Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#2601 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:02

Hejj, akkor már két foltoska van a csapatban! Nagyon szépek! Legyen bennük sok örömötök! :)

#2602 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:10

Nagyon aranyosak a kis foltos pacik :))

#2603 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:15

Nemrég belépett életembe Attayr, bár 2 hete még eszem ágában sem volt lovat venni... :nem: De ez a ló minden vágyamat testesíti...... :ang: , arab telivér csõdör, 4 láb kese, sárga... :kir: Tulajdonképpen egy nyereggel kezdõdött....ahogy megláttam beleszerettem, és utána elkezdett motoszkálni bennem a gondolat, de szép is volna egy arab lovon....és akkor Attayr rám talált itt a fórumon. Attayr és én

Edited by chyki, 2006 január 30. - 11:22.

#2604 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:30

Jajj nem is meséltem a tegnapi történéseket.Kimentünk barátnõmmel este 7-re a lovardába. Biztosak voltunk benne hogy akkor már üres a fedeles és azt csinálunk bent amit akarunk.Szóval kivittük a gyerekeket. Blankát és Bátort. Mi leültünk az egyik sarokba a padra gondoltuk mielött meghajtjuk õket szabadon legyen egy kis szabadság, szaglászhattak meg mindent amit szerettek volna. Szóval elengedtük õket és leültünk A két kis lökött meg ott állt elöttünk néztek érthetetlenül hogy most mi van. nem akartak elmenni mellõlünk. Ha véletlenül tettek egy pár lépést akkor is visszajöttek rögtön. Annyira édesek voltak.nem értették hogy most miért nincs munka és hogy mit is kéne csinálniuk. Egy 15-20 perc után aztán feloldódtak és ment a rotyózás ezerrel. Utána egy kicsit még hajtottuk õket körbe mind a két kézre aztán megint szaglásztak meg fetrengett a Bátor. Blanka nem szeret hemperegni :) Szóval ennyi volt. Ilyenkor mikor elnézem õket mindig arra jutok hogy az az öröm amit õk nyújtanak nekünk és szeretet minden pénzt megér :)))

#2605 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:31

Csikasz a foltosak is jönnek Tatárra?Mert tényleg nagyon szépek...

#2606 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:37

Csikasz és HH figyelmébe ajánlanám. :)Mázli&ÉnSzépen megnõtt a kis drága.

#2607 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:38

Jaj de kis baba pofija van! :)

#2608 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 12:40

Nagyon kis édes ez a pici lovacska :)))))

#2609 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 12:43

Tetszik a kibõvült SántaÕz ménes. :)

#2610 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 12:57

Csikasz!Gratulálok a két szép új szerzeményhez. Az a fekete nagyon kerek! Jól néz ki! Jó erõs kis ló lesz!Tudni valami a származásukról? Valami félvérek?

#2611 Maggie

Maggie

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 18:21

Bocsi h közbe vágok itt mindenbe, csak mondtátok h beszámoló és most nagy dolog történt. Maggie és én elõször mentünk ki egyedül terepre, és olyan büszke vagyok rá! Neki is és nekem is az elsõ önnálló utunk volt. És persze találkoztunk õzekkel + quadosokkal (- nem tudom hogy kell írni) és MAGGIE AZ ÉN BÜSZKESÉGEM! Úgy imádom! :yeah: :) :D(ez vasárnap volt)

Edited by Maggie, 2006 január 30. - 18:22.

#2612 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:11

Csikasz, nagyon szépek :yeah:

#2613 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:44

Nemrég belépett életembe Attayr, bár 2 hete még eszem ágában sem volt lovat venni... :nem: De ez a ló minden vágyamat testesíti...... :ang: , arab telivér csõdör, 4 láb kese, sárga... :kir: Tulajdonképpen egy nyereggel kezdõdött....ahogy megláttam beleszerettem, és utána elkezdett motoszkálni bennem a gondolat, de szép is volna egy arab lovon....és akkor Attayr rám talált itt a fórumon. Attayr és én

Hozzászólás megtekintése

Chiky, szívbõl gratulálok a Attayrhoz! Legyen sok örömed benne :)(Mire én felocsúdtam, te már meg is vetted.)

#2614 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 21:03

Attayr is nagyon szép lovacska. :)

#2615 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 21:43

A 2.lovam az elsõ lovam(szürke kanca) anyja volt,ami 1 sárga anglo-arab kanca.Ez a 2 éldegélt nálam 2005 nyaráig(1,5 évet),amikor komolyabbra fordultak a dolgaim az ugrósport irányába(edzõ,fedeles,stb.)akkor a 2 lovamat elcseréltem 1re.Ez a jelenlegi lovam szintén a 2.lovam(sárga anglo-arab kanca)csikója,szóval az 1. lovam(szürke kanca) testvére csak apáról különböznek.Ennek az apja a Gazal XII-1 (XV.tm.) nevezetû mén, ami Svájcban versenyzett nehézkategóriában(kb.140-150).Õ egy szintén szürke, 7éves anglo-arab herélt, 162 marm., nem egyszerû lovaglású,de nagyon jó, sõt zseniális lovacska.B/3-ig versenyzett. A nemzetközi mén-kanca versenyen összetettben 8.lett(a 96-ból!!!)!!!(az 1. öt külföldi import ugrófenomén lett!).Most nincs otthon lovam,Zsámbékon(Szent György Lovasclub) van bértartásban az edzések miatt!December végén és január elején beteg volt,kapott egy "alsó-léguti fertõzést",de hála Istennek január végére teljesen kigyógyult belõle!Most már 3-4 hete újra edzünk.Múlt héten ugrógimnasztikáztunk(3cavaletti-3meredek 1vágta 3meredek-1oxer)mindez 3m-es távolságra,de kijöttünk belõle!Jól megizzadtunk!

#2616 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 16:33

Sziasztok!Behalok a lovamon. Tegnap legalább fél órát gyakoroltuk hogy füttyre megáll bármilyen jármódból és a fal felé fordulva keresztbe lépegetve szépen forduljon meg. Fél óra alatt miután 80x belefordítottam a fejét a falba rájött hogy meg kéne állni és fordulni. (amúgy füttyre megáll, de tegnap gyakoroltuk elõször ügetésbõl és ez így már furi vol neki.) na szóval fél óra után rájött :))))))))))) Jeeeeeeeeeeeee! :))) Megcsináltuk még 1x 1x mind a két oldalra hogy biztos leesett e neki a lényeg aztán békén hagytuk emésztgetni. Na már annyira megemésztette a kis okos pacikám hogy egy füttyszóra megállt és magától megfordult. Imádok vele dolgozni mert okos és nagyon gyorsan fejlõdik. Néha el sem hiszem hogy csak 3 hónapja ültem fel rá úgy hogy elöttem még senki popója nem ült a hátám :))) Szóval mindig, folyamatosan büszke vagyok rá és imádom :)

#2617 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 16:49

Gratulálok a lószágokhoz és nagyon örülök neki, h. ha már nekem nem is, legalább nektek lehet lovatok. Sajnos amíg nem sikerül megszabadulnom ettõl az elképesztõ méretû adósságtól, amit kénytelen voltam a nyakamba venni, (diákhitel) addig még csak nem is álmodozhatok saját lóról. Ez pedig még több év is lehet, hacsak vmi csoda nem történik. (lottó ötös, v. vmi hasonló) Most tessék nagyon-nagyon sajnálkozni az én sanyarú sorsom felett!

#2618 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 17:24

Mézszín Sörény! Én drukkolok neked hogy hamar rendezd az adóságaidat és saját pacid legyen. Nagyon nagy öröm :))))

#2619 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 17:51

Köszi!

Edited by Mézszín Sörény, 2006 február 1. - 17:52.

#2620 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 21:39

Sziasztok!Ma voltam Moccánál!Nagyon nagyot sétáltunk ám! :ang: Kimentünk elõször is a bevezetõúton,mert hát arra annyira félelmetes dolgok vannak,hogy csak na!Ékes példa egy bála!!! :eek: Láttatok már bálát?!Annyiminden elbújhat mögötte/mellette/fölötte/benne/alatta!!!! :eek: De miután körbejártk párszor,és jól megestük,beletörõdtünk,h most nem halunk meg mégsem :D Aztán a nagy izalom után sétáltunk egy galoppkört,ahol megnéztü a bocikat,a többi loat,meg egy somó ugyszintnagyon ijesztõ dolgot(pl:szalag,beleágyazódva a homokba.... :gm: :D )Szal ma is volt egy nagyon érdekfeszítõ,izgalmatos napunk! :) Nagyon büszke vagyok rá,mert azér egyszer sem parázott be nagyon!!! :cool:

#2621 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 14:25

Lusta vagyok, utálom a telet, hideg van, ha esik a hó akkor elolvad, ha megmarad ráesik valami amitõl jeges lesz az egész és élvezhetetlen, csúszkálós...Szeretnék olyan képeslapba illõ lovaglást, amilyet 1-2 éve télen átéltem. Finoman alkonyodik, nagy pelyhekben hull a hó, csönd van az erdõben, csak a lovam szuszogása és a paták halk dobbanása hallatszik. Sétálunk, beszippantjuk a hó semmihez sem hasonlítható friss szagát ami keveredik a lovam finom illatával... Ehelyett vagy mínusz 15 fok van hó nélkül, vagy ... ehh. Legyen már tavasz! Ki akarok heverni a fûbe és hallgatni, ahogy nõ s ahogy Ramóna legeli. :)

#2622 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 17:51

Egyetértek!Szavazzuk meg! :P :D :yeah:

#2623 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 20:14

Itt Délegyházán egész nap esett a hó, nagy, lusta pelyhekben - ahogy a nagykönyvben az meg van írva :D Annahegyre nem jutott belõle?

