Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#201 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 3. - 15:06

2004. június 3., csütörtök IGENIGENIGEEEN! MEGVAN A 2-ESEM FRANCIÁBÓL!!! Már a második hete nyúzott a tanár az egészéves anyag feleltetésével a 2-esért, annak ellenére, hogy a második félévi átlagom 2,3 , az egész éves pedig 2,5 volt!!Ma annyira megkönnyebbültem, amikor 10 perc után végre kibökte, hogy megkapom a kettest!Az egész nyaram szabad, azt csinálok és addig, amit csak akarok! Nincs kötöttség (csak a józan ész Posted Image ), nincsenek korrepetálások, semmi!! Olyan boldog vagyok most, felszabadultam vééégre!Ráadásul egész év alatt most elõször nagyon rendes volt velem a töritanárom, akivel már az elsõ héttõl kezdve gyûlöltük egymást. Csont 3-asra álltam, de most írtunk egy dogát, amit nem osztályzott le, de kb. 4-esre sikerült. És nem megadta a 4-est, azzal a jelszóval, hogy ez a jegy már számít a továbbtanulásnál?? De igen! :D Tökjó!Bioszból meg, amibõl félévkor a 2-esért kapálóztam, hétfõn felelhetek a 3-ért. Igaz, az kemény falat lesz, mert az egész keringést végigkérdezi majd,de nem baj, megtanulom!Viszont nem leszek 5-ös nyelvtanból, és még talán 4 sem :( Irodalomból meg még 2 olvasónaplót meg verselemzést kéne beadnom, mert ez a tanár arra se ad 5-t, ha van 5 5-öd, meg 1 db 3-od...Mindegy, a nezeén túlvagyok, most már csak a szépséghibákat kell kijavítani Posted Image

#202 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 3. - 15:42

Gratu Apple!!Iggeen, ismerem ezt a megkönnyebbült érzést, nekem még hátra van egy pár gázosabb tt, viszont semmibõl nem állok szörnyen, sõt. Najó, bioszból és kémiából elcsakliztam az egy jeggel jobb osztályzatot, dehát ez a legkevesebb, még másodikos vagyok, majd jövõre nem lazulok, ezek amúgysem kellenek a továbbtanuláshoz.más:Énekórára lehet bevinni zenét, ma bevittem a Twisted Sistertõl a gyönyörûszép The price címû számot, aszittem nem stílusa az osztálynak, de a jó zene azért csak megdobogtatja mindenki szívét:)))))))))))))))))))) Tök jó volt, érdekes napom volt.. Holnap felelek töribõl a jobb jegyért. Nagy falat lesz. :( Egyetemes meg magyar történelem. Uh. most el is megyek.

#203 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 3. - 15:58

Apple! Posted Image A többit is legalább így Posted Image Tegnap lefeleltem szállodaismeretekbõl az éves anyagból, félévkor hármas voltam, most ötös leszek. Hozzá kell tenni, hogy a tanár jóindulatán múlt, mert kábé 50oldal tömény anyagot kellett volna tudnom angolul, és mondta, hogy rakjam ki, amit nem tudok. Kezdtem aggódni, hogy mi van, ha azt kérdezi, ki raktam négy lapot, mondta, hogy jól van. Majd elkezdett kérdezgetni, és tudtam. Aztán annyit mondott, hogy szeretné, ha a többit is megtanulnám majd jövõre, majd mosolygott, és beírta az ötösömet. Posted Image Viszont én iis megyek, mert nekem meg fél éves anyagot kell megtanulnom irodalomból, és azt se tudom, hogy mit vettünk. Kapálózok a hármasért, holott félévkor még ötös közelében voltam :(

#204 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 1:11

Boldog vagyok. Így egyszerûen. Posted Image A barátaimat már halálra untattam... habár nem, szerintem mindannyian velem örülnek. :D Jó érzés, hogy van valaki, akinek fontos vagyok és aki fontos nekem. Posted Image Éppen az Igazából szerelem címû filmet nézem, hát ez annyira édes...! Persze annak idején a kollégáim lefikázták, nem volt elég intellektuális nekik. Nem is az. Egyszerûen a szerelemrõl és a szeretetrõl szól. Mindenkinek kötelezõ megnézni!!!

