Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Misztika, Mágia, Paranormális és természetfeletti

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1285 válasz a témához

#201 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 27. - 14:50

ÜDV az auralátók közt!

#202 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 15:07

Feribácsi te is látod? :D

#203 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 15:38

Rövid leszek,mondta a kígyó és felmászott a sínekre...Babszem. Itt találsz érdekes dolgokat. :)

#204 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 18:31

hú akkor ezért láttam volna először a fejénél..ez tök jó , köszönöm paint :DA végén írja mi az ami elnyomja az aura látást, és rá kellett jönnöm, hogy ténylegesen is megbocsájthattam egy embernek, nem csak úgy gondolom, mert eddig emésztettem magam harag volt bennem. Mielőtt pedig megfigyeltem volna kedves kismacskámat, pont lejátszottam magamban milyen lesz ha egyszer eljön az alkalom és lezárhatom az ügyet az emberkével. Megkönnyebültem mikor végig gondoltam a leendő helyzetet aztán úgy tüni kaurát láttam. Azt hiszem sosem gondoltam volna, hogy ilyen történi fog velem..

Edited by Babszem, 2007 február 27. - 18:54.

#205 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 27. - 21:45

Feribácsi te is látod? :D

Én aztán...olyat látok, amit más se nem... :DDNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. pl EZT....DÖRZSÖLÖM IS A SZEMEM, FÓKUSZÁLOK AZ UJJBÖGYÖM CSÚCSÁRA...és látom az egyetemi jegyzeteimet...de csitt NEM SZÓLTAM SEMMIT! :rolleyes:

Edited by feribácsi, 2007 február 27. - 21:59.

#206 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 21:53

Eltudom képzelni, vagy inkább nem nem is akarom :DJa nem rég megkérdeztem 3éves rokon kislányt akit imádok meg ő is engem, hogy lát e felettem valami színt. Erre rávágta, hogy igen. Kiváncsi is lettem, kérdezem milyet? Mondta, hogy pirosat. Nagyot nevettem, mert piros pulcsivolt rajtam, szóval most nem tudom mi van. :D Igaz épp tele lehettem szeretettel mert nagyon birom a kiscsajt, de szerintem ő a pulcsimra célzott. :)

Edited by Babszem, 2007 február 27. - 21:56.

#207 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 23:14

Vagy nem.

#208 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 28. - 7:59

Nincs mit :ang:

#209 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 0:31

Én aztán...olyat látok, amit más se nem... :DDNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. pl EZT....DÖRZSÖLÖM IS A SZEMEM, FÓKUSZÁLOK AZ UJJBÖGYÖM CSÚCSÁRA...és látom az egyetemi jegyzeteimet...de csitt NEM SZÓLTAM SEMMIT! :rolleyes:

Nem muszáj hinni benne, de miért kell ebben a topikban a hívõk idegeit borzolnod a szkepticizmusoddal?Rémes alak vagy!

#210 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 1. - 12:25

SzÓ sInCS szkepticizmusról!!! :yeah: ( te jó Isten: mit jelenthet ez az idegen szó?!? :dev: :gm: Éngem csak az érdekel, hogy milyen új tudományos eredmények döntötték meg a DNS - stabilitás (állandóság axiomatikus dogmáját...Mert van olyan, hogy a DNS megváltozik (mutáció) és akkor evolúciós változás is jön létre...új faj keletkezik HACSAK!!!! maga a változás nem letális (halálos kimenetelű) Meg van olyan is, hogy DNS autoreparációs enzim, ami az esetleges mutációkat észreveszi, kivágja és az eredetit helyreállítja!A tudomány szédítő sebességgel robog, én nyitott vagyok rá, lépést tartani a fejlődéssel korántsem eccerű... (((de MINDEN FÖNTARTÁS NÉLKÜL azért tudományos állításokat nem szokás elkönyvelni, ha azok szöges ellentétben állnak épp "érvényes" tanokkal)))Abban viszont igazatok van, hogy a hívők szarnak a tudományos tényekre, hiszen hisznek! Ezzel semmi gondom sincs :D :ang:

#211 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 14:44

Feri bácsi én nem hiszek a kémiába, annyi minden baromságot tanítanak, ami úgy van, és sosem láttam!!De attól még tudomásul veszem, hogy ez van..ezek így néznek ki, valaki látta én nem láttam. Mindegy milyen okból..Mégis elviselem és nem szabad visszaszólnom, és vitáznom a tényekkel szemben, mert hát ez bizonyított..Attól még, hogy az aura nem az, nem kell hinni vagy nem hinni benne, én nem hittem, vagyis elfogadtam hogy van ilyen, eddig nem láttam, most láttam....Nem tudom miért, biztos életem ebben a percében úgy esett a fény..:D

#212 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 1. - 15:05

Ne is higgy! csak furmányosan meg akarnak vezetni! Minden tudás, amit leírtak a könyvekben és tanítanak hülyeség! :yeah: (mongyuk az aura a kivétel, ami erősíti a szabált... :gm: )A tudásunk 80-90%-a hit...TV, rádióhullámok, ANYAGSZERKEZET (cakkumpakk! :dev: ) szóval NEM TUDSZ ELLENŐRIZNI SEMMIT, el kell hinned! :rolleyes: Pl.: a Föld gömbölyű...mennyi idődbe tellene (a léről NE IS fecsgjünk!) mire ezt tapasznyalatilag belátod???? :eek: Tisztázás! Én senkit nem óhajtok sérteni és fikázni, lenézni etc. ha aurahívő, de ezen az alapon tessék szíves enni tolerálni a racionális alapon jelentkező esetleges szolíd szkeszisemet...Und lőn big béke (nincs ciril-betűm, tehát snassz lenne "mir"t írni... :D ) :kocc: Az asszony állandóan nyüzsög, hogy a kisebbik fijjungnak nézzék mán meg az auráját, mer' tutira "indigó-gyerek"... :D :yeah: :confused:

#213 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 19:18

Barátnõmre is egyszer egy nagyon furcsa álíltólag szellemeket látó kislány is azt mondta, hogy indigó. Meg hogy látta körülötte a lelkeket..na taka mondom hányan vagyok mikor a wc-n ülök :D :D

#214 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 1. - 21:23

SEMMI SEM KIZÁRT! csak közben, mellesleg vannak tudományos tények IS, amiket azért a józan ember nem söpör le ugye, 1 kézmozdulattal az asztalról... :rolleyes:

#215 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 13:00

Senki sem kételkedik a tudományos tényekben, csakhogy újabb tudományos felfedezések teljesen átírhatják a tankönyveket.Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a világ foylamatosan változik és nagyon ostoba, aki azt hiszi, hogy mindent tudunk róla.A hitrõl kedvenc cseh fimemben valami olyasmit mondanak, hogy "sosem láttam az ön seggét, de tudom, hogy van".A hit pedig csodákra képes olyan esetekben, amikor az általunk tudománynak hitt ismeretrendszer már a határaihoz ér. És bizony vannak dolgok, amikre nincs tudományos magyarázat, mégis léteznek.Még a leghitetlenebb ember is Istenhez fohászkodik utolsó kétségbeesésében. Ja, olyankor jól jön az Öreg odafent...Feribácsi, bizonyára arra is vna tudományos magyarázat, hogy Te hogyan vagy ennyire bölcs minden témában, mert az paranormális jelenség lenne, sõt amga a csoda, ha nem szólnál hozzá minden témához...

#216 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 13:21

Senki sem kételkedik a tudományos tényekben, csakhogy újabb tudományos felfedezések teljesen átírhatják a tankönyveket.Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a világ foylamatosan változik és nagyon ostoba, aki azt hiszi, hogy mindent tudunk róla.

Hát igen. Egy idõben a pszihológiát is csak valami misztikus baromságnak titulálták... :rolleyes: :D

#217 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 15:49

Hát igen, ahogy Walkyria nagyon találóan megfogalmazta: feribá, te egy olyan ember vagy, akinek lehetne a mottója, hogy "hiszem, ha látom, ha látom, nem hiszek a szememnek." :gm: :dev: :P

#218 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 2. - 18:38

Ha hinnék a szememnek, elhinném, hogy David Copperfield átment a kínai Nagy Falon...ami ugye abszurdum...de nem ERRE vonatkozik, a credo, quia absurdum tétele :D (Ahol hinni kell, ott hiszek---Biblia pölö...Ahol TÉNYEK kellenek tudomány IS játszik ott nem... :nem: )A hitrõl kedvenc cseh fimemben valami olyasmit mondanak, hogy "sosem láttam az ön seggét, de tudom, hogy van".R-go: SZÓ SINCS HITRÕL, a tapsztalást momentán mellõzõ meggyõzõdésrõl/tudásról beszél a citátum IS!!!Gyerekek! ne csúsztassunk!!! A tények makacsa dolgok! a fogalmak definiáltak... A tudomány fejlõdik és ha MÁR ANNYIRA FEJLÕDIK akkor BIZONYÍTJA az aura dolgokat és kanonizálja, és attól kezdve tény-tudás, nem csak vitatéma...HA megérem, én leszek az elsõ, aki megszaggatja köntösét, és hamut hint a fejére...amit akkor már csak mamunak fogok tudni mondani... :D :rolleyes:Hát igen. Egy idõben a pszihológiát is csak valami misztikus baromságnak titulálták... Hát igen! Mindent a maga idejében...az aurájé még momentán nem jött el, csak a startvonalon toporog...ecccer még befut6!!! :dev: :yeah:Feribácsi, bizonyára arra is vna tudományos magyarázat, hogy Te hogyan vagy ennyire bölcs minden témában, mert az paranormális jelenség lenne, sõt amga a csoda, ha nem szólnál hozzá minden témához...Ne légy ily elfogult pozitív értelemben gyarlóságomhoz...Nem vagyok ééééhén méééltóóóó, :rolleyes: arra.Ha tárgyilagos akarnál lenni (ugyan miért tennél ilyet, hova lenne a frappáns hsz. esélye akkor!) átbogarásznád a fórumot, statisztikát készítenél és kimutatnád a tényeket: szerepel n téma, ebbõl x-hez hsz.feribácsi, akkor x/n szor 100 a bölcsességi koefficiens :gm:

Edited by feribácsi, 2007 március 2. - 18:50.

#219 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 19:36

Hoc tibi, ut sentias: lovagolj többet, fórumozz kevesebbet. Sic itur ad astra, et ea vita via est in caelum, és tóna ludátusz visszausz meg átusz.

Edited by bigblue, 2007 március 2. - 19:37.

#220 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 2. - 22:42

"Faber est suae quisque fortunae"...ez sem rossz, annak, aki lovas/lovagol :D

#221 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 3. - 11:24

Felesleges vitára pazaroljátok drága energiáitokat, és a súlyos az, hogy van aki a tudományra hivatkozva még élvezi is ezt, és bölcsnek hiszi magát. Csak az a baj, hogy a két nézõpont között áthidalhatatlan szakadék van. És a szakadékba beleesvén, kivéve persze ha birtokában vagy a repülés csodálatos tudásának, csak zuhansz lefelé.

#222 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 3. - 11:34

Én nem így látom...szerintem a vita sosem felesleges, ha el akarunk dönteni valamit...Bölcsnek nem tart6om magam: Si tacuisses, philosophus mansisses...alapon (ha már megszólaltam :rolleyes: )Szerintem az indulatok fölöslegesek, a veszekedés, a sértegetés, a leszólás :ang:Ja! zuhanás, szabadesés a fizika tudománya által mért/meghatározott állandó, "g" értékével...És máris van 1 biztos, hiteles, tudományos alap, ami megnyugtató :yeah:

Edited by feribácsi, 2007 március 3. - 11:37.

