Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#2521 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 24. - 0:21

A mai este termése: Bíbor Folyók eredetiben, angolul feliratozva :D Rohadt érdekes, hogy mindig "kikerült engem" ez a film, most sikerült megnéznem elõször, tetszõs! :) Olyan életszagú, semmi túlcicomázás... A legvége mondjuk kicsit hollywoodira sikerült :rolleyes: Sõt nem is kicsit. A végjáték amúgy lehetett volna részletesebb, szerintem elfért volna. Amikor ráeszméltem, hogy már csak negyed óra van a filmbõl szinte fel se tûnt, hogy mennyi idõ telt el, végig teljesen odafigyeltem, és az én figyelmemet fenntartani nem gyönge teljesítmény :)

#2522 Miklász

Miklász

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 30. - 20:28

Nem olvastam nagyon vissza, lehet már volt.

Viggo Mortensen esteket tartottam mostanában az alap GYU-n felül :D
Még nem tudtam két egyforma arcát felfedezni a filmjeiben, ezt nagyon szeretem benne.

Elég ütõs volt a The Road, nem a jól eléldegélünk a világégés után is stílus. Naturalista jelenetekre érzékenyek kerüljék. :) A könyvet még nem olvastam de tervben van.

Eastern Promises is jó, félelmetes ruszki gengszterként,
History of violence-ben annyira nem erõs, de az átlagot messze üti.

Legújabb filmjében ismét nem ismertem volna meg jó ideig, ha idõ elõtt ki nem írják a nevét- Dangerous Methods

#2523 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 31. - 13:40

Nem egy "tyhûû de nagy film", de valaki mondja már meg nekem, ki volt a gyííkos a "Nyílt seb címû filmben? Elaludtam rajta (is) :)

#2524 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 31. - 14:06

Nem egy "tyhûû de nagy film", de valaki mondja már meg nekem, ki volt a gyííkos a "Nyílt seb címû filmben? Elaludtam rajta (is) :)

A komornyik. :D

#2525 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 31. - 16:27

Az, amelyik állandóan félpucéran(csak póló volt rajta) szaladgált? :D Nem látta még senki? :(

#2526 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 1. - 13:00

Én legutóbb a Forráskód címû filmet láttam, egész nézhetõ volt, nem töröltem, lehet még egyszer megnézem. :) Bíbor folyók nekem is nagyon tetszett, mind a két része, már rég láttam, kedvet is kaptam hozzá, estére már töltöm is lefele!

#2527 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 3. - 14:52

Keresek egy filmet, pontosabban a címét. Nem egy új film, de hátha valakinek beugrik. Vonatrablós sztori, ami egy híres vonat búcsúútjáról szól, illetve arról, hogyan kötik el és lógnak át vele a határon. Pontosan szerencsére már nem emlékszem a sztorira, csak hogy anno nagyon szerettem. Légyszi valaki! :D

#2528 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 3. - 20:15

Én legutóbb a Forráskód címû filmet láttam, egész nézhetõ volt, nem töröltem, lehet még egyszer megnézem. :) Bíbor folyók nekem is nagyon tetszett, mind a két része, már rég láttam, kedvet is kaptam hozzá, estére már töltöm is lefele!

Pont ma néztem én is a Forráskódot. Tetszett, csak néha kicsit el kellett gondolkodnom, bár az sosem baj.
Egyébként volt valakinek olyan filmélménye, amikor arra gondolt, hogy 1/1,5/2 órát elpocsékolt az életébõl, annyira rossz volt? Én legutóbb a Rossz tanárnál éreztem. Lapos, elcsépelt poénok, gagyi sztori, feléig néztem, aztán elég is volt. A Gonosz falut még tv-ben néztem, de az is borzalmas volt, a Kegyetlen titokról nem is beszélve.

#2529 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 5. - 19:55

Barbár fivérek. Übergagyi, de jóféle módon (nem veszi igazán komolyan magát). Minden idõk egyik legjobb barbáros zs filmje 1987-bõl. :D Ma 23:30-kor a Film+ mûsorán, a Conan a barbár után, amit simán lemos. ;)

#2530 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 8. - 20:56

hát ezt az új Majmok bolygóját inkább nem is jellemezném... :rolleyes:

#2531 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 8. - 22:27

....ezt még a Farkasemberért kaptad :kir:

#2532 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 20. - 20:34

Wrecked

Bródy Adrián összetört képpel, beszorulva ébred egy szakadékba esett autóroncsban, két fegyveres hulla társaságában. Nem emlékszik semmire. Miközben hasztalan próbálja kiszabadítani magát, a rádióban bemondják, hogy három gyilkos bankrablót keresnek...

#2533 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 21. - 18:32

Ádám almái. Nézzétek meg, zseniális. Bekerült a top 10-embe, és lehet, hogy elsõ helyen.

#2534 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 22. - 20:05

Hm, megnéztem a Red Riding Hood-ot. Húztam a számat eléggé rajta elõzetesen, de nem is vészes, 1x abszolút nézhetõ. Számomra ami az egész sztori hitelességén nagyot rontott az az, hogy a szerelmi szál -amire lényegében az egész épül- nekem nem volt valami meggyõzõ. De legalább nem tudtam a 10. percben megmondani, hogy ki a farkas :D

Ja és érdekesség, hogy Jeremy Irons fia játssza az egyik fõ karaktert :)

#2535 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 10:52

Supernatural és CSI új évadok indulnak estére már lesz felirat is. :)

#2536 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 11:17

Hm, megnéztem a Red Riding Hood-ot. Húztam a számat eléggé rajta elõzetesen, de nem is vészes, 1x abszolút nézhetõ.

Szerintem meg irtó gáz a film. Az Uram nézte végig, csakazértis, hogy jót röhögjön szegény rendezõnõ naivitásán. Ilyen fantáziátlan, "másoljuk-le-ami-máshol-sikert-aratott" filmet keveset láttam eddig. És az a Piroskás szál, na az betette a kaput. De végülis ha nem veszed komolyan, akkor valóban, nézhetõ. Csak minek.

#2537 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 11:29

Könnyû szórakozásnak :) Nem lehet minden este súlyos, elevenbe vágó filmeket nézni, vagyis én nem tudok :) A héten néztem még a Russel Crowe-s Robin Hoodot is, az is 1x nézõs szerintem. Egyre jobban kezdek rákattanni az európai filmekre, most is itt van várólistán még két skandináv, de már ránézésre is olyan súlyosak, hogy csak a fejemet fogom :D Ezek között muszáj berakni egykét piroskát meg kardozós lovagot :D

Edited by Saby, 2011 szeptember 24. - 11:30.

#2538 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 11:43

most is itt van várólistán még két skandináv, de már ránézésre is olyan súlyosak, hogy csak a fejemet fogom :D

Ha a tetovált lány-trilógiát már láttad, akkor a skandinávok már sokkal súlyosabb filmet nem tudnak mutatni. :eek: Na, az ütõs. És imádtam, hogy svédül töltöttük le, magyar felirattal, hát egy élmény volt hallgatni, komolyan!

#2539 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 12:11

Pont tegnap néztem az elsõt, de erõs a gyanúm, hogy inkább olvasni kellene elõször.....
És amúgy tényleg, én is csak ajánlani tudom, hogy eredetiben nézze mindenki ezeket, úgy az igazi :)

A mai menü Lilja 4-ever lesz...

#2540 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 12:18

SAby, ha Skandináv, akkor nézd meg az Ádám almáit. TEtovált trilógia? én csak akkor az elsõt láttam, mi a másik kettõ címe? A Dina vagyok is jó.

#2541 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 13:50

A lány aki a tûzzel játszik, és A kártyavár összedõl.

#2542 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 24. - 23:19

A héten néztem még a Russel Crowe-s Robin Hoodot is, az is 1x nézõs szerintem.

Én sem fogom töbször megnézni, az tuti. A "normandiai partraszállásos" rész az nagyon gáz volt benne, és a Magna Cartának sem lett volna semmi keresnivalója benne. Kár érte, voltak benne érdekes ötletek is.

Maradok a könyedebb hangvételû Robin Hood Prince of Thievesnél, most láttam megint, 2O éve is nagy kedvencem volt, és még most is. :)

#2543 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 25. - 17:38

SAby, ha Skandináv, akkor nézd meg az Ádám almáit.

Köszönöm, már itt figyel a vinyón, várakozva :)

Lilja 4-evert nagyon ajánlom! Ilyenkor döbbenek rá, hogy milyen szerencsés vagyok :hupp: Iszonyat súlyos film.

#2544 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 25. - 18:43

kiváncsi vagyok, hogy fog e tetszeni neked is annyira...

#2545 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 9:14

Tegnap este megpróbáltam megnézni ezt az almás filmet. Nem sikerült. Olyan szinten unalmasnak találtam, meg összefüggéstelennek, annyira nem fogott meg, hogy kb az elsõ fél óra után inkább kimentem bezárni a tyúkokat, aztán meg aludni. Majd talán nekifutok még egyszer, ha már ennyire reklámozod.

#2546 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 12:26

az elsõ fél órát én is kétszerre néztem meg (bár nem azért mert untam). Bár nekem már akkor is tetszett, illetve éreztem, hogy ebbõl lesz még valami, ami miatt meg kell néznem.

#2547 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 26. - 23:16

Én megnéztem, a hajam téptem, aztán felvettem a ritmusát. mikor vége lett, nem nyomtam meg a törlés gombot, ami nagy szó :) Ma pihentetésnek az "Arthur" címû vígjátékot néztem meg. Elég szar volt, de azért meg fogom még nézni, ha nincs kedvem gondolkodni :D Amúgy szerencsére esti programokba beletartoznak még a House-részek...még nem láttam mindet :D

#2548 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 6:08

ööö, igen bocsánat, nem említettem, hogy nem egyszerû a film. :D és ki így, kamúgy fogaj fel: szatíra, vagy egyátalán nem vicces film, ki tudja? (aki megnézi) aztán lehet engem szidni. Nekem nagyon bejött. Még néhány másik kedvencem közé, top helyen van: A remény rabjai, Shine-Ragyogj!, Sült zöld paradicsom, CSapd le csacsi.

#2549 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 7:12

A Sült zöld paradicsom nagyon ott van, de a Csapd le csacsitól sikítófrászt kapok :D

#2550 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 8:45

Na akkor én is mondok egy kötelezõen megnézendõ filmet: Felperzselt föld. Ne olvassatok róla, ne keressetek utána, úgy kell megnézni, hogy fogalmatok nincs, mi vár rátok. Tegnap este láttam, és még most is le van esve az állam tõle.

#2551 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 9:11

Bara, ha nem nézed meg az almákat, legalább az én kedvemért, akkor elárulom itt mindenkinek, hogy milyen filmet nézel a moziban. :gm: a csacsiban pont az a jó, sírva röhögök még mindig rajta, pedig százszor láttam már.

Edited by agrobe, 2011 szeptember 27. - 9:12.

#2552 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 9:28

Ez zsarolás. :hupp: Na jó,ha Péter nem törölte még le, akkor nekifutok még egyszer. De amúgy, nekem most van alibim, terhesen az ember meghülyül, és mindenféle romantikás nyálas hülyeségre vevõ lesz. :D

Edited by hitetlen, 2011 szeptember 27. - 9:30.

#2553 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 9:51

tényleg megéri megnézni. Látod, skatya is megnézte.

