Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2561 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 16:43

Ha minden igaz, szombaton megyünk PH ismerõsével az unokatesóm lováért!!!!!A doki holnap nézi meg, ha sikerül kijutnia és szombaton megvesszük!!!Sárga mf.4 éves kanca, nagy cula. Flanci mellett fog lakni. Annyira örülök, mintha az enyém lenne! Ilyan régóta vágyott már rá, ez a paci meg irtó édes, bújós...ha megtalálom, felteszem a képét, itt van a fórumon hírdetve. :D :D :D

#2562 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 16:46

Megvan az órarendem. Kedden és szerdán délután, a többi napon délelõtt dolgozom. PH! Lehet gondolkozni, mikor sétálunk!

#2563 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 16:54

Õ az:Posted ImagePosted Image

#2564 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 17:03

Na, nekem is megvan az órarendem. Egész jó!!! :D Pénteken csak 2 órám van, de úgy, hogy 10.55-re kell bemennem. :) Összesen 21 órám van a héten, átlagban 4 óra/nap. Úgyhogy ez most tök jó. Bár úgy néz ki, még variálni akarnak valamit, de talán az minket nem érint! Úgyhogy marad idõ lózni is eleget! ;) Szép paci!! Majd ha legközelebb megyünk Hozzátok, megnézzük! Tényleg, unokatesód is jön majd túrázni?

Edited by roni, 2005 szeptember 1. - 17:05.

#2565 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 17:04

Szépséges!Mellesleg mi a neve a jószágnak???Gigi! Ez azt jelenti, hogy a kedd, szerda reggel rendben lenne. Vagy egyik vagy másik, gondolom... egyenlõre :) :yeah: Szuper!Dé! Komolyan?! Tanár leszel??? Még nem tudod, mire adtad a fejed!!! :D Noshát nem irigyellek!!!! Azt hittem valami egyszerûbb foglalkozást találtál magadnak!

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 1. - 19:49.

#2566 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 17:12

Na, nekem is megvan az órarendem. Egész jó!!! :D Pénteken csak 2 órám van, de úgy, hogy 10.55-re kell bemennem. :) Összesen 21 órám van a héten, átlagban 4 óra/nap. Úgyhogy ez most tök jó. Bár úgy néz ki, még variálni akarnak valamit, de talán az minket nem érint! Úgyhogy marad idõ lózni is eleget! ;) Szép paci!! Majd ha legközelebb megyünk Hozzátok, megnézzük! Tényleg, unokatesód is jön majd túrázni?

Hozzászólás megtekintése

Mindenkivel megyek lovagolni és jön az unokatesóm is, persze, amikor csak tud!A paci neve: Remény :ang: Drukkoljatok, hogy mindent rendben találjon a doki! Szegény elég sovány, de majd nálunk kigömbölyödik...talán annyira nem, mint a Flanci. :gm:

#2567 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 19:50

Szép neve van! Meg jó nagy szerencséje, hogy hozzátok került! :)Gratula!!!!

#2568 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 19:59

:) Tényleg aranyos ez a név, tetszik!Nézzetek már át, legyetek szívesek, a Zsámbékos topicba! Csongor üzent Nektek valamit, oda írtam. Azzal viszont nem próbálkoznék, hogy ide mégegyszer megfogalmazzam, mert úgy érzem, ezzel most komoly nehézségeim vannak... :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 6:18

Miért roni, fáradt vagy? :DAmúgy tényleg jó, ha így alakult az órarended, az laza! Legalább idén lesz egy valaki, aki nem panaszkodik rá, hogy heti 40 órát ül a suliban, hanem normálisan állították össze neki :) Ez jó, örülök, legalább lesz idõd pihenni is, meg Kincsõzni.Átnéztem a másik topicba is.Gigi! Láttam ezt a lovat az apróban, szép (ahogy nézem, kiló még fér rá bõven, de hát az majd megoldódik, olyan nagy lesz, mint Flanci :D)! Volt ott egy fekete is, miért nem azt vettétek? :) Unokatesódnak gratula, majd megyünk lónézõbe!PH! Nem leszek tanár, csak lesz egy tanári diplomám. De még az is lehet, hogy otthagyom az egészet... (mármint a tanár részét)

Edited by Dé, 2005 szeptember 2. - 6:36.

#2570 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 10:24

Jajóvan, Dé... :DÉn egyszer 1 évet dógoztam ped.assisztensként, akkor eldöntöttem, hogy tanár sosem lesz belõlem :dev:És egyszer elvittem egy csoportot síelni (mint oktató), akkor eldöntöttem, hogy síóktatóként sem fogok üzemelni! :DMost négy éve lovasboltozom, noshát itt is vannak érdekes esetek, de asszem ez egy jó döntés volt.... Szóval csak próbálgass, hátha... ;)

#2571 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:36

Nem ment a doki, mûtött...PH ismerõsét megkértem, hogy mielõtt visszük, nézze meg. Mit gondoltok?

#2572 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 15:54

Meg fogja nézni. És gondolom le fog beszélni róla, ha bármi olyat tapasztal, ami nem tetszik neki.De ez is olyan lutri ám. Nézd meg, nálunk volt kinnt doki, megnézte Lindát, látta milyen a patája, viszont akkor semmilyen gondot nem okozott, én azt gondolom, hogy most sem ez a két különbözõ pata okozza a problémát. Fél év alatt jött elõ.... 100%ig biztos vagyok a tartási körülmények okozta izületi"stressz"-ben. Ennyi. Úgyhogy vigyázzatok rá nagyon!!!! :ang:PH barátját üdvözlöm innen is... rég beszéltünk... :rolleyes:

#2573 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 16:38

Okés...kicsit aggódunk. Már nagyon beleéltük magunkat és az nagyon gáz lenne, hogy ha most kiderülne valami. De szerintem nem fog, meg itt a fórumon Szélvész lovardájából vesszük.

#2574 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:59

Gigi! Attila keres téged ezerrel.... esetleg híjjad fel, de utólagos engedelmeddel megadtam neki a számodat ;)Majd aztán mesélj az új jószágról!!!!Attila! Olvass magánt! Fontos!!!!

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 2. - 19:06.

#2575 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 19:06

Sziasztok! Kérésem lenne! A piliscsabai BarangoLó tulaja/fõnöke/ illetékese elérhetõségére lennék kíváncsi, segítségkérés ügyében. Ha itt van az illetékes :) , legyen kedves magánban megkeresni. Ha nincs, akkor valaki pletykálja el, ki õ, s miként érhetõ el! Elõre is köszönöm!Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 20:54

Natos, válaszoltam!Gigi! Sok szerencsét a lóhoz nektek. Majd mesélj!

#2577 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 8:02

Dé! Nem is tudtam, hogy tiéd a lovarda!! :D :dev:Gigi! Megtaláltátok egymást???? Merthogy itt senki nem jelzett vissza... és kezdek aggódni...PH (az örök aggódó) :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 9:02

Ja, de, az enyém :gm: Sõt, van még 3 másik :DSzép is lenne... :rolleyes: Meg sok is. Nekem egy kicsi istálló is elég lenne, ahol nyugiban tudhatom a lovainkat :hupp:Szerintem már rég vígan lovat szállítanak. :) Legalábbis remélem :)

#2579 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 13:44

Nálunk van Remény!!!! :D :D :D Vígan ropogtatja a szénát Flanci mellett. Flanci elég undok vele, de reméljük, lassan kedvesebb lesz. Lovagoltunk vele a fedelesben, Attila is "megengedte" hogy megvegyük, de egy-két hibát azért észlelt, de azt mondta, nem vészes. Szóval lehet jönni lónézõbe!PH barátjának megadtam a számom, csak szerintem nem vette észre az smst, de megtaláltuk egymást, köszi PH!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 13:50

Na, gratula :) Majd megyünk és megnézzük eccörcsak :)

#2581 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 19:42

Gigi! Hurrá! :)Azt mondta, hogy nem fog "megölni" titeket :D gondolom akkor kedves pára! :) Gratula! Majd csatlakozom a lónézéshez!!!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 19:54

Volt kint a doki. A lovam készült erre a fellépésre, és a tegnapi nulláról mára a bal elejét is lesánította a hátulja mellé, hogy az ne unatkozzon. Mindezt, miközben pihent, csupán ellenõrzés végett ügetett pár métereket (és nem volt sánta az elejére). De hát végülis mér' ne?.. Sõt, mást is meg kell rajta mutatnom a dokinak, de az holnapra marad, úgyis jön. Már kezdett homályosodni a világ, mire végeztünk a lábbal, úgyhogy arra már nem kerítettünk sort. Gyógyszeres kezelést kap a lábaira most, valószínûleg izületek, ami mondjuk, ismerve a ló elõéletét, nem nagy csoda.Holnap majd folytatjuk a mókázást.

#2583 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 11:29

Gyógyszeres kezelést kap a lábaira most, valószínûleg izületek, ami mondjuk, ismerve a ló elõéletét, nem nagy csoda.Holnap majd folytatjuk a mókázást.

Hozzászólás megtekintése

Szegény Szelcsi! Hány éves õ most, Dé? Milyen gyógyszert kap? Valami gyulladáscsökkentõt?PH! Ma is megyünk délután a kis aranyosokhoz. Lehet, hogy kipróbáljuk terepen egy rövid séta erejéig. Annyira édes, szerintem a légynek sem tuna ártani...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:10

A szokásosat, aminek mindig elfelejtem a nevét, de ezt szokták adni... Állandóan elfelejtem a nevét, a folyadék, amit injekcióban adnak, ilyen enyhén sárgás átlátszó színû, meg por is van belõle... Folyton elfelejtem a nevét, pedig tudom :o Majd Õz idejön, és megmondja ;)ezen kívül megmutattam neki a szõrét is, ami néhány napja elkezdett fénytelenedni és ritkulni :mad: Nem fertõzés, kap rá külsõdleges gyógyírt. Rendkívüli öröm, hogy ilyen jól van a lovam.De tele van már, mint a fene, elengedve már nem fogom legeltetni, mert messze nem sétálgat :rolleyes: Úgyhogy így járt, majd vezetgetem, meg strázsálok mellette, amíg legelészik... Ma, amikor visszavezettem a karámba, akkor is, levettem a kötõféket, és elvágtázik mellõlem. Aha, mondom jól van, kicsit fel van pörögve a drágám :gm:

#2585 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:19

Akkor legalább a közérzetével nincs baj! Küldök angyalkát, hogy meggyógyuljon! :ang: :ang: :ang:

#2586 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 12:55

Dé! azért az az izületes mûsorszám nem vicc!!! :( Mindenesetre, ha nagyon fájna neki, gondolom nem lenne kedve vágtázi... azért ez jó hír.Várjuk a fejleményeket!!!Lindusra is várnak a munkás hétköznapok. bár ma is mutogatta a lábát nekem, hogy az ott bibis neki :D de túlzottan nem érdekel, kedden szerintem már kis séta bele fog férni. Sõt majd némi ügetés is következõ héten, aztán megpróbálok Gigivel is egyeztetni, egy kis sétika terepre.... :rolleyes:Tegnap is, ma is kinnt voltunk Simonál, gyerköcök lovagolták. Tegnap Dávid, ma meg Zsófi tartott bemutatót apjának, hogy mennyit fejlõdtek az elmúlt idõszakban!Verenyen persze látta õket, de az más, hiszen az "csak" futószáras ülésszépségverseny. Most osztályt mentek - Dávid már maga csinált magának egy fél órás edzést, nagyon szépen mentek- Zsófi ma kérte, hogy én mondjam, mikor mit csináljon.Hát le a kalappal elõttük (meg persze Simo is szépen viselkedett). Noshát apukának leesett az álla!!! Még mindig nem tért magához szerintem, teljesen elámult, hogy mennyire jól kezelik a lovat, az meg azt csinálja, amit õk akarnak. Hol van már az az állapot, amikor Simo le fel futkosott a pályán, a kicsik a hátán meg be voltak gyulladva, hogy mikor penderíti le õket.... Fantasztikus látni a fejlõdést. Csak ugye nekem nem újdonság, mert én ott vagyok minden órájukon, ugyhogy a papa a mérce. Ha el van ájulva tõlük, akkor jól dolgoztunk az elmúlt fél évben ;)Nah, úgyhogy végre egy hétvége, ami jól sikeredett. Remélem ez a mélypont utáni elsõ lépés, hogy már jó dolgok is történjenek. Nagyon rám(ránk) férne már!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 17:52

PH, tudom, hogy nem vicc... :(Jó, hogy a kölkök, meg Simo ilyen jól elboldogulnak egymással. :)

#2588 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 21:19

Most mondhatnám, hogy jó az edzõjük, de ez lerágott csont, és a végén még megint szóbeszéd lesz, hogy állandóan Õt fényezem ;) :DÚgyhogy csak annyi, hogy jó az edzõjük!!! :kv:

#2589 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 14:03

Szörnyû dolog történt tegnap, magánban írom meg nektek, mert nem akarom, hogy mindenki tudja.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 14:10

Tényleg borzasztó, már elolvastam, meg írtam is.

#2591 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 15:24

Én is írtam!!! Jaj! Gigi!!! Tájékoztass mindenrõl!!!!!! :(

#2592 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 16:14

Vgigi, minden infót azonnal, ha van! :( PH, ez is lerágott csont, de ügyesek a gyerekeid is, na! :) Dé, drukk nektek is, hogy minden rendben legyen.2 rossz hír, 1 jó, nem túl jó arány :( Tudom, hogy nem ellensúlyozza a két rosszhírt, de nekem is jó hírem van: Ma ugrottam a lovammal és valami eszméletlen jól csinálta ahhoz képest, hogy nem visszük túlzásba ezt a mutatványt! (kb fél évente egyszer-kétszer)Elõzõ nap még Bessyék hagyták ott azt az oxert, meg a meredeket és mivel frissen volt levágva a fû a pályán, ellenállhatatlan vágyat érzetem az ugrás iránt. Elõtte jóóól összevesztem a lovammal a pályán bemelegítésnél, mert képtelen volt kultúrált tempóban dolgozni. Amikor már plafonon volt az agyam (meg az övé is), akkor elengedtem a szárat, hogy akkor menjél **sszus! Kb 20 kör után állt neki lassítani és visszaesni ügetésbe. Na, akkor kezdjük elõrõl az egészet... Szépen rendeztük sorainkat, és csodák csodájára, magasabb szintre ugrott az együttmûködési készség. Csináltunk néhány beugratást, felvételeket, és amikor konstatáltam, hogy a lovam haljandó megcsinálni amit kérek tõle, átmentünk a füves pályára. Lepakoltam a meredeket x-be, ugrottunk néhányat ügetésbõl, majd visszatettem a meredeket egy kicsit alacsonyabbra, mint eredetileg volt. A lovam annyira élvezte, hogy akkor is ráfordult volna, amikor én csak el akartam menni mellette. Visszatettem az eredeti helyére a meredeket, az sem okozott gondot, mint a kisangyal, úgy ugrott. Gondolkoztam, hogy vajon az oxert is bevállaljuk-e. Nézegettem, ááá, nem olyan nagy az... Ráfordultunk és ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, az utolsó vágtaugrásnál, mintha bomba robbant volna a ló alatt, ugrott! Jajj, de milyen jó volt. Még egyszer-kétszer részesítettem magunkat ebben az élvezetben, aztán visszafogtam magunkat, és egy kis ügetgetés után lesétáltattam. Azon voltam meglepõdve, hogy egyszer sem, még csak véletlenül sem jutott eszébe a lónak, hogy megálljon, vagy kitörjön, vagy ilyesmi. Nekem úgy tûnt, élvezi az ugrálást. Minden bemelegítésnél történt ellenkezés meg volt bocsátva. :ang:

#2593 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 17:12

Gratu Palo!!!!Te Palo, nem jártál véletlen Szentendrén vasárnap??? Láttam egy lányzót, nagyon hasonlított ám rád! ;)Tudtam én hogy ügyes a Te lovad, amikor megnéztük Ilussal, már akkor is látszott! De hogy ennyire jól ugorjon! :) Királyság! :kir:Tudok egy jó ugróedzõt! ;) :D :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 18:16

PH, vártam az utolsó mondatot :)Palo, nagyon ügyik voltatok, gratula! Ügyes ló ez a Csilli. :ang:Én is foglalkoztattam a lovamat, sétáltunk kb 20 percet, aztán legeltünk még 45-öt. A rehabos sétaútvonalunkon letörött egy óriási ág, nem tudtam arrébbpakolni sem, úgyhogy még azon sem lehetett végigmenni így. Rossz lábakkal meg kézen ugrani sem lett volna nagy buli. Úgyhogy megfordulunk és hazasétáltunk, illetve csak a pályáig, és kajált az öreglány egy nagyot.A kedélye csodás, nagyon kis aranyos, élénk, meg minden, de így, hogy végig vezettem, nem volt bunkó, meg nem futkorászott legalább. A szõre viszont csúnya, és bár nem fertõzés, ettõl még aggaszt.

#2595 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 19:52

Dé! Ez olyan mint a teniszben a lecsapás. Nem lehetett kihagyni! ;)Próbáltad már a fermentált gabonát? Szõrre bõrre, belsõleg... nagyon ajánlott, aki adta a lónak rendszeresen rákapott, mert tényleg segít! :) Csak egy tipp volt... :rolleyes:

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 5. - 19:53.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 20:18

Tudok a fermentált gabonáról, de baromi drága, és mindenre az sem jó.És egy jó ideje (ugye az elején volt sok gond a bõrével) szerencsére nem volt semmi probléma, egészséges és szép volt s bundája, szóval itt ilyesminél orvosibb dolog kell. Kérdeztem ma a dokit, nem hiány, vagy ilyesmi. De nem is gomba, vagy élõsködõ. (Depresszió? :gm: Na jó, tán rá nem ragasztottam semmit.)

Edited by Dé, 2005 szeptember 5. - 20:25.

#2597 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 20:43

Baromi drága, ez tény, de pont ezekre jó. De nem erõltetem. Szõrre még a biotin ajánlott. Az sem olcsó, tudom... de még mindig jobb, mintha kopasz lenne. Az így tél felé közeledve nem túl elõnyös.... gondókodj! Jártama fotóházban. Megnéztem a képeid! Hú! Van egy kettõ amelyik gyönyörûséges!!!!!!!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 20:48

Pont ezekre? Pont mikre?!Azonkívül kössz szépen, gondolhatod, hogy a legjobbat akarom neki, de ha most megint elkezdem írni, hogy épp nem vet fel a pénz, akkor unalmas leszek már nagyon. Másodsorban pedig hadd várjam meg, mit mond végleges ítéletképpen a doki. Addig nem fogok neki semmit venni, vagy adni.Aréna->köszi. :)Bocs, biztos megint megállapítjátok, hogy tüskeböki vagyok, és gondolom, nem úgy gondoltad PH, mégis úgy jön le, és úgy esett, mint ha nem tennék meg mindent ezért a kis hülyéért, ami az erõmbõl és a lehetõségeimbõl kitelik.

Edited by Dé, 2005 szeptember 5. - 20:53.

#2599 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:21

Gratu Palo!!!!Te  Palo, nem jártál véletlen Szentendrén vasárnap??? Láttam egy lányzót, nagyon hasonlított ám rád! Tudtam én hogy ügyes a Te lovad, amikor megnéztük Ilussal, már akkor is látszott! De hogy ennyire jól ugorjon! :) Királyság!Tudok egy jó ugróedzõt! ;)

Hozzászólás megtekintése

Nem jártam Szentendrén mostanában, vasárnap meg aztán tuti nem, van alibim, ha kell :DDe egyébként szándékozok arra járni, ha Te esetleg nem szándékoznál felénk járni a mozgó lovasboltoddal. :P Csak néhány apróság kellene, azért valószínûleg nem érdemes idekocsikáznod, de ha akadna dolgod erre, akkor hozhatnál nekem nyalósót, meg olyan izét, amivel a vizet lehet kihúzni a ló szõrébõl (mianeve?). Meg még lehet, hogy jutna más is az eszembe, de ez a kettõ tuti!Sajnos én is csak a csóringer szöveggel tudok jönni, mint Dé, ami a jó ugróedzõt illeti :hupp: De azért köszi, majd ha úgy alakul az anyagi helyzetem, nem felejtem el a felajánlásodat. :) (Amúgy õ is tud róla, hogy ajánlgatod fûnek fának? :D)Dé, hidd el, szerintem nem csak én vagyok az, aki megérti, és tudja, hogy mindent megteszel azért a "kis hülyéért" a lehetõségeidhez és az erõdhöz képest. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:25

Palo! Az lehúzókés, vagy tajtékvonó kés, vagy csak vízlehúzó. Jobb helyeken bálamadzag :dev:Szerintem tudja, néhanap benéz és óvasgat (bokros teendõi közepette, ha épp erre vágyik).Tudom. :ang: De néha van, ami nem jön ki jól. De errõl max az én túlfeszített idegszálaim tehetnek, nem a másik fél.