#205 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 3:24

Szép az élet, ugye lányok ;) Nekem is. Mostanra vadásztam össze a lányomnak egy tíz oldalas dolgozatot a netrõl, a 30-as évek magyar tudósaiból. Csak két hete volt rá, de valahogy nem készült el. :rolleyes: :mad:

#206 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 8:52

Adrienn, így van ez, ha valakit nagyon nem érdekel a feladat... teljesen megértem a lányodat! ;)

#207 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 13:10

Dev! Köszi, neked is gratula, meg KT-nek is Posted Image Adrienn: igenigen, most nagyon szép, de ki fogom a szobámat plakátolni olyan transzparensekkel, amik nem hagynak jövõre lazulni, hogy ez mégegyszer ne forduljon elõ.Amúgy nagyon ismerõs, amit a lányod csinált, nekem is vlt rá 2 hetem, de az ember olyan nehezen veszi rá magát... :D Anikó! Mi is láttuk azt a filmet, szerintem is nagyon helyes Posted Image

#208 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 13:20

idézet:
Eredeti szerzõ: Aniko: Éppen az Igazából szerelem címû filmet nézem, hát ez annyira édes...! Persze annak idején a kollégáim lefikázták, nem volt elég intellektuális nekik. Nem is az. Egyszerûen a szerelemrõl és a szeretetrõl szól. Mindenkinek kötelezõ megnézni!!! [/QUOTE]Posted Image Nem fogom megnézni, nem érdekel. Ha kötelezõ, akkor még annyira sem. tongue.gif :D

#209 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 4. - 13:33

Az igazából szerelem c. filmet az angol tanárunk javaslatára néztem, meg, és nem bántam meg. Szerintem is nagyon aranyos film, kellenek az ilyenek. [ Június 04, 2004, 13:34: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#210 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 14:04

most nagyon elegem van. Nem aludtam szinte semmit éjszaka, kábé három órát, oda vissza fújom az irodalmat. Erre mi törtlnt ma? Hát nem kijelentette a magyar tanár, hogy lezárta a jegyeket, én még javíthatok, de moost nem tart órát, majd csak jövõhéten. Hát :mad: :mad: . Ráadásul a matekot is elcsesztem, mert rohadt nehéz volt, meg idõ is kevés volt. Úgyhogy elegem van. Úgy sem sikerül javítani, akkor minek töröm magam? Posted Image Posted Image

#211 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 14:44

Cav, nem írom ide, mert kimoderálnak. tongue.gif

#212 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 14:48

Úgyis csak az irigység beszél belõlem, ne is foglalkozz vele... :D

#213 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 4. - 15:08

A másik nagyon édes film a 2 hét múlva örökké Sandra Bullock-al meg a Hugh Grantel Posted Image [ Június 04, 2004, 15:09: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#214 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 4. - 15:33

Dev! Ez dúrva! Tegnap csomót készültem törire, utolsó két anyaghoz már nem volt lelki erõm. Ma megmutattam mit tudok. Hát naná, hogy azt kérdezték, amit nem tudtam! Persze a többibe is belekérdeztek, az jól ment, a maradékot meg kipuskáztam. tongue.gif

#215 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 20:56

2204., június 6., vasárnap, Zugló, Budapest, Magyarország, Európa. Föld. 2851-dik bejegyzés:Undorító szaga és íze van ennek a kakukkfûteának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ui.: nem 2204, hanem 2004. Posted Image [ Június 07, 2004, 11:41: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#216 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 6. - 20:59

Epöl hol élsz te?2204??? :D :D :D

#217 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 6. - 21:01

Biztos azt hiszi, addigra visszatérnek a kóbojok :D

#218 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 11:41

:D Ehh! Látod? Már írni sem tudtam ettõl az ocsmányságtól :D

#219 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 13:06

Minek az a kakukkfûtea?! :eek:

#220 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 14:22

3 hete az egész család köhög, mint a kehes ló, én mondjuk még a menthetõ fajtába tartozom, én csak szárazon köhögök, de megállás nélkül. Meg mára a torkom is bedurrant, nem bírok nyelni sem.Orvoskánk széttárta a kezét, hogy sajna nem tud már mit adni, a fél ország ettõl szenved most.Anyám antibiotikumot szedett, semmi hatása. Öcsém homeopátiásat, az is semmi. Apám a nép gyógymódoknál maradt, semmi. Én meg az éppen ami van-nál tartok.

#221 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 14:24

Ráadásul ma kénytelen voltam az elsõ óra után hazajönni a suliból, mert mindezek mellett már úgy ébredtem, hogy a padlón volt szokásosan a vérnyomásom. Rutinszerûen benyomtam két coffein-tablettát, meg vasat, mert az meg a vérszegénységemre kell, de mire beértem a suliba, csak szarabb lett, már ülni is alig tudtam. Úgyhogy hívtam apám, hogy én inkább hazamennék. Értem jött Ram, és most már annyit elértem, hogy nem akarok folyton elájulni.

