Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2601 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 7:24

...20 éves vagyok...

Hozzászólás megtekintése

Szevasztok újak, kiskirálykisasszony, akko légy oly jó és javítsd ki az adataidnál a születési dátumodat.Kösz GL :gm:

Hozzászólás megtekintése

Megtörtént!!Í má jó lesz?Bocs akkor csak 19 :P

Hozzászólás megtekintése

Frankó. :)Canonball-nak üzenem, hogy újabb 1000 karakterben írja meg, hogy miben kéri a fórum segítségét. ;)

#2602 Szhib

Szhib

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 15:32

Sziasztok Fórumosok!Már néhány hete olvasgatom a fórumot,itt az ideje bemutatkoznom.Misinek hívnak, Bükkösdön lakom (baranya). Ez egy kis falu a Mecsek Ny-i oldalán.1995-óta aktívan lovagolok,"hobbilovas" stílusban,de a western vonz leginkább.8 lovunk van otthon+4bértartott.Jelenleg Kaposváron vagyok harmadéves az agráron.Általában a délvidék, és a pécs és környéke topicban leszek fellelhetõ.

#2603 Clairemon

Clairemon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:37

Sziasztok!Bocs, hogy kicsit késõn reagálok... Most fedeztem fel a bemutatkozót...Szóval 30 éves múltam. Évek óta (sok-sok) próbálok megtanulni lovagolni, több-kevesebb sikerrel.. Az utóbbi 2 évben több idõt töltöttem a ló alatt mint rajta. Sajnos. Közben sikerült valakinek abszolút kiölni belõlem minden bátorságot a lovagláshoz. Ezt inkább nem részletezem. 5 évvel ezelõtt kaptam egy nagyon szép kiscsikót Kála és Keoma lányát - Clairemont. Vele kapcsolatban csak jó és szép emlékeim vannak, szerencsére. Sajnos miután kiderült, hogy én nem nagyon fogok lovagolni, az anyagi helyzetem nem engedte, hogy csupán simogatásra és gyönyörködésre, babusgatásra tartsak egy ilyen csodálatos állatot, így sajna el kellett adnom.Azért a lovak társaságát továbbra is keresem, amikor csak tehetem kimegyek a lovardába ahol Claire lakott és meglátogatom a többi kedvencemet. Ezenkívül van 2 kutymó, 1 macs. Röviden ennyi.

#2604 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:42

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 14:01.

#2605 Clairemon

Clairemon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:45

Közben sikerült valakinek abszolút kiölni belõlem minden bátorságot a lovagláshoz. Ezt inkább nem részletezem.

Hozzászólás megtekintése

Szia,mit jelent az abszolút?

Hozzászólás megtekintése

Szia Dumdum!Hát az sajnos azt jelenti, hogy kb. 1 éve nem lovagolok, mert már akkor görcsbe rándul a gyomrom amikor elindulok a lovarda felé nemhogy még fel is üljek... Sajnos. Magyarul majrézok ezerrel....

#2606 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:47

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 14:01.

#2607 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:48

Clairemon!Ha már úgy is görcsöl és mégis mész, akkor ülj fel, max. megváltozik a helyzet!(vagy keress olyan helyet-lovat, ahol/akin biztonságban érzed magad!)

#2608 Clairemon

Clairemon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 13:07

Clairemon!Ha már úgy is görcsöl és mégis mész, akkor ülj fel, max. megváltozik a helyzet!(vagy keress olyan helyet-lovat, ahol/akin biztonságban érzed magad!)

Hozzászólás megtekintése

Köszi a bíztatást! Már gyûjtögetem a bátorságot!!

#2609 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 13:15

Hozzászólás megtekintése

Köszi a bíztatást! Már gyûjtögetem a bátorságot!!

