Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2481 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:07

Gyere Pende, szeretettel, sörrel, borral, pálinkával várunk.A csödrönc látott már lovast a hátán, szerintem Bélának nagyon tetszene.Pende!Melyiket választod?

Hozzászólás megtekintése

Na, egy kis szeretetért én is eljönnék. A többi folyékony nem érdekel. ;)

Edited by don quihote, 2005 december 14. - 16:07.

#2482 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:11

Oké, akkor dec. 26-án nyíltnap a rácalmási lovardában!Csinálunk forraltbort meg viszünk maradék beiglit! :D Meg tescós sütit, ami úgy bejött a bolhapiacon. :DLovagolni lehet a pályán a csõdörön, meg beszélgetni fórumosokkal. Kihívom Kriszti2-éket is.És lesz szeretet is. :D

#2483 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:22

Hova hívsz ki minket?

#2484 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:27

És lesz szeretet is. :D

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Elpirulósszmájli.Hú, a 26-a nekem nem jó. Családi ebéd, meg ilyenek. A tescos süti tényleg finom.A két ünnep között nem lehetne?

Edited by don quihote, 2005 december 14. - 16:27.

#2485 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:28

Helló! Régi, kedves, németkéri lovastársam! :)Hát a rácalmási lovardába, megnézni a béreltlovamat, Pendikét, mert ott lesz a két ünnep között!De lassan már át kéne menni a Fejér megyei topicba ezzel... Bocsi!

#2486 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:31

Helló! Régi, kedves, németkéri lovastársam! :)Hát a rácalmási lovardába, megnézni a béreltlovamat, Pendikét, mert ott lesz a két ünnep között!De lassan már át kéne menni a Fejér megyei topicba ezzel... Bocsi!

Hozzászólás megtekintése

;) Ha átmentek szóljatok, mert a szeretetet nem hagyom ki. ;)

#2487 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:31

Talán téli szünet van az ottani lovardátokban?

#2488 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 9:24

Helló Mindenki!Hû lovastársam, Adrienn a hétvégén elhagyott holmi ajándékvásárlás kedvéért ;) , ezért mindkét nap egyedül róttam a gödi erdõket. Pénteken két órát csatangoltunk Pendivel és csodálatos volt! Olyan csend és nyugalom volt, arra gondoltam közben, hogy mennyivel jobb azon törnöm a fejem, hogy vajon õzek vagy madarak zörögnek a bokorban, mint azon, hogy mi hozta létre a körkörös hivatkozást a fránya excel táblázatomban. :D Kicsit ugyan eláztunk, mert terep közepén elkezdett esni a havasesõ, de magasról tojtunk rá. Így legalább felavathattam a Nato-szabványos lópokrócomat terep után, egy kis nedvességfelszívásra.Még szerencse, hogy pénteken ilyen hosszabbat lovagoltam, mert szombaton reggel a kõkeményre fagyott talaj és a csúszósra ráfagyott havasesõ megnehezítette, majdnemhogy lehetetlenné tette a lovaglást.Kibotorkáltunk Pendivel az erdõbe, de még ott is csak egy-két szakaszon tudtunk ügetni, kicsit, óvatosan vágtázni. Azért ez is jó volt arckisimításra! :)Jó hetet Mindenkinek! :)

#2489 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 9:28

Akkor mostmár el is búcsúzhatsz a gödi terepektõl és lovasoktól egy picit, mert már csak 4et kell aludni és hozzuk Pendikét. :D

#2490 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 9:51

:D Tényleg!(Elengedett a fõnököd? Majd egyeztess Apukámmal!)

#2491 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 10:00

Igen. Meg is akart kérni, hogyha már úgyis megyek Pestre, akkor beugorhatnék két megbízónkhoz.

#2492 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 10:01

Éva!Titeket is nagyon várnánk 26.-án Rácalmásra. tudtok jönni?Lesz minden földi jó.

#2493 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 10:25

Éva!Titeket is nagyon várnánk 26.-án Rácalmásra. tudtok jönni?Lesz minden földi jó.

Hozzászólás megtekintése

Köszi a meghívást, de akad dolgunk idehaza is :)Bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Tegnap felraktuk Wapit a futóra!!!! Ketten Bouget-val, egy plusz vezetõszárral és cirka másfél óra alatt!!! :holvanegyörömébenugrálószájli:

#2494 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 10:28

Péntektõl én is megpróbálom Mollynak elmagyarázni, hogy a lószállító alapjában véve nem eszik lovat. :D

#2495 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 10:58

Megtollasodva – 2005.12.17.Rettenetes, hogy korán sötétedik. Igazán csak a hétvége alkalmas a lovaglásra. Már azt várom, hogy megforduljon végre a tendencia, és újra napról-napra világosabb legyen.Szombat virradóra ragyogó napsütésre ébredtem. Az idõjárás jelentés ugyan csípõs szélrõl számolt be, de ez nem jelent akadályt egy kilovaglásnál. Jó vastagon beöltöztem – gyapjúpulcsi és társai – és rohantam a tanyára. Tudtam, hogy Imréék túrára készülnek, csak azt nem tudtam, mikor indulnak. Amikor a tanyára értem, már nagy volt a sürgés-forgás, majdnem minden ló felszerelve állt a nyergelõhelyen. Össze kellett kapnom magam, hogy elkészüljek, mert a csapattal akartam tartani. Heten voltunk, mint a gonoszok, így indultunk Veresegyház irányába. Nagyon sok helyen jeges volt a talaj, de sikerült olyan helyet is találni, ahol gyorsan haladhattunk. A mezõk és tarlók havasak voltak, de nem csúsztak, alkalmasak voltak néhány klassz vágtára. A lejegesedett erdei utak viszont korcsolyapályára emlékeztettek. Egy helyen Niki el is csúszott Bonival, de semmi baj nem történt. Imre felhívta mindenki figyelmét, hogy lehetõleg ugyanazon a nyomvonalon haladjunk, mint õ, ahol nem csúszik annyira. Szerencsére Jedi nagyon biztos lábú, és nagyon figyel, így egyáltalán nem csúsztunk meg. Út közben összetalálkoztunk a Farm-tanya szintén hétfõs csapatával. Örvendeztünk egymásnak, aztán a két csapat folytatta a maga útját.A tóparti csárdánál kikötöttük a lovakat, és betértünk egy pihenõre. Forralt bor is akadt, néhányad védõitalt is töltöttek magukba. Keveset idõztünk a csárdában, mert a síkos utak miatt lassabban lehetett haladni, és a csapat Domonyba készült. Én búcsút vettem tõlük, mert délutáni teendõim miatt nem tarthattam velük. Õk mentek tovább, én pedig visszaindultam. Az elsõ néhány méteren Jedi csodálkozott, hogy hová lett a többi négylábú. Mivel hazafelé mentünk és figyelni is kellett az útra, hamar elfelejtette a magányosság feletti sajnálkozást. Nagyon nyugodt tempóban haladtunk, Jedi egyszer sem akart elrohanni. Roppantul élveztem az utat, ráadásul sok olyan szakaszt találtam, ahol jókat vágtázhattunk. Visszafelé újfent összefutottam a Farm-tanyás csapattal. Gábor meg is kérdezte, hol hagytam el a többieket. Én azt válaszoltam, hogy õk hagytak el engem, nem én õket. Az ünnepi jókívánságok után elváltunk, és mentem tovább vissza a tanyára. A Somlyó tetejérõl gyönyörû panoráma nyílt, az egész Budai-hegység és a fél Pilis látható volt a tiszta idõben.Amikor visszatértem, Misi is csodálkozott, hogy miért ilyen korán. Neki is el kellet magyaráznom, hogy én nem mentem el a csapattal Domonyba. A napsütésben pillanatok alatt megszáradt Jedi háta a nyereghelyen, ahol visszaérkezéskor még nedves volt. Még tébláboltam egy kicsit a tanyán, közben elkalauzoltam két érdeklõdõt. Hoztak egy új, tarka lovat is a tanyára, ott lesz a téli szálláshelye.Estére a BB egy része vendégeskedett nálam. Na nem a pezsgõre gondolok, hanem a bandára. A névadótól, Imrétõl kaptam egy igazi kondorkeselyû tollat. Nagyon jól eltársalogtunk, a hangulat fokozásához néhány koktél is hozzájárult.

#2496 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 11:17

Akkor mostmár el is búcsúzhatsz a gödi terepektõl és lovasoktól egy picit, mert már csak 4et kell aludni és hozzuk Pendikét. :D

Hozzászólás megtekintése

Hány órakór pakoltok?

#2497 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 11:18

7kor indulunk Rácalmásról, beugrunk Érdre a futóért és talán fél10 körül ott vagyunk. Kijössz?

#2498 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 11:57

7kor indulunk Rácalmásról, beugrunk Érdre a futóért és talán fél10 körül ott vagyunk. Kijössz?

Hozzászólás megtekintése

Lehet, de nem igérem.

#2499 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 14:52

Ibiza!Az oktatóm mondta, hogy látott Domony környékén több lovast, az egyik paci tarka volt! Lehet, hogy ismered õket?

#2500 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 15:14

Ibiza!Az oktatóm mondta, hogy látott Domony környékén több lovast, az egyik paci tarka volt! Lehet, hogy ismered õket?

Hozzászólás megtekintése

Biztos, hogy nem közülünk volt, akit látott, mert a tanyán az egyetlen tarka ló csak szombaton délután érkezett, tehát még nem volt velünk együtt Domony felé. Amúgy meg Fóton is, Erdõkertesen is tudok tarka lóról, de hogy közülük kit láthatott az oktatód, azt nem tudhatom. :rolleyes:

#2501 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 15:16

Milyenek az izlandiak? Mikor lehet látogatni õket?

#2502 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 15:44

Milyenek az izlandiak? Mikor lehet látogatni õket?

Hozzászólás megtekintése

Izlandi mama és teve babája már a karámban futkos. Nem veszélyezteti õket az agyon nyúzás, mert nem engednek magukhoz közel. Tevebaba iszonyt komolyan vágtat fel-alá, a többi ló csak áll és bámul :kir:Na aki szeretné megskubizni, az jól öltözzön fel és szánjon rá idõt, mondjuk világosban :D

#2503 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:10

Drága Háromszögeseim!Boldogságos Karácsonyt kívánok nektek! És ne feledkezzetek meg négylábú társaitokról, akik annyi örömet okoztak nektek az év során! :ang: 27-én leszek újra. Puszi!

#2504 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:16

Drága Háromszögeseim!Boldogságos Karácsonyt kívánok nektek! És ne feledkezzetek meg négylábú társaitokról, akik annyi örömet okoztak nektek az év során! :ang: 27-én leszek újra. Puszi!

Hozzászólás megtekintése

Jó pihenést és Boldog Karácsonyt neked is!De mit csinálsz itt 27-én?????

#2505 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:17

Dógzom. Leltározok, ilyesmi. 27-28-29-én.

#2506 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:18

Dógzom. Leltározok, ilyesmi. 27-28-29-én.

Hozzászólás megtekintése

Akkor nem Pendézel?

#2507 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:19

Dehogynem!!!23-24-25-26-30-31-1-én! :)

#2508 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:21

27-28-29-én meg én bitorlom Pendikét. :D

#2509 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:22

Az aljas! :D Na jó!

#2510 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:22

Hát igazán odaadhatták volna már az a három napot....Na sebaj :)Mikor indultok?

#2511 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:25

Fél 8kor indulunk Rácalmásról, fél10 körül talán ott leszünk Gödön. Addigra Csuti összecsomagolja endike pizsamáját és hálósipkáját, pakolunk és indulunk vissza, mert még egy kis lovaglás is vár. Rám biztos, hogy ne törjem össze a pofimat 24.-én.Aki gondolja, jöhet integetni, meg könnyeket hullajtani. :D

#2512 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 11:25

Holnap délelõtt! Annyira izgi! :DSokkal izgibb, mint az hogy tegnap láttam a Gyõzike-családot a Pólusban! :gm:

#2513 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 13:29

EvaKöszi a tippet, megvettem a lópokrócot. Ez amolyan karácsonyi ajándék lesz Jedinek. Meg aztán december 27-én leszünk egy évesek együtt. Azóta vagyok ugyanis büszke lótulaj. :kocc: Csuti, VronyJó lovazásokat a háromszögön kívül. Én is remélem, hogy néhány napot lovaglásra tudok szánni. De én maradok a háromszögben :cool: Mindenkinek!Nagyon boldog, békés, kellemes, szeretetteljes, meghitt Karácsonyt kívánok!

#2514 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 15:27

EvaKöszi a tippet, megvettem a lópokrócot. Ez amolyan karácsonyi ajándék lesz Jedinek. Meg aztán december 27-én leszünk egy évesek együtt. Azóta vagyok ugyanis büszke lótulaj. :kocc: Csuti, VronyJó lovazásokat a háromszögön kívül. Én is remélem, hogy néhány napot lovaglásra tudok szánni. De én maradok a háromszögben  :cool: Mindenkinek!Nagyon boldog, békés, kellemes, szeretetteljes, meghitt Karácsonyt kívánok!

Hozzászólás megtekintése

Szia Ibiza!Sajnálom, hogy nem találkoztunk, majd legközelebb. :ang:

#2515 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 17:47

Nagyon boldog karácsonyt, meg új évet is! :kocc: Január 4-ig csak elvétve leszek netközelben, de Zsurmóval járjuk majd a lankás fóti-gödi dombokat. Remélem, valahol csak összefutunk! Ha meg valaki megy valahová és akarja, hogy én is csatlakozzam, hívjon fel! :D :yeah:

#2516 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 17:49

Mindenkinek kellemes karásonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok! :ang:

#2517 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 0:07

Filly, 26-án a Szálenderbõl átmegy egy csapat lovas Csomádra, a kocsmához, és vissza. Közben, a pihenõ alatt szalonnasütés, forraltborozás, beszélgetés lesz. Kuriózumként jön Öreg Bölény is Szigonnyal! Csatlakozhatnál te is, ha épp ráérsz!Tíz körül tervezük az indulást.

#2518 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 8:22

Szia Ibiza!Sajnálom, hogy nem találkoztunk, majd legközelebb.  :ang:

Hozzászólás megtekintése

Szia,Én is sajnálom! Nagyon kedves fogadtatásban részesültem :ang: És az is kiderült, hogy tulajdonképp a veresegyházi versenyen találkozhattunk is, csak épp nem tudtuk egymásról, hogy ki kicsoda :D A "legközelebb" úgy is lehetne, ha Ti felénk jártok. Eváékat és még sok mindenkit úgyis ismertek már.

#2519 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 11:00

Szia Ibiza!Sajnálom, hogy nem találkoztunk, majd legközelebb.  :ang:

Hozzászólás megtekintése

Szia,Én is sajnálom! Nagyon kedves fogadtatásban részesültem :ang: És az is kiderült, hogy tulajdonképp a veresegyházi versenyen találkozhattunk is, csak épp nem tudtuk egymásról, hogy ki kicsoda :D A "legközelebb" úgy is lehetne, ha Ti felénk jártok. Eváékat és még sok mindenkit úgyis ismertek már.

Hozzászólás megtekintése

Valóban, sokakat ismerünk már Tifelétek. Nagyon szívesen elmegyünk alkalomadtán.Nagyon békés, gazdag Karácsonyt és Boldog Újévet kívánunk a "háromszög" lakóinak. :ang:

Edited by don quihote, 2005 december 23. - 11:01.

#2520 asset

asset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 11:04

Szeretnék én is mindenkinek áldott, szeretetteljes és békés karácsonyt kívánni, és sikerekben gazdag, boldog új esztendõt! :ang: