Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2521 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 16:08

Jofej család,de komolyan!:D Ha lesz idöm,elolvasom az elsö lovas élményekkel kapcs. oldalt is.csak még nem naon ismerem ki magam az odalon.de ami késik,nem mulik!További jo pacigolást mindenkinek,még amig jo idö van!Télen+ne tessék+fázni,sem lonak,sem lovasnak!Tényleg!1kérdés!Kinek mi a véleménye a téli lovazáskor használt lotakarorol?én még nem használtam ilyesmit,azért kérdezem. ;)

#2522 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 16:10

Szia Zserbo!Még nem nagyon ismerem ki magam itt,hol tom ezt+oldani?(adatlap)

#2523 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 16:20

Üdv mindenkinek! Zsoci! Ha nem gond, hogy én válszolok, akkor az oldal tetején, a beállításoknál ;)

#2524 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:12

Szia Zserbo!Még nem nagyon ismerem ki magam itt,hol tom ezt+oldani?(adatlap)

Hozzászólás megtekintése

A lap tetején van egy olyan link, hogy Beállítások, arra rákatt, és ott bal oldalon az Adatok szerkesztésénél. :)

#2525 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 20:29

Üdv minden újnak! :kocc:

#2526 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 8:41

Helló BÉLAAA !! Végre regisztráltál,csak mért álnévvel(nõivel?) de mindeggy.Rettegjetek netesek!

#2527 Bella

Bella

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 22:49

SziasztokBella Lovas Udvar

#2528 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 23:18

Helló Bella!Nem lenne kedved egy pár szóval bemutatkozni? Az addig rendben van, hogy mindenhová belinkelted a weboldalt, de ebbõl RÓLAD nem sokat tudtunk meg.Ki vagy? Hány éves? Mióta lovazol? Stb.? :)

#2529 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 23:24

SziasztokBella Lovas Udvar

Hozzászólás megtekintése

Helló,kedves Bella! :) Megnéztem az oldalt,ez fantasztikus!!! :) Annyira szimpatikus, hogy legszívesebben már holnap kocsiba ülnék,és elmennék élõben is látni. meg szívesen lovagolnék is Nálatok. Csak sajnos nem tehetem most.Majd egyszer én is vmi ehhez hasonló lovasudvart fogok létrehozni. ;)

#2530 bianko

bianko

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.572 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 14:43

sziasztok! Gidránt tenyésztek a Tisza-Tó partján jelenleg huszonöten vannak. életképeket a mogul.uni.hu címen találhattok. 98-ban vettem az elsõ gidránomat. Évente 12-15 gyereket tanítok meg a lovasélet alapjaira és mindezt a szabadidõm terhére.nagy gyerekeim vannak 24, 28 évesek és õk is imádják a lovainkat. 99 tõl 22 csikó született nállunk és mindegyik születésénél volt szerencsém bábáskodni amit a képek is mutatnak. magam tanítom nyeregalá a felnövõ nemzedéket igy lassan de biztosan haladunk. Sok szimpatikus gondolatot találtam a fórumon bár van ellentkerõ elõjelû ís szép számmal. Kedvelem a kitartó hûséges embereket és állatokat.

Edited by Aniko, 2005 szeptember 23. - 15:34.

#2531 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 15:24

Szia Bella, szia bianko! :)

#2532 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 15:41

sziasztok! Gidránt tenyésztek a Tisza-Tó partján  jelenleg huszonöten vannak. életképeket a mogul.uni.hu címen találhattok.

Hozzászólás megtekintése

bianko, szerettem volna megnézni a képeket, de csak piros kis x-ecskék vannak a helyükön. Vagy muszáj regisztrálni? :rolleyes: :(Átszerk. oka: Az a "fránya muszá"j"! :guny:

Edited by Ágimam, 2005 szeptember 23. - 15:42.

#2533 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 15:43

Legyetek üdvözö(ü)lve, Újak! :yeah:

#2534 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 15:52

sziasztok! Gidránt tenyésztek a Tisza-Tó partján  jelenleg huszonöten vannak. életképeket a mogul.uni.hu címen találhattok.

Hozzászólás megtekintése

bianko, szerettem volna megnézni a képeket, de csak piros kis x-ecskék vannak a helyükön. Vagy muszáj regisztrálni? :rolleyes: :(

Hozzászólás megtekintése

Ágimam, nekem az összes képet mutatta :rolleyes:

#2535 echmes

echmes

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 19:19

SziasztokA nevem Echmes ( Attila, de ez lényegtelen)Lakom AlaponLovaim: 2Csikó: 1Gyerek + asszony.Nállunk mindenki ló imádó.3 éve kezdtük.Rodeó szervezéssel foglalkozom, és remélem a mûtétem után versenyezni is tudok majd.Annak a 3 embernek az egyike vagyok aki, 2004-ben a RTL VV-je után megcsinálta az ELSÕ MAGYAR PÉNZDÍJAS RODEÓ-t.Leginkább a Rodeó-n találtok meg.SzVSz ennyi rólam elég is.

#2536 Zsófi89

Zsófi89

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 24. - 12:12

Sziasztok Zsófi vagyok,16 éves.Barátnõm,Hsu mondta h regisztráljak.Már olvasgattam az oldalt,de valahogy nem volt bátorságom regisztrálni. :)Egy osztályba járok Hasuval,és egyhelyen lovazunk. :)Én Kedvest,õ pedig Reményt lovagolja :)Kocséron lakom,egy nagyon szép faluban.Diszlexiás,diszgráfiás és diszkalkuliás vagyok,úgyhogy elõre is bocsi ha keverek v ilyesmi :)-így is Hasu segít nekem.Zsoké szeretnék lenni az én 145 cm-el.Egyenlõre ennyi.Remélem találok itt is sok barátot magamnak :)

#2537 JazzTigrincs

JazzTigrincs

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 24. - 20:23

Sziasztok! Még nem sokat foglalkoztam életemben lovakkal, igazából csak "szõrmentén" kapcsolódom a hozzájuk, lévén Kedvesem lóbolond. Eme állatfajtával még csak most ismerkedem. Örülök, hogy itt lehetek köztetek. Üdv, és pussz!

#2538 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 25. - 12:17

... lévén Kedvesem lóbolond. Eme állatfajtával még csak most ismerkedem.

Hozzászólás megtekintése

A lóbolond kedvessel? :gm: :P

#2539 draco

draco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 332 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 25. - 20:20

Sziasztok!Igaz már két hete, hogy regisztráltam, de jobb késõn, mint soha.Orsi vagyok Székesfehérvárról, Seregélyesen lovagolok.Ha számításba vesszül életem elsõ "lovaglását", már öt éves korom óta lovagolok. :D Na jó csupán 15 perc séta volt futószáron, de a szerelem ott kezdõdött. Aktívan és rendszeresen 17 éves koromban kezdtem lovazni Székesfehérváron, majd egy fantasztikus nyarat töltöttem Nadapon a Huszár tanyán. Munka a lovakkal reggeltõl estig koszt-kvártély és lovaglás fejében. Életem eddigi legjobb nyara volt. Több éves kihagyás után újra nyeregbe ültem Fehérváron a Volán telepen.És immár 6 hónapja, hogy bevettem magam a Keleti Szél Lovasközpontba.

#2540 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:52

Üdv Mindenkinek!A lóvírus dolgozik bennem is serényen, és épp ezért remélem itt sok kedves emberrel meg tudok majd ismerkedni, akiknek szintén szíve ügye a lózás!Próbálok majd minél többet szólni hozzá, ami sajna a fõnököm jókedvétõl is függ, illetve attól, h mennyire áraszt el mindenféle munkának nevezett marhasággal... Szép napot mindenkinek!Hajrá lovasok! :yeah:

Edited by chestnut, 2005 szeptember 27. - 7:56.

#2541 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:55

Üdv itt!Nem tudom, hogy van-e jogom ilyet kérni, de ha megoldható, akkor töltsd ki lécci a reglapod és szeretném ezt minden újtól kérni, mert így elég sok felesleges körtõl mentenétek meg sokmindenkit.Köszi

#2542 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:57

Hol találom? Még minden olyan új itt...

#2543 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 8:06

A beállításoknál a személyes adatoknál.

#2544 Tequila

Tequila

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 180 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 9:47

Sziasztok!Egy barátom figyelmeztetett, hogy jobban járok, ha bemutatkozom...Így hát tessék, pár szó rólam:Én is azon õrültek közé tartozom, akik már gyerekkorukban megfertõzõdtek, szóval 8 éves korom óta, immár 15 éve üldözöm a 4lábúakat. 6 éve hoztak össze az égiek a lovammal, egy furioso kancával, akivel azóta is boldogan élünk, kisebb nagyobb hullámvölgyeket közbeiktatva. Idén tavasszal szültett egy foltos kiscsikóm, ezért Tequila a nicknevem, mert Õ ezt a nevet érdemelte ki... :) Jelenleg angol felszerelés van a lovamon, én emellett kettõs életet élek, mind a két stílusból azt ûzöm, ami a legjobban tetszik. Mivel a párom westernes, ez nem is csoda... :gm: A hivatalos életben irodai alkalmazottként tengetem életem, és mellette próbálok elevickélni a fõiskolások között a HFF-en.Röviden ennyi. ;) Üdvözlök mindenkit! :kocc:

#2545 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 10:19

Szia Tequila! Üdvözöllek a fórumon, érezd jól magad.

#2546 Ditapaci

Ditapaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 299 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 11:19

Sziasztok! Amiota eloszor akadtam a "paci"ra, azota nem telik el nap, hogy be ne kukkantsak. Azt hiszem egyedulallo, hogy ha barmilyen kulonleges kerdesre keresel is valaszt, itt elobb utobb megkapod. A forumozok pedig tobbsegeben nagyon jo fejek. Van egy-ket figura akinek a hozzaszolasaira kulon kivancsi vagyok!En is bemutatkozom: Dita vagyok, mindenki igy hiv, a csaladom is, bar becsuletes nevem Edit Anna, de nem is nagyon hallgatok egyikre se... Bar a lovasedzoim valamiert mindig megragadtak az Editnel. Azert az edzoimre hallgattam... En eloszr 4 evesen ultem lovon, Hortobagyon egy csikos maga ele vett a nyeregben. Minden allatnak nagy rajongoja vagyok - kiveve a pokszabasuak, bar a lovardakban kikerulhetetlenek. Sokfele allatom volt mar gotetol a tancolo egerig, anyukam szerint allatkertet tartottam otthon. (Allatorvos akartam lenni, de nem engedtek sajnos.) 9 evesen kezdtem lovagolni Gyorben, anno a GYAEV nevre hallgato lovardaban Magyar Vilmosnal (alias Vilzon) Karpati Hajni keze alatt. (Most Integral lovarda es Magyar Tamas vezeti ha jol tudom.) Orok szerelem azota is... mar ugy ertem, nem Vilzon, hanem a lovaglas. Az elso legkedvesebb lovam egy Opel nevre hallgato gidran volt. Nem volt egy zseni, de jol megvoltunk. Onnan aztan kesobb Gyor kornyeki lovardakban fordultam meg, vegul 8 ev mulva Budapesten a Tatiban lovagoltam 2 evig az ÁSE-ben (most CLC). Nagyon jol ereztem magam ott. Sokat tanultam. (Azota nem hallottam tul jokat rola, de szerintem azert reszben hozzaallas kerdese.) A dijugratas lelkes rajongoja vagyok, bar nem vagyok egy rutin roka sajnos, ez elegge fugg, mint tudjuk a "rendelkezesre allo lovaktol" - es persze penztol es a tehetsegtol-, de szeretnek komolyan nekiallni egyszer, ha lesz sajat lovam. Nos a Tati-beli ket ev utan Szegedre mentem egyetemre, ahol a tanulas, a munka, meg a irgalmatlanul nagyon jo egyetemi elet miatt ot evig lovat csak a ballagok fagatai elott lattam. Igy utolag kicsit banom azt az ot evet, de biztos igy kellett lennie... Most ujra Budapestre jarok iskolaba meg dolgozni, azaz PhD diak vagyok (kognitiv tudomanyban), es ujrakezdtem a lovaglast!!! Kellemes meglepetes, hogy ot ev utan a rutinom megkopott ugyan, de meg mindig megtalalnom a lo elejet meg a veget! :yeah: Szoval majdnem olyan, mint a biciklizes!!! Persze egyensulyi dolgok, meg segitseghasznalat dolgok meg ilyesmi azert eleg rozsdasak... Meg hat ciki de neha elkeveredek a patanyomfigurakban... Ezuttal a Honved Lovardaban kocogok. Nem vagyok ott regota, eddig teccik, neha a tanfolyamosoknal fejetlenseg van, de sebaj. Akikkel eddig talalkoztam lovaszok azok normalisak voltak, ami nagy kincs. Az oktatok pedig szimpatikusak nagyon.Szeretek nagyon olvasni, fokent szepirodalmat, tortenelmi regenyeket. Eppen most Fekete Istvan reneszanszat eli nalam. Imadom a Rolling Stones-t es a jo soroket! :yeah: Szoktam enekelni is foleg a furdoszobaban, vagy a barataimnak nehany sor utan... :kocc: Es nagyon szeretem a magyar nepzenet is, sajnos csak a hallgatasban vagyok profi, tancolni nem nagyon tudom, de minden evben megyek Moldvaba, Somoskaba tanctaborozni... bar nem nagyon szoktam tancolni. Hat ennyit rolam.Baromi jo hely ez itt!!! Puszi mindenkinek! Born to be ride!udv: Dita

#2547 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 12:11

Szia Ditapaci!Mostmár, többet tudunk rólad. Bár szóban is elmondtál ezt-azt. Érezd jól magad itten. Nyergelj, fordulj. ;)

#2548 Guest_nobody_*

Guest_nobody_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 20:00

Sziasztok!Most leltem rá erre a helyre.Szóval a bemutatkozás!Megközelítõleg 20 éve koptatom a nyerget. Természetesen kisebb- nagyobb megszakításokkal. Idén januárban kötöttem össze az életem egy lóval!Egy csodás kis arab kanca fogadott örökbe! (...és ez nem vicc)Tök jó barátok lettünk,néha egy kicsit összekapunk (tekintve, hogy mindössze négy éves),de minden gömbölyû.Az egészhez vagyok 78-as évjárat, westernben nyomulunk és mostmár kb két hónapos csikesz nevelkedik a pocakjában, a Tatáron (jogosan) oly sokat csodált foltos csõdötrõl,Amigo-tól.

#2549 lotolvaj

lotolvaj

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 12:57

Sziasztok lovas Barátaim!(külön ANIKÓ) ezen ne sértõdjetek + de 1edûl Õt ismerem sz.tem) :))1974 Áprilisában láttam + a napvilágot, és amióta élek, mindig is érdekeltek az állatok, fõleg a LOVAK!Tehát, Lótolvaj vagyok, a jobbik félébõl! A nevemet a kollegáimtól kaptam, mert a lovamat (SZILAJ) nem minden napi módon vettem + gazdájától! /na mind1 ez 1 hosszú sztori/A lovamat Törökbálinton tartom ISU-nál, (remélem ez a név sokat mondd nektek) immár lassan 3. éve. Hobbi lovasnak tartom magam, de 1-2 házi versenyen indultam már, nem is rossz helyezéssel! ;) Most itthon tengettem unalmas napjaimat, mert a legutóbbi Lovas túránkon nem igazán tudtam bevenni a kanyart Szilajjal, és 1 Óriásit zakóztam, aminek a végeredménye: Bal oldali kulcscsont törés lett!Ez úton szeretnék köszönetett mondani ANIKÓNAK, ugyanis volt olyan kedves, és elhozta a holmiaimat a túráról! KÖSZÖNÖM!!!De amint felépülök, az lesz az elsõ dolgom, hogy kimenjek lovagólni!Más nem jut most eszembe, remélem szívesen fogadtok be magatok közé!Üdvözlettel: Lótolvaj alias Gábor!

#2550 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:09

Sziasztok!....és mostmár kb két hónapos csikesz nevelkedik a pocakjában, a Tatáron (jogosan) oly sokat csodált foltos csõdötrõl,Amigo-tól.

Hozzászólás megtekintése

Amigo vazze! Ezt nem gondoltam volna rólad! :kir: Gábor, üdv köztünk, örülök, hogy regisztráltál. :) Józsika barátunk is itt van a fórumon, sõt Heni is. Ne tégy elhamarkodott kijelentéseket, hogy nem ismersz mást, csak engem! ;)

#2551 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:09

Üdv a fórumon! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:29

Üdv az újaknak!lotolvaj, egyszer elmesélhetnéd azt a hosszú történetet a lovad megszerzésérõl ;)nobody, te merrefelé lovazol?

#2553 lotolvaj

lotolvaj

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:06

A sztori tényleg hosszú, ha majd lesz idõm akkor neki esek, és leírom nektek-neked!Általában TörökB. és környéke, ami ki terjed egészen Etyek, Bia, Sós"TYÚK", stb-stb..

#2554 M. Anikó

M. Anikó

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 17:25

Sziasztok lovas Barátaim!(külön ANIKÓ) ezen ne sértõdjetek + de 1edûl Õt ismerem sz.tem)  :))1974 Áprilisában láttam + a napvilágot, és amióta élek, mindig is érdekeltek az állatok, fõleg a LOVAK!Tehát, Lótolvaj vagyok, a jobbik félébõl! A nevemet a kollegáimtól kaptam, mert a lovamat (SZILAJ) nem minden napi módon vettem + gazdájától! /na mind1 ez 1 hosszú sztori/A lovamat Törökbálinton tartom ISU-nál, (remélem ez a név sokat mondd nektek) immár lassan 3. éve. Hobbi lovasnak tartom magam, de 1-2 házi versenyen indultam már, nem is rossz helyezéssel! ;) Most itthon tengettem unalmas napjaimat, mert a legutóbbi Lovas túránkon nem igazán tudtam bevenni a kanyart Szilajjal, és 1 Óriásit zakóztam, aminek a végeredménye: Bal oldali kulcscsont törés lett!Ez úton szeretnék köszönetett mondani ANIKÓNAK, ugyanis volt olyan kedves, és elhozta a holmiaimat a túráról! KÖSZÖNÖM!!!De amint felépülök, az lesz az elsõ dolgom, hogy kimenjek lovagólni!Más nem jut most eszembe, remélem szívesen fogadtok be magatok közé!Üdvözlettel:  Lótolvaj alias Gábor!

Hozzászólás megtekintése

Szia Lótolvaj alias Gábor!Üdvözöllek elõször is. Nem hagyhattam ki,hogy ne írjak neked, mert jelenleg egy csónakban evezünk. Vasárnap volt két hete, hogy kilovaglásom szerencsétlen balesetbe torkollot. Leestem paripámról és eltört a bal kulcscsontom. Vissza ültem a drágámra, nem kevés segítséggel és vissza sétáltunk a bázishoz.Táborfalváról még hazakényszerültem vezetni, ami nem kis mutatvány volt, de sikerült. Szóval én most nagyon együtt érzek veled. Alig várom, hogy felgyógyúljak és ismét vágtázhassak a természet lágy ölén. :) Neked, hogy sikerült leesned? Mihamarabb gyógyúlj meg!Üdvözöllek: M.Anikó

