Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#2561 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:39

Látom, te is Degecen születtél.

#2562 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:44

Szerintem meg gyárilag ilyen...( amolyan igazi köcsög :dev: )

Edited by Bokorugró, 2006 január 19. - 17:51.

#2563 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:47

Állásfoglalás nélkül hívnám fel a figyelmet, hogy aki oda költözik, az szándékosan lesz ottani lakos, aki meg ott születik, az nem tehet róla... Nem mindegy. :)Én, ha nem ott születek, akkor is oda költözök... :)

Edited by Ernest, 2006 január 19. - 17:47.

#2564 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:49

Rövid életed lesz, kedves Örni... :gm:

#2565 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:51

Ernest, igyuk má meg azokat a Heinekeneket! :kir:

#2566 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:54

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 6:46.

#2567 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:55

Látom, te is Degecen születtél.

Hozzászólás megtekintése

Nem.

Hozzászólás megtekintése

Szóval tehetsz róla... :dev: :D

Edited by Bokorugró, 2006 január 19. - 17:57.

#2568 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 17:56

Szegény Dumdum, biztos gondjai vannak, azé' ilyen most, ne bántsuk... :gm:

#2569 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:12

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 6:45.

#2570 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:18

Dackorszak... :D :dev:

#2571 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:21

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 6:45.

#2572 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 17:53

Éjszakai bújócska az erdõbenTegnap este egy jó lovaglás után leültünk a barátainkkal forralt bort iszogatni és vacsorázni. Kellemesen elpunnyadtunk, jóllaktunk, ittunk Abszintot (nem semmi pia!), beszélgettünk.Eccercsak elhúz a ház elõtt egy dzsip, majd egy perc múlva visszajön, éktelen dudálással. Kinézünk: az egyik közeli lótartó ismerõsünk kergeti a meglógott lovait. A barátnõjét kirakta tõlünk 200 méterre az erdõ szélére, hátha arra mennek a lovak.Két perc alatt öltöztünk fel a mínusz tíz fokhoz illõ ruházatba (síruha és társai :D) és rohantunk a megadott irányba, a tulaj meg egy másik lehetséges útvonalra állt be. Naná, hogy a gebék arra mentek! (Két elvetemült állatról van szó, egy pej kanca és egy szürke herélt.) Gyorsan kocsiba ültünk (vittünk egy alig-alig világító zseblámpát - ez mindig nálam van; meg két borjúkötelet) és mentünk a megadott helyre.A kedvesem a törött lábujjával és Brillcsi a kocsiban maradtak, mi pedig ketten Attilával elindultunk a lovak nyomán. Nálam volt a két borjúkötél és a lámpa, és csúszott a cipõm az 1 centis hóban, mint állat. Attila meg határozott léptekkel robogott elõre. Én világítottam a nyomokat, közben szemen vágott egy ág.. .hûdejóvót! :gm:Át kellett menni 3 sötét alagúton az M0-M7 alatt, addig egyértelmû volt, hogy merre mentek a lovak. Utána jött a nyomolvasó zsenink! Láttuk, hogy merre ment a tulaj barátnõje, a két ló persze nem arra... fel kellett mászni egy domboldalon. Addigra már fürödtem az izzadságban, mer' ugye jól felöltöztem a hidegre való tekintettel, de rohantunk amennyire tudtunk. Felértünk, gyönyörûen látszottak a nyomok a hóban (áldottuk a havat, pont jókor jött). Eccercsak nézek elõre a sötétben, meresztgetem a szememet: mintha valami hosszúkás fehér izé lenne ott elõttem. Ekkor mondta Attila is: az ott nem az Apacs (a szürke herélt)? Mondom én is azt nézem, hogy szerintem az. Lekapcsoltam a lámpát (mert attól gyakran megijednek a lovak) és szép lassan odasétáltunk hozzájuk. Meg sem mozdultak, szépen ácsorogtak egy helyben. Megfogtuk õket, borjúkötél a nyakukba és irány haza. Telefonáltunk, hogy megvannak a szökevények és elindultunk az istállóhoz.A gazdik jól lecseszték a lovakat, mi meg kaptunk pálinkát a megtalálás örömére. :kocc: Ráadásul tök jól lemozogtam a vacsorát. :dev: Megtudtuk, hogy összedolgozott a két szökevény: a kanca nyitotta ki a karám kapuját, a szürke meg az értelmi szerzõ lehetett. :) Egyébként rendszeresen meglógnak... hálistennek semmi bajuk nem lett. A kedvenc mondatom a nyomolvasás közben: "Winettou és Old Shatterhand bekaphatja!" :gm: :kir:

#2573 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 17:57

(vittünk egy alig-alig világító zseblámpát - ez mindig nálam van

Hozzászólás megtekintése

Akkó' má' mé' nem jól világító elemlámpa van nálad mindig? :gm: :dev: :P ;)

#2574 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 18:02

Akkó' má' mé' nem jól világító elemlámpa van nálad mindig? :gm: :dev: :P ;)

Hozzászólás megtekintése

Azé', mer' ma vettem elemet beléje.Ja, és a többieknek ez sem volt... :gm:

Edited by Aniko, 2006 január 23. - 18:57.

#2575 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 9:02

SziasztoK!2 nap pihi után ma megyek ki Blankához. A kisasszony ilyenkor rodeózni szokott nem kicsit. Tegnap este sajna késõn értem haza pedig ki akartam hozzá menni, és elengedni szabadon ugrálni a fedelesbe. Útálom ezt a hideget. Csórikám nem tudja kirohangálni magát a karámban sem mert kõvé van fagyva a talaj. Szerintem lovaglás elött futószárazom egy kicsit. Ne már alattam akarjon örömködni :) Csak gondoltam megosztom veletek mi újság. Egyébként Blanka egy kis bírka volt, csak mióta az új helyén van és el van kényeztetve azóta van tele a popója. Meg persze erõsödik. Amikor elõszõr rendezett ugrándozást rá se ismertem a lovamra. Most már hozzászoktam hogy ilyen mikor tele van a segge és örömködik :)))Na sziasztoK :)

#2576 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:09

Sziasztok!Nem tudom, hogy közületek ki ismeri Kincsõm történetét (Ajándék ló topicban megtaláljátok.) Az én Drága Szentemnek nagyon jó helyet találtunk Zsófisz17-éknél, boldogan éli életét Náluk november óta. :ang: Most viszont újra elmondhatom, hogy LOVAM VAN! :ang: :yeah: 2 hónapja vártam már az érkezését, és szombaton eljött a Nagy Nap, megjött Zafír. :ang: Mindig úgy gondoltam, hogy nekem sosem lesz sárga lovam, nem tudom miért, de nem vonzódtam hozzájuk. (Bár, mint tudjuk, a jó lónak nincs színe. ;) ) Viszont amikor megláttam Õt, minden elõzetes elgondolással ellentétben már tudtam, hogy Õ kell. Szerelem volt, elsõ látásra. :) Szombat óta minden nap Vele vagyok, kezdjük felfedezni, megismerni egymást. Nagyon kedves és okos kis ló, bár még nagyon fiatal, 3,5 éves. Itt van Róla néhány kép, muszáj elbüszkélkednem Vele. :) Az elsõ találkozásunk alkalmával, még novemberben.Szintén.Ma a karámban.Minek az a kikötõszár? :D

#2577 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:19

Hát EBBE nem csodálom, hogy beleszerettél! :ang: Gyönyörû kis lovacska, gratula, roni, büszke lehetsz rá! [És szép az a a sárga szín... :D ]

#2578 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:23

Köszönöm, Ágimam! :ang: Büszke is vagyok Rá! :)

#2579 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:48

Hát roni :kocc: irigylem a búrád :D :D Gratulálok nagyon, sok szép boldog és egészséges percet :yeah:

#2580 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:49

Szép ló, gratulálok !P.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:57

Bazz, mik vannak! :D Én is egy foltos meglepetésre várok (egész konkrét példányra) ;) De azért az elsõ ló már megvan, és õ az elsõ :ang: A többi csak álmodozás...Nektek sok-sok boldogságot a meglepetéseitekkel, és szépségeitekkel ;) HH, neked nincs fotyó?

Edited by Dé, 2006 január 25. - 20:57.

#2582 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:02

Köszönöm szépen a dicséretet, Zafír nevében is! :ang: HH! Fotót!!! ;)

#2583 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:05

Gratulálok! Mi van itt, horse-boom? :)

#2584 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:22

roni, ez a ló csodaszép! úgy irígyellek :(De a westernnyereg szebben állna neki :gm: ;)

#2585 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:25

Minek az a kikötõszár? :D

Hozzászólás megtekintése

Hát én is ezt mondom... De nem csak a ti esetetekben. Mikor megvettük Fantát, egy olyan helyre mentünk akik leginkább a díjlovaglást favorizálták. Ott közölték hogy kikötõszár nélkül ez a ló sose fogja leadni a fejét és jól dolgozni... Hamar ott is hagytuk azt a lovardát. Azóta is a nyergesben porosodik a kikötõszárunk.Nolááám! És hol a kikötõszár? :P

Edited by Satin Speed, 2006 január 25. - 21:28.

#2586 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:27

Bazz, mik vannak! :D Én is egy foltos meglepetésre várok (egész konkrét példányra) ;)

Te még nem voltál himlõs? :gm:

#2587 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:29

Hát, majd egyszer kipróbáljuk azt is! ;) :) Akkor ezek szerint nem csak én vagyok elfogult szépségügyileg. :ang: Ez még Epölnek ment. :)

Edited by roni, 2006 január 25. - 21:30.

#2588 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:31

Roni, HH gratula az új paccokhoz, roni az a paci naon céééép! ! HH várjuk a képeket! :)

#2589 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:41

Bazz, mik vannak! :D Én is egy foltos meglepetésre várok (egész konkrét példányra) ;)

Hozzászólás megtekintése

Úgy olvastam hogy hímNõs!!!! :D :D :D :D :D

#2590 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 8:47

Gratulálok Roni, szép a lovad.Csikasz, HH!Mit olvasok? Gratulálok mindkettõtöknek.

#2591 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 10:17

Gratu minden új lóhoz! :)És az én párom mikor vesz mán nekem lovat? :hupp: :)

#2592 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 14:29

Lovam van - fekete mint az ében fa kérge, nincsen jegye, a szeme is fekete, kerek a kicsike, s jól áll neki a bórdó weskó nyereg. Egy 5 éves ügetõ heréltke a kedves. Mint azt sokan túdjátok, ha olvastátok, Golyesznak születési rendellenessége van, ami miatt sokat betegeskedik - s mivel nem akarom nagyon terhelni kerestem lovat magamalá, de nem találtam egyet sem, pedig sokat megnéztem, sokakkal tárgyaltam. Nagyon köszönöm mindenkinek :ang:    Biztos  az igényememmel van a baj - de ha meglátjátok Gárda Tisztet akkor megértitek, pont olyan mint Golyesz - csak korom fekete :yeah: . Szép pár lesznek akár egy fogatban is, ami nagy vágyam már egy pár éve :kir:

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok a lovadhoz! Gárda Tiszt valóban gyönyörû ló! Tanusíthatom. :kir: :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 20:04

Hozzászólás megtekintése

Ó, neee, ez nagyon fájt! :kocc: :D

Lovam van - fekete mint az ében fa kérge, nincsen jegye, a szeme is fekete, kerek a kicsike, s jól áll neki a bórdó weskó nyereg. ...Remélem holnap lesznek képek is....

Hozzászólás megtekintése

Na, hát Gárda Tiszthez is sok-sok gratula, ez a választás nekem a másik szívem csücske - fekete ló az ám ló! ;) HH-ék bevásároltak a kedvenc lószíneimbõl! :kir:Képeket várjuk! :)

#2594 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 20:37

ÓÓóóó valaki ismeri - Satin Speed - mit tudsz róla???3 napja az enyém, nem mertem szerelembe esni, nehogy baja legyen . Hazahozott egy ismeretlen helyrõl, ismeretlenen, egyedül, egy nagy havas mezõn keresztûl, süvítõ szélben, s egy cseppet sem félt.  Nem nyerített, hisztizett, készségesen dolgozott alattam. Ma dolgoztam a körkarámban vele, s nagyon lezes egy egyed.

Hozzászólás megtekintése

Csak versenyben láttam futni, meg egyszer megsimiztem a pályán. :kocc: :yeah: Legyetek nagyon boldogok! Amúgy én nem csodálkoznék a helyedben hogy ilyen nyugodt. Ez az ügetõk elõnye. :yeah: :gm:

#2595 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 21:00

Lovam van - fekete mint az ében fa kérge, nincsen jegye, a szeme is fekete, kerek a kicsike, s jól áll neki a bórdó weskó nyereg. Egy 5 éves ügetõ heréltke a kedves. Mint azt sokan túdjátok, ha olvastátok, Golyesznak születési rendellenessége van, ami miatt sokat betegeskedik - s mivel nem akarom nagyon terhelni kerestem lovat magamalá, de nem találtam egyet sem, pedig sokat megnéztem, sokakkal tárgyaltam. Nagyon köszönöm mindenkinek :ang:    Biztos  az igényememmel van a baj - de ha meglátjátok Gárda Tisztet akkor megértitek, pont olyan mint Golyesz - csak korom fekete :yeah: . Szép pár lesznek akár egy fogatban is, ami nagy vágyam már egy pár éve :kir: Cóval -  Indigó egy kis helyes arab negyedes, meg van benne háromnegyed ki tudja mi....vlm magyar lovak, de nem ez a lényeg, hanem az összképe.  Szép hosszú hátú, kerek mint egy labda, szép nagy a fara, erõs  a lábszerkezete, rövid tömör izületek és fehér -fekete, pont Édespáromnak való. Nem lesz Thara méret, inkább egy jó 14o-es , de robbanékony, fordulékony.  Különbsége Mázlitól annyi, hogy a farka fehér, Mázlinak meg fekete, de olyanok mint a testvérek :) .Remélem holnap lesznek képek is....

Hozzászólás megtekintése

Gratula! (akit én láttam képen, õ HHé?) Képeket izibeeeee! :yeah: :dev:

#2596 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 21:05

Gratulálok RoniGratulálok Csikasz! :kocc: Sok szép évet tölstetek el együüt,sok kellemes emlékeitek legyenek ezekkel a gyönyõrû paccokkal még nagyon-nagyon sok szép évig :kocc: :yeah: :kir:

#2597 liliana444

liliana444

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 20:59

Sziasztok!Gratulálok minen új lótulajdonosnak. :))Hát tegnap nem volt egyszerû a kicsi lányommal. Kimentem naívan hogy 1 nap pihi után majd szépen lelovagolom. A Kisasszony úgy kezdte hogy a fedeles közepéig ugrált aztán mázlimra volt kint egy futószár meg egy ostor. Mondanom sem kell, hogy nagyon dúrván tele volt a segge. Olyan rodeókat nyomott hogy a kenygyellakatom 2x kioldott és lerepült a kengyel. A futószárazás után összeszedte magát és nagyon kis ügyes volt. Jót tett neki hogy kiugrálta magát :))) Rossz ez a hideg mert nem tud karámba futkosni :(Ma viszont már nem örömködött meg ökörködött hanem kisangyalka volt. Vasárnap majd szabadon engedem a fedelesbe aztán mehet a haverjával baromkodni ahogy akar :)))

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 14:20

Jól néznek ki, fõleg ez a sok folt :) Gárda is jól fest! Sok örömet hozzájuk!

#2599 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 19:35

HH, Csikasz! Gratula! :yeah: A húzóágazat új tagjai gyönyörûek! :)

#2600 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 10:47

Szép az új gyerek :) Gratulálok hozzá :kocc: Gárdatiszt is formáska :D