Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#2441 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 19. - 0:08

Tegnap megnéztem a Sas-t. Nekem tetszett, hmm...
Jó kis testek forognak benne, haza is rendeltem páromat :D

#2442 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 19. - 13:17

A Supnat legutóbbi két része elég nagy csalódás volt számomra. ...

Én bírom ezeket a gyengébb részeket is.
Úgy tudták ilyen sok részre bontani a sorozatot, hogy pár rész szól az aktuális évad fõsodráról, a többi meg olyan mint egy detektív sorozat, egymástól független olykor bugyuta esetek utáni nyomozgatás. Ez a fülbemászós rész se volt gyengébb, mint pl. a Teddy mackót felélesztõ kívánságkutas rész. :)
Van ebbe még kraft, szerintem addig nyomják, amíg jó a nézettség.

#2443 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 19. - 13:46

Na ez az én nagy dilemmám most.... Hogy vadásszam-e le a könyveket elõször és utána nézzem a sorozatot, avagy fordítva..... :confused:

Általában könyvpárti vagyok, de ha már megy a sorozat, és megnéztem az elsõt, akkor maradok annál, és ha bejön, elolvasom a könyveket is. Amúgy is kérdéses, hogy az író be fogja-e fejezni a könyveket: négy már megjelent, állítólag most jön az ötödik, és még két részt tervezett, de nagyon lassan és alaposan dolgozik, sok-sok év alatt ír meg egy részt, és ahogy halad a történet, még jobban belassul. A második és harmadik részre csak két-két évet kellett várni, a negyedikre már ötöt, az ötödikre, ha tényleg megjelenik hatot, és ezután még marad két könyv, és az író már nem mai gyerek. A net tele van évek óta tûkön ülõ rajongókkal.

Egyelõre tetszik benne, hogy nem pufogtatnak varázslatokat jobbra-balra, és nem az a szokásos fantasy kliséfesztivál a dolog, viszont az alapján, amit hallottam a sorozatról attól tartok, hogy a szerzõ sakkbábukként használja a karaktereket a nagy, epikus történetéhez, amely, hogy kocka hasonlattal éljek, ettõl inkább stratéga játék lesz, mint rpg, viszont a karakterek érdekesek, szerethetõek, ettõl viszont csak rosszabbb lesz, ha tényleg úgy hullanak majd, mint a legyek. Eddig a törpe csávó volt szimpatikus, meg a rosszcsont kiscsaj az íjjal. Sean Bean karaktere (egyelõre õ van a középpontban) kõagyú becsületbajnok, már látom, hogy neki annyi is lesz emiatt, nem fog hiányozni. A gonosz csávót kissé túl gonoszra vették, pedig jó lenne, ha nem lenne teljesen egysíkú. Mindenesetre remélem, hogy ez a sorozat jó lesz, és nem csak egyike a sok túlzottan felkapott epikus fantasy sagának.

#2444 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 20. - 10:48

A szerelem s ms drogok volt tegnap tertken. Jo volt nem nylas kicsit hosszunak tünt de fradt voltam nem tudom kicsit pöröghetett volna jobbam.de tenyleg jó volt

[Ha szövegszerkesztõbõl (pl. Word) másolod be a szöveget, akkor szokott így szétesni. Kikerülhetõ, ha a fórum szövegszerkesztõjét használod, vagy a más szövegszerkesztõvel készített szöveget elõször bemásolod sima text editorba (pl. Notepad), és csak utána ide. Ha nem volt magyar billentyûzeted, amikor ezt írtad, akkor nem szóltam. - Hux]

#2445 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 21. - 18:37

You again :D

#2446 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 22. - 21:42

IT Crowd :D (a sorozat)

#2447 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 6:32

a titkok kulcsa

#2448 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 9:50

Én meg ezt néztem tegnap este:
http://konyvesbolt.u...onyv_oid=227035

#2449 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 18:58

Na szóval :) Jó volt a szerelem és más drogok, csak kicsit hosszú de lehet csak én voltam fáradt :D Na kb ennyi, csak telefonnal írtam. :) A harcos!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁ nagyon tetszett!!!!!! :) nem tudok rá mit mondani Bale szerintem fantasztikus színész. Eddig is tudtam, de mindig bizonyítja. Mintha nem is õt láttam volna.. mintha egy teljesen más színész játszott volna, annyira jóó pedig õ volt tudom és a film végén volt egy pár mondat a szereplõktõl akit pl bale alakított, hát ott láttam igazán milyen jól hozta a karaktert.

#2450 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:40

Megnéztem a Trónok harcát. Borzasztó! :D Olvasom a könyvet, az elsõ rész végén tartok, és csak pár napja tudtam meg, hogy megfilmesítették. Az egy dolog, hogy persze nagy ívben tesznek a könyvre, de sablonosak a szereplõk rendesen. Nem mondom, merészen mutatják be pl a szexjeleneteket, de hát nem ettõl lesz jó egy film.

#2451 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:44

Ó de kár :( pedig én annyira vártam... A könyvet nagyon szerettem. Persze, gondolhattam volna, miután ennyit reklámozták :gm: :dev:

#2452 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:51

Az egyetlen igazán jó dolog benne Strucc szekere. Kár, hogy csak egy fél pillanatra látszik a fele...

#2453 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:53

Az egy dolog, hogy persze nagy ívben tesznek a könyvre,

Pedig úgy tudom, hogy a szerzõ elég szorosan benne volt a munkálatokban :confused:

De már kíváncsi vagyok, elkezdem lassan nézni én is, csak a The Borgias is nagyon lassan megy most, pedig csak heti 1et tudok nézni, ahogy a Showtime adja, de lusta vagyok és az ehetit még mindig nem néztem meg :rolleyes:

#2454 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:55

Ha le is töltöd, esetleg a végén postázhatnád... ;) :ang: :D

#2455 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 23. - 19:56

Ok szívesen, úgyis már hjajajaj meg se merem számolni hány dvd-nyi anyagot kellene lepucolnom a géprõl :D

#2456 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 16:45

Kedden, 26-án 17.00-kor Anikóval megnézzük az Urániában a Vad Magyarország - A vizek birodalma c. új magyar természetfilmet. Akinek van kedve és ideje, az csatlakozzon! :)

#2457 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 19:33

Nnnnna megnéztem az elsõ Trónok Harca részt. Muszáj elolvasnom a könyvet :eek: :D

A gonosz csávót kissé túl gonoszra vették, pedig jó lenne, ha nem lenne teljesen egysíkú.

Számomra - mint mindig - most is a negatív oldalon lévõ csóka a legérdekesebb.... :kir:

#2458 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 19:53

Nnnnna megnéztem az elsõ Trónok Harca részt....

Eddig nem szimpi. Olyan mintha valaki nem ért a forgatókönyv íráshoz és a cselekmény vezetéshez, vagy az emberi motivációk érdekes ábrázolásához, ezért a nézõk figyelmét egymást túllicitáló gonoszságokkal és igazságtalanságokkal próbálja fenntartani. Meg belerak pár látványosan lebutított karaktert.
Egyedül a törpén látszott úgy, mintha néha gondolkodna, a többiek csak voltak.
Meg ottvannak a Mások. Nettó szörnyetegek ugye, már attól sem hihetõ, hogy egy bármilyen kultúrába "Mások"-nak hívnák õket, nem valami kifejezõbb névvel ördögfattyaknak, vagy csak "szörnyek"-nek.

#2459 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 20:03

Na most kicsit megzavarodtam, mert angolul nézem, és az angol verzióban õk a "White Walkers", viszont ahogy utánanéztem, a könyvben meg "The Others" néven futnak :eek: Mondjuk én jóindulattal megelõlegezem a sorozatnak a bizonyításii lehetõséget. Az tuti, hogy "kell" hozzá a könyv is, de felkeltette az érdeklõdésemet :)

#2460 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 20:18

Errõl olvastam, azért nem használták az "Others"nevet, mert a Lost sorozatban is volt egy ilyen nevû banda, és nem akarták ezzel megkavarni az egyszeri nézõt. :D Ennyire hülyének néznek.

#2461 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 22:03

Mi ezt néztük ma:
http://www.port.hu/k...i_film_id=45838
Holnap valószínûleg ez lesz mûsoron:
http://www.port.hu/a...mp;i_topic_id=2

#2462 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 25. - 20:46

m1, MOST! Wass Albert : Adjátok vissza a hegyeimet. Csodálatos dokumentumfilm..

#2463 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 2:42

Trónok harca, második rész. A tökagyú csávó kinyírta a farkast, ahogy az elõzõ részben kivégezte azt a szerencsétlen csávót is, aki a turbózombik elõl menekült, neki nálam végleg annyi. A színész, aki a Snow gyereket játsza elég béna, többnyire csak bután néz, pedig érzem, hogy szimpatikussá akarja õ is (meg az író is) tenni nagyon szegény karaktert, csak valahogy nem megy nekik. Ráadásul olyan rondán rá***ta azt a nyerget a ló hátára, hogy rossz volt nézni. Neki is annyi. A gonoszok szokás szerint gonoszkodtak, de nekik már a múltkor annyi volt. A fehérhajú csajtól kiráz a hideg, szerintem akkora genyó lesz belõle, hogy ihaj. A bátyját tuti elteszi majd láb alól (vagy odaadja "feleségül" egy nagyfarkú barbárnak). Az orgyilkosos dolgot nem értettem, miért adtak neki tõrt, hogy megölje a kómás kiscsávót? Gondolom az eredeti terv az volt, hogy a tûzzel eltereli a figyelmet, aztán bemegy, és észrevétlenül kinyírja a kissrácot (mondjuk megfojtja a párnával, és mindenki azt hiszi, magától halt meg). Az észrevétlenülbe nem igazán fér bele a tõrrel való leszúrás, elég nagy lukat hagy, a többi mellékhatásról nem is beszélve. Még ha eredetileg nem is akarta használni, a megbízói akkor is nagy kockázatot vállaltak, hogy nekiadták azt a tõrt, ami egyenesen hozzájuk vezette az anyát. Szóval nem értem a dolgot, hacsak nem ez volt a gonoszok eredeti szándéka. Nem tudom, sokminden idegesített ebben a részben, de azért még megnézem a következõt is. Még mindig Tyrion a legszimpatikusabb karakter.

#2464 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 7:23

Az elsõ 2 film az elsõ könyv fele :dev: (eddig 4 könyv van... :D)

#2465 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 8:19

A gonoszok szokás szerint gonoszkodtak, de nekik már a múltkor annyi volt. A fehérhajú csajtól kiráz a hideg, szerintem akkora genyó lesz belõle, hogy ihaj. A bátyját tuti elteszi majd láb alól (vagy odaadja "feleségül" egy nagyfarkú barbárnak).

:kir: :kir: :kir:

Én ma fogom nézni a másodikat, örökös perverzióm, hogy a "gonoszok" a kedvenceim, úgyhogy nálam Viserys szénája elég jól áll még :D

Tényleg.... A könyveket honnan lehet beszerezni? Nézegettem múltkor a bookline-on és eléggé hiányos a dolog, angolul megvan nekik mind, kivéve az elsõt :eek: És az elsõt magyarul is csak elõrendelni lehet. Warum?? :eek:

#2466 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 10:46

A neten igen, de amúgy minden boltjukban ott áll hegyekben... Én is az 1-2-4-et rendeltem neten 15%-os kedvezménnyel, a 3-ik csak előrendelhető volt, de azt meg megvettem a bótban, ahol amúgy a többit átvettem. Amúgy meg Hux, azzal teljes mértékben egyet tudok érteni, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor vállaljon érte minden felelősséget és hajtsa is végre. Ezért végez Deres ura sajátkezűleg a szökött feketeruhással és a lánya vérfarkasával is. Utóbbi biztos nincs kihangsúlyozva a filmben (a második részt még nem láttam), de ott a király ítéli halálra a farkast, és Ned neki is mondja, hogy akkor hajtsd is végre az ítéletet, de persze a király ehhez már gyáva. Azért végez ő a farkassal, mert nem akarja, hogy akárki ontsa annak a nemes állatnak a vérét, vállalja érte a felelősséget. Aztán meg hazaküldeti a tetemet Deresbe, hogy méltó nyughelye legyen. Ja, és mind a 4 megvan ámítógépes formátumban. Ha valaki bír monitoron olvasni, vagy van könyvolvasója, elküldöm neki.

#2467 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 11:35

Ezt fogtam, hogy miért csinálja, az nem tetszett, hogy becsületéhez hûen mindig a szabályok szerint cselekszik, sosem keres alternatív megoldásokat, ezért hívom kõagyúnak. A saját szabályai kötik gúzsba, ráadásul nem egy nagy ész, ezért kiszámítható, és könnyû vele kibabrálni. Az olyan szereplõket szeretem, akik két út közül mindig a harmadikat (negyediket, ötödiket...) választják, nem kétbitesek.

#2468 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 21:17

Ebben igazad van. (Nem is fogja túlélni a 3. részt :gm:)

#2469 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 2. - 23:41

Túlélte. :gm:

#2470 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 8:05

Na Hux, adj valami kis ízelítõt a tegnapiból, nálam megint csak ma este kerül terítékre :D

#2471 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 9:01

Tetszett az új 19.es supernatural rész.
Alaposan megkavarta a dolgokat, hogy kiderült Crowley él, ráadásul bizniszel Castiellel. Eleve, ha ilyen nem szép dolgot csinál Castiel, akkor ki hozta õt vissza, amikor Lucifer megölte?

Edited by moon, 2011 május 3. - 9:03.

#2472 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 14:50

Sabynak (spoileres, de igyekszem nem lelõni a poénokat): Kiderült, hogy a királyi udvarnak gondjai vannak. A félelmetesfejû kiscsávót (akit megharapott a farkas) anyukája politikai kiképzésben részesítette, amelybõl megismertük világnézetét. Bináris Starkról kiderült, hogy apának is hülye, de azért rendes csávó. A felesége bordélyba ment, a lánya táncolni. A falról leesett kiscsávónak horrorsztorikat meséltek. Volt egy penge jelenete a királynak a nemtomhogyhhíjják kiscsávókatablakonkilökõ Lancesterrel és Tyrionnak a Hócsávóval és újdonsült "barátaival". A fehérhajú görényt helyretették, és a tesójának végre nem kellett lovat ennie vacsorára. Mostmár mindent tudsz. :D

#2473 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 14:54

Bináris meghótt má? :dev:

#2474 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 15:27

Túlélte. :gm:

#2475 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 3. - 19:57

Egész jó volt a harmadik rész az elsõ kettõhöz képest. :)

#2476 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 4. - 9:24

Nnna tegnap a The Borgias után késõ este még letudtam a 3. részt is.... Felcsillant a szemem a tõrös sztorinál, hogy na hátha kiderül azért, hogy nem teljesen agyatlanul adták a merénylõnek, de hamar csalódnom kellett :dev: De a bordélyházas csóka azért rátapintott a lényegre: "Ah, the Starks.... quick tempers, slow minds..." :D Tyrion karaktere borzasztóan kitûnik az összes közül, fényévekkel izgalmasabb náluk. Remélem a Snow gyerek tanul tõle kicsit, mert egyelõre nagyon hozza "Bináris" Start vonásait.... Amit viszont sajnálok: nem tudom, a könyvben Viserys milyen, lehet pont ugyanilyen, de azért én sajnálom, hogy egy ilyen szánnivaló bolondot csináltak belõle. Most ahogy állnak a dolgok, már látszik hogy csak egy szánalmas szerencsétlen, esélye nincs a trónra, a húgát sem tudja már irányítani, fordul a kocka. Pedig az elsõ részben amikor megmutatták én baromi nagy fantáziát láttam a karakterben. Mondjuk Viserys feje, amikor elveszik a lovát, a priceless kategóriába esik :D

#2477 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 4. - 18:42

Tetszett az új 19.es supernatural rész.

A fülbemászós gagyi résznél kezdtem volna megint lemondani a sorozatról, de ez a rész nekem is bejött. Egyre jobban emlékeztett az Elveszett Próféciákra (Terry Pratchett és Neil Gaiman remekmûve): Crowley = Crowley, Castiel meg egyre jobban Azirafaelre hajaz. Mondjuk már eddig is sokat loptak a Neil Gaiman féle Amerikia istenekbõl is, de amíg jól csinálják, addik okés. :D

Jefferson Starship! :D :D :D

#2478 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 4. - 23:01

nem tudom, a könyvben Viserys milyen,

Elkezdtem olvasni. Még nagyobb nyomorék, mint a filmben :dev:

#2479 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 4. - 23:07

Csináltam topicot a Trónok harca számára, szerintem megérett külön írni róla :)

#2480 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 5. - 10:08

Akkumulátor 1.
(Akumulator 1)
cseh vígjáték, 102 perc, 1994

nagyon nézõs! :)