egyenesen a gödi felüljáróig visz, vettem egy nagy levegõt és hazaindultam egyedül. Filly néhány száz métert kísért, aztán elkanyarodott (ezek szerint már nagyon kellett pisilnie, bár nem ezt mondta :) )Bársony egy kicsit meghökkent, hogy hirtelen egyedül maradtunk, elsõ indulatában igyekezett volna Zsurmó után, de hamar megbeszéltük, hogy mi most haza igyekszünk, mégpedig gyorsan, mert rohamosan szürkül, és ereszkedik le a köd. A nyílegyenes út azért néha elágazott, és nem nekem nem volt annyira egyértelmû, hogy jobbra, vagy balra egyenes-e, de azért baj nélkül hazaértünk. Mikor közeledtünk a felüljáró felé, néztem, hogy milyen sejtelmes, ahogy belveszik a ködbe, és csak néha villan fel a közelgõ autók lámpái elõtt. Olyan lehettem, amikor átkeltem rajta, mint egy szellemlovas, a ködbe burkolózva. :)Pende, sajnálom, hogy elmész.Most már tényleg elmarad a dunaparti lovaglásunk.

#2669 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 22:33

Sziasztok háromszögesek!Elõször: Pendének boldog szülinapot!Másodszor: rég jártam erre, godnoltam írok egy picit. :)Dunakeszi kontra SilveradoAz elmúlt hétvégén voltam kinn a háromszögben lovazni egyet, jól is esett, meg nem is, ugyanis nagyon szép volt a gödi erdõ, viszont nagyon friss volt alattam a paci, és végigvirgonckodta az egész utat. Odafelé sokat csúszkáltunk a jeges foltokon, visszafelé viszont -érdekes módon- már nem botladoztak annyit a lovak! Benn az erdõben megtaláltuk a fenyves részt, ahol vágtattunk is egy keveset, illetve engem még mindig csábítottak a kidõlt fenyõk egy jó ugrabugrálásra, de végül úgy döntöttem, hogy a kemény talaj+westernnyereg+teliseggû ló miatt nem használom ki a lehetõséget. Hazafelé a Szállender mellett jöttünk el, és elég nagy volt a mozgás. Egybõl gondoltam Pendéékre (remélem csuklottál!), de végül nem toltam oda a képemet... A tavalyi év utolsóelõtti lovazása is itt (D.keszi) történt, viszont az idei elsõ meg Silverado-n szakadó esõben. Nem tulajdonítok ezeknek a tényeknek különösebb jelentõséget, hisz mind a két kimenetel a saját elhatározásom volt, és nem a szerencse dolga, viszont megfogalmazódott bennem, hogy valamit másképp kéne csinálni. 31-én kilovagoltunk a nagy csapattal Sheriff vezetésével. Õszintén meglepõdtem, hogy ennyire bíztak bennem, hogy egy ismeretlen embernek kiadnak terepre egy pacit, de jól esett. Poros egybõl szólt, hogy nagyon angolosan tartom a szárakat, ezért engedtem rajtuk. Ezután a terepen végig azzal maceráltam, hogy összegyûjtöm a szárat, visszaeresztem, most megint sok-összeszedem, hû ez kevés lesz- eresztek. Azt hittem, hogy határtalan módon élvezni fogom a szabadságot, de ehelyett zavarba ejtett. Hiába tudtam, hogy jó kezekben vagyok, bízhatok a társaimban, és a lovamban is, de egyszerûen az elsõ órában el voltam veszve. Olyan érzésem volt, mintha egy fék nélküli kocsiban ülnék, amin mégis van fék... olyan furcsa, csupasz érzésem volt. Mivel nem használhattam a szárat úgy,ahogy idáig megszoktam, így kiesett egy fontos navigálási egység.Ezek után a terep végére már kezdtem megnyugodni, többfelé is tudtam figyelni, így kikerekedett a dolog, és megfogalmazódott bennem, hogy szeretném ezt a fajta lovaglást is jobban megtapasztalni. Január 1-én Cisco-n ülhettem. Teljesen meg voltam vele elégedve, vele hamarabb sikerült összhangba kerülni.Ezek után következett a hazindulás. Egyfolytában azon gondolkoztam, hogy hogyan lehet az, hogy egyes lovaknak (lovasoknak a lovukhoz) elég egy szál kötõfék, vagy bosal, másoknak meg idõröl idõre kombinált csodák jelennek meg szertárukban?! Na mindegy. Miután még mindig az igazi western bûvöletében voltam, kaptam egy meghívást lovazásra hobbis barátaimtól. Mivel nem akartam nem-et mondani, így elfogadtam. Kimentünk, felültünk hát a paripákra, és elindultunk. Szépen vitt a nagy benga, ahogy szokott, de a szárkat már újra a megszokott módszer szerint használtam, és rájöttem újra arra, amire már sokszor: mindegy, hogy mi van a lovon, maga a ló, és a lovas számít. Ezek után (mivel hazafelé ment volna szegénykém) elkezdtem finoman mozgatni a szárakat, és ezek után bummm! azon kapom magam, hogy a westernesnek kikiáltott hobbiló majdhogynem hattyú-formájú elegánsan görbülõ nyakkal tatteroskodik alattam. Na ez volt az a pillanat, amikor a 100 km nem 100km-nek "érzõdött" belül, hanem egy egész világnak. Ezután kicsit lehangolva, de hazaértünk. A pacit természetesen megdicsértem, hisz õ nem tehet arról, hogy nem tudja, hogy miért nyújtom elõre a lábam... meg voltam elégedve, vidáman, de kötelességtudóan furikázta a fenekemet végig a terepen.Tehát összességében elmondható, hogy nagy a különbség western és "western" között, de nem bánom, hisz egyik oldalról ott egy olyan paci, amelyiket nagyon szeretem, a másik oldalról, viszont egy -idõ után- nyugodt, laza stílus. Örülök, hogy mindkettõben részem lehet, mert attól csak több leszek, és nem kevesebb! :)

