Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2481 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 16:33

Szia Surda, szia Aszti! :)Aszti! Nagyon szép pacc :yeah: , gratu hozzá!

#2482 Zsüli

Zsüli

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 11:36

Sziasztok!Én ma regisztráltam erre az oldalra és most láttam meg, hogy van egy bemutatkozós fórum is, ami szerintem nagyon jó ötlet!!!Hol is kezdjem... én 9éves korom óta lovagolok kisebb-nagyobb megszakításokkal.Sajnos még mindig csak hobbi szinten, mert amikor eljutottam volna odáig, hogy na akkor díjugrató verseny, akkor közbeszólt az egészségem(gerincmûtét).Most is éppen egy ilyen kényszerpihenõn vagyok, de már alig várom, hogy újra lovagolhassak!!!A nevemnél lévõ képen, egy kiscsikó és az õ mamája van. Azon a lovon lovagoltam.Sajnos már csak múlt idõben...nem a sajátom volt, csak én lovagoltam mindig.A volt barátoméké a ló és mivel mi szakítottunk, így a lóval is szakítanom kellett...sajnos!De mit tudok tenni, ilyen az élet!Ha ráklikkeltek a honlapcímemre, ott fogtok még róla(m) képeket találni :) vannak még más lovak is, õk is oda tartoznak a volt barátomékhoz.Velük már alig tartom a kapcsolatot.Julcsit szoktam meglátogatni amikor tehetem!Hogy most hova fogok járni lovagolni, azt még nem tudom, de szerintem Bajára, mivel oda járok suliba.Apropó!!!Nem tud valaki Baján lovardát?Elõre is köszönöm.Azt hiszem mindent leírtam tömören, talán még annyit, hogy díjugratni szeretek :))Üdv: Zsüli

#2483 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 11:51

Üdv minden újnak! :kocc:

#2484 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 20:53

Aszti, Zsüli, üdv közöttünk! :kocc: :)

#2485 Mina

Mina

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 21:02

Sziasztok!Nemrég hallottam a paci.hu-n lévõ fórumról, bemutatkoznék. Csömör Hermina vagyok, fényképész és lovas riportokhoz készítek fotókat (Cavallo Magazin). A fotózás közben szépen lófertõzést kaptam és épp elkezdtem tanulni lovalolni. :-) A riportok alatt összegyûlt egy jópofa kiállításra való anyagom, amit szívesen körbevinnék mindenféle lovas helyeken, de nem nagyon ismerem õket, ehhez kérem a segítségeteket. Jelenleg az anyag a túrkevei a Polgármesteri Hivatalban lóg, de jövõre/vagy még idén is szívesen elvinném néhány jó helyre. Ha tudtok valami jó helyet ahol érdemes lovas fotókat kiállítani, kérlek írjatok az artlux@citromail.hu-ra, nagyon hálás lennék az ötletekért. Ezer köszönet!Egy kis ízelitõ: www.minafoto.hu/horses

#2486 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 21:06

Mina! Üdv a fórumon :D

#2487 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 7. - 21:07

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 12:35.

#2488 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 6:50

Üdv a fórumon! Hmm... lófertõzés... ismerõs... :D(Egyébként az utolsó fotó a lapodon rosszul van hivatkozva, ezért nem láccik...)

#2489 hbarby

hbarby

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 13:03

Sziasztok!!Néhányan még emlékezhettek rám, pár éve.. mikor is(?) :) voltam Veletek egy 3 napos túrán, csak én a kényelmesen - lovaskocsin utazós módszert választottam.. Ja, a közvetítõ pedig Miki volt :)Aztán eltûntem, mert semmilyen lehetõségem nem volt lovagolni (sajnos nem engedhettem meg magamnak..), aztán nemrég jött egy lehetõség, amire lecsaphattam :yeah: Így sem gyakran, de legalább heti egy-két alkalommal tudok lóháton ülni - kihagyásomat tisztességes adag izomlázzal jutalmazva :)(Hátha olvassák a fórumot: köszi minden gödöllõinek, amiért ilyen rendesek velem!)Akik pedig nem ismernek: Hais Barbara vagyok, 20 éves, fõiskolás, 11 évesen ültem elõször lovon, de sajnos ez nem jelent semmit.. rengeteg kihagyással, hébe-hóba tudtam lovagolni, ami annyi, mint halottnak a csók! Hosszútávú terveim között szerepel egy saját paci, rövidtávúaknál pedig az, hogy megtanuljak összhangban lenni/lovagolni/mozogni a lovakkal :) Amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy OFF autóbolond is vagyok!! ON :)

#2490 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 15:56

Helló Barbi, üdv köztünk! Emlékszem rád, habár Miki nem a legjobb ajánlólevél... :gm:

#2491 judyth

judyth

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 18:41

hello most írok elõször és naon tetszik ez az oldal remélem sokan vagytok akik imádják a lovakat!JUDYTH52 :kocc:

#2492 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:29

Sziasztok!Régóta olvasom a fórumot, de csak most regisztráltam. Ez a név most jött, egy jó poénból, tetszett :D :) szóval új vagyok :)Csak ennyi, sziasztok.

Edited by Sütyi, 2006 január 3. - 16:50.

#2493 Míta

Míta

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:29

Szerbusztok! A Blúék révén hallottam a lapról, és megtetszett. Szeretek lovagolni, íjászni... Jelenleg mint diák, mixer és barlangkutató mûködöm. Email címem: leel@szepi.hu :)

Edited by Míta, 2005 szeptember 8. - 19:30.

#2494 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:31

Üdv! :)Én már köszöntem a csikóban.Szerintem érdemes lenne idõt fordítani az adatlapod kitöltésére, mert sokan nem olvassák a bemutatkozás topicot, csak a profilokat böngészik új név esetén! ;)

#2495 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:34

Szia Csaba! Én Eszti vagyok! (Dóri barátnõje)üdv a fórumon!!!!Hát igen Blúnál elég sokan vagyunk fórumosok! :D :D :D

Edited by Málna, 2005 szeptember 8. - 19:35.

#2496 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 19:51

Sziasztok újak! :)

#2497 hbarby

hbarby

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 9:04

Helló Barbi, üdv köztünk! Emlékszem rád, habár Miki nem a legjobb ajánlólevél...  :gm:

Hozzászólás megtekintése

Szia!! Rád én is emlékszem ám! :)(Most applikáltam fel egy képet, azóta egy kicsit változtam.. :) )Miért, mi van Mikivel? Ezer éve nem találkoztam Vele, még mindig "garázdálkodik"? :rolleyes: :dev: Amúgy most olvasom vissza a "lovam van" - topicot, tök aranyos, most mi van Veletek (mármint Veled és a lovaddal)? Vagy ez már OFF, majd ott is megkérdezem..

#2498 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 9. - 12:02

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 12:45.

#2499 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 16:38

Milli és Gabi?! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Szia Csaba! Jó fórumozást! :)

#2500 lovaslány

lovaslány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 532 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 17:35

Csaba üdv köztünk :) Minden újnak jó fórumozást!

#2501 a Juli

a Juli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 30 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 17:54

Üdv mindenkinek!Itt vagyok már egy ideje, de még nem mutatkoztam be. Bocs.Juli vagyok, gyõrbõl. 2 éve érzem a lovardákban jellegzetesen elõforduló illatot, fél éve van saját paccom, Ösztön. Az integrálban tölti napjait, viszonylag boldogan. Májusban eltörte a bal elsõ lábát (nem tudni hogy hogyan), egy hónapja dolgozok vele rendesen, de megerõltetni még mindig nem merem. 9 éves kanca, gringó apaságú, 115 ramzes IV-ujhold anyaságú. ennyit róla. én most vagyok elsõs a révai m. gimiben, matek-angol szakon. 1,5 évig a gyõrszemerei józsefháza lk.-ban lovagoltam, majd lovacskámmal együtt az integrálba "költöztünk". asszem ennyi. üdv Juli

#2502 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 10. - 18:42

Szia a juli üdv a fórunon :kocc: :)

Edited by fuszekli, 2005 szeptember 10. - 18:42.

#2503 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 16:30

Sziasztok!Negyven évnyi kihagyás után másfél éve tértem vissza a lovakhoz. Tízéves koromig szinte közöttük éltem, utána viszont nem volt módom aktívan "szeretni" õket.Egy öt és egy négy éves kanca, valamint egy öthónapos kancacsikó tulajdonosa vagyok. Fiammal "nyüstöljük" õket, hol nyeregben, hol kocsiban. Abszolút amatõrök vagyunk. Felülünk és megyünk egy jót az erdõben...-))

#2504 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 19:50

Üdv. minden újnak!Neked is Packa! :)

#2505 vassterez

vassterez

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 22:23

Sziasztok. Tercsi vagyok, 27 éves és Kaposváron lovagolok. MOst kezdtem egy hónapja, és elég jól megy, de nem szeretném elkiabálni. Hetente általában háromszor megyek, és nagyon megörültem, amikor megláttam ezt az oldalt. Remélem sok mindenkivel jó barátok leszünk. Egy amatõr :D

#2506 Babs Bunny

Babs Bunny

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 14:31

sziasztoook!jeeee végre én is eljutottam ide ni itten, h regisztráljak:)fántásztikus érzés végre nem csak látni titeket;)üdv. Bé Dóri

#2507 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 18:19

Üdv itt :) Valami "bemutatkozás" jellegû bemutatkozást nem írnál, ha már eltaláltál eddig a topikig?... (az adataidat is kitölthetnéd, ha gondolod :) )

#2508 Babs Bunny

Babs Bunny

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 20:12

najóde csak mert ilyen szépen kértél Õzike :) háttelõszöris:Dóri vagyok Szigetszentmiklósról .nõnemû egyed vagyok :) tiszta jó nekem :)4 éve lovacskázom, 3 éve versenyzem a magyarországi ob-ken, saját lovammal, kisebb nagyobb sikerekkel... trail, reining, pleasure, team penning versenyszámokban. már régóta figyelgetlek Titeket, naaagy nagy fórumosokat, örülök h mostantól én is köztetek lehetek :)még vmi kérdés óhaj sóhaj ha kiváncsiak vagytok vmire, repülök és válaszolok ;) byebye

#2509 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 20:17

Üdvözlet neked B.B., és minden újnak!

#2510 M. Anikó

M. Anikó

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 15:43

Sziasztok!A nevem Anikó, 27 éves vagyok Budapesten a XVIII. kerületben lakom. Mióta az eszemet tudom rajongom a lovakért, de sajnos nem volt szerencsém komolyabban foglalkozni evvel a témával, így megmaradt álmaimnak. Azért nem egészen, mert 1 éve ismeretség álltal kerültem egy nagyon kedves családhoz és náluk lovagolok. A Kiskunságba élnek (Táborfalva) egy nagyon szép tanyán. Van 11 lovuk (arab). A nagy tudásuknak, hozzáértésüknek köszönhetõen itt ragadtam és tanulok náluk lovagolni. A lovam neve GÉSA egy gyönyörû arab telivér kanca. Jártam az évek alatt itt-ott, próbáltam valami klassz helyen megállapodni, de mindegyik helyen kudarcot vallottam. Hol elrettentem, hol pedig a hozzáértésnek voltak hiján. (Sajnos ehhez nem kellett nagyon vágnom a témát, hogy rájöjjek).Örülök, hogy itt lehetek közöttetek és remélem megismerhetek sok embert, akiknek szintén ez a szenvedélyük.Szivessen megpróbálnék más helyen is lovagolni, fõleg Budapesthez közelebb, mert ez kb. 60 km-re van, (csak a benzin 2000.-), bár ugyanakkor el sem tudom képzelni, hogy amit itt kapok azt megkaphatnám máshol is!!! :) Családtagként kezelik a lovaikkat,mélységes tisztelettel bánnak velük.A ménes nagyon kiegyensúlyozott.Üdv nektek: Anikó

#2511 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 16:04

Szia Anikó, üdv! Meg persze a többieknek is, akiket még nem mondtam :) :kocc:

#2512 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 18:47

Szia Anikó! üdv a fórumon.Hajrá Pestlõrinc. 1el többen vagyunk :yeah:

#2513 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 13:00

Üdv minden újnak a fórumon!Üdv Anikó sok sikert és kitartást!Megértem, hogy miért ragaszkosz a mostani helyedhez, jól hangzik amiket írtál róla! :D Szóval üdv mindenki! :)

#2514 Fiatal-Csikó

Fiatal-Csikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:42

Legyetek Üdvözölve újonnan érkezõk! :)

#2515 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:11

Hát sziasztok,szép napot mindenkinek!(gazdiknak és kedvenceknek egyaránt :D )Én még csak tegnap regisztráltam,az oldalt pedig egészen véletlenül találtam meg-hatalmas örömömre! Mivel nemrég 1gyönyörû hím Betta boldog gazdija lettem,elkezdtem keresgélni a neten némi hasznos információ után.Szeretném ha kis kedvencemnek minél jobb élete lehetne nálam,élhetne,mint hal a vízben :P Elolvastam az összes hozzászólást egészen 2001-tõl,és nemhogy csak hasznos dolgokat találtam,de annyira megtetszett az oldal,h regisztráltam is!Sanyí(kis "cápám")most is épp lelkesen kuksolja mit csinálok...mint mindig. :D Na szoval..kicsit elkalandoztam,kéne vmi konkrétabbat magamról is...Zsófinak hívnak immár 18éve,Siófokra járok gimibe és itt is lakom a családommal.11 éve lovagolok,sajnos saját hátasom még nincs,de következõ10éves tervemben ez is szerepel.Remélem addigra megfelelõ körülményeket tudok Neki biztosítani.Most még csak ismerõsöknél van lehetõségem lovagolni.Bár tervezgetem,h bejelentkezek1lovastúrára is a tavasszal,majd még meglátjuk,mert ugye itt az érettségi is :nem: Az állatok mellett a másik nagy szenvedélyem a tánc,3éve kezdtem versenytáncolni(szintén Siófokon).de ez nem biztos,h sok embert érdekel.1kutyussal(Buksa-13) és 2cicussal(Szasza+Micus-7,tesók) tengetem mindennapjaimat.Velük aztán zajlik az élet,igazi nagyarcok! :yeah: :kir: Ha tudok,teszek fel képeket Róluk.Mindenkinek további jó levelezést,állattartást...stb. :kocc:

#2516 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:18

Sziasztok!A nevem Anikó, 27 éves vagyok Budapesten a XVIII. kerületben lakom. Mióta az eszemet tudom rajongom a lovakért, de sajnos nem volt szerencsém komolyabban foglalkozni evvel a témával, így megmaradt álmaimnak. Azért nem egészen, mert 1 éve ismeretség álltal kerültem egy nagyon kedves családhoz és náluk lovagolok. A Kiskunságba élnek (Táborfalva) egy nagyon szép tanyán. Van 11 lovuk (arab). A nagy tudásuknak, hozzáértésüknek köszönhetõen itt ragadtam  és tanulok náluk lovagolni. A lovam neve GÉSA egy gyönyörû arab telivér kanca. Jártam az évek alatt itt-ott, próbáltam valami klassz helyen megállapodni, de mindegyik helyen kudarcot vallottam. Hol elrettentem, hol pedig a hozzáértésnek voltak hiján. (Sajnos ehhez nem kellett nagyon vágnom a témát, hogy rájöjjek).Örülök, hogy itt lehetek közöttetek és remélem megismerhetek sok embert, akiknek szintén ez a szenvedélyük.Szivessen megpróbálnék más helyen is lovagolni, fõleg Budapesthez közelebb, mert ez kb. 60 km-re van, (csak a benzin 2000.-), bár ugyanakkor el sem tudom képzelni, hogy amit itt kapok azt megkaphatnám máshol is!!! :) Családtagként kezelik a lovaikkat,mélységes tisztelettel bánnak velük.A ménes nagyon kiegyensúlyozott.Üdv nektek: Anikó

Hozzászólás megtekintése

Szia Anikó!Én mindig örülök ha olyan emberekröl hallok akik így szeretik a lovaikat!!!!Elvégre hol lennének-lettek volna-a magyarok nélkülük?!Sajnos sokan elfelejtik...De én még mindig bízom benne,h egyszer megint azt lehet majd ránk mondani,h "a lovas nemzet"...én így gondolom.További soksok jó lovazást,Gésának pedig sok répát!(igaz almaszezon jön:D)

#2517 Guest_Nici_*

Guest_Nici_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:20

Sziasztok!! Niki vagyok, 12éve lovagolok, 8évig Pilisen, 2évig Inárcson, fél évig Kereszttúron, fél évig Rákos Csabán, 1éve saját lóval Vecsésen!!! Nagyon imádom a lovakat amiota az eszemet tudom!! Szeretnék barátokat szerezni mert azokbol nem sok van mostanság!!! :huh:

#2518 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:24

12éve lovagolok,(...), fél évig Rákos Csabán

Hozzászólás megtekintése

Jajj anyám de morbid :eek: :dev:Amúgy üdv. De kicsit kevesebb felkiáltással is jó lesz ;)

Edited by BoKa, 2005 szeptember 20. - 14:24.

#2519 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:50

Sziasztok Zsoci, Nici! :) Jó fórumozást! Légyszi, töltsétek ki az adatlapjaitokat! ;)

#2520 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 15:13

Helló mindenkinek! :)