#2624 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 21:00

Bizonyára jutott. Csakhogy egész nap egy rusnya irodaházban ültem az Astoriánál... :(

#2625 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 21:05

Asszem a rekorder en vagyok. Hetek ota nem lattam a lovamat. :hupp:

#2626 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 19:20

Asszem a rekorder en vagyok. Hetek ota nem lattam a lovamat.  :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Látni minden nap látok lovat... de az kevés. :cool:

#2627 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 22:29

Képzeljétek, lovam van, és senem plüss, megsenem fa.És töredelmesen bevallom, hogy kényszer alatt vallok. :rolleyes:

#2628 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 8:36

Gratulálok Maugly! :) Nagyon sok kellemesen eltöltött idõt kívánok nektek! :kocc:

#2629 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 9:27

Maugly, kifejtenéd bõvebben? Esetleg képek? :)

#2630 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 11:13

Lehet még gumiló is. :D

#2631 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 12:32

Lehetne, de senem gumi. Gumiból elég egy is... :rolleyes: :)Számomra szépséges, majdnem-kétéves. Sok segítséggel, együtt fogjuk tanulni a frankót. Õ a jó-lóságot, émmeg a jó lovasságot. Okos, bújós. Hullámzó a becsületes neve, nagyon örülök, hogy alkalmam nyílt a tulajdonosának lenni. Már csak a gazdájává kell válnom. :)Képeket itt találhattok az érkezésérõl, meg az elsõ istállóban tutujgatásról. :DÉs mosmá akárhányszor is leírhatom, hogy a lovam, az én lovam, mer már nekem is vaaan! :kir:

Edited by maugly, 2006 február 10. - 12:33.

#2632 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 12:34

Maugly gratulálok! :kocc: De a képeket nem tudtam megnézni.De, most már mûxik. :)

Edited by hubertus, 2006 február 10. - 12:35.

#2633 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 12:34

Képzeljétek, lovam van, és senem plüss, megsenem fa.És töredelmesen bevallom, hogy kényszer alatt vallok. :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Kicst bõvebben nem lehetne? Hogyvót, mintvót, milyen fajta, hól tartod, képek stb.Vigyázzatok egymásra. Gratulálunk!!! :kocc:

#2634 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 12:51

Kicst bõvebben nem lehetne? Hogyvót, mintvót, milyen fajta, hól tartod, képek stb.Vigyázzatok egymásra.  Gratulálunk!!! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Hát, még tavaly, tél elején találkoztam vele, nagyon-nagyon megtetszett. Aztán sokáig úgy tûnt, nem fogom tudni megvenni. De tegnap mégis hozzám került, igen nagy örömömre és megelégedésemre. :D Magyar félvérnek van sütve, szerintem jó a családfája (már amennyire én értek hozzá): Kohelian-Kenitra apukától, és Galamb anyukától van. :)Csikasz és Homlok a házigazdánk, remekül beilleszkedett az itteni csapatba. Nincs nehéz dolga, csak nem kell kétségbevonnia, hogy a helye legalul van... :rolleyes: Azért bízom benne, hogy idõvel kitör belõle némi dominancia. :)

#2635 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 13:02

Druszám, gratulálok! :)Jó kis hosszúhátú jószág (kanca?), jól fog mutatni rajta a western-nyereg.

#2636 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 13:20

Mau!Nagyon szép ez a lópaci. :yeah: Megparellized,? vagy ezt meghagyod a Fuszeklinak? :D

#2637 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 13:27

Ejha Mau, gratulálok :kocc:Találjátok meg egymásban amit kerestek :)

#2638 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 13:56

Mau, itt is gratulálok Neked, és sok szerencsét kívánok újdonsült lovadhoz :)

#2639 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 19:54

Hozzászólás megtekintése

ejha, ezzzzigggen! Gratula Mau! Sok örömöt Hozzá! És érezzétek jól egymást :ang: :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 20:01

Én is gratulálok, vigyázzatok egymásra! :ang: