Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2361 Dragoon

Dragoon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 17:17

Üdv minden újnak! Gyarapszunk rendesen!Ejha, én meg mostanában nagyon inaktív voltam... majkd most próbálok aktívabb lenni. De szeptembertõl majd akár napi szinten tudok felnézni. :)

#2362 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 17:55

Hellósztok!Tatárszentgyörgyön voltam én is,viharként,de ez a név sajnos már foglalt volt:(Amit tudni kell rólam,hogy tök normális vok,de mivel pende az apám,ez elég valószínütlen :gm:                                         :D

Hozzászólás megtekintése

Szia, Szendepende! Kövesd nyugodtan apádat! Ne legyé annyira nóómáális, mert az nem mindig jó! ;)

#2363 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 18:43

Helló Long, üdv köztünk!Tudod érdekes, amit írtál. Ki így gondolkozik, ki úgy. Nekem, és még sok barátomnak innen a fórumról más az elképzelésünk errõl.Lassan negyedik éve vagyok itt, és olyan értékes embereket ismertem meg elõbb írásban majd késõbb személyesen, akiket talán másképp nem találtam volna meg. Õk mind azok közül kerültek ki, akik magukat adták, nem játszottak, ahogyan néhányan... akik játszanak, csak idegesítõ; néha talán kicsit szórakoztató intermezzók itt a fórum társadalmában.Szerintem.

Hozzászólás megtekintése

Yeah, én is úgy gondolom, az ember játsszon a pulykalövõvel (Hunt? Hut? Hahn? Huhn? Hanchen? Szóval az az izé), ne emberekkel. :) A net csak egy eszköz, mint más korokban a füstjel vagy a levél. Arra meg senki sem mondta, hogy csak szórakozok.

#2364 Nemerkény

Nemerkény

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 12. - 9:09

Sziasztok! Új vagyok a fórumon és hát lovas körökben is. Régebben tanulgattam pár dolgot, de most szeretném újrakezdeni. A western érdekelne. Budapesten lakom és szeretnék egy olyan lovardát találni, amit ki tudok fizetni vagy tudok dolgozni cserébe lovaglásért, és ahol az edzõ tényleg komolyan veszi a munkáját és nem csak a pénzemet akarja. Voltam pár helyen és elég szkeptikus vagyok egyelõre. Segítségeteket elõre is köszönöm! :ang:

#2365 Berenice

Berenice

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 11:30

Sziasztok!Még jó, hogy ráleltem erre a topikra, mert akkor szemtelenül lemaradok a bemutatkozásról.Én 24 éves vagyok, és valószínüleg kicsit kiógok a sorból, ugyanis 7 éves koromban ültem utoljára lovon :( Pesten élek és eleddig fõleg anyagi okok miatt szinte még csak nem is álmodhattam a lovaglásról. Meg volt sok minden más is... a lényeg, hogy egyszerübb volt nélküle. Most viszont munkába áltam és megpróbálok a családi kasszából lecsípni egy kicsit, hogy végre teljesûljön ez a régi álmom. :D Mindenkinek csodaszép lovaglós napokat kívánokBerenice

#2366 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 16:28

Sziasztok Berenice, Nemerkény! :)Abból szerintem senkinek semmi baja nem lesz, ha az adataitokat kitöltitek! ;)

#2367 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 18:23

Üdv az újaknak meg akinek még nem mondtam! :kocc:

#2368 cheza

cheza

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 14. - 21:45

hi! én már régebben is regisztráltam csak öcsém tett uj jelszot és elfelejtette...amugy most megyek gimi 3.ba az Eötvös József Gimnáziumban...hááát a suli vicces de az osztály nem az én társaságom, azt se tudják mi fán terem a ló, szal egy kicsit fájnak. alapvetöen barátságos csajszi vok, imádok turázni loval és anélkül...mindenem a mozgás...van otthon egy rakás állatom ( kutya macska siklo degu halak teki göte nagyi :dev: ) lényegtelen...ha vki jobban meg szeretne ismerni nyugodtan irjon mert imádok ismerkedni :ang: . most van egy paci /Jaguár/ akit lovaglok és nagyon imádok, de sajna ö nem a sajátom, csak béreljük...anyámék nem rajonganak a vegyünk lovat ötletemért :( de egyszer ugyis lesz! :)

#2369 Berenice

Berenice

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 15. - 10:39

Sziasztok Berenice, Nemerkény! :)Abból szerintem senkinek semmi baja nem lesz, ha az adataitokat kitöltitek! ;)

Hozzászólás megtekintése

Ha minden igaz, megtörtént :) Berenice

#2370 Kocka

Kocka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 15:42

Sziasztok!Kosztka Imre Dávid vagyok, valamikor 1983-ban születtem. Lovagolni akkor kezdtem el amikor az apukám azt mondta, õ most megy lovagolni ahhoz az emberhez, akitõl teniszezni is megtanult. Kérdezte megyek-e én is? Ez kb '96-ban történhetett. Utána 1-2 nyárig jártam lovagolni, majd valamiért abbahagytam.Idén (2005) február 17-én volt a felezõnk az egyetemen, ami után elmentünk a Rezsõbe ahol is összefutottam annak a fiával akihez jártam lovagolni, rájöttem hiányzik nekem a lovaglás. Fogtam magam és mentem újra lovagolni, mostanában heti egyszer-kétszer ülök lovon itt a környébeli (Kazincbarcika) dombokon csavargunk, szeretnék néha karámban is menni, de ha az fel van száradva éppen, akkor mindig közbejön valami. Szóval 7 év kihagyás után kétszer sikerült karámoznom, ami kicsit hiányzik, mert bõven rámférne egy kis kritika.Nem csak a lovon ülni szeretek, a lóápolas azon részei, melyeket el tudok végezni, is jó érzéssel töltenek el. Nem megyek ki azért reggel 5-re etetni, de ha ott vagyok nem hagyom, hogy más pucolja a lovat helyettem.Fogalmazni nem tudok normálisan, bár ez kiderült.Na asszem ennyi volnék, de még tanulok, hátha többre viszem...

#2371 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 15:49

Üdv néked Koceka! :kocc:

#2372 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 18:10

Kocka, érezd jól magad itt! :)

#2373 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 15:33

Üdv Kockának és az összes többi újnak! :kocc:

#2374 nihilke

nihilke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 16:33

Hello mindenkinek aki új és aki nem annak is! :) Lusta vok most végig olvasni a topicocat....tegnap jöttem haza szigetrõl és k***a jó volt :kir:

#2375 Mogyi

Mogyi

Csikó

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 17:48

SZIASZTOK!nagyon jó ez a hely! :) Egy éve lovaglok de nagyon szeretek! A barátnõmmel járok Málnával. :D Ez a lovarda a második hely ahova járok.Mogyi :)

#2376 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 18:32

:D :D Szia Mogyi! :D :D

#2377 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 19:18

Üdv Mogyi! :) (csak zárójelben: az adataidat esetleg kitölthetnéd)

#2378 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 17. - 20:23

Üdv minden újonnan érkezõnek! :kocc:

#2379 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 18. - 20:52

Bocccs. :D

Edited by Rosinante, 2005 augusztus 18. - 20:52.

#2380 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 18. - 22:01

Rosinante:Ez kinek ment, :gm:

Edited by Málna, 2005 augusztus 18. - 22:02.

#2381 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:39

SIO MINDENKI!!én 1 éve kezdtem el lovagolni egy kvári lovardában!a legjobb barátaim lovagoltak és mivel én is imádtam a lovakat én is elmentem 1x velük!felültem futószáron a dupona nevü lóra,és naon örült a szám mert dicsértek!következö lovagláskor "edzés" végén osztályban lovagol6tam!ezután már osztályban mentem sok lovon (pl.:csokron,gertrúdon,acélon...)! többször is vágtáz6tam volna de valahogy elmaradt!majd januárban estem is a királyrol,mert az edzö akkor ültetett fel rá mikor még tök uj volt és tök hülye mert cigányoktol lett hozva....osztályban vágtáztam is egy kört!februárban kihagyások voltak igy nem történt semmi!márciusban futószár nélkül vágtáztam és jol ment ezért azota is osztályban meek!elsö vágtás terepemen pedig persze h repültem a csengérõl..... egész jol haladok és már a versenylovakat is ellovagolom a loviban (pl:hercules,heródes...)! ugrok is de még ne versenyzek!nem biztos h valaki végigolvassa ezt,de azért leirtam :) ha van kedvetek dumizni vagy iesmi irjatok: chao!ui.: segitsen vki lécci!!h ogyan lehet képet rakni a nevemhez?? kösy

#2382 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:44

SYO MINDENKI!!sztem nem sok embert érdekel a lovizásom törije! :dev: minden zenét meghallgatok imádom a lovakat,ugrok de nem versenyzek! kedvenceim a fakók és a fekák! de persze minden pacit imádok! :yeah: ha van kedvetek dumizni vagy iesmi irjatok: chao!ui.: segitsen vki lécci!!h ogyan lehet képet rakni a nevemhez?? kösy ;)

#2383 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:46

Üdv itt köztünk!Sokat segítene az is ha kitöltenéd az adatlapodat ;)Jó lenne :)Adataidnál van iylen h személyes foto beállítása pontosabban a beállításokban.Ott vagy géprõl v netrõl tudzs képet.Sok sikert hozzá!!

#2384 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:47

De ezt már leírtad egyszer nem? :confused: :gm:

Edited by Hasufel, 2005 augusztus 20. - 16:47.

#2385 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:50

loveHELENApaci: Üdv itt a fórumon! A képet így állíthatod be:- (a lap tetején) BEÁLLÍTÁSOK- (a lap baloldalán) SZEMÉLYES ADATOK- SZEMÉLYES FOTÓ BEÁLLÍTÁSA- itt töltheted fel a saját sz.gépedrõl a fotódat, vagy a netrõl linkelheted be!;) :DHehee... már megelõztek.. :D

Edited by Keselyüstök, 2005 augusztus 20. - 16:51.

#2386 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 16:53

Reméljük sikerül ....Jól van nem bántalak ám csak nagyon jó kedvem van.Próbálkozz!Nem olya nehéz ám ;)Kesely! Én meg ügyibb vagyok :D

#2387 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 19:52

Kedves loveHELENApaci!Megkérhetnélek valamire? -de ezt ne vedd kötözködésnek: hanyagolhatnánk a kösy, syo, és hasonló "magyar" szavak használatát? Rendkívül idegesítõ, de ha csak engem zavar, nyugodtan csapjatok le.

#2388 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 20:18

Ken Tacky!Ezért igazán nem bánt majd senki!loveHELENApaci!Üdv a fórumon!Ez nem egy chat oldal...ezért ne is úgy állj hozzá, mintha az lenne!Nem bántásból mondom, inkább jótanácsnak szánom, mert így elkerülheted(javarészt) a kellemetlen megjegyzéseket!Egyébként ÜDV mindenkinek!

Edited by kt-gyu, 2005 augusztus 21. - 11:59.

#2389 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 21. - 9:17

valamint az elköszönés is izgi volt, igaz, hogy ciao-nak írják, de legalább röhögtem egy sort :gm:

#2390 Sacha Breier

Sacha Breier

Csikó

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 21. - 18:32

Sziasztok, valahogy ezt a Bemutatkozás topicot mindíg átugrottam...de most eljött ez a pillanat is.Szóval:A nevem Alexandra, és 1991-ben születtem Kecskeméten.Testvérem nincs, Anyukámmal élek együtt, mert a szüleim elváltak.Most leszek elsõs gimnáziumban.Lovakhoz fûzõdõ viszonyomról :egész életemben szerettem a lovakat, de csak csodáltam õket (eddig) mert már 2 éve gondozok 2 lovat , és nem egészen egy éve tanulok is.Számomra a lovaglás valami leírhatatlan élmény, és hálás vagyok a barátnõmnek, hogy rábeszélt, ne csak gondozzam a lovakat, hanem lovagoljak is.Lehet, sõt biztos is, hogy sokan azt hiszik, csak használati tárgynak tekintem a lovakat, de ez nem igaz!Bár, talán sosem jön elõ a hozzászólásaimból, az amit nekem a lovak jelentenek, vagy amit tanultam , de ez a kezdõség és nem a bénaság.Kösz, hogy meghallgattatok (elolvastatok) , üdv, Sacha Breier

#2391 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 10:52

Üdv loveHELENApaci, üdv Sacha Breier! :)

#2392 Sacha Breier

Sacha Breier

Csikó

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 17:18

Üdv neked is.

#2393 Mira

Mira

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 17:38

Üdv mindenkinek!Teljesen új vagyok itt,de nem is csak itt,hanem ugy egészen a fórumon,még sosem voltam "fórumoló"szóval nem igazán tudom h megy ez.De gondolom nem vmi ördöngõs:)Budapesten élek a szüleimmel,öcsémmel meg a kutyámmal,aki most 5 hónapos(golden retriever).Azért jöttem erre az oldalra,hogy tanácsot kérjek.Tudtok ajánlani egy jó lovardát,ami nem olyan felkapott és megközelíthetõ BKV-val?Újra el szeretnék kezdeni lovagolni,mert sajnos egy konfliktus miatt abbahagytam(az elõzõ lovarda tulajdonosával).De rájöttem,hogy miatta nem fogom magam megfosztani ettõl a csodálatos dologtól.Nem érdemli meg.Szóval ha tudtok valami jó helyet akkor írjatok az e-mail címemre(minimandarin@citromail.hu)vagy ide(ha lehet.)Elõre is nagyon köszi mindenkinek,Fruzsi

#2394 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 17:44

Hali!Köszi mindenkinek amit irt!Néhány emberrel volt szerencsém megismerkedni...khmm!Mind1!hello hasufel!köszi amit irtál!az adatlapomrol gondoskodok :) kösszke a segitséget keselyüstök!szereted a gyürük urát? (a neved:))hello ken tucky!köszi mindent jot rosszat is: :gm: szia kt gyu már irtam meg te is de mind1 ha nem bírsz hát igy jártam!de naon durvát ne irj!kösy :gm: :gm: :gm: hy unicorn!az elköszönést direkt irtam ugy de jo lenne ha nem csak engem fikázna mindenkiszio arodoet!!hogy vagy?asszem mindenkinek köszöntem akinek kellett :yeah: chaooo (nem ciao unicorn :gm: )

#2395 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 17:51

loveHELENApaci!Nekem semmi bajom veled és ha benne vagy...fátylat a múltra! ;) Mira!Üdv a fórumon!Itt mindennek meg van a helye!A te kérdésednek a legmegfelelõbb hely a Régiókban van!Keresd ki ott azt a topicot, ami neked a leginkább megfelel(lakóhelyedhez legközelebb esõ település topicja)!

Edited by kt-gyu, 2005 augusztus 22. - 17:52.

#2396 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 17:57

szio kt gyu :yeah: tök jo amit irtál :kir: nekem mind1 én tökre bennevok h "fátylat a multra"!! :kocc: nincs kedvem rosszban lenni bárkivel is! :P na lépek fürcsizni és kajolni :gm: szio :dev:

#2397 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 18:00

Szia Mira! Ha esetleg kitöltenéd az adataidat, akkor könnyebb lenne segíteni. ;) Ez már nem neked szól, csak úgy általánosságban azokra, akik mostanában regisztrálnak, hogy kezd baromi unalmas lenni, hogy senki nem tölti ki az adatait. Mitõl féltek?! Mi baja lehet abból valakinek, ha beírja, hogy Budapesten lakik még 1.499999 emberrel együtt? Vagy azt, hogy x. hónap y-án született? Az érdeklõdési körrõl nem is beszélve... A Nagy Testvér úgyis mindent lát! :PÉs a 'vok'-ot hagyjuk légyszi!

Edited by Zserbo, 2005 augusztus 22. - 18:02.

#2398 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 18:02

chaooo    (nem ciao unicorn :gm: )

Hozzászólás megtekintése

Látom, nehéz idõk várnak rád itt... :P :dev: Mindenesetre üdv minden újonan ideérkezõnek. Érezzétek jól magatokat!

#2399 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 18:03

gerbeaud: 1999999 emberrel ;)amúgy mya (mira) a becenevem. nem tán meglepõdtem :gm:lávlihelenatüncibogár, én vagyok a hülye, ha hozzászólok valaki olyanhoz olasz helyesírási ügyben, aki a sziát sem tudja 2 hiba nélkül leírni...stg, csitt, majd rájön...

Edited by Unicorn, 2005 augusztus 22. - 18:04.

#2400 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 18:35

Üdv mindenkinek. Elég friss vagyok a forumon, itt az ideje bemutatkozni.21 éves vagyok, nõnemû, imádom a lovakat és minden egyéb állatot ( görényeket, férfiakat)Együtt élek 2 görénnyel és kedvesemmel, de mivel erkélyünk nincs a pacinak maradt a bértartás. :( Persze ha azt nézzük kivel töltök több idõt akár az istállóban is aludhatnák. :D Dolgozom, eszem, iszom, fõsulira járok, de mellékfoglalkozásban fõzõ,- mosó,- takarító rabszolga vagyok. :ang: Ennyi elég rólam. (sok is)A lovam Sunny friss szerzemény( 3 hetes), egy 7 éves kisbéri herélt. Sajnos muszáj volt heréltetni. Egyébként négy éve van saját lovam és 10 éve lovagolokPosted Image