Hozzászólás megtekintése

Van egy Félelmeink címû topik, ott leírhatnát mitõl is félsz, mi váltotta ki a félelmed (sõt, olvass bele! meglátod, nem vagy egyedül), mitõl félsz.Van, hogy az is elindít egy úton, ha az ember szembenéz, bevallja önmagának a félelmeit. Bár azt hiszem, te már elindultál, hiszen itt vagy közöttünk! :D

#2610 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 11:48

Van egy Kalmár Bandi nevû, most már nyugdíjas lovas a Tatiban, Õ csinálta a Koch ötöst a Lénárd Béla után. Õ legalább fél liter pálinkát ivott meg , mielött felállt volna a lovakra. Úgy semmitõl nem félt! :kocc:

#2611 Clairemon

Clairemon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 13:08

Van egy Kalmár Bandi nevû, most már nyugdíjas lovas a Tatiban, Õ csinálta a Koch ötöst a Lénárd Béla után. Õ legalább fél liter pálinkát ivott meg , mielött felállt volna a lovakra. Úgy semmitõl nem félt!  :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Kösz a tippet! Majd kipróbálom! Esetleg szerezhetnék egy pónit vagy egy hintalovat...... :D

#2612 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 13:14

Van egy Kalmár Bandi nevû, most már nyugdíjas lovas a Tatiban, Õ csinálta a Koch ötöst a Lénárd Béla után. Õ legalább fél liter pálinkát ivott meg , mielött felállt volna a lovakra. Úgy semmitõl nem félt!  :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Te jó ég! Hát ezért iszom a sört Silveradon! :rolleyes: :dev:

#2613 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 13:19

Hozzászólás megtekintése

Te jó ég! Hát ezért iszom a sört Silveradon! :rolleyes: :dev:

Hozzászólás megtekintése

Dehogy!Csak és kizárólag a veséd miatt! :D

#2614 Langibaba

Langibaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 797 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 20. - 20:22

Sziasztok!Zsuzsi vagyok. Ma jelentkeztem fel a fórumotokra. Már régen olvasgatom, de most éreztem magam elég bátornak, hogy regisztráljam magam.Magamról annyit, hogy életem a ló, mindegy, hogy milyen van fajtája vagy nincs. Az igazi szerelmem a kibséri, talán, mert nekem is az van.Az én lovas történetem is úgy kezdõdõtt, mint talán mindenkié. Egy pillanat alatt megfertõzi az embert és nem lehet belõle kiszállni. 12 évet vártam egy saját lóra és ez négy éve - véletlen folytán - sikerült.

#2615 Kislovas

Kislovas

Csikó

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 20. - 20:27

Üdv a fórumon Langi!! :D :D :kocc:

#2616 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 20. - 20:31

Jó fórumozást Langi! :kocc:

#2617 Langibaba

Langibaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 797 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 20. - 20:43

Köszönöm!Lehet, hogy szükségem lesz majd némi segítségre.

#2618 Bruck

Bruck

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 62 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 23. - 19:27

Sziasztok!Akkor én is bemutatkozom. Zsófinak hívnak, 19 éves vagyok. Elõször Rádiházán lovagoltam nyaranként tábotban, azóta is imádom azt a helyet. Utána egy edzõhöz kerültem, õ tanított meg végül lovagolni, rajtengedélyt is tettem. Belovagoltam egy csikót, hogy vele versenyezzek, mikor már jól ment, üzlet az üzlet alapon minden arrajárót ráültettek, így szegényem alkalmatlanná vált a komoly munkára. Ekkor váltottam lovardát és stílust. Tinnyén kezdtem díjlovagolni, Dallos Gyula egyik emberénél. Nagyon jó volt, rengeteget fejlõdtem, de mikor már 4ezret kértek 1 óráért otthagytam a helyet. Azóta keresek újat (3éve). Nemrég volt egy vadászlovagláson egy csúnyácska balesetem, akkor eldöntöttem, hogy ugrani soha többé nem fogok, de a lovaglást nem hagyom abba. A baleset egy csikóval volt, a vezetõlovas kikerülte az ugrást, több se kellett az én paripámnak, õ sem ugrott. Egyedül én. Medencetörés gyanúval vittek kórházba mentõvel, de végül kiderült, hogy nincs baj. Most nem lovagolok túl sokszor, hála az állatorvosi egyetem rugalmas idõbeosztásának és a telitalálat lovarda-ló-edzõ hiánynak. Állatom nincs sajna, szülõi ház nem alkalmas csak emberek befogadására. Szeretnék majd ha lesz idõm egy andalúz lovacskát, nagyon tetszik az a stílus. Jó pörgõs, mindig tüzes, ez való nekem. Meg egy leonbergi szerepel még a vágyaim között. (meg egy anatómia szigorlat...de azt nem lehet venni, pedig összekaparnék rá) Amúgy régen írtam ide, lehet hogy Sherif emlékszik arra, amikor Big Joe-val értekezett a szaténpárnákról. Akkoriban volt, õ a Papám, de már õ sem ír.Pá

#2619 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 23. - 19:34

Sziasztok!A nevem *Lilu*.Új vagyok úgyhogy gondoltam elõszõr bemutatkozom.6 éves koromban ültem elõszõt lóra.Az elõtt csak megsétáltattak nyaralás alatt.Unni kezdtem és amikor Badacsonyban jártunk egy fiatal lány megjegyezte, hogy szép tartásom van és adott egy lovardacímet ami a közelünkben volt, a Favorit lovardát.Elõször táborba mentem és mivel nagyon tetszett folyamatosan járhattam hétvégente.Egyik nyáron egy Rebeka nevû lánnyal körkarámoztam és mivel úy gondolta, hogy most már mehetek a "nagyokkal" berakott osztályba.Elõszõr egy Szultán nevû lovon próbálkoztam majd mindig új pacit kaptam.Sokáig tartott amíg egy barátnõmmel megkérdeztük, hogy lehetne-e szõrén lovagolni.Mi már csak ilyen ijedõsek vagyunk, legalábbis én biztosan.Külömben még mindig nyeregben ülnék. Szóval nagy gondban voltunk, hogy kire üljünk(ez az egész idénnyáron történt)Tehát Gyuribát megkérdeztük, hogy kit javasolna.Erre õ:-Az ég áldjon meg, hát persze, hogy a Kanesztát!Nekünk ennyi elég is volt, egyértelmû, hogy a kis kancára esett a választásunk.Elõször Klári ment majd egy fél óra után rám került a sor.Nagy nehezen de sikerült felülnöm.Nem volt semmi baj amíg el nem kezdtünk ügetni. Elég furcsa érzés volt fõleg mivel mindenki azzal poénkodott, hogy meghúztam-e a hevedert.Én meg úgy elkezudtem nevetni, hogy majdnem lezúgtam.Ez után simán ment minden. Fõleg mivel a drága tanárom kitalálta hogy könnyüügessünk amihez a kis pacimnak szemmelláthatóan nem volt kedve és ezt világosan a tudtomra is adta és nem volt hajlandó ügetni. Szóval én tanügettem. De hát ez is kész csoda volt fõleg az után ahogyan elmagyarázták:-Dõlj hátra, lazán ülj! Ne ess le! -hát igen, ez fontos :D Nemrég arra az elhatározásra jutottunk, hogy más lovarda után kéne nézni mert ez így nem valami jó, hogy csak körbe-körbe sétálunk.Tehát felmentema www.lovas.lap.hu -ra és ott végignéztem a lovardákat de csak egy volt ami tökéletes lett volna az pedig a XVll. kerületben volt.De láttam egy oldalt ami nagyon tetszett és megkérdeztem Zsubabát (mivel az õ weboldaláról beszélek) ,hogymondja meg, hogy Kistarcsán hova megy lovagolni.Erre õ megírta, hogy õ is vállal oktatást így háthamar fel is mentünk körülnézni és egybõl megtetszett minden.Tehát most nála lovagolok Carmenen.Tényleg nagyon jól érzem magam. Sajnos minden jónak vége szakad és ez elég hamar bekövetkezett. Carmen meghalt :( Így hát irány megint vissza Gyuribához. Megint lépés-ügetés elõre nem haladunk, inkább csak hátra. Aztán felcipeltem az osztálytársamat aki egybõl magáénak nyílvánította a lovardát :mad: Nekem pedig így semmi kedvem nem volt ottmaradni. Tehát megint weboldalak stb. Aztán nyáron elmentünk a Nemzeti Lovardába a gyereknapra. Nagyon megtetszett a színvonalas környezet és fõleg Buci. Gondoltam kipróbálom az egyik lovat de megsajnáltam szerencsétleneket mivel vagy 10 ló körbe-körbe sétált folyamatosan a 40 fokos napon. Na, a végén jött a terápiás-voltizs ló. Ok, na gyorsan rohantam hátha ez összejön de fél perc alatt az összes kisgyerek odafutott szóval ez sem jött össze :) Anyut megfûztem hogy kérje el az FBI ügynök (csak azért hívom így mert úgy emlékeztetett egy ügynökre az öltönyében a walkitalki-val tudom hogy rosszul írtam :D ) számát hogy felhívjük tudnék e ott díjlovagolni. Háát felhívtuk és kiderült hogy a BLSK csak díjugratás van. Puff, kilõve. Közben egy másik osztálytársam feljár a Deresbe és tõle is kértem egy telefonszámot. Na megint telefonáltunk, oda még járhatnék is mert elméletileg díjlovaglás is van. Szóval valószínû hogy oda fogok járni de mivel a kedvenc ügynököm felhívta az anyukámatr hogy a Nemzeti Lovardában viszont van oktatás ezért megint választani kell. De newm biztos hogy az NL -ben van díjugratás. Szóval szerintem valószínû hogy a Deres Lovasudvar marad. Hát röviden (vagy hosszan, ki hogy érzi :gm: ) ennyi a lovas letemrõl. Amúgy már voltam itt regizve csak nem tudtam azzal a nevemmel bejelentkezni így hát most csináltam egy újjat ami inkább közelít a nevemhet mint a Zsazsa. Hát ennyi :D

#2620 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 23. - 19:40

Szia Lilu, üdv a fórumon - megint :)Akkor te most Kistarcsára jársz a Deres lovasudvarba, ahol Carmen is volt? Azért néha még visszajárok én is oda. :)

#2621 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 23. - 20:23

Szia Lilu, üdv a fórumon - megint :)Akkor te most Kistarcsára jársz a Deres lovasudvarba, ahol Carmen is volt? Azért néha még visszajárok én is oda. :)

Hozzászólás megtekintése

Igen, valószínüleg oda fogok járni :) Remélem majd valamikor összefutunk. Amúgy hogy vagy? Ez off. Megírod privátban :confused: :)

#2622 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 9:53

Sziasztok! :ang: Bocsi, csak most fedeztem fel, hogy ilyen topic is van...Anita vagyok, 20 éves. Kb 13 éve lovagolok, de csak 7 éve rendszeresen, azelõtt csak havonta kb egy alkalommal lovagoltam. Sok helyen megfordultam már, voltam Tatteros (bérlovarda-Ilona, kemény 3 hónapig bírtam a betontengert. Sajnálom szegény pacikat, karámot sohasem látnak :( ), voltam Favoritos (ezt szerettem, csak sokat kellett utazni oda), jártam egy huszártanyára (Serf tanya), meg két magánlovardába. Jelenleg ( úgy 4 éve) egy magántanyán pacizom. 3 ló van itt, egy öreg bácsi a tulajdonosuk, aki mindennel foglalkozik( van itt tehén, malac, kecske....). A lovakat én ápolom. Van egy nagy kedvencem (csak én lovagolom, szinte az enyém, de sajnos csak szinte), akit már nagyon régóta szeretnék megvenni, de nem adja el. (gondolom már csak azért sem, mert akkor elvinném onnan és nem foglalkozna senki a másik két lóval) :hupp: Hát várok várok.... Amúgy egyszerû hobbilovas vagyok, nagyrészt terepre járok. Régebben díjugrattam, de már nem :D

#2623 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 10:30

Szia vinka!Fogadd szivéjes üdvözletemet! :kocc: :)

#2624 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 10:59

Szia vinka!Én is a Favoritban kezdtem, majd utána a Serf tanyán is jártam...Lehet vannak közös lóismerõseim.Egy isõben ott voltak a simaonpusztai lovak is: Szabina, Ildi, Flóra, Mákvirág. Ismerted õket?

#2625 Arfum

Arfum

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 14:17

Sziasztok!Nemrég fedeztem fel a fórumot,és úgy döntöttem én is csatlakozom.19 éves vagyok,a lovas pályafutásom 6 éve indult egy lovastáborban. Azt követõen viszonylag rendszeresen kezdtem járni egy magánlovardába,egészen 17 éves koromig,amikoris megkaptam Arfumot,életem elsõ saját lovát. Õ egy 10 éves pej mfv kanca. Sikerült úgy alakítani a dolgokat,hogy 1 évvel ezelõtt itthon tudtunk neki kialakítani karámot,és istállót,azóta elválaszthatatlanok vagyunk.Röviden ennyi lennék én. :) Üdvözlök Mindenkit!Arfum

#2626 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 14:22

Szia vinka!Én is a Favoritban kezdtem, majd utána a Serf tanyán is jártam...Lehet vannak közös lóismerõseim.Egy isõben ott voltak a simaonpusztai lovak is: Szabina, Ildi, Flóra, Mákvirág. Ismerted õket?

Hozzászólás megtekintése

Én is a Favoritba jártam :P

#2627 Borsi

Borsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 530 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 19:07

Én meg a Serf tanyán jártam elõször, és utána a Favoritban. :P

#2628 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 19:10

Szia Vinka! :) Az egyik magánlovi nem a Pilhál Gyuri báé volt? /a Serf nagy haverja.../

#2629 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 9:37

Sziasztok!Köszönöm az üdvözleteket! :kocc: Nem, nem a Pihál Gyuribá tanyájára jártam, Serf másik haverjához jártam, Pityunak hívják, egy Richárd nevû huszárlova volt Serfnél bértartásban úgy 6 éve.Simonpusztai lovakat nem ismertem ott :(Akiket ismertem: Molly, Linda, Sába, Léva, Bukfi, Bella, Levente. Nem is tudtam, hogy ilyen népszerû a Serf-tanya :kir:

#2630 Flipike

Flipike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 117 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 11:22

sziasztok!Én dél - kelet magyarországi vagyok,azon belül Békés megye.Már lassan egy éve fórumos vagyok,de még nem írtam ide,mert igazából csak most vettem észre.Szóval 97-ben 11 évesen kezdtem el lovagolni,egy év múlva lett meg az Én Drágám Flipper.Az elsõ pár évben próbálgatam vele versenyezni de nem volt túl sok sikerem a dologban,egy hobbizás után az egyik barátom kölcsön adta a western nyergét,ami szerelem volt elsõ ülésre.kevés edzõi segítséggel stílust váltottam.Azóta is csak hobbizok,csak azóta már egy csomó minden sikerült megtanitani Flipinek.remélem valaki észre veszi hogy írtam ide és válaszol

#2631 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 11:40

remélem valaki észre veszi hogy írtam ide és válaszol

Hozzászólás megtekintése

Szia Filipke!Észrevesszük ám :DÜdv a Fórumon! (még ha nem is friss a regisztrációd :))

#2632 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 13:00

Én is észrevettem, de nem válaszolok! :D

#2633 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 15:22

Akiket ismertem: Molly, Linda, Sába, Léva, Bukfi, Bella, Levente. Nem is tudtam, hogy ilyen népszerû a Serf-tanya  :kir:

Hozzászólás megtekintése

Bellán és Bukfin én is ültem, Mollyt csak látásból ismerem. :)Hát... én inkább hírhedtnek mondanám Serfet meg a társaságát. :rolleyes:

#2634 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 20:12

Szerintem a fél fórum ismeri a Serféket :DEz is ott készült, még ezer éve :D

#2635 Flipike

Flipike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 117 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 13:26

Köszönöm a hozzászólást....Még valaki???

#2636 *Lilu*

*Lilu*

Csikó

• Fórumtag
  • 232 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 14:07

Köszönöm a hozzászólást....Még valaki???

Hozzászólás megtekintése

Szia Flipike! :ang:

#2637 Flipike

Flipike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 117 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 14:24

Szia Lilu!tehát ha jól olvastam,te ugratsz?

#2638 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 14:42

Khm. Izé. Hátha valaki még nem látta... :rolleyes:

Mint a neve is mutatja, ez a téma a bemutatkozások miatt nyittatott: minden újtól ide várjuk rövid lovas életrajzát.   :)  Mivel minden eddigi ilyen téma elsüllyedt, és az újak mindig új topikot nyitottak, ez felkiáltójeles lesz, hogy mindig szem elõtt legyen. Persze ezzel együtt az is jó, ha mindenki minél részletesebben tölti ki az adatait. (...)Ezért aztán, ha már ez a topik felkiáltójeles, próbáljunk meg valóban csak a bemutatkozásokkal kapcsolatban beszélgetni.(...)Köszi elõre is az együttmûködést, és üdv minden újnak köztünk!   :)

Hozzászólás megtekintése

#2639 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 28. - 15:46

Hali minden újnak! Lilu, Vinka stb....

#2640 Kislovas

Kislovas

Csikó

• Fórumtag