Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#2561 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 9. - 17:01

Vegasosok! Írtam megint emailt pályavilágítás ügyben!

Csutííí!
Én meg válaszoltam! :)

#2562 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 9. - 19:43

Akkor én vagy nem vagyok már vegasos, vagy nem tudom mirõl van szó :confused: :hupp:

#2563 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 10. - 17:13

Fót 2008.11.09.

#2564 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 27. - 18:10

A topic ilyen szintû elmerülése tarthatatlan!

kicsit aláteszek :gm:

#2565 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 29. - 19:56

A topik döglött, de a farm él. És szeretném itt megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályavilágítás-ügyi segélyprogramban, nagyon jófejek vagytok. Szóval: NAGYON, NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! :ang: És tényleg úgy volt, hogy most szerdára már mûködni fog, de a szerelõ éppen a lámpákkal szenved, mert szerencsésen olyan konzolt adtak hozzá, amit az elsõ kisebb szellõ (nem AZ a Szellõ ;) le fog törni…így most hegesztenek neki vm jobb megoldást, bízom benne, hogy ezen a héten már az árnyékokhoz kell szoktatni a lovakat. Aztán, ha már itt járok: ünnepek December 7-én Mikulás-túra! Mikulás-sapka vagy krampuszfarok, esetleg szakáll, puttony vagy rénszarvas használata kötelezõ, de egyéb alternatív mikulás-megoldásokat is elfogadunk, sõt a legkreatívabbakat díjazzuk is (még nem tudom mivel, de tuti nem szaloncukor lesz). A túra idõtartama és iránya még bizonytalan, mert erõsen függ a hõérzetünktõl: ha nagyon fagy, akkor rövidebb szakaszok lesznek, vagy csak fél nap, de ha bírjuk akkor mehetünk egy nagyobb kört is. DZ szerint kocsmától kocsmáig kéne mennünk, Pált viszont elragadta az ünnepi hangulat, és az volt az ötlete, vágtából szórjuk a szaloncukrot a falukban a gyerekeknek…hmm..majd kiderül. Utána forralt bor, esetleg valami kaja itthon. Van kiadó ló, akit érdekel, csak szóljatok idõben. Karácsony: úgy gondoltuk, többen is, hogy ránk férne egy csapatépítõ mulatság, amit december 19-ére (péntek) tervezünk. Egyrészt régen szórakoztunk itt, másrészt karácsony is lesz, meg vannak új bértartók is. Szóval azt gondoltuk, jó lenne megajándékozni egymást, és ennek az egyik legviccesebb módja a húzás. Ráadásul titkos, tehát a kitõl-t nem szabad elárulni, sem feltüntetni a csomagon, csak azt, hogy kinek, és elhelyezni a fa alatt. A megajándékozott aztán megkapja a csomagot, kibontja ott elõttünk és ki kell találnia, hogy kitõl kaphatta. A lényeg, hogy az ajándék ötletes legyen, jellemzõ arra is, aki adja, meg arra is, aki kapja, így ki lehet találni, ki volt az elkövetõ. 3 próbálkozás van, ha nem derül ki, akkor titok is marad. Az ajándék lényege tényleg a személyesség, az ötletesség és semmiképp nem a piaci érték, ez nagyon fontos! Szóval a december 6-7-i hétvégén meg kellene ejteni a húzást is, gondolom a két nap valamelyikén mindenki ki fog jönni. Az ajándékozásban részt vehetnek bértartók, meg néhány olyan itteni lovas, akit mindenki ismer, mert ha túl sok az ismeretlen, akkor elveszíti a lényegét a játék. 6-ig jelezzétek, hogy ki akar részt venni benne. A buli meg akkor december 19, majd errõl még úgyis beszélünk. v

#2566 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 30. - 18:32

...Pált viszont elragadta az ünnepi hangulat, és az volt az ötlete, vágtából szórjuk a szaloncukrot a falukban a gyerekeknek…