#223 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 3. - 22:10

ha bölcs nem is,legalább tudálék

#224 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 4. - 20:09

Ádámnak és Évának gyermekei kiket vettek el. :D Mikor elkezdtem olvasni a bibliát én itt akadtam meg. :D Pedig ténykóeg elakartam. Én a Bibliában nem hiszek, mese ami segíti az emberek. Az hogy Isten van, vagy volt meg lesz nem tudom Jézus biztos élt, hogy feltámadt e vagy sem nem tudom. De hogy azok a fiúk kiket vettek el..azt azért jobban kitalálhatták volna. :) Szval ha a bibliában hiszel, egy kis aura már szerintem meg se kottyanhatna neked feribácsi. :)

#225 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 4. - 21:45

TÉVEDÉS... :hupp: Azért mert (nem a Bibliában! :nem: :nem: :nem: )Istenben hiszek, még "minden mindegy" alapon az aura nem csúszik le a torkomon... Azért, mert megeszem a marhalábszár-csontvelõt, a majomagyvelõ még nem csúszik le a torkomon...ne általánosíts!!! az TÖBB, mint bûn: HIBA!!! :gm: :yeah: AZ KÖNNYEBB ÉRTHETÕSÉG KEDVÉÉRT: ha az ember marháskodik, még nem jelenti azt, hogy marha IS!Ha az ember HISZ ,az még nem jelenti azt, hogy HISZÉKENY is!(1 mellékes kérdés! Olvasol 1 zseniális verset! Elvarázsol! Magával ragad! katarzisba sodor! Fölemel......és 1x csak 1 sorában találsz 1 olyan kifejezést, ami számodra tudományosan megmagyaráz6atlan...AZ EGÉSZ KÖLTEMÉNYT, ÚGY AHOGY VAN, KIVÁGOD A SZARBA???!?) (((lELKED RAJTA!!!)))sapienti sat! :D :ang: :kocc:

#226 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 4. - 22:44

(Ahol hinni kell, ott hiszek---Biblia pölöEzt te írtad, kifejthetted volna, akkor nem írok ilyet. :DIgaz ami igaz, nem hiszek én sem mindenben azért mert egy dologban igen, ezt csak úgy írtam, minden mindegy alapon.Ha valami pl nem tetszik egy versbe ha ezt hozod fel, biztos nem vágom ki a sz.rba, nem jellemzõ rám. A hibákat sajnos többször elnézem mint kéne, van, hogy egy egész dolog egy nagy hiba mégis szép és jó számomra. Lehet hogy az aura is ilyen. Esetleg majd valamikor megmagyarázzák, hogy ez csak tényleg fizika és alátámasztják, de én akkoris tudni fogom, hogy láttam és akkor még mások nem. Valamit akkor is tudtam amit mások nem. :) De most még ez a tény hogy ez van, csak sokan nem fogadják el, azt gondolják csak mese és ilyen nincs, csak a szemem káprázik. :rolleyes:

#227 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 8:48

Tehát a csillagok csak és kizárólag éjjel vannak a helyükön (akkor vannak, egyébként nincsenek) hiszen akkor látom õket. Valamint Ausztrália sincs, mert még sosem láttam. Sõt. Ha becsukom a szemem, akkor nincs semmi, mert nem látom. Ugye ez azért vicces. Még kérdés?

#228 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 5. - 12:40

"HOL" vannak a csillagok a helyükön?!? nappal? éjszaka? ..és mi az, hogy a "helyükön"...?!? lehet egy csillag, lehetnek a csillagok NEM helyükön?!? derûre adnak okot fölvetéseid-kérdéseid...Null porblemo, ha az aura szerinted totál abszolút tudományosan BIZONYÍTOTT (dehogy csakcsupán : hipotézis :rolleyes: ) Mint a TE véleményed elfogadom! MInt a TE "hited" - tisztelem... :rolleyes: De hihetetlen örömmel elegyes megtiszteltetés töltené al szûm, ha az általam pedzett tényekhez kicsit közelebb, direktebb utalásokkal, asszociációkkal operálnál... :D megkönnyítené a dialógust... :ang: Én még sosem írtam le, hogy az aura SZERINTEM ez-meg-az, mindíg voltam bátor diszkrét és tárgyilagos módon 1 általános, "tudományos" síkon mozgatni a témát...Ez az én világom, az érzelmek-indulatok csak naggyon távoli, fölszínes módon kapcsolhatok hozzá... :yeah: Hogy aztán ezt tárgyilagos, érzelemmentes hsz.-ként értelemzed, avagy mást látsz mögé, azt én nem tudom...

#229 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 15:21

Akkor mirõl beszélünk. :)

#230 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 17:31

Akkor mirõl beszélünk. :)

Na ez egy néhéz kérdés. Mert Te tudod, és még rajtad kívül néhányan... õ meg csak beszél... beszél... beszél...blablabla... :dev: :gm:

#231 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 17:33

Apukámszoktamondani: "azt szeretem mikor az okos gyerek hülyéskedik,de mikor a hülye gyerek okoskodik...azt már nem"gondóótam megosztom veletek

Edited by Zsoci, 2007 március 5. - 17:34.

#232 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 21:00

Most ezen is gondolkoztam egy csomót, azzal kapcsolatban is amit Bab barátnõm mondott, meg mással kapcsolatban is. Arra jöttem rá, hogy roppant ellentmondásos ember vagyok. Érdekel, szereték benne hinni, hiszek is sok minden megszokottól eltérõ dologban, de félek is tõle. Azt hiszem engem megáldana a sors egy állandósult képességgel, igencsak becsusszanna a túrórudi...vagy kicsusszanna. Nézõpont kérdése. De azt se értem miért pont túrórudi, amikor a közepe se fehér....Vagy nem is túrórudi?? Tehát végülis az a lényeg, hogy álmos vagyok, de félek az érdeklõdési körömtõl.

#233 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 21:27

Én meg még mindig nem hiszek benne igazán. Pedig elhiszem ,hogy létezik, meg azt látom..gondolom. És nem abba nem hiszek ,hogy nincs, hanem hogy én iylet látok..Hát én ilyet nem is tudok. :D :D

#234 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 17:49

"azt szeretem mikor az okos gyerek hülyéskedik,de mikor a hülye gyerek okoskodik...azt már nem"

De milyen igaza vagyon. :yeah: Ezt majd néhány topicba bemásolom, ha eljön az ideje. :D

#235 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 14. - 18:41

Lassan fel kellene ismerned, hogy bizonyos értékek birtoklása nem mindig oldja meg a problémákat, és minden gondot nem tudsz megoldani vele. EZ A HOROSZKÓPOM A MAI NAPRA!!!! félelmetes, hihetetlen, 1xûen meg se tudok mukkanni...a mágika, a misztika paranormálisan üzen nekem :yeah: :yeah: :yeah: :kir:

#236 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 19:03

Nem a hangok?... :dev: :gm:

#237 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 14. - 22:28

Nem a hangok?... :dev: :gm:

A Hangok Jeanne d' Arc-nál voltak... :D ....Nem vahagyok éééén méhéééltóóóó!!!! hogy ... :gm:

#238 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 15. - 19:57

EZ A HOROSZKÓPOM A MAI NAPRA!!!! félelmetes, hihetetlen, 1xûen meg se tudok mukkanni...a mágika, a misztika paranormálisan üzen nekem :yeah: :yeah: :yeah: :kir:

......heh...... Egy barátnõm fõiskola alatt horoszkóp írással egészítette ki zsebpénzét. Persze halvány gõze nem volt hogyan is kell csinálni. :gm:

#239 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 15. - 20:42

Nem is kell hozzá, hozzáértés... :yeah: DE! a duma, amit beidéztem: csúcs!!!! :yeah: :gm:

#240 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 16. - 13:06

A napi horoszkópok meg heti jóslatok szerintem is baromságok. :D De azért mindig elolvasom. :)