Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2441 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 9:25

Itt vagyok! Helló-helló!Pénteken egyeül mentem egy terepet és nagyon összhangban voltunk megint az én Kicsikémmel. Elõtte kidobtam egy kicsit a karámba, de kis hamis, mert ott nem nagyon akaródzik neki futkározni, nekem meg nincs szívem hajtani csakazértis. Szóval jó volt, még töksötét elõtt sikerült visszaérnünk.Este Gumikoncerten voltunk Vronyval. Jó volt és örültünk hogy dumcsizhattunk a fórumosokkal.Másnap reggel mentünk a lovardába és megkergettük kicsit a lovakat karámban, aztán én kölcsön-Bársonykát nyergeltem, Vrony meg az én drága Pendikémet. Hosszas gondolkodás után Bársony saját nyerge mellett döntöttem, ami egy Natowa weszkónyereg. Semmi jóra nem számítottam, de meglepetésemre nem is volt olyan kényelmetlen!Elindultunk kis erdei kerülõvel a Kurjancs felé, hogy az Éváékkal megbeszélt idõpontra 11:50-re odaérjünk. Korrábban is érkeztünk és nekiálltunk legeltetni. Ekkor összefutottunk az eltûntnek hitt Ibizával és egy másik Határos lovassal. Pár szót váltottunk, aztán mentek tovább.Tudtam, hogy Éváék nem lesznek pontosak :gm: , de hogy ennyire azt nem sejtettük. A fagyás elõl menekülve inkább visszaültünk a lovakra és elindultunk Éváék elé. Elértük a vasúti átkelõt, de még mindig semmi. Végre mecsörrent a telefonom, Éva közölte, hogy most indulnak. Végre! Ekkor még vágtáztunk egyet a Kurjancs oldalában, aztán megláttuk szemben a Somlyón ahogy vágtázik Éva és Zap felénk. Nagyon jól nézett ki a látvány! :)Na, örömködtünk egyet egymásnak, aztán ugyancsak erdei kerülõkkel mentünk a Szálender felé, immár négyen. Bársony meglepetésünkre bevágta a morcit és arra törekedett, hogy vagy Wapit vagy Botondot megharapja/rúgaj vagy mindegy mi csak tudassa az idegenekkel, hogy nem szimpik neki. Jókat röhögtünk rajta ahogy próbálkozott és morcos pofákat vágott.Wapi, Botond nagyszerûen viselkedtek és a mi két lovunk is. Szépeket vágtáztunk. Éváék körülnéztek a Szálenderben, megállapítottuk, hogy Boti tényleg magasabb, mint Sziogony :rolleyes: . Elismerem a vereséget. Aztán Éváékat némi útvonalinformációval útnak indítottuk.Mi meg elindultunk Donquiék felé a bolhapiacra. Amikor megcsörrent a telefonon, sejtettem, hogy Éva lesz az, azt hittem eltévedtek :gm: , de mégse. :DDonquiék finom sütikkel és forraltborral kínáltak minket, dumáltunk egy picit, aztán húztunk haza Rácalmásra.Másnap hajnali 7-kor Béla ébresztett telefonon, mert Pendi eltûnt a karámjából. Nagyon megijedtem, de szerencsére 5 perc múlva meglett a ló. Késõbb beszéltem a telepvezetõvel, azt mondta nem zabált be és sebek sincsenek rajta szerencsére.A nagy hír: úgy néz ki, hogy az ünnepekre leviszem Pendikét Rácalmásra, ahol Vrony lova van és ahol a szüleim is laknak és megvalósul a gyerekkori álmom, hogy a Rácalmás-Kulcs közötti Duna-parti szakaszon lovagolhatok!!! :yeah: És Vrony álma is, hogy végre kijut terepre a lovával ott a környéken.Szereztem egylovas futót, szegrõl-végrõl rokonaimtól, úgyhogy már csak a Szálenderesektõl kell elkérnem a lovat, mivel részben õk is használják Pendit.

#2442 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 10:33

Bizony, bizony! :DSzombaton lovagoltunk egy jót.Bouget nem tudott volna jönni velünk, így bevállalta, hogy bemelegíti Wapit és utána mehetünk. Na mindegy, a lényeg, hogy jó késõn indultunk, de jó kis terepet mentünk! Az autósok dícséretet érdemelnek, amikor látták, hogy közeledünk, megálltak és átengedtek bennünket az úton (visszafelé, már kicsit várnunk kellett, de egy idõ után átengedtek). Nagyon szép erdõkön keresztük cserkésztük be a Szálendert, Botond nem renitenskedett, Wapi pedig szépen ment leghátul. Bársony nagyon haragudhatott ránk, vicsorgott rendesen, folyamatosan hátra kémlelt (próbáltam lemaradni, de nem éreztem a távolságot vágtában, mert Botond és Bársony között van néhány centi különbség :D) igaz egyszer sem próbált felrúgni, belénk harapni, csak sunyított és vészterhesen rágta a zabláját, nagyon jól szórakoztunk :dev: Próbáltam rendesen memorizálni az utat, hogy visszataláljunk, így rövid Szálenderes pihenõ után amikor indultunk haza, ahogy kimentünk a lovardából, balra kanyarodtunk, majd pár méter után visszafordultunk, mert gyanús volt, hogy arrafelé nem volt egy árva patanyom sem :gm: Csuti leírása alapján, ahogy átkeltünk a 2/A felett (mellesleg sem oda, sem vissza nem volt gond a lovakkat, akik ugyebát ilyennel még nem igan találkoztak) és folytattuk volna az utunkat nyíl egyenesen, ha az út el nem ágazott volna :D No, mivel balról jöttünk és a rövidebb úton szerettünk volna hazamenni, így jobbra fordultunk és kerestük az utat amin majd balra kanyarodhatunk (tényleg sokkal unalmasabb az az út) és nem hiába indulunk tájékozódási versenyen! Ahol fasor van, ott út is van! Hamar felismertem, hogy ismerõs tájakon járunk, onnan már nem tévedhetünk el, bár két komód méretû hungarocel kocka utunkat "állta" (kb. 15 méterrel beljebb volt a vetésben, a két autónyi homok úttól igencsak távolt) amit Wapi úgy reagált le, hogy megtámadta: mentek elõttünk az út jobb oldalán, azán már csak azt láttam, hogy Zapolya balról a vetésbõl próbálja visszatérni az útra (szemmel követhetetlenül jutottak el oda), így elõre kerültem Botonddal, akit szintén támadhatott már meg ilyesmi, hát igyekezett minél elõbb túljutni rajta: szépen felhúzta magát és vágtában próbált elrongyolni :kir: Aztán a következõ vágta szakaszon is elõre kerültünk, meglepõen felélénkül Botond, ugyan addig sem nagyon kellett unszolni (bár visszafogni sem), de most csak néztünk, ment volna mint a meszes, ügetésben is szépen élénken szedte a virgácsait. Hamar átértünk az autó út másik oldalára, Zap még ment volna egy Somlyó kört, de akkor sötétedés után értünk volna vissza, azért "csaltunk" magunknak még egy gyorsabb vágta szakaszt, egy erre rendszeresített homokos úton (Botondot már bíztatni kellett - igaz csak szóban tettem, így sem tudtunk lépést tartani Wapival - bár még a gondolat is merész), jólesett a lovaknak, alig akartak lassítani. Az íjász pályák végén még van egy nagyon rövid szakasz, ahol Bouget gyorsulni szokott Wapival, hát gondoltuk megpróbáljuk, bár én voltam elõl Botondal, lehet, hogy kicsit erõsebben adtam a segítséget, mindenesetre, kilõtt rendesen a kis sárga, megrökönyödésemben hallóztam egy sort neki. Mire visszértünk, már alig voltak vizesek (Imre megint gondolhatta, hogy mi vittük a hátunkon a lovakat :dev:) azért megvártuk, hogy leszáradjanak és itatni lehessen. Hogy mit csinátunk még jó másfél óráig, amíg itathattunk , nem tudom, de bosszantó, hogy csak úgy hipp-hopp eltûnik az idõ és még csak azt sem tudom, hogy hová??!!

#2443 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 10:40

Az az út nem is ágazik el, csak úgy látszik! :DÖrülök, hogy könnyen hazataláltatok! Teljesen jó fele mentetek, a hungarocel izé is stimmel! :D

#2444 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 10:43

Csuti!Az volt az, amikor kiértünk a betonút elõtti részhez és visszanézve láttunk két nagy fehér valamit?Nagyon jó volt a lovaglás, szép helyeken jértunk, és nagyon jó minõségû volt a talaj is. Hihetetlen, hogy mennyivel melegebb van az erdõben.Már alig várom, hogy Pendike hozzánk költözzön Csutival együtt és akkor végre mehetünk terpezni ezerrel. 10 napig csak terepre fogunk járni. :D

#2445 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 10:52

Az volt az! Vrony már tökre ismeri a gödi terepeket! Hallod Adrienn? :DÉn amúgy is csak terepre járok! :P De ez más lesz!

#2446 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 11:00

Dicsekvésképpen elmondom, hogy felismertem szombaton egy olyan helyet, ahol még csak egyszer jártam életemben, és amikor annó ott jártunk, akkor még hatalmas búzatábla volt, most meg tök kopár volt minden. :DEz az e ni.:nagyonvállveregetõsszmájli:

#2447 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 11:21

Jól van na! Bennem ez a képesség kicsit visszafejlõdött, mert jó húsz éve Bölény tájékozódik helyettem is. Azért még mindig hazataláltam én is :D (Meg egyébként is! A helyet én is felismerem, csak azt nem tudom, hogy kell egyedül eljutni oda :rolleyes: :P )

#2448 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 11:49

2005.12.10-11.Szánom-bánom bûnöm, de nem jelentkeztem be a fórumra, így nem láttam a beérkezett privát üzeneteimet. Azt, hogy egyáltalán volt ilyen, azt késõbb tudtam meg, mert figyelmeztettek rá többen. De azelõtt még történt egy s más.Úgy kezdõdött az egész, hogy Ferivel megbeszéltük a szombat reggel 10 órát. Késõbb újra hívott, hogy Gabiék egy csapattal mennek, tartsunk velük. Ehhez viszont fél 10-re kellett a tanyára érni. Végül is 9 után néhány perccel már ott voltam, és hamarosan megérkeztek a többiek is. Gabi elárulta, hogy néhányan kezdõbbek azok közül, akiket terepre vezet. Emiatt rábeszéltem Feri, menjünk külön utakon. Ha nagyon eltérõ a lovasok tudásszintje, az senkinek sem jó. Azon kívül meg úgy ítéltem meg, nyugodtabbak lesznek a lovak külön, mint nagy csapatban. Nagyon jól döntöttünk, mert Gabiék lépõs-ügetõs terepet mentek vágta nélkül. Jedinek tutira lassú lett volna a tempó, pláne, hogy egész héten gyûjtötte az energiát.Feri Lesly-vel jött, mert Tequila még mindig sántít. Sokan ugratták is, hogy miért festette be a fakó lovát sárgára. Jedi és Lesly csípik egymást, így jól elvoltak egész úton. Bócsa-Csomád irányába mentünk, de nem álltunk meg sehol, hanem egy jó nagy kört lovagoltunk. Kanyargóztunk az erdei, mezei utakon. Kint a terepen nem találkoztunk lovassal, de annál több erdei állattal. Egy nagy kerülõvel értünk arra az útra, amely a Kurjancs lábánál fekvõ telkekhez vezet. Láttunk elõttünk két lovast, akiket késõbb a bokrok eltakartak elõlünk. Kiderült, hogy azért tûntek el a szemünk elõl, mert megálltak legeltetni. Nem más volt a két lovas, mint Csuti és Vrony. Örömmel üdvözöltük egymást. Elmesélték, hogy Evaékkal beszéltek meg közös lovaglást, melyre engem is invitáltak, csakhogy én nem olvastam el. Hozzáteszem, délutáni elfoglaltságaim miatt nem is értem volna rá.Azt gondoltam, Csutiék és a tanya közt félúton összefutunk Eváékkal, abból következõen, hogy mikorra beszélték meg a találkozót. Ehhez képest jó félórás késéssel indultak, így a tanyától nem messze futottunk össze a Zapolya-Wapi, Eva-Botond párosokba. Õk is szememre vetették, hogy nem olvasom a leveleimet. Mondtam nekik, csipkedjék magukat, nehogy két összefagyott lovas várja õket a Kurjancsnál.A tanyán nagy volt a nyüzsgés, mire visszaértünk. A fõ attrakció az volt, hogy „manusz” kipróbálta Lucifert, az „ördöglovas” Józsi új lovát.A vasárnapi fõmûsorként a két „külföldit” kiengedték kényszerû fogságukból (a karanténból) a körkarámba. Mikor én megérkeztem a tanyára, már csak módjával ugrándoztak. Az izlandi mama már csak néhányat szökkent, az apróság viszont vígan fickándozott körbe. Órákig lehetett volna bámulni õket. Én viszont igyekeztem, hogy sötétedés elõtt még lovagolhassak egy kicsit a pályán. A pályára érvén az osztálylovasok már épp befejezték az aznapi programot. Esõs nap volt a vasárnap – nem idõjárás szempontjából, mert három lovas is leesett a hat közül egy óra alatt.Jedivel röviden edzettünk. Nem volt nagy kedve dolgozni, ezért mindent elsõre végrehajtott. Jól tudja az én okos négylábúm, hogy ha valami jól sikerül, azt nem ismételgetjük a végtelenségig. A többieknek meg azt mondtam, hogy nem a fizikai, hanem az agyi lefárasztás volt a cél. Eldicsekedtem azzal is, hogy Jedi szinte helyben meg tud fordulni. A megérdemelt jutalmat alma formájában kapta érte.A teljes sötétedés elõtt még befutott Asset és KisAdonisz is, és még elbeszélgettünk egy kicsit az öltözõben, forralt bort kortyolgatva.

#2449 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 11:34

Nekem nem maradt már írnivaló, mert már mindent leírtatok a szombati lovazásról. Na még csak annyit, hogy köszi a lányoknak a jó társaságot, jó lovazás volt. Pendi nagyon szép, de azért valami nyuszi õse lehet, mert ugrott néha akkorát ijesztõ dolgoktól, hogy csak néztem, bár Vronyt ez nem különösebben zavarta, Bársony antiszoc hangulatban volt, de aztán úgy láttuk, hogy egy kicsit megenyhült már a végére, legalábbis Wapi iránt. :D De egy tündér. Csak az a félelmetes fizimiskája ne lenne. :kir:

#2450 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 11:40

Legközelebb folytatjuk.És a karácsonyi terepkiképzés után megtanítom a lovamnak, hogy nem eszik lovat egyik lószállító sem, és akkor talán egyszer saját lóval is bejárhatom azt a környéket Veletek.

#2451 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 12:04

Hú, Vrony, az jó lenne! Akkor mehetnénk addig, amíg a kedvünk tartja. :)Éva, majd ismételjetek, ha én is leszek! OK?

#2452 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 12:09

Hú, Vrony, az jó lenne! Akkor mehetnénk addig, amíg a kedvünk tartja. :)Éva, majd ismételjetek, ha én is leszek! OK?

Hozzászólás megtekintése

Rendben :)(bár annyira nem rajtunk múlik)

#2453 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 13:27

Dehogynem. Csuti szerintem látatlanban benne van ;)

#2454 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 13:38

Természetesen!Mehetünk Veresre most szombaton! ;)És én pénteken szabin leszek, úgyhogy lovazok egy nagyot, bi-bi-bi! :P

#2455 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 13:40

Posted Image

#2456 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 13:47

Ezért megtolás jár!Törjük a fejünket mivel bosszantsuk Csutit?! :dev:

#2457 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 13:58

Megtolás?!:DJavítsd gyorsan, mert Béla lecsapja a magaslabdát! :DÚgysem tudtuk semmivel feldühíteni! :P

#2458 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 14:02

Megtolás?!:DJavítsd gyorsan, mert Béla lecsapja a magaslabdát! :DÚgysem tudtuk semmivel feldühíteni! :P

Hozzászólás megtekintése

Bosszankodsz majd, ha lefagy az ami ma leesett és elolvadt, de ezt nem kívánom!Töröm a fejem..... :gm:

#2459 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 14:10

Bosszankodsz majd, ha lefagy az ami ma leesett és elolvadt, de ezt nem kívánom!

:huh: Azt tényleg ne!Gyedrekek én márr írni sem tudokk. Annyxi a melóm.

Edited by Csuti, 2005 december 13. - 14:14.

#2460 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 22:32

Hozzászólás megtekintése

Durr! (most jól lecsaptam a magas labdát) :D Mivel is akartatok feldühíteni? :confused:

#2461 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 8:38

Nem téged akartak, hanem engem, mert irigyelnek a pénteki szabadnapom miatt.Pendit 22-én vagy 23-án vinném el Rácalmásra, jó? Szereztem egylovas futót. Arra is simán felmegy, ugye?

#2462 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 8:41

És nagyon vigyázunk rá. Viszek takarót is, hogy meg ne fázzon.

#2463 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 8:59

A mamuszát, fogkeféjét és az alvó maciját se felejsétek itthoon :gm: (csak tréfának szántam!)

#2464 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 9:52

Csuti!Nézd. Sikerült felküldenem a netre a telefonos képeket. És nem is olyan kis méretûek.Szóval itt vannak.Csuti&Bátor BársonyÉn&Pendi TündérEzek a szombati lovaglás alkalmával készültek telefonnal.Úgyhogy ezentúl azzal is tudunk fényképezni ezerrel, csak egy USB kábelt kell szereznem, mert így e-mailben elküldve õket kicsit kölcséges lesz.

#2465 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 10:09

Tök királyak a képek! :)Éva, hát hogyne! És annyi váltás fehérnemût, amennyi napig marad! :D Neki a fekete tanga áll a legjobban. :D

#2466 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 10:11

Már úgy izgulok. Alig várom a karácsonyt. Na nem az ünnep miatt. :D

#2467 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 10:19

Én is, én is! :yeah: Már azt tervezgetem, hogy merre fogunk menni a faluban. Nem is kell a Petõfi utcán kerülni szerintem, egyszerûbb ha az ABC felé megyünk és a tavat megkerülve benézünk hozzátok, aztán hozzánk, megmutatni a szüleinknek a Pendikét, aztán le a Duna-partra. Szuper lesz! :cool: Csak ne igyunk elõre a medve bõrére...

Edited by Csuti, 2005 december 14. - 10:19.

#2468 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 10:26

De azért amikor már kezünkben van a medve bõre, akkor azért már ihatunk egy terepköszöntõ pálinkát. :D

#2469 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:18

Hozzászólás megtekintése

Nehogy takarót rakjatok rá, mert lebetegszik egybõl!

#2470 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:20

Én is, én is! :yeah: Már azt tervezgetem, hogy merre fogunk menni a faluban. Nem is kell a Petõfi utcán kerülni szerintem, egyszerûbb ha az ABC felé megyünk és a tavat megkerülve benézünk hozzátok, aztán hozzánk, megmutatni a szüleinknek a Pendikét, aztán le a Duna-partra. Szuper lesz! :cool: Csak ne igyunk elõre a medve bõrére...

Hozzászólás megtekintése

Ha nincs ellenetekre, lehet, hogy meg is látogatlak Titeket.

#2471 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:34

Hozzászólás megtekintése

Nehogy takarót rakjatok rá, mert lebetegszik egybõl!

Hozzászólás megtekintése

A szállítás idejére gondoltuk a takarót. Azért hideg van a futóban, nem?Gyere nyugodtan! Iszunk együtt! De lovat nem tudunk adni! :P

#2472 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:38

Ha csak nem akarsz böszmenagy csõdörre vagy heréltre ülni, ami sose látott lovast a hátán. :D Tudom, hogy bevállalós vagy! ;)Kijössz majd, amikor visszem el a lovat vagy felmagy az "apuci" nélkül is a futóra? :D

#2473 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:57

Gyere Pende, szeretettel, sörrel, borral, pálinkával várunk.A csödrönc látott már lovast a hátán, szerintem Bélának nagyon tetszene.Pende!Melyiket választod?

#2474 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 14:50

Õt!A szállítóban melegebb van, nem kell rá takaró. Van neki bundája.

#2475 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 14:55

Jó választás. Õ a csödrönc. Nagyon aranyos, kezes, barátságos jószág. Rendszeresen van lovagolva.Ja és ugrik is. De tényleg. Magától azzal szórakozik, hogy úgy 60-70 centiken ugrándozik.

#2476 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 15:00

ITT a bizonyíték, hogy benne egy díjugrató ló veszett el. Csak késõn lett kattintva. (mármint a fotó)

Edited by vrony, 2005 december 14. - 15:04.

#2477 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 15:01

Az jó, mert szórakozni szeretnék!Mettõl meddig lesz ez a heppening?

#2478 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 15:03

Szerintem 23-tól 30-ig.Mikor jössz?

#2479 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás