Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lófotózás

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
247 válasz a témához

#201 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 16:15

Nagyon jó képeket csináltatok mindannyian! Köszi, hogy megmutatjátok. Élvezet végignézni õket.:)

#202 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 16:32

Posted Image

Nekem ugyanolyan itthon is, mint a benti gépen. De sztem jó így. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 19:28

Nem ez a kép volt igazából gyanús, hanem az elsõ beszúrt adagból 1-2. De köszönöm! :)
Nekem ezen a gépen nézve kint a tanyán nem olyan vakítóak, mint a bentin. De majd azért még állítok rajtuk szerintem, mielõtt kiverik valaki szemét... :kv:

#204 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 21:04

Dé, nekem az én két gépemen is vakítóak kicsit, de a kolléganõm monitorján ami kicsit jobb, már tök jók... szóval szerintem a készülékekben van a hiba. :) Az enyémet meg újra kell pselni és talán jobb lesz. Én is szívesen venném a kritikát okosodás céljából, a suliban már hozzászoktam, nem sértõdöm meg. ;) Tötõ, a szürkét látom azért mégis megérte kicsit meglepni. :D Szuperek a képeid róla! A legjobb szerintem a hempergõs. Détõl nekem is az utsó tetszik a legjobban. Ebben a kettõben én semmi hibát nem tudok felfedezni, amire csak azért áll rá a szemem, mert a tanárok megtanították. A többiben õk biztos tudnának, de ahogy ott is beszéltük, attól még a pillanat meg amit kifejez az egész, annyira jó, hogy kitérdekel. ;) Fogok még én is hozni, ha sikerül egyáltalán végignézni õket végre.

#205 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 21:33

Az "ebben a kettõben" -nél melyikre gondolsz? A Dé-s képed szerintem baromi jó, nem kell ps-elni azt szvsz. Nekem nem sikerült azt elcsípnem, vagyis elcsíptem, de a tiéteknél egy fokkal szarabb minõségben. :D

#206 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 22:21

A te hempergõsödre meg Dé szürkéjére a szinte tökfekete háttérrel. Köszi, nekem a kolléganõm jó monitorján sötétnek tûnt... amit én húztam kicsit rá, és arra gondoltam tán nem kellett volna. :D Fakónak tûnt, pedig a színek nagyjából rendben vannak. Vagy ennyit tud az obim.

#207 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 15. - 22:40

Dé, ez nem azon múlik, hogy ki milyen szinten van. Én sem vagyok profi ahogy sokan mások sem ezen a fórumon. Ugyanakkor a fejlõdés része a kritika irása és fogadása független attól hogy ismerõs, barát stb vagy idegen. Sokkal többet lehet tanulni belõle mint a "de szép ló van a képen" irásokból. Én komolyan ink segitségnek szánom és gondolom a kritikákat és nem bántásnak senki felé. A sötét háttérnél arra gondoltam h nekem nem elég átmenetes. Ha megdöntöd a monitort akkor te is látod pl a farkánál van a háttérnél egy kigrás ami miatt vhogy a háttér furcsává válik. Szép de nekem még nem tökéletes. A mozdulat tetszik. A 05.26-os hozzászólás képeidnél az elsõ: nekem szûk bal és jobb oldalon is kicsit. De a mozdulat megint szép. A szinek, hogy fakóak e, nekem is furcsák. De a sajátjaimon is ezen agyaltam pár órát. De azthiszem ez annak lesz betudható, hogy nagyon rossz idõben fotóztunk, mert kb pont dél volt. Ami az erõs árnyékokon és néhány kiégésen is látszik (nálad és nálam is) valszeg többieknél is. Összességében mindenkinek tetszenek a képei, van egy két kifejezetten kedvenc. Sok sikert mindenkinek. Andi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 16. - 21:18

Andi, az itthoni monitoromon már látom, mirõl beszélsz a háttérrel kapcsolatban! Valószínûleg túl világosra van véve a monitorom (márpedig ezen szoktam a képeket nyúzni), ez lehet a nyitja mindennek a kontrasztot, szaturációt illetõen!.. :cool: Na, de mivel ezen is csináltam az utómunkát, így meg tudom érvelni a hátteret. :D Mivel az eredeti fal is ilyen durva, ettõl a vonaltól nem akartam elszakadni, úgyhogy nem törekedtem arra, hogy nagyon lágy átmenetek legyenek benne. :) De igazad van, pl. a farkánál kissé négyzetes, pontatlan - ki fogom javítani, és köszi! :)

#209 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 17. - 2:40

Dé, a kontraszt ill szaturáció sztem nem a te hibád ahogy irtam is csak ezekszerint nem jött át:-) Hanem amiatt lehet furcsa (én képeimnél is) hogy délben fotoztunk. A monitorok tényleg becsaposak mert sokszor elofordul velem is h mint nalad a lófarkánál a négyzetes résznél, az egyik monitoron látszik a másikon nem. Ez sajnos ilyen.. De az tetszik h nem teljesen feket a háttér, szóval jó ez csak még lehet csiszolni:-) Üdv: Andi

#210 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 17. - 11:34

Dé: Tõlem az utolsó kettõ a fix 300, igen. Elég szépen tud részletezni és hátteret mosni...

#211 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 27. - 10:36

http://www.facebook....163875517010658

Valaki ? :)

#212 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 9:21

Sziasztok! Volna egy kérdésem: Nem tudtok olyan webes tárhelyet fotókbnak, ahol nem csak 5-6 db-ként lehet feltölteni a képeket? A gallery.site.hu-nál, meg a picasaweb-nél is van ilyen korlát...

#213 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 9:22

A fotoalbum.hu-nál van ftp-s lehetõség. De biztos az, hogy a Picasánál meg az izénél nincs?

#214 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 9:29

gallery.site-nál is lehet egyszerre többet feltölteni.

#215 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 10:56

A fotoalbum.hu-nál van ftp-s lehetõség.
De biztos az, hogy a Picasánál meg az izénél nincs?

Mi is az az ftp? Pedig egyszer régebben csináltam, útmutatás alapján, de az istennek sem ugrik be ... Commanderben volt valami... ?

gallery.site-nál is lehet egyszerre többet feltölteni.

Na igen, valami ötöt.... De aztán újból keresget, kijelöl... Mi meg úgy szereetnénk, ha mindenkit kijelölhetnénk, aztán elmehetnénk fagyizni.... :)

#216 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 10:56

Ftp. Hát igen, magyarul és legegyszerûbben a Commader segítségével.

Edited by Ernest, 2011 június 28. - 10:57.

#217 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 11:03

Na jó, már rémlik, megnézem még a neten, pontosan hogy is kell. Köszönöm szépen a tippet!!! :) :)

#218 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 28. - 12:09

file transver protocoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 2:56

Részemrõl úgy volt, h igen, de tegnap kiderült, h mégsem... :( Pedig szerettem volna.

#220 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 7:32

Te? :)

#221 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 7:41

Ha Dé nemjön már érdkelõdésem is vesztettem. :D

#222 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 8:01

Detto... :D

#223 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 9:36

Gondoltam rá, h menni kéne de egyedül nem fogok levergõdni.

#224 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 10:32

Izé, LeO, ezzel fel lett adva a lecke. :)

#225 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 10:58

Már elhatároztam, hogy aznap oroszt fogok tanulni szakdoli írással egyetemben... :D

#226 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 11:23

Ja, semmiféle leckét nem adtam :ang: Húzok haza valószínû hétvégén :)

#227 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 29. - 13:06

Gondoltam rá, h menni kéne de egyedül nem fogok levergõdni.

Palotáról le tudlak vinni, de csak szombaton leszek ott.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 8:27

Ajjmá, asszem nélkülem is egész elviselhetõ lesz a hétvége Bronco-n!.. :gm: Tessék menni, és fényképelni. ;) Meg elvinni tötõcit! :kocc:

#229 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 8:42

Palotáról le tudlak vinni, de csak szombaton leszek ott.

Ha beférek, lehet, hogy pofátlanul igénybe venném a múltkori könnyelmû felajánlásodat, amennyiben érvényes még. :) Szombaton reggel oda, este vissza a terv?

#230 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 18:47

Következõ alkalomnak a szigetköz lovastalálkozó, aug 12-14 ?

#231 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 30. - 19:12

Ha beférek, lehet, hogy pofátlanul igénybe venném a múltkori könnyelmû felajánlásodat, amennyiben érvényes még. :) Szombaton reggel oda, este vissza a terv?

Lehet, és igen. Küldök magánt.

#232 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 3. - 17:59

Nahát Almácsot egy Canonnal a kezében láttam Broncon...

#233 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 3. - 20:24

Hová tart a világ... :D

http://cavalier.hu/a...bronco20110702/ Képek meg itt.

#234 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 4. - 18:40

Micsoda, ez a természetes fejlõdés !! :D

#235 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 6:11

Felhozom a topikot még 3 képpel, végre átnéztem õket rendesen. :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#236 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 14:09

Az elsõ kettõ jó pillanat, kedves, különösen a második mutat jól. A harmadiknál állóra vágtam volna, színesben hagyva, a harmadik ló nélkül.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 14:18

Nekem az 1. és a 3., de a 3-ast nem szépiáznám, viszont egy kicsit kontrasztosabb ff-ben lehet, h jól mutatna! :) Nekem a 3. ló jelenléte belefér abszolút, így egy fajta kép, állóra vágva meg egy másik lenne, mindkettõ jó szerintem! :) Én is akartam még hozni pár arabost, de azóta sem tudtam visszatérni a mappához, pedig még vár ott 1-2 feldolgozandó darab... Na, majd egyszer!.. :kv: LeO, Szigetközi idején valszeg dolgozni fogok... :(

#238 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 13. - 22:16

Köszi Leo és Dé! Nekem is a második a kedvencem, de viszonylag unalmas a téma, nekünk legalábbis. A nemlovas fotós barátnõmnek az tetszett, az elsõ nem, de nekem is jobban bejön az elsõ. :) A harmadiknál azért nem csináltam meg az állót, mert így is vágva van rendesen, az nekem már nagyon csalás lenne. De lehet ez hülyeség. :D Plusz nekem nagyon tetszik, hogy a két "vad" mént sztoikusan szemléli a harmadik, majdnem bele is alszik. A kontrasztosabb fekete-fehért még kipróbálom, nekem is van ezzel bajom, de nem jöttem rá, hogy mi. :D Színesben hagyva viszont nem jó, mert úgy látszik a 4. ló is.

#239 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 14. - 8:02

A második pillanata nekem nagyon aranyos Zsuzska, elnézegettem egy pár mp-ig... Viszont a színhelyességével van gondom. Más monitorán minden ok? A harmadikat én is megvágtam így is, szerintem semmi baj nincs a fekvõvel, ahogy leírtad még jó is, hogy a két kis agresszort nézi a nagyöreg harmadik amolyan "hátessszülye" pofával :D

#240 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 július 14. - 8:18

LeO, Szigetközi idején valszeg dolgozni fogok... :(

Nemááá, valahogy intézd el, hogy jöhess...

Zsuzska, érdemes mindegyikbõl mindenféle színekkel mindenféle vágással megcsinálgatni a kész terméket és megnézni monitoron, aztán cserélgetni õket oda vissza, és végül a legjobbat vagy a két legjobbat kitenni a nép elé. :)

Nem baj ha az ember fejében gyûlnek ezek a képek.