#2554 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 9:53

Nem is lett a kedvence. :gm: Viszont némi hajritkulást okozott nála, ha jól olvasom. :D

#2555 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 9:59

még lehet, hogy megnézi még egyszer, és akkor már az lesz. tényleg jó na, ahogy kifigurázza az előítéleteket: a nagy kopasz ember, a náci, tutira a kereszt helyére teszi hitler képét. meg a jóságos pap, aki a lenni szar macska lelövésekor megpróbálja elhitetni, hogy az arab (aki természeteseb terrorista) nem lőtte le a macskát, csak véletlenül pont akkor esett le. ja igen és még egy kedvencem, a Jackie Brown, Tarantino-tól, nehogy kihagyjam.

Edited by agrobe, 2011 szeptember 27. - 10:00.

#2556 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 13:13

Nem is lett a kedvence. :gm: Viszont némi hajritkulást okozott nála, ha jól olvasom. :D

Óóó, szerencsére hat a Revalid, szóval annyira nem gáz a hajritkulás... Párommal nem nézném meg, õ nem az a mûvészfilmes, de mindent összevetve nem voltak rosszak azok az almák..

Remény rabjai igen-igen, meg Jackie Brown is!

Ha már mûvészfilm: Kim Ki-duk -tól a Bin Jip (Lopakodó lelkek) nekem nagyon tetszett.
És, bár már biztos írtam, de a Bathory is nagyon tetszett, sokszor néztem már.

Örök kedvencek, ha szar a kedvem: Indul a bakterház, Macskajaj, Borat, ShopStop 2 - kizárólag felirattal, mert a magyar szinkron nem tetszik, Gyalog galopp.

Végül. volt egy film, ami nagyon tetszett, de ha belepusztulok se találom.
Történet:
Az apa elköltözik vidékre a fiával, mert nem bír a felesége halála után a régi pecóban élni. Egy erdõben álló elég nagy házat vesznek. A gyereknek is problémái vannak, éjjelente egy bohócnak öltözött figura fejszével ki akarja csinálni, ha jól rémlik azért, mert a bohóc szerint az csinálta ki a muttert. Végül kiderül, hogy az apa skizo, és az akarja felnyársalni a gyereket.

#2557 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 27. - 13:44

Skatya, sajna nem tudom, melyik az a film, de errõl eszembe jutott egy én kedvencem, az "Egy csodálatos elme".

#2558 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 28. - 8:24

skatya, bejött neked a fajok közti erotika, hahaha? a legjobb benne a gyûrûk urás rész-hogy csak baktatnak :D

#2559 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 28. - 9:42

Akkor még ideírom az én néhány kedvenc filmemet is, hátha kedvet kaptok hozzá (és újra megnézitek):
- Halálsoron (The Green Mile, thrillernek kategorizálták be, de szerintem köze nincs hozzá...)
- Csillagpor (irtó jó mese, Robert De Niro fantasztikus alakításával)
- Millió dolláros bébi
- és a klasszikus romantikzóss egyedülnézõs: Angol beteg

#2560 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 28. - 10:15

skatya, bejött neked a fajok közti erotika, hahaha?
a legjobb benne a gyûrûk urás rész-hogy csak baktatnak :D

hmm Kelly és a szexi dög... és hol van Kelly? .... de hiszen ez csõdör! ÁÁáááááá, hát haláli. az elsõ rész is jó volt, de ez a legbetegebb.. Szegény Elias mit kap végig :D :D a Dogma meg hááát.... érdekes :D

Csillagport láttam, tényleg nagyon klassz. Ebben a kategóriában az Arany iránytû is nagyon jó volt.

Most néztem szintén mese kategóriában az Én kicsi szörnyem -et (Waterhorse), a Loch-ness-i szörnyrõl. Párom 9 éves húgát is lebilincselte, és engem is, szóval nem volt olyan rossz :)

Brad Pittel és Morgan Freemannel a Hetedik is nagy favorit, illetve Bruce Willissel a Hatodik érzék. Al Pacino-val az Álmatlanság szintén tetszett.

Most olvasom port.hu-n az Egy csodálatos elme leírását, azt hiszem még nem láttam, úgyhogy már keresek is rá :)