Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2601 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:36

Jaja, Az Szent Bálamadzag minden csávából kihúz :kir: De már jön lefelé a pofámról a bõr, hogy mindig lenyúlom valakinek eme vízlehúzó alkalmatosságát (nem a bálamadzagot :D), ezért úgy döntöttem beszerzek egyet. Bár ki tudja, meddig lesz még lómosós idõ :o

#2602 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 7:48

Valaki el tudja küldeni a tegnapelõtti történetemet tötöZsónak? Nincs erõm leírni újra, nekem meg már nincs meg...Egyébként az "áldozat már jobban van, lehet, hogy a hét végén már hazaengedik a kórházból.

#2603 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 13:25

Dé! Eszem ágában nem volt megbántani téged!!! Csak próbáltam javaslatokat tenni. Mivel a sajátom ügyében még mindig nem vagyok elég okos (pedig ma megkaptam az instrukciókat, hogy mit is kezdjek vele - és tudom, hogy igaza van annak, aki mondta), de egyszerûen nagyon ki vagyok borulva miatta, és csak simán próbálok másoknak segíteni, mintegy enyhítendõ a saját bajomat! Sajnálom ha ez bántólag hatott, nem akartam! :hupp:Úgy látszik mostanában mindenki félreért, meg én is félreértek dolgokat, de hát ez van :hupp:Palo! Sztem tud róla, csak idõnként szokott szólni, hogy mostmár fejezzem be a "fényezését" :D . Szerény, mint az ibolya! De ..... jó! ;) Jóvan, jóvan BEFEJEZTEM! :DTajtékvonó késnek híjják, igen. Hát, ha még összekapirgáltok valamiket, hogy mi kéne, esetleg tudok arra járni, valamelyik hétfõn.... vagy megbeszélhetünk valamit, ha az jobb lenne.Roni!!!!! Mi a helyzet?????????

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 14:21

PH, szerintem egyikünk sincs mostanában a dolgai magaslatán, ez lehet a baj :) Egyébként milyen insrtukciókat kaptál (itt, vagy inkább magán?)?Voltam ma dolgozni. Illetve megbeszélésen. Nagyon bedobnak a mélyvízbe; tolmácsolni fogok menni 1-2 napra Somogy megyébe vadászatokra elvileg a hónapban, amcsiknak :rolleyes: Addig még össze kell szednem egy kis vadászati szakszókincset, magyarul is, meg angolul is :o Nem sokat konyítok hozzá sajnos. De remélem, nem sülök majd fel :)Aztán, mivel korán végeztem, meg Szellem is kivételesen, ezért bementünk a városba venni ezt-azt, elmentünk bõröshöz, meg vettem 15 méter gurtnit a hosszúszárhoz (elég olcsó volt!). Úgyhogy PH, majd karabínert veszek nálad szerintem, ha megyek.Ja, meg találkoztunk egy fél perc erejéig Jegytelen Pejjel, aki odaadta a prospektust, amiben a lovam szerepel! :kocc: Olyan jól néz ki a katalógusban, nagyon profi :) Mármint a katalógus, nagyon szép. Meg a kép is :cool:

Edited by Dé, 2005 szeptember 6. - 15:39.

#2605 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 18:18

Igen, szerintem is ez egy marha rossz periódus... de szerencsére a rossz után csak jobb lehet. Most azt várom ezerrel! :DMegy magán... az instrukciókkal kapcsolatban... :/Nah, az amerikai angol félelmetes! Majd csak hegyezd a füled! Én 2 hétig csak megszoktam, hogy egyátalán mit mondanak.... utána már marha jó, de addig.... :rolleyes:Simo ma átcsörtetett a boronán.... :mad: még jó, hogy semmi külsérelmi nyom nincs a lábán, merem remélni, hogy holnapra nem egy nagy buci lesz a lába helyén.... Sántából egy is elég! :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 19:19

Hát, én is várom, de egyelõre nyoma sincs :) Majdcsak jön...Ja, én is hallottam már amcsi angolt, meg kanadiat, ami mondjuk tetszett (2 félévig volt kanadai az angoltanárunk). USA-t nem kellett túl sokáig hallgatnom, szóval azt értettem, lehet, hogy nem volt nagyon durva. :rolleyes: Filmekben, ha eredeti nyelven nézem (általában így szokom), ott találok néha olyan beszédû emberkéket, hogy csak kagylózok, meg lesem a feliratot, amíg hozzá nem szokom.Hát, remélem, nem lesz nagyon gáz, végülis angolul beszélek folyamatosan néhány éve, tehát attól nem félek, csak a szakszókincs, hát az eleddig a közelembe sem került.Bár, ha azt vesszük, a szakmai felsõm is megvan, pedig elmentünk tiszta ifós szókinccsel meg felkészítéssel, és erre a vizsga anyagának 75%-a színtiszta business volt, amit mi nem igazán érintettünk :gm: Úgyhogy a vadászat is menni fog (mármint a zsargon, lõni nem fogok).Jaj, de ügyes ez a Simo, remélem én is, hogy nem verte be magát.

#2607 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 19:49

PH! Sok infóm lett az ügyrõl (anyától), holnapra még többet tudok majd. Most teljesen el vagyok havazva, de holnap este leírok Neked mindent. Más helyen is érdeklõdtök egyébként? Van valami újság? Ja! Még nem is meséltem Nektek, hogy az elmúlt 2 hétben szinte minden nap 1-1,5 órás terepekre járunk Kincsõvel EGYEDÜL! :D Az ég világon semmi probléma Vele, már teljesen leszokott a hisztikrõl. Olyan lassan tudunk hazafelé is vágtázni, hogy csak nézek, füttyszóra megáll. :) Soha nem akar visszafordulni, tegnap még a mellettünk petárdázó "kedves" srácok és a búcsú zaja sem késztette rohanásra. Kicsit összerezzent, de nagyon jó fej egy Állatka. Szeretem nagyon, na... :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 19:52

roni, most irigyellek, én az elmúlt másfél hétben csak lentrõl nézegettem a lovam hátát, az ablakomból meg a hegyeket. :) Jó, hogy ilyen jól megy Kincsõ, végén még kultúrló lesz belõle :kir:

#2609 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 21:08

:) Jaja! Erõteljesen rajta vagyunk a kulturlóvátételen! :D (Ez így elég érdekes szó lett... :gm: ) Szóval úgy tûnik, már mi is közlekedõ képesek leszünk, ha egy túra véletlenül nem pont Cséven kezdõdik majd, és nincs senki, aki elkísérjen... ;)

#2610 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 23:48

Gratu Roni az egyedül terepezéshez! Csak így tovább! :)PH, most így hirtelen összerittyentettem egy listát, hogy mi kéne még, de nem merem megmutatni, mert még a végén elhozod, én meg nem fogom tudni kifizetni. :gm: Majd megkérdezem még a többieket, hogy kell-e nekik valami.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 6:25

PH!Az elhozós körödnél nagyon nem érné meg neked egy hidegkúti kitérõ is (Pcsabától az annyira nincs már messze, de ezt te ítéld meg, hogy mi a messze) az énszerencsére nem túl sok (de épp elég :dev: ) cuccommal? Csak érdeklõdöm :)Tegnap eltûnt két tasak gyógyszere a lovamnak. :o A többi megvan, 1-et megevett, de 2 meg hiányzik. Ez nagyon paranormális jeneség, emelette felettéb bosszantó. Este fél11-kor ébresztettem fel szegény lovászt a telefonommal, hogy lent nem találkozott-e vele, de nem. Úgyhogy mindjárt indulok le tasakot keresgélni, mert vicces lesz újakat kérni a dokitól parajelenségre hivatkozva. :cool:...Na, voltam keresgélni, semmi. Ellenben rájöttem, hogy lehet, hogy teljesen hülye vagyok, és a 2 injekciót is tasaknak számolom itt nagy buzgóságomban, azokat pedig kereshetem :oNo comment...

Edited by Dé, 2005 szeptember 7. - 7:24.

#2612 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 9:43

Roni! Minél nagyobb, minél közelebb, minél olcsóbban! Ez a jelszó!!! Szeretném, ha ebben a térségben lenne - legalábbis nem lenne hátrány, mert pl. Gödöllõn tudok jó helyet, de az enyhén szólva messze van (nem véletlen nem az lett a legutóbbi választásunk eredménye). Meg Kecskeméten is tök jó helyek vannak... szóval asszem érthetõ... :)Mellesleg gratula a terepezéshez! Jó neked! Sárgulok az irigységtõl!!!Palo! Mint tudjuk, nem Donqui barátunk találta fel a spanyolviaszt, és nálam ezer éve mûködik a részletfizetés lehetõsége.... szóval írj bátran listát, és kitaláljuk a fizetési konstrukciókat ;) Renben?Dé! Ha már arra megyek, akkor tényleg beleférsz Te is, vagy esetleg jöhetnél velem (párosan szép az élet :D - csak nehogy megint félreértsen valaki) legalább meglátogatnád Palo-t. Sõt, ha Roni-nak kell valami, még oda is ellibbenhetek...Akkor már, ha lúd, legyen kövér! :)Dé! Szerintem neked is van egy kis üldözési mániád! :D Szintúgy nekem is, de nembaj! :DNa, akkor csajszák, találjátok ki, hogy mi kell, mikor, és hogyan, aztán bebarangolom nektek a Pilist! :)

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 7. - 9:44.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 11:49

PH, ez nem rossz ötlet, ha kiderül, melyik nap lesz ez a furikázás, és nem melózom, akkor elkísérlek szerintem. :)

#2614 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 13:39

Hétfõ???? :rolleyes:Bár még senki nem írt semmitsem.....

#2615 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 13:57

Roni! Minél nagyobb, minél közelebb, minél olcsóbban! Ez a jelszó!!! Szeretném, ha ebben a térségben lenne - legalábbis nem lenne hátrány, mert pl. Gödöllõn tudok jó helyet, de az enyhén szólva messze van (nem véletlen nem az lett a legutóbbi választásunk eredménye). Meg Kecskeméten is tök jó helyek vannak... szóval asszem érthetõ... :)Mellesleg gratula a terepezéshez! Jó neked! Sárgulok az irigységtõl!!!Palo! Mint tudjuk, nem Donqui barátunk találta fel a spanyolviaszt, és nálam ezer éve mûködik a  részletfizetés lehetõsége.... szóval írj bátran listát, és kitaláljuk a fizetési konstrukciókat ;) Renben?Dé! Ha már arra megyek, akkor tényleg beleférsz Te is, vagy esetleg jöhetnél velem (párosan szép az élet :D - csak nehogy megint félreértsen valaki) legalább meglátogatnád Palo-t. Sõt, ha Roni-nak kell valami, még oda is ellibbenhetek...Akkor már, ha lúd, legyen kövér! :)Dé! Szerintem neked is van egy kis üldözési mániád! :D Szintúgy nekem is, de nembaj! :DNa, akkor csajszák, találjátok ki, hogy mi kell, mikor, és hogyan, aztán bebarangolom nektek a Pilist! :)

Hozzászólás megtekintése

Hali!Nem gondolom, hogy én találtam fel a spanyolviaszt, de ha nem hírdeted ezt a lehetõséget senki nem fog róla tudni, én sem. Pedig volt idõ amikor jó lett volna tudni róla. Láttam néhány hírdetésedet, de nem láttam sehól. Sokan szerették vola ezt, de nem tudták elintézni. üdv: Donqi

Edited by don quihote, 2005 szeptember 7. - 14:18.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 14:22

Hétfõ jónak tûnik egyelõre.

#2617 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 17:04

PH! Nekem az a nyûgöm a hétfõvel, hogy 4ig csücsülök a suliban.. :( Tehát a loviba fél5nél hamarabb semmiképp sem tudok kiérni.. Vagy, esetleg tudsz Esztergom felé jönni? Magánban majd leírom mi kéne, meg a telekrõl is pár dolgot, amit tudok.

#2618 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 8:39

Roni! Várom a magánt ezerrel!Hétfõ (a mostani) kezd zicceres lenni, tehát lehet hogy nekem is csak 2 hely fér bele.... De Esztergomot útba tudom ejteni máskor is.... vagy a következõ hétfõn... esetleg...Donqui! Azért mert Te speciel nem tudtál a részletfizetési lehetõségrõl, attól az még volt, van és lesz is. Sõt, tudok még lovasboltokat sorolni, ahol szintúgy van mód erre...Ha érdekelnek a részletek, magánban szívesen leírom... Valószínûleg a két "részletfizetés" (a tiéd, meg az enyém) teljes mértékben különbözik egymástól, hiszen ahhoz, hogy ezt hirdethesd elég sok kritériumnak meg kell felelni... Neked is, meg a vevõnek is...Ennyi.ONPalo! Mi ez a nagy hallgatás???? Ha nem akarsz olyan sokat írni, felhívhatsz, leírom én! :D :DÚgy intézem akkor, hogy Dé és Te beleférjél a hétfõbe, de nekem 12-re már Pesten kéne lennem....Üdv, PH

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 8. - 8:40.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 8:43

Én úgyis korán kelek :) Vagy, ha így besûrûsödtél, akkor csak simán gyere errefelé Pestre Paloék után, és csak dobd be a cuccost. Szívesen furikázom veled, de ha neked esetleg ez így most egyszerûbb, gyorsabb, akkor majd furikázom másik napon, vagy valami :)

#2620 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 10:25

PH! Nekem az a nyûgöm a hétfõvel, hogy 4ig csücsülök a suliban.. :( Tehát a loviba fél5nél hamarabb semmiképp sem tudok kiérni.. Vagy, esetleg tudsz Esztergom felé jönni? Magánban majd leírom mi kéne, meg a telekrõl is pár dolgot, amit tudok.

Hozzászólás megtekintése

Persze érdekel a téma. Még nem láttam senkinél ezt a lehetõséget. Az én cégem dolgozik vagy 5 bankkal és az egyik szívesen felvállalta az árúhitel keretében. Ok. Magánban várom az észrevételeidet. Azért is jó lenne mert tudnálak ajánlani azoknak akiknek Te vagy közelebb. Meg a listát akik csinálják a hitelt. Kiváncsi vagyok rá nagyon. Azt pontosan tudom akiknek ez nem sikerült, pedig nem kicsi üzletek.

Edited by don quihote, 2005 szeptember 8. - 10:26.

#2621 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 10:28

Bocsi PH rossz helyre írtam a választ. Donqi

#2622 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 10:29

Donqui, mintha nem azt idéznéd, amire válaszolsz... :)Külsõsként még egy kis belekotty: van egy olyan sejtésem, hogy a PH-féle részletfizetési lehetõség nem igazán bankhitel-alapú. (PaintHorse, szólj rám ha tévedek :) )

#2623 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 10:45

Igen, Õz épp ezt próbálom magyarázni neki, de nem érti!!! :D :D És természetesen így az övé a pont!Mea culpa! Donqui-é a spanyolviasz is.... :DDe ha már így összefutottunk, lehet szó együttmûködésrõl ;)Dé! Én úgy gondoltam, hogy elõbb hozzád megyek, felszedlek, a cuccosodat kirakom, jössz velem Palo-hoz, és utána hazadoblak.... majd megyek tovább. Úgy nem jó?De egyenlõre üres a csomagtartóm... és jó lenne, ha mondanátok mi kell, mert ha még ma megrendelem ami épp nincs készleten, van esély hogy ideérjen holnapra....Hurry up!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 11:43

PH, nekem teljesen jó úgyis, persze, csak amiatt írtam, hogy ha sietsz, esetleg nem optimális neked 2X eljönni hozzánk. De ha jó, akkor megyek, persze :)Én már leadtam a "rendelést" asszem mindent, amit kõ. Légyfüggönnyel mizu amúgy? Ha van, az jöhet.

#2625 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 15:57

PH! Magán ment! :) Mindenki! Írtam vmit a Zsámbékosba, nézzetek már át, csak egy ötlet, de ha van hozzá kedvetek (Dé, tudom, hogy Te/Ti sajna nem érsz/tek rá :( ), akkor tudnom kéne minél hamarabb. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 16:26

Jó szórakozást, ha összegyûltök, bulizzatok helyettem/tünk is :)Nincs tele a lovam, neeem, nincsen ám. Elsétáltunk egy álló autó mellett, amit ráadásul már látott is, erre úgy beugrott mögém nagy ijedtében, hogy csak lestem, hová lett :gm: Tiszta lökött. De hát nem csodálom, 2. hete pihenõn van... De ha nagyon rossul lenne, biztos nem sétálna ilyen aktívan :kv:

#2627 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 16:28

Itt vagyok, itt vagyok! Hétfõn van az elsõ tanítási napunk, arról nem lóghatok :( 13:30-ig vannak elvileg elõadások, és 15:00-tól évnyitó vagy mifene. Nekem belefér a késõ délután is, bár nem tudom az nektek mennyire jó...Esetleg csütörtök reggel/délelõtt? Akkor nincs sulim, csak dolgozok délután.Vagy halasszuk egy-két hetet, amíg kiderül melyik az az elõadás, ami nem érdemli meg, hogy látogassam. :dev:

Edited by Palomino, 2005 szeptember 8. - 16:30.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 16:31

Bügyü... :(Már beleéltem magam az autókázásba pedig. :rolleyes:Hétfõn a késõ délutánnal annyi van, hogy esti gyógyszert kell adagolnom lónak, úgyhogy 7-fél8-ra vissza kell érnem. Amúgy minek mégy te évnyitóra? Nálunk senki se megy! :dev: Illetve elsõben megnézni az ember, milyen az, úgyhogy mindig van ott valaki... :gm:

Edited by Dé, 2005 szeptember 8. - 16:33.

#2629 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 16:43

Most valamit variálnak még a beíratkozással is, de még nem tiszta, hogy mit. Lehet, hogy az lesz délután, nem tudom. Ha évnyitó lesz, azon én sem maradok, de ez csak helyben fogom tudni eldönteni, az meg nektek már késõ... :/PH, amint egy kicsit összeszedem magam, megírom a listát. Amúgy egyik sem olyan égetõen sürgõs dolog. Csak a nyalósó az, ami már nem várhat sokat.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:06

Most jött meg a lóútlevelem (már Szelcsié) értesítõje, épp az imént. 7310 Ft-ért át is vehetem. Ugyan PH-nál most nem veszek sok mindent, de összegezve mégis aszondom: ajjaj :cool: :kv:

#2631 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:07

PH!Nyerged nincs olcsón? Kellene az új paccnak. Én is rendelnék mást is, de hétfõn csak f3-kor végzek.Pali jobban van, kiengedik szombaton. Valaki küldje át tötö-nek a történetet! Vagy nincs meg senkinek? Akkor le kell írnom mégegyszer, csak annyira nem akarom, mert akkor újra elkezdek remegni... :( Voltunk terepen Reménnyel, én szõrén Flancin, mert csak egy nyergünk van. Nagyon aranyosan viselkedik és már alakul, vastagosik! Nem is olyan nyugis, már mozgékonyabb, hogy tele a poci. Oltásokat, féreghajtót is kapott. Majd szombaton csinálunk fotókat.

#2632 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:08

Most jött meg a lóútlevelem (már Szelcsié) értesítõje, épp az imént. 7310 Ft-ért át is vehetem. Ugyan PH-nál most nem veszek sok mindent, de összegezve mégis aszondom: ajjaj :cool: :kv:

Hozzászólás megtekintése

És milyen? Szép?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:28

Az értesítõ? Gyönyörû :gm: Még át kell vennem ;)

#2634 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:32

Gigi, örülök, hogy hazaengedték Pali bácsit, add át üdvözletünket.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 17:37

Ja, igen, pedig ezt én is akartam írni! :)

#2636 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:08

Még nem engedték, csak talán szombaton...közben kiderült, hogy rosszabbul lett és rátették infúzióra, úgyhogy nem tudom, összejön-e a szombat. :( Köszi, átadom...

#2637 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 20:40

Pali jobban van, kiengedik szombaton. Valaki küldje át tötö-nek a történetet! Vagy nincs meg senkinek? Akkor le kell írnom mégegyszer, csak annyira nem akarom, mert akkor újra elkezdek remegni... :(

Hozzászólás megtekintése

vgigi!Ha már úgyis "felizgattad" itt a népet, meg bárki megkaphatja a "sztorit", aki magánban érdeklõdik, akkor nem lenne egyszerûbb ide feltenni? :rolleyes:Ui: Ismeretlenül is jobbulást kívánok neki!

Edited by Szellemlovas, 2005 szeptember 8. - 20:41.

#2638 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 7:42

Dé! A légyfüggönyön és a nyalósón kívül volt más is amit kértél (tudom.... a fekete nemmondomkia nevét...) Vagy csak én nem emléxem... :rolleyes:Gigi! Nyereg van ócsóért, még válogatni is lehet! ;) Fekete, barna.... olcsó, még olcsóbb... :DPalo! Mindegy, jó nekem jövõ héten is a hétfõ, nem gond. Csak Dé-t sajnálom, õ már nagyon kocsikázott volna... ugyi? :(A késõ délután nekem már nagyon nem jó - gyerek-szülõi-lóedzés... szal, az nemigazán... Maradjon a rákövetkezõ hétfõ - addigra kitalálja mindenki hogy mit is szeretne! Oks?PH

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 7:44

PH, a nyalósót nem én kértem, hanem Palo :gm: Tényleg sok volt az a 2 Claritin, nem hiába vannak a használati utasítások! :DElküldöm, mit is kértem, hogy tisztán láss ;)

#2640 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 7:50

Két tüsszentés között megpróbálok tisztán látni! :DMurphy szerint, ha már végképp nem boldogulsz, olvasd el a használati utasítást! :DPersze ez az összerakandó dolgokra vonatkozik, mint pl. egy Ikea íróasztal, de a gyógyszereknél is praktikus betartani, asszem :rolleyes: