Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#2401 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 23. - 21:03

Tök jó lett a Boszorkányvadászat (Season of the witch).
(Nicolas Cage, Ron Pearlman)
Semmi extra, csak egy jó kis esti mozi, bár pár idióta kritikus lehúzta.

#2402 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 16:39

Pont ez a következõ film a listámon. :D Kiváncsi leszek. :)

#2403 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 25. - 20:35

Szerintem nagyon jó, a varázslótanonc fasorba sincs mellette. :)

#2404 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 27. - 9:14

Kéne felirat a Morning Glory-ra de egyenlõre sehol se találok. nincs valami jó forrásotok?:)

#2405 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 28. - 22:28

"V" Egy ígéretes sorozat.
Bsg rajongóknak meg kötelezõ. :)

#2406 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 29. - 2:42

A V elsõ évadjából elég sok részt láttam, de nekem nem jött be. Remake, és ez nagyon érezhetõ rajta, és szerintem már a 80-as évekbeli eredeti sem volt egy nagy szám (abból is láttam párat, csak sajnos pont az kimaradt, amikor a nõci egészben lenyel egy tengerimalacot :D ).

#2407 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 29. - 6:06

Még csak a pilot részt láttam, az nem volt rossz. Bár sokan mondják, hogy idõvel ellaposodik... Még 2 hét a Supernatural folytatásig. :/

#2408 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 2. - 15:05

Így neveld a sárkányod!!!! :) Nagyon megéri kis mosolygós mese, kiült az arcomra szinte végig :D A Morning Gloryt angolul néztem jó volt nagyon az is :) Megnéztem a K-Paxet is megint jaj nagyon jó volt, meg a Holt költõk társaságát hát az meg régi kedvenc. Csupa jó film :)

#2409 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 9:55

Elkezdtük nézni a Terhes társaságot. Fél óráig bírtuk. Szörnyû.

#2410 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 10:08

Sucker Punch-ot látta valaki? A héten megyünk megnézni a fiúkkal de kíváncsi vagyok valami elõzetes tájékoztatóra azért :D

#2411 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 10:12

A V elsõ évadjából ...

Megnéztem a két évadot, nekem tetszett. Fordulatos, nem az a szuperhõsös kliséhalmaz. Persze vannak benne hibák, pl. mért kellett nekik pont a szaporodásukhoz az FBI ügynök faék egyszerûségû gondolkodással megáldott fia, amikor már szinte az egész város rájött, hogy emberbõrrel bevont ronda kis alienek, csak pont ez a tökkelütött nem vett észre semmit.

#2412 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 14:50

http://www.imdb.com/title/tt0377981/
nekem most ez azért tetszett,mert minden kis apró részlet hihetetlenül jól ki van dolgozva,meg amúgy a történet is aranyos :)

#2413 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 14:55

Jah, ha valaki nézi a The Borgias címû sorozatot... a szekerekre nagyon figyeljen! (a bemutató tegnap volt észak amerókában)

#2414 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 15:15

Jah, ha valaki nézi a The Borgias címû sorozatot... a szekerekre nagyon figyeljen!
(a bemutató tegnap volt észak amerókában)

Fogom mindenképp, The Tudors után kötelezõ :D

#2415 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 17:09

Köszi! Ha sorozat, akkor mikor fogják a magyarokon játszani? (sose) Te figyu, Strucc, most, hogy már megy a film, nem akarsz egy egészen icinykepicike fényképet felrakni arról a jármûrõl?

#2416 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 17:18

Jah, ha valaki nézi a The Borgias címû sorozatot... a szekerekre nagyon figyeljen!
(a bemutató tegnap volt észak amerókában)

Meg a vasakat ;) :kocc:

#2417 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 4. - 20:22

The next three days
Russell Crowe feleségét ártatlanul elítélik, õ pedig tervet dolgoz ki a börtönbõl szöktetésre

#2418 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 0:54

Nem tudom, ismeritek-e, én szeretem:
Lora

#2419 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 9:43

The Tempest (A vihar)
Shakespeare dráma film adaptációja. Jó kis varázslós filmnek ígérkezik.

Posted Image

#2420 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 10:31

én csak ennyit mondok: Anna Karenina, 1997

#2421 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 11:25

Próbáltam kitalálni, hogy ki lehet a nõci a képen. Aztán meglepõdtem, mert elõzetes alapján õ Prospero. :D Érdekes a film látványvilága (jól néznek ki pl. a lángoló kutyák), felteszem ezt is a listámra. :)

#2422 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 13:28

... Aztán meglepõdtem, mert elõzetes alapján õ Prospero. :D ...

"Milánó számûzött hercegnõje, Prospera (Helen Mirren) és lánya, Miranda (Felicity Jones) áll, akik egy szigetre vetõdnek és a félelmetes boszorkányt, Sycoraxot legyõzve békében élnek tizenkét éven át… A legyõzött boszorka fia, Caliban Prosperat szolgálja, ám csak arra vár, hogy megbosszulja anyja halálát. Az elûzött Prospera új hazájának teljes jogú uralkodója lesz, de varázslatainak egyetlen célja, hogy újra találkozzon a cselszövõkkel, akik õt Milánóból elûzték..."

:)

#2423 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 16:48

Kicsit átalakították :D Caliban nem csak egy ' visszataszító' szolgáló volt a szigeten? Nem is igazán emlékszem már..

#2424 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 18:41

The next three days
Russell Crowe feleségét ártatlanul elítélik, õ pedig tervet dolgoz ki a börtönbõl szöktetésre

pont tegnap mondta a barátnõm ezt a filmet, beszerzés alatt :)

#2425 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 6. - 22:17

Sucker Punch-ot látta valaki? A héten megyünk megnézni a fiúkkal de kíváncsi vagyok valami elõzetes tájékoztatóra azért :D

Na én közben megnéztem :) Hát nem való mindenkinek, az biztos.... Akinek bejön ez az animés, videójátékos stílus, vagy épp a Kill Bill, annak ez is tetszeni fog. Azzal együtt, hogy az akciójeleneteken néha a könnyeinket törölgetve röhögtünk, nekem összességében tetszett a film :) Nem kell tõle sokat várni és úgy akkor jó.

#2426 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 6. - 22:36

Ja amit tényleg nem bírtunk ki röhögés nélkül az az volt, amikor Jon Hamm képernyõn volt, mert egyszerûen mindannyiunknak egybõl a Mad Men és Don Draper ugrott be :kir:

#2427 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 6. - 23:01

Rubber

Egy a kaliforniai sivatagban heverõ kidobott gumiabroncs egyszer csak életre kel, és megtanul magától gurulni. További képessége, hogy ha valami az útjába áll, azt könnyedén eltörölheti a föld színérõl. És láthatjuk majd, hogy olyan is van, akit nemhogy nem akar megsemmisíteni, de akivel szívesen kerülne közelebbi kapcsolatba is. A bizarr igazságosztó gumiabroncsnál csak a film emberi alakjai furábbak...

#2428 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 7. - 7:55

Rubber

Egy a kaliforniai sivatagban heverõ kidobott gumiabroncs egyszer csak életre kel, és megtanul magától gurulni. További képessége, hogy ha valami az útjába áll, azt könnyedén eltörölheti a föld színérõl. És láthatjuk majd, hogy olyan is van, akit nemhogy nem akar megsemmisíteni, de akivel szívesen kerülne közelebbi kapcsolatba is. A bizarr igazságosztó gumiabroncsnál csak a film emberi alakjai furábbak...

Azt hittem ez valami vicc. De nem. Az imdb-n is fent van, 6.2 pontot kapott.
Remélem azért megkapja majd a legjobb fõszereplõnek járó oscart :D

#2429 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 9. - 19:59

Cage mestertõl ezúttal egy nagyon gyenge film sikeredett: Féktelen Harag, kerülje mindenki aki jót akar magának. Pedig kijött 3D-ben is. :gm:

Ha már gagyiknál tartunk, itt van még egy: Zöld darázs.

#2430 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 9. - 20:21

EHEHE nee a Zöld darász arra jó amire számítunk tõle :D :D Én élveztem kikapcsolt :) Persze nem egy hatalmas alkotás :)

#2431 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 9. - 21:51

Cage mestertõl ezúttal egy nagyon gyenge film sikeredett: Féktelen Harag, kerülje mindenki aki jót akar magának. Pedig kijött 3D-ben is. :gm:

Haha, azt láttam (szerencsére ingyenjegyem volt rá :D ). Egyedül William Fichtner miatt volt nézhetõ, kb. ellopta a filmet, míg Nick Cage végigaludta az egészet. A 3D tök felesleges volt, a legvégén volt csak egy monumentáls tájkép cgi, ami jól nézett ki. A sztori írója egyébkétn tök jó fej, ez már a második filmje, amelyben õ maga is szerepel pár perc erejéig, és természetesen brutális módon kinyírják. Az önkritika legnemesebb fajtája. :D

Nicholas Cage ügynöke - kis humoros jelenet angolul (bocs, ha már volt)

#2432 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 9. - 22:02

Nicholas Cage ügynöke - kis humoros jelenet angolul (bocs, ha már volt)

Ez odasújt rendesen :D

#2433 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 11. - 1:37

ma megnéztem a 127 orát, hát jóval többet vártam tõle a beharangozások miatt. Nem mondanám h tetszett.

Én most néztem meg. Igazából annyit tudtam róla kb. hogy egy sziklamászó bajba kerül és igaz történet. Nem vártam semmit, de rendesen ülve maradtam tõle. Nekem tetszett. Never give up! :yeah:

#2434 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 13. - 17:17

pont tegnap mondta a barátnőm ezt a filmet, beszerzés alatt :)

naggyon jó film, megnéztük! (Next three days) :yeah:

jah, amúgy meg mostanában kezdtem el a Bond filmeket sorjában. :) sose láttam egyet se előtte. :)

Edited by Titok, 2011 április 13. - 17:18.

#2435 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 17. - 1:16

The Eagle (A sas) Rómaiak, ie. 160, Britannia, barbár törzsek.
Nem csak azért érdemes megnézni, mert tele van magyar színészekkel és statisztákkal és a munkálatok jó részét is itthon csinálták, hiszen Skócián kívül Magyarországon is forgatták, hanem azért is, mert pár kritikusgyökér lehúzása ellenére egész hangulatos film, jól kidolgozott világgal. Persze azért nem akkora költségvetéssel készült mint a Gladiátor, a fõszereplõ sem különösebben ismert színész, de azért Donald Sutherland, Mark Strong is van benne. Szép tájakon, kicsit emlékeztetett néha a Hegylakóra... Lovas jelenetek, és a zene is szép!

A hangulathoz sokat adott, hogy a keltás részeken gaelic nyelven beszéltek benne.

#2436 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 17. - 11:12

Sors ügynökség (The Adjustment Bureau)

Amikor otthon felejtünk valamit, vagy magunkra öntjük a kávét és hazaszaladunk átöltözni, lehet véletlen. De lehet, hogy éppen kiigazítás történt. A sors ügynökség emberei mindenhol ott vannak, és megteszik a szükséges kiigazítást, hogy ne térjünk el a "terv"-tõl. Megállítják az idõt, kalapjuknak köszönhetõen a hétköznapi ajtóink egy rejtett tulajdonságát használva képesek közlekedni pillanatok alatt egymástól mérföldekre esõ helyek között.
Amikor Matt Damon belezúg egy lányba, ezzel eltér a "terv"-tõl, és szembekerül az ügynökséggel...
Nézõs! :)

#2437 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 17. - 20:01

Nekem ez a sors ügynökség kicsit szájba rágós..mármint jaj hát pillangó hatás, meg sors meg na mindegy, majd lehet megnézem. De a téma már unalmas, bár lehet van benne új szín ,ha megnézem kiderül. :)

#2438 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 17. - 20:04

Számomra ott vált ellenszenvessé, hogy elõször a magyar trailerrel találkoztam + az a cím is, jáááj :D

#2439 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 18. - 23:47

A Supnat legutóbbi két része elég nagy csalódás volt számomra. Remélem le tudják zárni valahogy értelmesen a sorozatot, bár egyre kevésbé hiszek benne. Az évad többi része egész nézhetõ volt, voltak kifejezetten jó részek is, de ez a kettõ... A fülbemászós kifejezetten gázos volt, a sorsos már nem volt annyira vészes, de nem volt az igazi. A Trónok harcát nézi valaki? Nem olvastam a könyveket, de sokat hallottam róluk (fõleg olyasmiket, hogy tök depi, és mindenkit kinyírnak bennük jobbra-balra :D ).

#2440 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 18. - 23:53

A Trónok harcát nézi valaki? Nem olvastam a könyveket, de sokat hallottam róluk (fõleg olyasmiket, hogy tök depi, és mindenkit kinyírnak bennük jobbra-balra :D ).

Na ez az én nagy dilemmám most.... Hogy vadásszam-e le a könyveket elõször és utána nézzem a sorozatot, avagy fordítva..... :confused:

Edited by Saby, 2011 április 18. - 23:54.