Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#2601 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 12:53

Kivételesen nem én voltam. :D Köszi, neked is! A családom nyáron szokott felköszönteni, így hát akkor tartom. :)

#2602 hugi

hugi

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 22:36

Kedves Farmlakók!

Örömteli hírrel szolgálhatok:
elkészült a pályavilágítás, lehet jönni esti nyargalásra! :yeah:
Andyka már meg is tesztelte, és elégedett volt.
Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek!

MÁS!

Aki részt vesz a karácsonyi "ajándékozzuk meg egymást" programban (24 fõ), az holnaptól bármikor jöhet és kihúzhat egy névvel ellátott fecnit a nálunk lévõ sapkából. Érdemes minél elõbb, hogy még legyen idõ felkészülni.
A résztvevõk:
Kamikazee, Andyka, A Pál, Fakó, pudleinere, Patrik, Krisztián, Kitti, Fruzsi, Vega, DZ, Csuti, Bee Serious, HegiKati, Adrienne, Anikó (Csillag gazdi), Mia (Mogyoró gazdi), Jucc, SzõkePeti (ifjú, lelkes lovasunk, aki kisírta, hogy õ is részt vehessen, és megígérte, hogy dec. 20-ig mindenkit megismer), csitrik: Flóra, Eni, Noncsi, Kata, + én
Nem kell megrémülni, ha valaki olyat húz, akit nem nagyon ismer, mert az a lényeg, hogy megismerjétek egymást. Ha nagy a tanácstalanság, szóljatok, pár szóban tudok segíteni.
Attól még, hogy valaki ebben nem vesz részt, az nem jogosult arra, hogy jövõ hét szombaton ne jelenjen meg a Vegas-Karácsonyon!
Étel-ital: "mindenkihozvalamit"
tipp: sok bor = sok forralt bor :D

#2603 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 12. - 7:56

Megyek ma húzni. De kijaza Csillag és Mogyoró? :confused: A Csillagra van tippem: a szürke, Döme pocakját meghazudtoló méretű pocakkal rendelkező kanca. Mogyoró: a tökkopasz csikó?

Edited by Csuti, 2008 december 12. - 7:57.

#2604 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 12. - 9:20

Én holnap húúúzok. Már nagyon izgulok ám! ;) "csitrik: Flóra, Eni, Noncsi, Kata, + én" Te, mint csitri? :dev:

#2605 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 9:24

Tegnap este végre sikerült kipróbálni a pálya világítást: csúcs szuper! Ajánlom mindenkinek! Épp etetésre értünk ki, mivel nem a mi lovaink kapják a dupla zab adagot így elkötöttük õket és kint kapták meg a többiek elõtt a vacsit. Gondoltam míg elnyammognak rajta, addig pucolunk, de mire kihoztuk a felszerelést, már teljesen tiszta volt a vödrük :D Nagyon-nagyon ügyesek voltak, Döme, Wapi és Viking is lelkesen állt a pályamunkához (na jó bemelegítéssel és lesétálással együtt 30 percet "dolgoztunk"), annyira nem vették sértésnek, hogy nem a megszokott körülmények között nyergeltünk és lovagoltunk :) Mióta korán sötétedik, még nem voltam pályán, tartottam is tõle, hogy nem fog tetszeni Vik-nek, de mintha csak tegnap lett volna "edzés" úgy mûködött :D Nagyon jó idõt fogtunk ki, meleg is volt, a szél és az esõ sem ért még oda (hazafelé úton, már eleredt), így aztán nagyon kellemeset és jólesõt lovagoltunk :yeah:

#2606 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 9:59

Tele hassal dolgozni? :gm: Most elképzelem, hogy az a fél marák zab, amit mind a három kap, mennyire megnyomta a bendõjüket :D És mennyire lefáradtak a fél óra kemény meló alatt :D

#2607 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 10:03

Mi is aggódtunk egy kicsit miattuk. :D Már attól féltünk, hogy szakszervezetbe tömörülnek és sztrájkba lépnek, mert micsoda dolog az, hogy vacsi utáni pihenõidõben dolgoztatjuk õket?! Mindhárman olyanok voltak, mint a kisangyalok, szerintem a megdöbbenéstõl.

#2608 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 10:11

Nem, szerintem mert tudták, hogy vacsi után a pihenés jön, és ezt be is tartották, max ma a helyszín volt más, ahol ezt elkezdték :D :dev: (legalábbis ahogy Vik lelkesedését el tudom képzelni a pálya iránt :D )

#2609 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 10:17

Viking nagyon lelkes volt. Csak néztünk ki a fejünkbõl, hogy mi van ezzel a lóval?! Tényleg, mintha értékelte volna, hogy most õ is fontoskodhat. :D Annyira belelkesült, hogy vágtában megpróbálta leelõzni Wapit, hogy megmutassa, hogy õ milyen kis szorgalmas, ügyes és gyors ló. :ang:

#2610 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 10:42

Tényleg nagyon lelkes volt! Határozott volt az ügetés fokozás, jó-jó, igen apró mozdulat kellett az állj-hoz :) De elinduláskor sem kellett sokat macerálni. Pont annyit mentünk amennyi még rendben volt. Hát vágtában valóban lelkesen törtetett elõre :D

#2611 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 17. - 12:17

Na jólvan akkor, ezt örömmel hallom :) (a megálláshoz mindig apró jelzés kell :) )

#2612 hugi

hugi

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 18. - 23:07

Egy kis emlékeztetõ a szombati ajándékozásra:

...titkos, tehát a kitõl-t nem szabad elárulni, sem feltüntetni a csomagon, csak azt, hogy kinek, és elhelyezni a fa alatt. A megajándékozott aztán megkapja a csomagot, kibontja ott elõttünk és ki kell találnia, hogy kitõl kaphatta. A lényeg, hogy az ajándék ötletes legyen, jellemzõ arra is, aki adja, meg arra is, aki kapja, így ki lehet találni, ki volt az elkövetõ. 3 próbálkozás van, ha nem derül ki, akkor titok is marad.

Na azért nem örökre, a végén úgyis minden kiderül... :dev:

#2613 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 21. - 20:53

Nagyon jól sikerült az ajándékozós buli szerintem! Sok szép, hasznos és vicces ajándék talált gazdára. Az enyém is nagyon király (köszi Andyka!) . :) Nagyon kitettek magukért a résztvevõk és/vagy a résztvevõk szülei, olyan terülj-terülj asztal volt, hogy már a csipegetéstõl is jól laktunk, pedig csak vega kaják voltak. ;) Lóformájú mézeskalács (ott volt az egész ménes), süti, muffin, pogi, saláta, stb hegyek! És forralt bor, igen nagy mennyiségben. Ezúton is kívánok mindenkinek Békés Karácsonyt és lovaglásban gazdag év végi szünidõt! :ang:

#2614 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 22. - 7:49

Lóformájú mézeskalács (ott volt az egész ménes),

Vikinget hamar megtaláltam és megettem :dev:
Jól éreztem magam, jó volt a buli! A tervek ellenére mégsem én voltam a sofõr, így Délaci helyett kóstogattam az általa készített forraltbort is, meg amit Vega és Csuti fõzött azt is leteszteletem :D.

Vasárnap, mintha a lovak lettek volna másnaposak, Wapit és Vikinget úgy kellett noszogatni, hogy kiszivárogjanak az udvarból és még terepen is verenyeztek, hogy ki a lassabb bármelyik jármódban. Sokat ugyan nem mentünk, de csak a haza vezetõ úton volt hajlandó Wapi elõremenni és némi tempót diktálni :D (legalább annyit, hogy ne tûnjön ácsorgásnak a vágta :kir:) Pont idõben értünk vissza, így nem kellett sötétben lovagolnunk.

#2615 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 22. - 10:39

Nekem is nagyon tetszett a szombat, úgy, ahogy volt! Délután kipróbálhattam az ÚJ PÁLYAVILÁGÍTÁST :yeah: Habár szeretett állatom zéró lelkesedést mutatott a tetõ alól való távozás iránt, gonosz és galád természetemnek köszönhetõen sikerült elérnem, hogy 40 percnyi munkában kiegyezzünk :gm:

A vacsi elõtti kötõfékezés közben rájöttem, hogy Szellõn kívül már legalább 10 lovat be tudok azonosítani sötétben is :kir:

Külön elismerésem minden kézmûves mézeskalács, egyéb sütemény és minden étek készítõinek!

Ajándékok szolgálatban ... (és ez nem beállított kép! :ang: )
Köszönöm Csuti! Bódottágot hoznak a munkanapokba!

#2616 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 22. - 16:28

Nem nyitja meg a képet. :(

#2617 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 23. - 17:54

Boldog karajcsont mindenkinek! :kocc:

#2618 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 24. - 11:36

Sziasztok Farmosok! Sárika és magam nevében is Békés, Boldog Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

#2619 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 25. - 19:10

Boldog Karácsonyt mindenkinek! Tegnap délelõtt még kiugrottunk egy rövid karácsonyi terepre. Kaptam ajeszt Vikingtõl. Pucolás közben kedvesen beleharapott a fenekembe :dev: Azóta is fáj a helye. Remélem ennyivel beérte és nem tartogat még más meglepetést :D

#2620 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 25. - 19:20

Ez Viking, õ egy fórumos? :D

#2621 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 25. - 19:52

Tulajdonképpen fórumos, csak Õ még nem tud írni :dev:

#2622 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 25. - 21:07

Azt a mindenit :D Vele aztán lehet menni "gurulós" vágtákat :D

#2623 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 17:43

Lehet :D Bár ma annyira nem volt nagy menõkéje, de a saját kényelmes tempójában, pláne, ha olyan a kedve, szép hosszan "gurul". Meg van olyan is, hogy úgy gondolja, lassúak a többiek (arab, félvér) elõtte és letolja õket az útról :ang: Olyankor csak elõre kell engedn és máris minden rendben. Azt szeretem a legjobban, amikor szépen egymás mellett megyünk :yeah: Reggel DZ-vel mentünk egy rövidet, mert még karácsonyi ebédre is kellett menni, nagyon jó idõ volt! Pucolásnál azért figyeltem nagyon, igyekeztem nem az orra alá dugni a hátsófelem :) Holnap is kint leszek, remélem sikerül egy kicsit tovább maradni, azért feltöltöm a laposüveget némi lélekmelegítõvel és bekészítem az üveg Becherovka-t pótlásnak, a hûtõben levõ, már majdnem üres üveg helyére :dev:

#2624 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 30. - 12:45

Viki, ugye megyünk?

#2625 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 31. - 18:10

Boldog, lovazásban gazdag Új Évet kívánok minden kedves Farmlakó barátnak - ismerõsnek. :ang: :kocc:

#2626 cukor

cukor

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 2. - 0:34

Igen, Igen-igen... Boldog új évet és sok jó szagú szénát a tanyára!

#2627 hobbit

hobbit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 16. - 8:27

Sziasztok!
Nem érdekel valakit?
http://www.lovasok.hu/index.php?i=5961

#2628 cukor

cukor

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 17. - 15:31

Sziasztok! Most akkor farsangolunk, avagy sem? Nem azért, mert türelmetlen vagyok, csak mert már naponta 3x nézek ide, hogy íródik-e valami a témáról. -Meg aztán nem szeretnék valami összecsapott villámjelmezben brillírozni és hogy legyen elegendõ idõm elkészíteni, ezért aztán mindenképpen tudnom kéne, hogy akkor most mi lesz és hogy lesz. Mert ugye beöltözünk?! Áh mindegy is... én beöltözök és kész, mert imádom a jelmezes bulikat. Olyankor végre úgy öltözhetek fel, ahogy mindig is szeretnék, csak nem akarom vele sokkolni a népet, ezért vissza kell fogni magam. Upsz, megint túlbeszéltem magam?... :rolleyes:

#2629 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 18. - 18:34

Lesz,lesz, nemsokára érkeznek a hivatalos részletek a Rendezõ Bizottságtól :) /úgy fest, február 14./

#2630 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 19. - 13:03

Lesz háziverseny. Farsangi Freestyle Kupa 2009 február 14., szombat A verseny lényege, hogy mindenki készüljön a lovával együtt (vagy ha ilyennel nem rendelkezik, akkor beszéljen velünk, a lovarda mûvészei is vállalnak vendégszereplést) egy...egy bármivel. A bemutató kb 5-8 percnél ne legyen hosszabb, nehogy a nézõk kihûljenek, az elõadás stílusa pedig gyakorlatilag lehet bármi. De tényleg bármi. Azt kell választani, amiben a ló és a gazdája/lovasa is jó, amit be tudnak mutatni. Például ha csontot hoz vissza karjelzésre, akkor azt, ha a passzázs a gyengéje, akkor azt. De lehet ugratni, kutyát cuttingolni, pirelli mutatványokkal készülni. Kis kreativitás, valamennyi gyakorlás kell csak hozzá. Egyetlen feltétel van, ami alól nem bújhat ki senki, aki indul: a jelmez (a lovasnak kötelezõ, de akár a lónak, statisztáknak is lehet). A produkció lehet önálló, vagy páros, csoportos mûsor, a pontozás viszont mindenképpen egyéni lesz. 3 kritérium alapján fogjuk eldönteni, hogy a kupa kihez kerüljön: 1. a jelmez (ötlet, kivitelezés, összhang) 2. a feladat (nehézség, az adott lótól elvárható feladat végrehajthatósága) 3. a feladat megoldása. Az értékelés 0-5 pontig terjedõ skálán történik. 0-értékelhetetlen 1-gyenge 2-elmegy 3-közepes 4-ügyes 5-überfasza Vegyünk egy egyszerû példát, csak, hogy mindenki számára érthetõ legyen: Tegyük fel, hogy Póker, Medina és Vuk a gazdáikkal a „Trojka” fedõnevû produkciót szeretnék elõadni. Ebben az esetben Pál Ivanics Ivánnak öltözve a lovas szán bakján állva hajtja a hármas fogatot, Adri és Fakó Násztyenkának álcázva, piros takaróba bugyolálva utaznak a hátsó padon, néha bekiabálnak egy-egy autentikus kifejezést, mondjuk „davaj, davaj!” Az eredmény feltehetõleg a következõ lenne: Jelmez: mindenkinek legalább 4 pont, Fakónak 5 a kucsmája miatt Feladat: ha kitûzik célul egy kör megtételét a lovardában, valószínûleg mindháromnak legalább 4 pont, tekintve a lovak fogatos múltját Megoldás: a fenti lovak egymásra gyakorolt hatásából kiindulva valószínûleg a 0 közelében lenne (de lehet, hogy inkább a negatív tartományban, ha hozzávesszük, hogy a trió tûzifává aprítaná a szánt, a karámot, a kerítést...) Eredmény tehát: Pál-8 pont Adri-8 pont Fakó-9 pont Párosan, csoportban ugye kisebb a lámpaláz, egyénileg viszont nem kell a másikra is figyelni, ha összhangot akar az induló. Szóval tessék ügyesen választani! Én meg Hugi leszünk a bírók, a verseny jellegét tekintve szubjektíven, de igazságosan fogunk ítélkezni: mert például a kiskör, mint feladat nyilván kevesebbet és, mint ha piaffozol fél órát, de míg az elõbbit valszeg többen végre tudják hajtani, úgy az utóbbival azért lennének bajok. Mivel ismerjük jól az összes lovat, így azt is tudjuk melyik mire képes, ami szintén szerepet játszik a pontozásnál. Mi ketten nem indulunk, de készülünk valami performansszal...asszem. Eredményhirdetés este, jelmezben, a díjazottaknak ajándék, aztán mulatozás. !Fontos! 1. Bármennyire is jó dolog a meglepetés, azért mielõtt pingvinné változol, a lovadat pedig jegesmedve-bõrbe húzod, biztonsági okokból gyakorold el a programot jelmezben is, vagy legalább az elképzelt jelmezhez hasonló tárggyal ismertesd meg a lovadat, nehogy vérengzés legyen a vége. 2. Az aznapi körülmények nagyban befolyásolhatják az elõadást: fagyott talaj, esõ stb., erre legyetek tekintettel, a szórakozás a lényeg, nem a harc. Baleset hatóságilag tilos. 3. A pálya eszközeit természetesen lehet használni, vagy egyéb tárgyakat is, de a verseny kedvéért azért ne ássátok ki középen a Taxist. Szerintem nagyon jól fogunk szórakozni. Várunk szeretettel minden kedves farmlakót, farmlovast, érdeklõdõt, azt is, aki csak nézni jön. Idõben szóljon vissza mindenki, aki szeretne részt venni a versenyen, hogy tudjuk hány emberre/lóra számítsunk, mikor kell kezdeni, meg ilyenek. csók

#2631 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 19. - 18:39

Nos, végiggondoltam a dolgot.
Tetszik ugyan a gondolat, hogy hármasban lépjünk fel, ráadásul így a jelmezzel sem lenne gondom, de Fakó az usánkája miatt behozhatatlan elõnyre tenne szert, ez kicsit visszatart.
Amennyiben a fellépés helyszíne szabadon választott, én a baribariknál adnék elõ egy terepre indulásnak álcázott freestyle reining kûrt. Rövidített változatban. Mivel már érett, sokat gyakorolt produkcióról van szó, a magas szintû kivitelezés miatt nem aggódom. A vállalt feladat a következõ: a versenyzõ összeszedett(nek tûnõ) lovával lépésben halad a juhkarám széléig, plusz pontért esetleg néhány lépéssel tovább. A ló adott jelre (ez a fekete birkával való szemkontaktus, ennek hiányában a feladat helyes végrehajtása érdekében a birkának valamely irányba egy lépést mozdulnia kell, de legalább a fülét megbillentenie ) kifogástalan, szabadon választott irányba indított roll back-kel vágtába ugrik. A lovas lehetõleg rajta marad, mihamarabb felocsúdik és speed controllt követõen látványos sliding stopra készteti a lovát. Kiskör, újra lépés a juhokig, majd a nagy sikerre való tekintettel a gyakorlat ismétlése. (Azért is plusz pont jár ha a lovas elsõre eltalálja a roll back irányát - de ez kizárólag az én esetemben :rolleyes: )

A fenti gyakorlatot kívánság esetén a Pál/Póker párossal is elõ tudom adni. Ebben az esetben a birkával való szemkontaktus helyett Póker botlása, vagy a patája altt megroppanó ág is lehet a jel.

Várható eredmény:
1 - Jelmez - még nincs, ötlet se, de még lehet (ha súgtok, és valaki megcsinálja, mert magamtól úgyse megy :rolleyes: )
2 - elvárhatóság - Medina még csak a w. képzés elején tart. Na jó, a fejét néha már leteszi. A kûr (bocs, pattern) elemeinek végrehajtása elvileg még nem elvárható. Ja, hogy istenáldotta tehetség és született primadonna? Hát istenem... Az én lovam. :ang:
3 - kivitelezés - Tökéletes. Milyen lenne? Minden héten gyakoroljuk. ;)

Amúgy semmi elképzelésem, de egy karüszelhez esetleg csatlakoznék. A lovam meg tényleg istenáldotta, de hát ezt pontosan tudjátok.
Ha másképp nem, nézõként és szurkolóként mindenképp megyünk.

Edited by Adrienn, 2009 január 19. - 19:15.

#2632 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 19. - 20:07

Adrienn! :D :yeah:

#2633 cukor

cukor

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 19. - 21:28

Nálunk már elkészült a forgatókönyv, a jelmezeket még szüljük, a lovaink pedig még nem írták alá a szereplõi szerzõdést, de felvetettük az alma fejadag emelését nekik és úgy tûnik hajlani fognak a jó szóra. Vazul már-már kötélnek állt, de Csillag olyan sztárallûrökkel állt elõ, mint pl. a saját klimatizált boxban való ellés és a napi 3 órás fültõvakargatás eredeti disznósörtekefével. Dolgozunk a produkción, de ha a lovaink nem elég együttmûködõek, akkor a vendégszereplõk közül castingolunk. Én a kis csoffatag, masszõrmacskát már megkörnyékeztem és boldogan mondott igent a szerepre.

#2634 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 7:57

Azt hiszem nem a megfelelõ nevet választották a gazdák. A BOLONDOK TANYÁJA pontossabb meghatározás lenne :dev: :yeah: :D

#2635 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 8:16

Azok a birkák Vegason tényleg félelmetesek. Olyannyira, hogy még Jedi, a hõs bátor paripa is megijedt tõlük. Ennek okán Adrienn leírt feladata cseppet sem könnyen kivitelezhetõ. Amikor anno arra jártam, szerencsére sikerült Jedit az elsõ ijedtség után a birkák karámjához vezetni. A kerítés azért megnyugtatólag hatott. Ráadásul a jámbor gyapjasok is folytatták a legelést, ami meggyõzte a hátasom, hogy növényevõk, nem pedig lóevõ szörnyek. Nem vennék viszont mérget rá, hogy a legközelebbi találkozás során újra elõ nem adná Jedi a halálra rémültet - pusztán csak az én megtévesztésem céljából. Én ugyan már nem hiszek neki, de hátha a közönség bevenné, és magasan értékelné a produkciót. Még talán az Adrienn-Medina párost is megszorongathatnánk. :D :kir:

Edited by iBIza, 2009 január 20. - 8:16.

#2636 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 10:55

Válalom a hármasfogatban a szereplést és az usánkát is mellékelem de kizárólag abban az esetben ha a feladatot kiegészítjük még egy elemmel. Történetesen kötelezõ jelleggel kellene szerepelnie a földre kiterített nejlonfólia megközelítésének. Ebben a feladatban számottevõ pluszpontokra számítunk a látványelemekre és a sebes oldaljárásra amivel az objektumtól távolodunk. A feladat nehezítéseként esetleg a nejlon kerülhetne a birkákkal szemben az út másik oldalára a bejátathoz meg leállíthatnánk a lószállítót, az úton hosszában pedig a sárga locsolócsövet gondoltam kihúzni. Így a siker garantált és teljes lenne. :D :P A jelmezem már megvan elméletben. Holnap megyek beszerezni a kellékeket :yeah:

#2637 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 11:49

Énisénis :( :hupp: Nem tudjátok, mit meg nem adnák egy lovaglásért, vagy egy jó kis õrüldözésért :hupp: Nem kezdek el sírni, de azért majdnem :)

#2638 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 12:48

Kitaláltam! BoKa beöltözik kismamának és babakocsit tologat, a lovak pedig szabadon választott kûrt mutatnak be (jobbára lovas nélkül) amit Viking félmosollyal a szája sarkában BoKa mögül szemlél. Na?

#2639 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 13:41

Én is feltettem magamnak a kérdést, hogy Döme miben jó. Arra jutottam, hogy eséllyel indulhatna a "répa-alma kiszagolása kabátzsebben és annak lelejmolása bárkitõl, éhes és sovány vagyok tekintettel" és a "hogyan ne elõzzünk le egy éticsigát terepen" címû versenyszámokban.

#2640 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 15:18

Tényleg! Ki megy ki lassabban az udvarból? :dev: Szivárgó verseny! :D