#2555 M. Anikó

M. Anikó

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 18:00

Sziasztok!A nevem Anikó, 27 éves vagyok Budapesten a XVIII. kerületben lakom. Mióta az eszemet tudom rajongom a lovakért, de sajnos nem volt szerencsém komolyabban foglalkozni evvel a témával, így megmaradt álmaimnak. Azért nem egészen, mert 1 éve ismeretség álltal kerültem egy nagyon kedves családhoz és náluk lovagolok. A Kiskunságba élnek (Táborfalva) egy nagyon szép tanyán. Van 11 lovuk (arab). A nagy tudásuknak, hozzáértésüknek köszönhetõen itt ragadtam  és tanulok náluk lovagolni. A lovam neve GÉSA egy gyönyörû arab telivér kanca. Jártam az évek alatt itt-ott, próbáltam valami klassz helyen megállapodni, de mindegyik helyen kudarcot vallottam. Hol elrettentem, hol pedig a hozzáértésnek voltak hiján. (Sajnos ehhez nem kellett nagyon vágnom a témát, hogy rájöjjek).Örülök, hogy itt lehetek közöttetek és remélem megismerhetek sok embert, akiknek szintén ez a szenvedélyük.Szivessen megpróbálnék más helyen is lovagolni, fõleg Budapesthez közelebb, mert ez kb. 60 km-re van, (csak a benzin 2000.-), bár ugyanakkor el sem tudom képzelni, hogy amit itt kapok azt megkaphatnám máshol is!!! :) Családtagként kezelik a lovaikkat,mélységes tisztelettel bánnak velük.A ménes nagyon kiegyensúlyozott.Üdv nektek: Anikó

Hozzászólás megtekintése

Szia Anikó!Én mindig örülök ha olyan emberekröl hallok akik így szeretik a lovaikat!!!!Elvégre hol lennének-lettek volna-a magyarok nélkülük?!Sajnos sokan elfelejtik...De én még mindig bízom benne,h egyszer megint azt lehet majd ránk mondani,h "a lovas nemzet"...én így gondolom.További soksok jó lovazást,Gésának pedig sok répát!(igaz almaszezon jön:D)

Hozzászólás megtekintése

Szia Zsoci!Üdvözlet neked és osztom amiket leírtál jó magyarságunkról. A táncért szintén oda vagyok.Szeretném elsajátítani a Latin táncokat. A szívemhez az áll a legközelebb. :) Jó neked, hogy versenyszinten ûzöd. :)

#2556 lotolvaj

lotolvaj

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 18:51

Szia M.Anikó!Azért estem el, mert az a ........kovács, aki a lovam ptkolja, nem tett a patkóra sarokvasat. Na ezért csúszott ki a kanyarba a bal eleje! Pedig mindig is úgy csináltattam vele, de most mégis a maga feje után ment! Az én "bánatomra"!De még hozzá kell tennem, hogy nem kevés alkohol is volt bennem, de ez csak a fájdalom elviselésére szolgált igazán! Hát így történt!

#2557 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 18:56

Üdv az újaknak a fórumon. :ang:

#2558 olivia

olivia

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 20:46

:P Sziasztok Lóbarátok!A nevem Olívia, 13 éves korom óta megszállottja vagyok a lovaknak és a lovaglásnak.Most 26 vagyok.Jelenleg is a lovasszakmában dolgozom egy lovasparkban.Szerencsésnek mondhatom magam mivel a munkám a hobbim.Többféle lovaglási stílust kipróbáltam már.Nagyon szeretem a western lovaglást jelenleg pedig dámalovagolok.Egy gyönyörû fekete nonius kancán lovagolok.Amúgy a szakmám kertész, nagyon szeretem a virágokat most éppen utolsó évemet gyûröm a kertészeti egyetemen.De ezen kívül elvégeztem a Tatterban egy lovastúra vezetõ tanfolyamot is.Röviden ennyit magamról. Remélem sok lovasbaráttal megismerkedek!Üdv Olívia

#2559 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 21:32

Üdv köztünk Olívia,és minden újonnan érkezõnek jó fórumozást! :kocc:

#2560 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 21:18

Hello újak! (húú,én nem igy kezdtem valaha :gm: )Gábor,hogy hívjáka lovadat?elsö ránézésre hasonlit erre a lóra,de már láttam,hogy valójában nem is...max egy pöppet :) http://img.tar.hu/pi...a48082fececa532 van mégegy kép a paccrol (Pierro)akié ez a ló õt is Gábornak hívják :D