#222 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 14:43

Almácska jobbulást! Nekem is ugyanez a bajom, hang problémákkal és lázzal társítva. Ráadásul, ma a dokitól haza felé tartva, egy bölcsöde mellett vitt el utam, ahol volt osztálytársam anyja dolgozik. Hát persze, hogy kiszúrt az udvarról és behívott. Szegénynek le kellett törnöm az illúzióit, mert 10perc után közöltem vele, hogy még két perc a gyerekordításban, és meg fogok õrülni..

#223 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 15:36

Dev! akkor neked is jobbulást!Én már nagyon utálom, hogy egyfolytában beteg vagyok... És ez semmi, az öcsém ugyanezekkel a gondokkal (kivéve a vérnyomásgond) már április közepe óta szenved!!!

#224 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 7. - 16:54

Én már rég nem voltam beteg, mert amint észreveszem magamon a betegség legkisebb jeleit, homeopátiával kezelem, és elmúlik.

#225 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 7. - 17:17

Ezt hittem én is, ahogy anyumék meg öcsi beteg lett, ettem halomra a gyümölcsöket, stb... Hát, nem jött be.

#226 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 11:17

bocsánat, hogy ezt leírom, de ezt szeretném megosztani veletek. tegnap valami õrült elkezdett nekem sms-eket írogatni. elõször azt hittem félre ment, nem is foglalkoztam vele. aztán a második már érdekes lett, és most megkaptam a hatodikat, vagy a hetediket is.enyhén trágár szövegû, épp azt ecseteli, hogy fog megerõszakolni, és megkínozni. elvan a gyerek, ha játszik, nem félek tõle, csak unom most már. a másodikon még röhögtem, de most már elegem van belõle.. mindezt azért írtam le, mert be akartam másolni az smsek szövegét, de rájöttem, hogy mégse kéne, emrt nagyon dúrvák. szóval már megint semmi értelme a hozzászólásomnak. na sebaj.

#227 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 11:53

Nem baj, dev, neked elnézzük, hisz te már nem vagy "Csikó" :D :D

#228 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 13:21

Hi-hi! Jó pech-esek vagytok!! Posted Image Itt a jó idõ (végrevégrevégre)és ti meg betegek vagytok!Na igen... legszebb öröm a káröröm!Jövõ héten meg már megint esni fog....

#229 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 13:27

Egyébként november óta én is rendeszresen elájulgatok!Egy hónapja be is fektettek a korházba!elvégeztek vmi szörnyû kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy 12 órán át vízszintessen kellett feküdnöm, aztán utána hirtelen felállítottak, és 20 percig folyamatosan mérték a vérnyomásomat.10 perc után kidöltem.Néztek EKG-t is, meg vettek vért. Azt mondták valószínû azért van ez nálam, mert gyorsan növök, és a "magas, vékony" lányoknál.....

#230 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 14:49

Lóbarát!Hát nem tudom, lehet hogy szép dolog a káröröm, de más egészségén (vagy annak hiányán) én nem igazán tudok nevetni, még akkor sem, ha ellenségrõl lenne szó...

#231 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 8. - 19:49

Hozott anyagból.Két ember. Két intelligens ember.Az egyik sikerorientált, a másik inkább értékorientált.Mostanában az elsõ számára kedvezõ a világnak trendje. Természetesen fürdik benne, mint verebek a porban. Ez nem pejoratív akar lenni, nézzétek meg, mikor fürödnek a verebek. Ha szép az idõ, jóllakottak, nincs macska, kánya a láthatáron. Jól érzik magukat. Miért ne? Nincs ezzel gond.A másik értékorientált. A rejtett, néha csak áttételesen megérthetõ, bonyolult dolgok mélyére is ereszkedõ és ott a miérteket kikutató jellem. Ma nem errõl szól a világnak utakat, mintákat kijelölõ médiák mûsora. (Milyen érdekes szó: mû sor. Nem a természetesen folyó dolgok sora, hanem mûvi, csinált sora a történéseknek...)Mint a sínpáron robogó vonat, mely megrészegült a saját sebességétõl, szalad ez a világ az emberek által lerakott vágányon. Bizonyos sebesség alatt még egy rendszer vonat és környzete, de a sebesség nõttével szépen két külön törvényû, nem teljesen független, de saját, relatív törvények szerinti világokra válik szét. Eddig még gyõztük szusszal a vágányok lerakását, de ki tudja meddig, mikor fogy el földünk, világunk vágánya, ha a szerelvényen lévõk már elfeledkeztek a mezõ földjén tücsköt, vöcskött, bogarat, madarat megértõ ember örömeirõl, és csak a sebesség mámora s a belsõ tér relatív állandósága, mirõl leszakadt a külsõ világ- számít . Az egyik élvezi a lendületet, a másik látja, hogy a fene nagy robogásnak ára, sújos ára van, ráadásul többnyire az (azok) fizeti(k), aki(k) nem élvezi(k)amazt.Kalaplengetéssel nehéz megállítani a szerelvényt, hacsaknem valaki, legalább a masiniszta érti és figyeli a jelzéseket.Vegyük komolyan a jelzéseket, különben sötétbe ugrunk. De vonatozni is jó idõnként.Csak eszembe jutott, leírtam. Miért ne, hátha valaki nen tartja elfecsérelt idõnek az elolvasását.

#232 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 9. - 16:33

Kezdek besokallni. Nem vészes, nem kell aggódni!Csak... néha muszáj kiönteni a poharat, mielõtt megtelik.A héten én vagyok az, aki sokat dolgozik, így egyeztünk meg a kollégámmal, pont azért, hogy jövõ héten és utána nekem ne kelljen bejönnöm. Ez így rendben is van, de ma dél körül felhívott anyám, hogy aput haza kéne vinni (fél napra hazaengedték a kórházból, holnap délelõtt csak a CT miatt kell feljönnie Pestre, micsoda logika...!). Nem tudom hazavinni, de ott van az unokabátyám (vagyki, szóval rokon), aki mobilizálható ilyen esetekben, mert ráér. Erre én megkapom anyámtól, hogy "én sose érek rá, ha kell". Persze én itt pörgök apám problémáján napok óta, nem is tudom, hány emberrel beszéltem, erre ezt kapom... klassz. Pénzem meg mibõl lesz? Mert abból ugyan nem, ha nem dolgozom... Közben itt bent is folyamatosan cseszegetnek, hogy nem leszünk kész, pedig tényleg nagyon nekifeküdtem a melónak. Ott a hétvége, amit semmiképpen nem akarok kihagyni Sheriffel... Aztán jó lenne, ha végre a fizetésemet is elutalnák, mert erõsen 5 napot késtek már a számlához képest. A csekkek meg sorakoznak.Nem tud valaki egy profi takarítót?! Arra sincs idõm, hogy kitakarítsam a lakásból a macskaszõrt, pedig múlt héten lenyírattam a macskák szõrét... hû, még tudnám mondani!De jó is van! Vannak barátaim. Posted Image Kedvesek, aranyosak, segítõkészek. Köszönöm nekik, hogy vannak! Posted Image

#233 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 9. - 17:51

idézet:
Eredeti szerzõ: Fec:Természetesen fürdik benne, mint verebek a porban. Ez nem pejoratív akar lenni, nézzétek meg, mikor fürödnek a verebek.[/QUOTE]Fec, nem akarlak megijeszteni, de a székely néphit és tapasztalat szerint a verebek esõ, zivatar elõtt fürdenek a porban. Posted Image

#234 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 11. - 2:21

Fec! Posted Image Posted Image Csodálatos dolog történt ma! Felvillant egy LED. Tudjátok, ilyen kis piros világító izé. Állítom, hogy Marconi sem érezte így magát, amikor az elsõ rádiós átvitele sikerült! Posted Image Jó, egy világító vacak nem nagy szám, alapból rárakom az elemre, aztán világít. Miért kellett nekem hónapokig szívni, hogy ez most mûködjön? Úgy néz ki az egész, hogy van kint a díjugrató pályán egy infravörössugárral mûködõ kapu, amit akkumulátor táplál. Ebben van egy rádióadócska, és ha átmegy a ló a kapun, megszakítja a sugarat, akkor a rádión keresztül beugat a vevõbe, hogy akkor tessék már felvillantani azt a LED-et. És ma felvillant! Aztán van még rajta majdnem 200 led, amelyek 5 számjegyet adnak ki, és ezeken jelenik meg a lovas ideje. Ha átmegy a célkapun, akkor meg megállítja a számlálást. Tud kommunikálni számítógéppel is, küldi a pontos idõadatokat a gépnek. Amúgy tavaly kezdtem csinálni, pont amikor szeptemberben Silveradon voltam, azóta szépen lassan összeraktam mindent, kapukat, adókat, vevõt, kijelzõt. Hát nem fantasztikus? Végre fellélegezhetek egy kicsit... 30-án élõben is ki lesz próbálva. Posted Image

#235 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 11. - 14:55

Hát ez furcsa..Tegnap szokás szerint korán keltem, hulla voltam, de azzal nyugtattam magam, hogy már csak két nap és vége mindennek.A buszon kiderült hogy nincs elsõ óra..Na sebaj, belefér. Egész nap nem csináltunk semmit, csak kémián felelt még két ember a jobb jegyért. Egyébként tévéztünk. Elõször jó volt, nagyon rég néztem már filmet, teljesen leszoktam a tévé nézésrõl. Nap végére kicsit uncsi volt, pláne hogy nem volt rajtam szemüveg. Szó ami szó, nem sok érdemlegeset csináltunk. Ma azt mondták csak három osztályfõnöki óránk lesz. Reggel késtem, mert elfelejtettem megírni egy CD-t. Mondom sebaj, tuti nem kell idõre menni, meg úgyse lesz ma tanítás. Erre mivan? Tesi tanár beírt késõnek!! be! Pedig nem is volt óra, csak kint beszélgettek az udvaron, mindenki szanaszét kóvájgott, meg már rég le vagyunk zárva, de bezzeg mikor engem kiszúrt-mert engem folyton kiszúr-képes volt beírni a naplóba, és még ki is oktatott. Az osztályfõnökünk meg egész nap be se dugta hozzánk a képét. Méghogy ofõ óra..Nem is láttam! Azért ez kicsit bunkóság így utolsó nap

#236 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 13. - 14:54

Ken Tacky!Mi bajod? Utolsó nap, itt a kulcsszó!Nekem még mindig van tanítás... De már csak egy, egyetlen egy parányi, apró, alig észrevehetõ piciny napocska...És vége lesz, itt a nyáááááár! Posted Image

#237 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 13. - 16:10

Hmmmm, nekem már csütörtök óta nincs sulim :D Posted Image Más tészta, hogy hétfõ óta itthon vagyok, de szerencsére kezdek gyógyulni Posted Image

#238 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 13. - 18:21

Láááátom piaffe-otttttt!

#239 jm-horseman

jm-horseman

Csikó

• Fórumtag
  • 461 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 14. - 14:19

Na kérem!Biztosan feltûnt nektek, (vagy nem? :( ) hogy 1 ideje (5 napja) ide se toltam a pofámat. Örültetek mi? Na most vége a szép idõknek!!! (nektek) nekem meg most kezdõdik.Ha érdekel, ha nem, leírom, hogy miért nem neteztem.9-én szerdán suli helyett elmentünk egy farmra tesómmal és anyukámmal, ugyanis ilyenkor nálunk már nagyon lightos a tanítás, és nem kellett semmit pótolni.Nagy hõség volt, de jót lovagoltam. Reggel még neteztem egy picit.Hazajöttünk 3-kor, megfürödtem jeges vízben, (ez igen jól esett) aztán megittam 1 liter hideg szódát és felmentem gépezni.Igen ám, de nem sikerült csatlakozni a nethez.Újraindítottam, más felhasználóra jelentkeztem be.Itt már az ikonok se mûködtek. Lefuttattam egy víruskeresést, eredmény semmi.Gondolam oké, majd megmondom apunak, hogy nem megy, õ csak kezd majd vele valamit.Nem kezdett vele semmit.Felhívta egy kollégáját, aki ért az ilyesmikhez, õ meg azt mondta, hogy majd a jövõhéten valamikor megnézi.----------------------------------------10-én csütörtökön semmi változás.----------------------------------11 péntek. Osztálykirándulás elsõ napja. Kezdtem beletörõdni, abba, hogy legközelebb egy hét múlva netzhetek.--------------------------------------------12 szombatsemmi.----------------------------------------------13 vasárnap végre hazajöttem, a gép napról-napra rosszabb.Megbeszéltem apuval, hogy hétfõn bemegyek hozzá a cégbe netezni.--------------------------------------14. hétfõ (ma)Ma AKÁCIÓ van! Posted Image !!!! Valami hülye sportnap volt az iskolában. Hazajöttem, és otthon volt apu a kollégájával!!!!! Megállapította, hogy ez egy tipikus Win98-as hiba. De jó. Örültem nagyon mondhatom. 2 hét múlva jön és feldobja a Win2000-et. De legalább beállította apu notebookján a vezeték nélküli kapcsolatot, és innen tudok netezni. Nem sokat, de azt mondják, hogy ez jó kis elvonókúra lesz nekem.--------------------------------Na pá!!!!!

#240 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 14. - 14:34

Alma!Mikor is mész Svájcba?