Hmm, meglepõ ötlet! Virtuálisan nem így szoktunk viszonyulni az általunk látogatott falvak lakosságához. :D :dev:
Végülis, Karácsony is csak egyszer van! De az is csak a gyerekeknek! :gm:
Mindegy, legalább a vágta nem változik! ;)

#2567 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 10:32

Vega, a karácsonyozós partira ha késõn érek csak ki (kötelezõen ajánlott céges bájvacsi után, 22-23 órás érkezéssel saccolva), még van esélyem? Eddig mindig keresztbe szervezett nekem a munkahelyem ezért sajnos nem volt még alkalmam kitapasztalni, hogy meddig szoktatok bulizni :) Mert ha azt mondod, hogy "naná, gyere!" , akkor elõzõ nap, vagy valahogy okosan odabiggyeszteném az ajándékomat... Másik (kicsit problémás vagyok, bocsi...) a Mikulásos hétvégén csak egy rém perverz, szombat kora reggeli idõpontban tudnék kimenni, és a fentiek függvényében akkor tudnám kihúzni az ajándékozottamat. Lehet? Léccilécci! PÉ

#2568 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 11:16

Vega! December 20 munkanap. Nem lehetne 20-ra tenni a bulit? (nekem már 2 karácsonyi hepaj látszik kirajzolódni 19-re Vegas már tuti nem férne bele:()

#2569 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 11:29

Hííjj! Télleg! Én is dolgozom szombaton :( Még egy voks a 20-ára való áthelyezésre.

#2570 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 11:31

Szerintem is 20-a legyen! :yeah:

#2571 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 11:32

Nekem mindegy, csak legyek rá hivatalos! :gm:

#2572 Arizona

Arizona

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 125 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 16:10

Mégegy voks a 20.ra. Jön-é vissza valaki Pestre a buli után, vagy ez ottalvósparty lesz és vigyünk hálózsák???? Végül is másnap reggel úgyis mennék ki. :))))

#2573 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 16:30

A december 7.-i vasárnapi túra programja: Indulás: reggel 8. Váchartyán: a faluban szaloncukor és csokoládé osztogatása, illetve rossz gyerekek hajkurászása lóháton virgáccsal. Vácduka: melegedés a Helyen. Nikol megérkezése és a puttonyok feltöltése után szaloncukor és csokoládé osztogatása lóhátrul a faluban. Parádé! Továbbindulás a Csörögi Szõlõhegy irányába. A szõlõhegyen késõi szüret. Szõd: melegedés a Helyen és a maradék szaloncukor "szórása" a gyerekek közé lóhátról. Indulás haza (üres puttonnyal). Érkezés a Farmra 4 körül. Aki kitalálja, hogy melyek a valós információk, kap egy csokimikulást! :D

#2574 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 17:17

A december 7.-i vasárnapi túra programja:
Indulás: reggel 8.
Váchartyán: a faluban szaloncukor és csokoládé osztogatása, illetve rossz gyerekek hajkurászása lóháton virgáccsal.
Vácduka: melegedés a Helyen. Nikol megérkezése és a puttonyok feltöltése után szaloncukor és csokoládé osztogatása lóhátrul a faluban. Parádé!
Továbbindulás a Csörögi Szõlõhegy irányába. A szõlõhegyen késõi szüret.
Szõd: melegedés a Helyen és a maradék szaloncukor "szórása" a gyerekek közé lóhátról.
Indulás haza (üres puttonnyal).
Érkezés a Farmra 4 körül.

Aki kitalálja, hogy melyek a valós információk, kap egy csokimikulást! :D

Vega, van még lovatok vasárnapra?

#2575 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 17:25

Fici, hívd fel inkább, ritkán netezik.

Dz, és 8-kor vajon ki lesz menetkész rajtad kívül?
(Én azért igyekszem ;) )

#2576 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 20:14

Eredetileg 20-ára terveztük, de aztán kiderült, hogy pont akkor van az év végi Quimby koncert, amit általában szeretünk meghallgatni, mert a Pecsába szervezik és ott van elég hely a halomra ájuló, vörösboroskólás leheletû tinilányoknak, meg az ilyen csoroszlyáknak is, mint mi a Hugival. Na de ezzel a munkanap kérdéssel megfogtatok. Ez bizony eszünkbe se jutott, nekünk minden nap egyforma. Szóval egye fene, kistibi bugyilazító hangját beáldozzuk értetek, értitek? ;) Tehát a karácsonyi mulatság idõpontja december 20. Ital szokás szerint hozós, kaját megbeszéljük. Az erõsítõbe kéne még valahogy életet vinni, nehogy aztán csendes éj legyen. Ja, örömmel jelentem, hogy tegnap Hugi, Fruzsi, Pál, a szerelõ Gyuri és én este 9.00-kor mély áhítattal szemlélhettük az elsõ pislákoló lámpafényt a pálya felett. Egyelõre egy forrás aktív, de a pálya fele nagyszerûen használható így is (hétfõn kész lesz a többi). Elég fehér a fénye, de szerintem nem vakít, csak ha telibe belebámulunk, de elég magasan van. Lovasnak baseball-sapival tökéletes, a koccanásos balesetek megelõzése érdekében pedig kérjük, hogy minden ló kukorítson rendesen ;) Zsó! Van még ló. Sõt, mondhatnám úgy is, neked kötelezõ a megjelenés :) De hívjál tényleg, mert tudnom kell a létszámot idõben. DZ is szeretetteljes hangulatban lehet...ha nem lenne, akkor 4 éve lejárt szavatosságú, kõvé száradt szaloncukorral vadásznánk a falubeliekre, és a foglyokat gyûjtenénk a puttonyokba, a Helyet pedig egyszerûen elfoglalnánk. De végülis így se rossz ;)

#2577 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 20:19

:D :D :D :D Megy magán ;)

#2578 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 4. - 21:20

Ki jön egyébként? Már a szokásos alapcsapaton - Vega, Pál, DZ meg én - kívül? Nyeregtáskát vigyek? Ja, és hánykor indulunk? Mert gondolom, a nyolc óra volt a hamis info. Az egyik legalábbis :)

Edited by Adrienn, 2008 december 4. - 21:22.

#2579 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 8:24

Én azt kérdezném, hogy milyen lesz a tempó. Sok vágta lesz vagy bírná a spatos lábú, erõsen szuszogó Döme is? Ja meg én is erõsen szuszogok. Tisztára kedvet kaptam ehhez a szaloncukor-célbadobós dologhoz! Olyan meghitt lenne! :D

#2580 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 8:44

Szaloncukrot vigyünk? én leszek a krampusz aki rényszarvason jár! ja akkor a virgyácsot késrdezem :D Ja és Döme tempóban :dev:

#2581 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 9:41

Sokadszorra ismét megkísérlem, hogy csatlakozzak vasárnap a túrázós csapathoz. Legalábbis részben, aszerint, hogy hogyan bírja a paripa (meg én :rolleyes: ). A váchartyáni kocsmáig még tutira kibírjuk. :kocc:

#2582 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 10:41

Vega telószámát elküldi nekem valaki magányosban? Nagyon köszönöm elõre is.

#2583 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 11:05

Vega telószámát elküldi nekem valaki magányosban? Nagyon köszönöm elõre is.

Galambposta elküldve ;)

#2584 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 12:36

Tegyetek már fel majd ilyen szaloncukorszórós, virgácsolós, mikulássapis képeket!! ;) (Persze, csak a leggázosabbakat! :dev: )

#2585 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 15:07

[quote name='Adrienn' date='2008.12.04, 21:20' post='655752']

Nyeregtáskát vigyek?

Ja, és hánykor indulunk? Mert gondolom, a nyolc óra volt a hamis info. Az egyik legalábbis :)
[/quote]

Igen, hozzál! Tele legyen szaloncukorral az is, mert a puttony nem elég, sok a kölök! :gm:

Talált! A regel 8 nem valós. Valójában 8 óra 5 perckor indulunk! ;)

[/quote]A váchartyáni kocsmáig még tutira kibírjuk. [quote]

Na, ott is van kocsma? Akkor módosul a program: elsõ megálLÓ Váchartyán!!! :cool:

#2586 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 15:22

Naná, minden tisztességes faluban van kocsma. Annó Határrancsos idõnkben még szalonnát sütni is voltunk a kocsma melletti területen, odebantrõl véve a folyékony ellátmányt - pl. forralt bort. Az nem tuti, hogy kapásból odatalálnék. Arra azért még emlékszem, hogy közel volt a kastély, és a kocsmával szembeni kerítéshez kötöttük ki a négylábúakat.

#2587 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 5. - 19:25

Ja, emékszem. Egyszer a hûlt helyeteket megtaláltam ott (napra pontosan 4 éve volt!). Végül akkor is a kocsmataktika vezetett eredményre! :D Szalonnát ezúttal nem sütünk, csak ha Vega külön kéri! :gm:

#2588 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 7:41

Ami nem meglepõ: a túra jól sikerült - ismét. Az sem, hogy jó idõ volt... :D Ami meglepõ volt: a mikulás és a krampusz (Csuti, Éva, félig-meddig Vega és a szarvas-farkas lovak), merthogy jöttek velünk és osztatlan sikert arattak kivétel nélkül mindenhol. Még szaloncukrot is osztogattak és nem csak a gyerekeknek jutott, hanem nekünk lovasoknak is. :) Most megvárjuk, hogy essen a hó és legyen -5 fok, aztán mehet a következõ túra! ;)

#2589 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 10:05

Írtam egy "rövid" beszámolót a szombati (részben) közös túránkról. Szóljatok legközelebb is, hátha sikerül újra Veletek menni, ha útba esik. Persze csak ha nem vagyok nagyon útban.

#2590 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 11:28

A túra tényleg jól sikerült! :) A DVV-be írtam én is beszámolót.

#2591 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 17:15

Hehe!

#2592 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 18:32

Nálatok ilyen jó idõ van? :hu:

#2593 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 8. - 19:45

Ez még szokolyai kép, Bölény Sárikán :D

#2594 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 9. - 8:14

Elég hülye neve van ennek a Bölény Sárikánnak :dev:

#2595 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 9. - 12:43

Most, hogy belegondolok, tényleg :rolleyes: :D

#2596 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 10. - 18:07

Sziasztok! Szeretnénk beköltözni mi is a tanyára. Persze csak bérbe és én igazából csak hétvégén mennék. A lovam lenne az állandó. Újfiú vagyok a környéken. Jelenleg fóton van Bogáj :) de nyugodtabb lennék ha közelebb lenne hozzám. Mennyibe lenne ez nekünk havonta? (lábjegyzetként tenném hozzá, hogy elég szûkös a keret :P) Köszönöm szépen!

#2597 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 9:51

itt találod a lovasoktatásos táblázatban, de fel is hívhatod a csajokat a lenti számokon. :)

#2598 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 12:12

itt találod a lovasoktatásos táblázatban, de fel is hívhatod a csajokat a lenti számokon. :)

Köszönöm szépen! Kaptam információt, idõközben magánban.
A hely a képek alapján FANTASZTIKUS! Azonnal beleszerettem de jelenleg nem tudok ennyit szánni erre a "projektre"... :(

Azthiszem új munka után kéne néznem! :P

#2599 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 12:43

Köszönöm szépen! Kaptam információt, idõközben magánban.

Biztos a Csuti volt. Õ a propagandaminiszter. :kir:
És akinek, ha tegnap tartotta boldog névnapot! :kocc: Ha nem, majd írok július 30-án is. :gm:

#2600 hilfigers

hilfigers

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 428 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 11. - 12:52

Biztos a Csuti volt. Õ a propagandaminiszter. :kir:
És akinek, ha tegnap tartotta boldog névnapot! :kocc: Ha nem, majd írok július 30-án is. :gm:

Csengésre hasonló a nevük de Õ konkrétan hugi néven fut (legalábbis a fórumon) :)