Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tájékozódási Tereplovaglás

• Please log in to reply
510 válasz a témához

#201 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 7:59

Kata! Én még nem találtam ki, hogy pontosan hogy megyek le és mikor, de ha gondolod akkor összeszedhetlek odafele menet :)

#202 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 8:19

Kata: és ki lenne az az 5 tuti ember? Ildi, Te, Tamara meg én...de ez csak 4, még ki jön tutira? Amugy sztm Takiék is jönnek pénteken, mert még Pécselyen mondtuk nekik, h jöjjenek, és mondták, oks, mindenképpen...:)

#203 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 8:29

Hát az 5. ha jól vettem ki a Kata szavaiból akkor a Gábor lesz :) Szóval már van egy fiú is a csapatban :) Ja velem lehet, hogy jön egy barátnõm akivel még a Honvédban loviztunk együtt és már annyi ódát zengtem neki ezekrõl a versenyekrõl hogy õ is kedvet kapott hozzá :)

#204 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 8:46

Jah, tényleg a Gábor...:))
Ildi: te a honvédban lovaztál? Még a Palibácsi idején? Vagy már utána? Csak mert én is ismerek onnan jópár embert... Fõleg olyanokat mondjuk akik Palibácsi elõl menekültek onnan.. :gm: Elárulod, ki lenne az akit hoznál?

#205 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 9:13

Palibához már nem volt szerencsém :( Pedig õ nagyon jó volt úgy hallottam... Vásárhelyi Nórának hívják a leányzót õ már akkor is ott lovazott

#206 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 11:13

Igen Ildi, jól veted ki a szavaimból ;) Akkor addig még beszélünk, szimpatikusabb lenne nembuszozni, de ugye a gyerektábor miatt én csak délután tudok szabadulni elvileg.

#207 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 11:16

Ha pacit nem tudom lezsírozni Lacival akkor szerintem majd én is csak délután fogok menni és akkor összeszedlek, ha pedig van paci akkor is elmehetek majd érted Pápára (tudom milyen Pápáról busszal menni Koppányba... :) )

#208 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 14:10

Az már a legkevesebb, de mindenképp beszélünk addig ;) Majd kérek telszámot!

#209 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 14:58

Hát õt, mármint a Vásárhelyi Nórát nem ismerem, de jófej lehet, ha kibírta Palibácsit...:) Amugy félre ne értsétek, én imádom Palibácsit, elég jóban vagyunk:), sokszor összefutok vele versenyeken, meg nem mellesleg õ vizsgáztatott tavaly a lovasoktatóin, csaképp van néhány barátnõm, akik õmiatta jöttek el a honvédból, mert nem bírták idegileg...:-S Tehát lehet csak azért szeretem, mert soha nem volt az edzõm...A lényeg, hogy keringenek róla érdekes legendák:) Na mindegy, ez nagyon nem ide tartozik... Most jut eszembe: ma 19.-e van...tehát mostmár TÉNYLEG csak egy hónap van hátra Koppányig:) Egy hónap múlva ilyenkor, már nagyonban csatangolunk (legalábbis mi tuti) a Bakonyi erdõkben bemelegítésképpen a verseny elõtt:)) Jajjj, csak lenne már egy hónapmúlva...:)

#210 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 19:01

Igen már csak egy hónap :yeah:

#211 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 7:10

...hm, akkor lassan felhívhatom Kocsis Lacit lóbérlés ügyben! :) Hmm, holnap megyek lehet lovagolni Madárral! Majd lefotózom nektek, tiszta pejkó lett, csak közelrõl látszanak fehér szõrök itt-ott rajta. A téli bundája jobban bejön :)

#212 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 8:04

Várjuk a képet;-) És jó lovaglást!! Jut eszembe: a vadászlovaglásról nem mutatsz néhány képet?

#213 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 8:15

Kata! Ment neked magán... Én is jó lovaglást kívánok a mai naphoz :) A vadászról ha készültek fotók tényleg belinkelhetnéd ide

#214 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 9:40

Oh, tényleg... a vadász... :P

KÉPEK

Khm... van pár vicces, fõleg a bulin. Mindent meg tudok magyarázni :kir: :D :ang:

#215 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 9:54

Aranyos a tarka amivel mentél :) A bulizós képekig még nem jutottam el...

#216 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 10:07

Hát egy darabig azt hittem, hogy azon kívül, hogy mindenkit elfenekeltél nem csináltál semmi mást sem aztán találtam pár érdekes képet :) Ha jól láttam az este végére nem voltál te se és a Tibi se szomjas :)
Viszont ennél a képnél kicsit megsajnáltalak... Nagyon kétségbeesve nézel :) kétségbe esve :)

#217 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 10:54

Jaja, de a végére már egész beletörõdtem a helyzetbe.. De majd szépen sorjában, Koppányban elmesélek mindent, ha érdekel ;)

#218 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 10:55

Jujjjj, ennyi képet... Én még csak ott tartok h kezdõdik a buli, de akkor ahogy hallom most jönnek majd az érdekes képek:D A foltos lovacskád meg istenien néz ki!!:)

#219 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 11:08

végignézetem a képeket...:D Jó buli lehetett :yeah:
Ennek a két képnek a történetét mindenképpen meg kell majd hallgatnunk Koppányban (legkésõbb:)):
http://gallery.site....9__319.jpg.html
http://gallery.site....9__360.jpg.html
:D:D:D

#220 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 11:14

Igen ezeket én is néztem :eek: Sajnálom, hogy nem lehettünk ott na de majd egyszer (talán a következõre) lehet, hogy el kéne menni...

#221 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 11:19

Igenigen, ha összjönne és minden úgy alakulna az õszire szívesen elmennék én is!:) De az még nagyon messze van...

#222 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 14:32

Az elsõ kép...én nem voltam jelen, de Tibi elmondása szerint párszor lepördült a kikötõrõl - én csak egyszer, de azt nem fotózta le senki :P , és az is csak azért történt, mert a Gyuszi (akivel szenvedõs pofával táncoltam) fel akart ismételten kérni, miközben azon a ló-kötõn üldögéltem, és hátradõltem, és lepördültem :D A második...Hm.. Hát szóval vicces képekre hajtottunk, és minden bizonnyal így esett meg ez a kép :) Mert eredetileg ültünk a boxban, és vizet ittunk, mert épp nem volts szesz, vagy én már nem is tudom. Erre odajött a Tomi, hogy lefotózza azt a pillanatot, amikor az est folyamán elõször VIZET vedelünk, és hogy melyikünk elméjébõl pattant ki, azt már nem tudom, de valaki kitalálta, hogy olyan kép legyen, hogy egyszerre iszunk. Na ilyen lett :D Amúgy utána még megesett, hogy a Kata elesett, és összevissza törte magát, de azért kiment másnap lovagolni az Attila lovával, a Lalival igen hosszú kengyellel megáldott western nyeregben... (Amúgy azóta is biceg kicsit) De ez már egy másik történet... :)

#223 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 14:48

Azért Koppányig ne nagyon törd össze magad (na jó utána se :)) A képekre visszatérve még az a kis póni tetszik amit a kislány lovagolt nagyon édik voltak együtt...

#224 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 21:53

Khm..kisfiú ;) Bertók Niel - nagyon ügyes volt, a kis lova meg egy kis méregzsák. Mikor közel mentem a "tehénkémmel" hozzá, olyan odasunyított, mint a dög :P Már azt hittem, le fog rúgni a Rodrigezz hátáról :)

#225 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 8:03

Az kisfiú? :eek: Azért a paciról nem gondoltam volna, hogy ilyen veszélyes az apuka lovához sokszor közel volt vagy csak a te tarka bocid (lovad) nem tetszett neki?

#226 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 12:49

Most beszéltem Kocsis Lacival lesz lovam péntekre is :) így ki tudok menni Márti veletek majd egy kis tereplovaglásra :yeah:

#227 Fehérló fia

Fehérló fia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 18:02

Oh, tényleg... a vadász... :P

KÉPEK

Khm... van pár vicces, fõleg a bulin. Mindent meg tudok magyarázni :kir: :D :ang:

sziaztok!

skatya tutik a képek!!!! :yeah:

SZép kis csapat jött össze.Ti aztán tudtok élni. :guny:

Gondolom a hangulattal semmi gond nem volt! :kocc:

#228 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 19:47

Egy apró összetûzésen kívül (részemrõl) abszolút tuti volt a hangulat, a lovaglás is nagyon jó volt, jó emberek jöttek össze (nagyjából), a buli meg... Azt hiszem a képek elárulják, hogy milyen fantasztikus volt ;)

#229 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 7:24

Beszéltem tegnap Kocsis Lacival, foglaltam 6 lovat, és külön ebbõl magamnak a Tücsikét!! Ildi! Pénteken te milyen napszakban szándékozol felmenni Pápára? Csak mert ha el tudok jönni hamarabb, akkor szívesen mennék veled - ha még áll az ajánlatod! ;)

#230 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 9:56

Hát még ezt pontosan nem tudom. Az biztos, hogy pénteken szabin leszek, de az még a Mártiéktól függ, hogy mikorra érünk oda. Lehet, hogy csak Pápáról foglak vinni, de ez még majd kiderül. Neked meddig kell a táboroztatnod? Ja egyébként jövõhétvégén megyünk Bükkösdre távlovagló versenyre én leszek Karcsi és Sólyom segítõje drukkoljatok majd nekik :)

#231 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 11:13

Huhhh, drukkolunk majd Ildi nekik! MInt már mondtam, mi egészen biztos, hogy pénteken kb 8-9 körül indulunk innen pestrõl... tehát legkésõbb délben Koppányban leszünk, lepakolunk, és olyan 2 fele már mehetünk is ki terepezni!:) De most akkor valamit nem értek: Ildi Te akkor velünk jössz? Vagy csak az függ tõlem, h akkor a Te lovadat nekem kell elhozni Pápáról pénteken? Vagy mivan? Nemértem...

#232 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 11:27

Nem veletek megyek, mert jön anyukám is a hétvégére, mert hétfõn indul vissza a gépe Kanadába és még elõtte egy kis idõt együtt töltünk :) A lovat sem kell hozni, mert a Laci azt mondta, hogy megoldható, hogy ott legyen a paci :) Tõletek csak az függ, hogy hát együtt megyünk ki terepre vagy nem? Így tõletek függ, hogy mikorra kell odaérnünk Koppányba, de így akkor mi is szerintem legkésõbb 10-kor elindulunk és olyan 1 körül már biztos ott leszünk mi is anyummal. De utána a Katáért még szívesen bemegyek Pápára, hogy ne kelljen buszocskáznia :)

#233 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 11:31

De-de...Persze, hogy jössz velünk terepre...Csak azt nem értettem h mi függ tõlünk, de már megvilágosítottál...:D Jól meg kell kutatnod, h merre érdemes menni, meg azt is, h tavaly merre volt a verseny, hogy arra majd semmiképpen ne induljunk szombaton...:)) Akkor tervezzük 2 orára a terepremenést Koppányban, oks? És akkor tudunk menni egy kényelmes 3-4 órás terepet pénteken:D Tényleg: Kata: kész van már az egyenpólótok?

#234 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 11:47

Rendben akkor 2-kor indul a terep egyébként már fejben kitaláltam, hogy merre fogunk menni terepre és nem a tavalyi pálya felé... Elindulunk majd Pápa felé, de azért nem megyünk el addig mert az legalább 5 óra :) Pedig az is egy nagyon szép kis terep, na de majd bóklászunk a környéken (csak el ne tévedjünk ;))

#235 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 19:14

Jaaj, én azt hittem, hogy valahonnan Balatonról mész majd fel... de hát akkor tulajdonképp szerintem mindegy lesz, mivelhogy lakik ismerõs Pápán, akihez felmegyek majd délelõtt, és úgyis ki akarom rángatni estére Koppányba, és akkor majd vele jól átmegyek. Ha esetleg az a verzió nem jönne be, akkor hívlak. Gábor pénteken jön Szellõvel, valahova elé kéne menni :P Majd próbálok lovat keríteni erre az eshetõségre ;)

#236 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 19:20

Hát akkor igaziból összeköthetjük a terepet a Gábor-elé menéssel is:)

#237 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 8:17

Jaa, voltam fotózni hétvégén nektek Madarat!

Fara
Madár

Posted Image

Nagy puszi a versenylovamnak :)

#238 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 8:19

Merrõl jön Gábor? Csak mert akkor ugyebár nekünk is arrafelé kéne elindulni terepre

#239 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 8:20

Veszprémből :) De ez csak egy ötlet, úgy szerintem hosszú terepetek lenne... de nem tudom.

Edited by skatya, 2009 május 26. - 8:20.

#240 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 8:20

A képeket már néztem a hónap fotói között is nagyon jó az új géped :yeah: Remélem hozod magaddal majd Koppányba is :) Na mindjárt nézek utakat Veszprém felõl és a végén bekisérjük majd Koppányba :)

Edited by beild, 2009 május 26. - 8:21.