Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#201 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:30

a minap épp rád gondoltam OSH. be akartam jelentkezni a fórumra, de nem akart összejönni. beírtam a nicket, a jelszót, erre kiírta, hogy rosz felhasználónév vagy jelszó. visszagomb, a név ott maradt, csak a jelszót kellett újra írni. már harmadszorra próbáloztam, szidkozódva, amikor ránéztem a felhasználónévre. kitalálod mit írtam a devil helyett? Posted Image

#202 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:33

Te Cukros, mondtam már, hogy meg fogsz halni?!!! :mad: :D (nem blúz tongue.gif )

#203 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:37

No BoKa, halljuk csak! Posted Image Vagy különben OSH-tól kérdezem meg, mi volt :D

#204 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:42

Én meg csak itt lapítok! :rolleyes: Nem merek újjat húzni Bokával! Posted Image :D :D

#205 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 11:47

Ahan, tegnap terepen nem ez volt a benyomásom, mikor egy apró hülye poénra ("elmenjünk még erre? ;) ) tátott szájjal rámtámadtál, hogy "JÓL VAN BOKA, AKKOR TE MENJ ARRA, ÉN MEG LESZÁLLOK, ÉS MEGVÁROM, MÍG ELMÉSZ, ÉS KÜLÖNBENIS PUFFPUFFPUFF" :D Posted Image Posted Image Szóval Lombik a te lapításod olyan kis vérnyulas, szintén :D

#206 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 12:03

Dev, mi? :confused: ;) Boka, jó, akkor Te és az új, kis piros, minekisnevezzem...Mondjuk "szélben és egyéb mozgások esetén nem túl biztonságos, lenge kis felsõ ruhanemû"-nek? Posted Image

#207 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 12:08

ciki sztorik? hmhmhm Posted Image most eszembe jutott egy. eddzésen voltam,éppen tekertünk. épp egyedül mentem egy erdõvel körülvett úton (asszem Pinnyéden) szemben egy család sétált a buszmegálló felé két kisgyerekkel, és amikor megláttak hangosan kérdezték hogy "annyú ki ez? miért van ilyen sisak a fején?" szó ami szó mindenki engem nézett. Hát ilyenkor ugye mindek kell következnie? :confused: naná hogy valami vérciki dolognak. így is lett, az elsõ kerekemmel sikerült elkapnom egy a földön levõ, 15 cm-nél nem hosszabb,de annál vastagabb faágat. a következmény: lerongyoltam a kis töltésoldalon,be az erdõbe, és HOVA MÁSHOVA mint egy jóóó nagy csalános kellõs közepébe. Posted Image Posted Image a nõ, a két gyerekkel a tömény röhögést visszafojtva odajött megkérdezni fentrõl hogy "jól vagy?".. miközben én feküdtem a dzsindzsásban, a bicikli meg rajtam. ..fájt..hát szépen néztem ki mondhatom. taktikusan megvártam amíg a busz elmegy (úgy csináltam mintha szerelném a biciklim :D ) és lassan de biztosan felkászálódtam az útra. helyreraktam a biciklit aztán mentem tovább.legalább nem leszek reumás az biztos Posted Image

#208 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 12:26

tötõ Zsó!Még jó, hogy ott volt az 'a sisak' a fejeden! Ki tudja mi lett volna!Egyébként ez tényleg ciki. Nembaj! Majd elfelejtik!! Még jó, hogy nem ismernek(vagy de??)Üdv:Nócy

#209 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 12:46

Lombik: én merek vele, amióta fel merészelt hívni, mintha õ a rendõrfõkapitányságról beszélne. Jól beszoptam, az biztos :D [url="http://"http://www.freeweb.hu/apple/6.htm"]BoKa, mint rendõrnõ[/url] [ Július 07, 2004, 13:06: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#210 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 13:32

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó "annyú ki ez? miért van ilyen sisak a fején?"[/QUOTE]Hogy, ne csípje a csalán a fejét! :D Remélem azért nem lett baja a kerékpárodnak? Kár lenne érte (na, jó, érted is). :D

#211 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 13:37

idézet:
Eredeti szerzõ: AppleBoKa, mint rendõrnõ [/QUOTE]Meg vagyok nyugodva. Akkor biztos engem is Boka hívott fel a minap, hogy 120-al mentem át egy STOP táblánál. :D Legalábbis ebben bízom. Vagy ez ciki? Posted Image

#212 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 13:46

:D Neeeeeem, ugggyaaaan :D

#213 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 13:46

ehe kedves szellemlovas nagyon szépen köszönöm hogy így aggódsz értem Posted Image jólesik tényleg de nem AZZAL a biciklimmel voltam, hanem az eddzõs cangámmal. ésazugye egy kicsit törésképesebb Posted Image de nem lett baja annak sem. JA és NEKEM SEM :rolleyes: :D

#214 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:00

Szellem, bicajjal 120-szal menni azért már elég szép teljesítmény ;) De neked az a szerencséd, hogy nem tudom a telszámod, akarom mondani jelen esetben a peched Posted Image

#215 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:01

Osh, hívd egyszerûen csak "félcsöcsekintcsüng" pólónak :D :D Na jó, elmesélem. De nem egy nagy sztori, figyelmeztetek mindenkit elõre. Történt egyszer kábé április elsején, hogy észrevettem, hogy már melegszik a levegõ átlaghõmérséklete napról napra rendesen.. Na jó, ennyire ne menjünk el az idõben.Szóval történt jópár hete, hogy egy szokásos heti mosásnál észrevettem, hogy...Na ennyire se menjünk vissza az idõben.A fene..Szóval vettem egy pólót lovagolni, jó kis lazát, pont nyári fülledt melegre valót, tesco gazdaságosat, kemény 500 forintért. Ja, nem, az a fürdõ papucsom volt, ez lehet, hogy 600 forint is megvolt tán :D Ja, nem is tesco, hanem spar. Vagy nem. Na mindegy, én mondtam, hogy nem egy nagy sztori Posted Image Szóval megvettem, és kivittem a lovardába. Haladás, ugye? Remélem élvezitek a mesét, már itt tartunk, bizony ám. Szóval lovarda, öltözõ, próbafülkének átvedelve.Felvettem, és lámlám, elkezdett az a sanda gyanúm lenni, hogy jójó, hogy lenge, de azért ezt se kéne túlzásba vinni, húzzuk rövidebbre a szárat. Ja, nem, az egy másik történet. Ja, nem, ennek is van szára, akarom mondani vállpántja. Hosszasan elkezdtem méricskélni (ezt a sztorit is szeretnétek hallani?) , hogy hova is rakódjon az a bizonyos csomó, de mivel még nem volt fent, mármint a csomó, hát... Elfelejtettem.Így gyorsan, mielõtt elfelejteném a másikat is, arra a pántra kötöttem eg csomót, így mivel már volt csomóm, eszembe jutott a másik is, így arra is került egy. És szépen megnyugodva, hogy hohó, de jó kis pólóm van nekem, elmentem haza. Asszem vacsorázni, vagy valami hasonló. Ezt is akarjátok hallani részletesen? Posted Image Aztán másnap.. Na nem, ez sem a sztori része.., kihagyjuk. Hol is tartottam? Ja, a lovaglásnál, hol máshol.Vasárnap volt? Kimentünk Lombikkal, jó volt, a póló nem annyira, egyszer hátranézett L. vágta közben, és a röhögéstõl majdnem leesett.Na ennyi a sztori :D Posted Image

#216 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:08

Hát hallod, blöffölésben jobb vagy, mint storyzásban :D tongue.gif

#217 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:10

Összefoglalva? :D

#218 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:11

Összefoglalva fél csöcse künn csüngött :D

#219 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:15

;) Posted Image Apple, lehet, hogy nem a véletlen mûve, hogy olyan, mintha lenne sztori, oszt' közben nincs is? :D

#220 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:23

Mindegy, ettõl függetlenül még rád lehet húzni, hogy megtörtént :D tongue.gif

#221 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:28

Megtörtént Posted Image Minden betû igaz, amit leírtam Posted Image

#222 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 14:30

Így igaz!Legközelebb még csak véletlen sem nézek hátra, szegény Bolygó azóta is mereng, miért fordultam le róla majdnem! :D

#223 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 7. - 18:59

juj ez cziki :D részvétem Boka!

#224 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 8. - 21:39

Jézus Mária, ti melltartó/top/fürdõruhafelsõ nélkül lovagoltok?! Posted Image Nem fáj?!

#225 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 8. - 21:48

Igen! És egyáltalán nem. :D

#226 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 9. - 10:14

Titok, Titok :D Amúgy igen, és miért fájna? Ciki akkor van, ha nagyobb esõ jön. De ilyen szerencsére eddig csak Osh-val ért, az meg nem számít :D

#227 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 9. - 10:58

Nem bizony, mert igen jók az idegeim. És mint máshol már írtam, szeretem a horrort. mint mûfajt... Posted Image Posted Image Posted Image ( DZ, gimifáv!!!) :D :D [ Július 09, 2004, 10:59: Az üzenetet átszerkesztette: Old Shatterhand ]

#228 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 9. - 11:02

Jaja, Dz a horrorfilm sztár, õt is szereted? :D

#229 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 10. - 14:37

Hát nemtom. Azért nem olyan kellemes érzés amikor csak úgy lobognak szana széjjel mindenfelé. Posted Image

#230 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 9:43

Titok: jól van, akkor ezzel nem vagyok egyedül :D

#231 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 9:50

Nem lehetne összecopfozni õket??? Posted Image Vagy nem a szélben lobogó hajtincsekrõl van szó? :D

#232 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 10:17

Nem tudom, de én egyetértek Titokkal. (nem mintha túl nagy lenne a lobogtatnivalóm, így 14 évesen)Én utálok top nélkül lovagolni. Ügetés=rémálom ilyenkor.Üdv:Nócy

#233 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 11:14

ezzel is csak a nõknek van a bajuk.. Posted Image én megse merem próbálni. nekem még melltartóban is rémálom az ügetés... :rolleyes:

#234 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 12:15

Szerintem rakjuk ki a 16-os karikát :D Hallod, Hintalovas? Te most nem jöhetsz ide :D

#235 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 12:16

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsóezzel is csak a nõknek van a bajuk.. [/QUOTE]Mit gondoltok, a srácok miért lovagolnak hosszú nadrágban? Épp a lobogás megakadályozása végett. :D

#236 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 14:37

Mér, és a csajok akkor mér lovagolnak hosszú nadrágban? tongue.gif :confused: :D

#237 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 17:59

idézet:
Mit gondoltok, a srácok miért lovagolnak hosszú nadrágban? [/QUOTE]ez hülyeség.. mintha amúgy rövidgatyában lovagolnának Posted Image azért egyezzünk meg abban hogy a csajoknak több gondjuk van mint a kukacosoknak ( :D ) najó. ne hasonlítgassunk.. ti legalább könnyebben elalszotok hason fekve ;)

#238 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 12. - 8:35

:D Átszerkesztés oka: megjött a bátorságom, hogy ideírjam ezt is:Attól függ mirõl (kirõl) álmodik az ember fia. :D [ Július 15, 2004, 20:43: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

#239 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 20:51

Ma mit sem sejtve, önbizalmam teljes pompájában indultam egy tankolást követõen a benzinkút pénztára felé. Nem számítottam azonban a lesbõl támadó fotocellás ajtóra (Csukás István után szabadon).Az történt ugyanis, hogy egy ismerõsnek tûnõ férfi jött ki épp elõttem az ajtón, én meg elgondolkozva utánafordultam, miközben haladtam befelé. Na, ennek az lett az eredménye, hogy alaposan nekimentem az éppen csukódó ajtónak.Ááááááááááááá! Nem sokan voltak. Csak hatan röhögtek rajtam teljesen leplezetlenül (nem számítva a kutasokat).El tudom képzelni: vagány csávó, kalapban, csizmában, oszt nekimegy az ajtónak. Biztos gondolták ez sem látott még ilyet.Távozáskor valahogy jobban visítottak a gumik, mint általában. Nem is értem. :D

#240 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 8:21

Sziasztok! Ugyan nem velem esett meg eme eset, de tetszett, megosztom veletek Posted Image "Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegõt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!Egy közeli autó vezetõje, látva hogy szõke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:- Csak be kell húznia a kéziféket!"