#2670 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 8:25

DC! Jó ilyeneket olvasni! :kocc: Hozzánk, a Határ-tanyára, mikor jössz lovagolni? Össze kéne beszélni! Ha jössz szombaton denszelni, megtárgyaljuk. :)

#2671 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 11:25

Kössz mindenkinek! :kocc:

#2672 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 16:42

Bársony egy kicsit meghökkent, hogy hirtelen egyedül maradtunk, elsõ indulatában igyekezett volna Zsurmó után, de hamar megbeszéltük, hogy mi most haza igyekszünk, mégpedig gyorsan, mert rohamosan szürkül, és ereszkedik le a köd. A nyílegyenes út azért néha elágazott, és nem nekem nem volt annyira egyértelmû, hogy jobbra, vagy balra egyenes-e, de azért baj nélkül hazaértünk. Mikor közeledtünk a felüljáró felé, néztem, hogy milyen sejtelmes, ahogy belveszik a ködbe, és csak néha villan fel a közelgõ autók lámpái elõtt. Olyan lehettem, amikor átkeltem rajta, mint egy szellemlovas, a ködbe burkolózva. :)

Hozzászólás megtekintése

Nemtom, miért vagyok büszke Adriennre, hisz se kutyám, se macskám (csak barátom...), de szívbõl örültem, hogy szombaton jó kedéllyel, magabiztosan vágott neki a hazafelé-útnak, és minden probléma nélkül haza is ért :) Tök jó érezni, hogy igenis sokat fejlõdünk az évek alatt...

#2673 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:20

Tényleg tök jó :)Meg az is jó volt, ahogy éreztem Filly hangjában az örömöt, amikor felhívtam este, hogy rendben hazaértem. Pedig se kutyája, se macskája nem vagyok ;)

#2674 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 20:09

Gratulálok Adrien!Tudom magamrol.hogy milyen sikerélmény.Óriási önbizalmat ad és összekovácsolja az embert a lóval. További sok sikert. Lovas Üdv Cavalcante :yeah:

#2675 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 9:15

Én is gratulálok Adrienn! :)De ugye volt olyan érzésed néha az út során, hogy "jé, hát ezt a helyet ismerem, ez az ahol Csutiékkal is jártunk a múltkor"? :D

#2676 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 9:26

Adrienn! Hadd csatlakozzak a gratulálók táborához, teljesen átérzem az eset mérföldkõ voltát. :) Ha már egyszer meg tudtad találni a hazafelé vezetõ utat, akkor ez legközelebb is menni fog! GPS használatra nem gondoltál még?

#2677 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 9:29

Pende, sajnálom, hogy elmész.Most már tényleg elmarad a dunaparti lovaglásunk.

Hozzászólás megtekintése

Valamikor még összejöhet, de legfeljebb szervezek egy bázarekettyei túrát, van arrafelé valami tó, majd kinevezzük Dunának. (Nélkülem is lehet arra menni, jó kajahelyek, meg fagyizó van a Dunaparton, ha nem magas a víz, akkor még fák is vannak, amikhez a lovakat lehet kötni. Ha emelkedik a szint, ne hagyjátok ott õket!)

#2678 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 10:17

Erre a dunaparti lovacskázásra beneveznék!Mondjuk akkor tájt amikor már nyugodtan lehet fagyit enni :D

#2679 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 10:19

Bi-bi-bíííí. Mi Csutival elég sokat lovagoltunk mostanában a Duna-parton.Sajnos most az új helyünktõl elég messze van a Duna, de kárpótol minket a jó kis erdõs, mindig vágtázható terep. :D

#2680 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 10:25

Bi-bi-bíííí. Mi Csutival elég sokat lovagoltunk mostanában a Duna-parton.Sajnos most az új helyünktõl elég messze van a Duna, de kárpótol minket a jó kis erdõs, mindig vágtázható terep.  :D

Hozzászólás megtekintése

Csak azt nem mondd, hogy fagyizós idõtök is van arrafelé! :mad: