Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#201 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 15:21

.. mert kitaláltam hogy mit csinálok egy számomra különlegesen kedves barátnõmnek a 21. Születésnapjára, és tudom hogy örülni fog neki. Úgyhogy folytatom is tovább :ang:

#202 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 15:24

Fici. Én 20 leszek, és áprilisban van a szülinapom. De köszi, édes vagy :D :ang: :kir:

#203 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 16:08

Émmeg 19 leszek és egy hónappal utánad :kir: És én is köszi :D :D (:ang: :-*)

#204 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 17:34

Mert talaltam egy nagyon vicces blogot, ahol peldaul ilyen bejegyzesek vannak:Ja, és ma reggel sikerült végre mind a két telefonomat magamhoz vennem (természetesen a másikat csak úgy találtam meg, hogy az egyikkel felhívtam), amit jól is tettem, mert amikor a kolléga már húsz perce késett, akkor észrevettem, hogy hívtak ám engem közben egy munkahelyi mobilról (egy kaptafára kezdõdnek ám õk). Vissza is tárcsáztam rögvest, átpötyögve a számot a saját céges telefonomba, mert arról ingyenesen keressük egymást, de az illetõ pont ekkor csörgött ismét a privát mobilomon, amit ijedtemben beleejtettem a táskámba, és mire elõkotortam (a kotrás vége felé leállítottam a hívást a munkamobilon is, hogy mindkét kezemet tudjam használni), addigra a hívó lerakta. Akkor úgy gondoltam, nem garasoskodom, visszazöldgombozom gyorsan a privátról, természetesen ekkor meg a munkahelyin kezdett keresni az illetõ, el is merengtem azon, hogy ez ugyanolyan, mint amikor szembejön valaki, és mindig ugyanarra akarjuk kikerülni egymást, és ha eléggé egyformán gondolkozunk, akkor akár végtelen ideig is körbecsöröghetjük a másikat mindketten.A merengésnek az vetette végét, hogy rádöbbentem, miszerint én hívogatom magamat, és a nem fogadott hívás is én voltam korábban reggel, amikor még kerestem a telefonomat. Ez a reveláció - reakciójukból ítélve - többeket már elõttem elért a környéken, de jó buddhista módjára megvárták, amíg én is önerõbõl világosodom meg.Ezúton is szeretnék tiltakozni a nyolcórai munkakezdés ellen.

#205 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 17:41

(Vazeee!)...jó napom van, mert aroon felvilágosított, hogy hogyan tudom megjavítani a nyergemet és holnap meg fogok próbálkozni a lehetetlennel... max. ezentúl kénytelen leszek szõrén v. angol nyeregben lovagolni...

#206 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 21:02

...8 nap után, ismét Nyunyigoltam kicsit! Bár kétszer sikerült meglepnie olyasmivel, hogy velünk ellentétesirányba közlekedõ lovakhoz próbált erõteljesen csatlakozni... :dev: 2 óra terepre futotta csak, mert ránksötétedett... Kettecsként, vagyis kétszer kettecskén, mentünk ki az egyik kis barátosnémmal a tanyáról! Életemben elõször vágtáztam a Nyunyival hazafelé elöl!!! Ez nagyon nagy szó, mert eddig egy, nem mertem, kettõ, nem voltam benne bizos, hogy egyáltalán be tudom-e ugratni! DE SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT :kir: Büszke vagyok magunkra!!! Igazán drága dolog volt a Doylától, hogy nem rabolt el :gm: Drága vagy Életkém, SZERETLEK!!!

#207 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 10:21

.. mert kitaláltam hogy mit csinálok egy számomra különlegesen kedves barátnõmnek a 21. Születésnapjára, és tudom hogy örülni fog neki. Úgyhogy folytatom is tovább :ang:

Ma reggel befejeztem, és nagyon szépre sikerült, és nagyon nagyon örülök most ennek :ang:

#208 Taxis

Taxis

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 318 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 10:29

Ha publikus elárulod mit találtál ki?

#209 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 10:39

Lemostam az autókámat, csillog-villog tündököl, s még a "sibeda" is virítja a fényt. :ang:

#210 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 11:01

Ha publikus elárulod mit találtál ki?

Persze :)Kerestem régi kiskori, és új fotókat róla, összeválogattam, és egy képes-zenés visszatekintést kap "magáról", kicsi kora óta lovagol, úgyhogy kislovas képek is vannak benne, persze mostaniakkal együtt, idõrendben.De ez még csak a CD-re kerülõ egy dolog, még van pár ötletem.

#211 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 11:03

Én Anyunak csináltam ezt szülinapjára. Persze végigbõgte, de nagyon tetszett neki, meg a zene is (Hit the road jack, meg még vmi más), és olyan képeket is sikerült elõkotornom, amiknek a létezésérõl se tudott :)

#212 Taxis

Taxis

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 318 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 11:07

Ez nagyon tetszik. Ezennel elkoboztam az ötlettáramba. :)

#213 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 11:27

A férjem ezt a nagypapám 100. születésnapjára csinálta meg, a száz év összeválogatott fotóiból. Csak nálunk zene helyett szöveget mondtam alá. Hát, nagy sikere volt ennek is :)Hogy a 101-re mit találunk ki, még kérdés, de mindjárt itt van az is :yeah: És, hogy on is legyek: Jó napom van, mert most eszembe jutott a nagypapi, aki derûs és bölcs, teljesen egészséges, egyedül él, és a születésnapjára kapott új biciklijével jár minden nap a falu túlsó végére ebédelni. :ang: Mindjárt fel is hívom.

#214 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 11:52

Hú,ma jó napom van,mert ismét Veletek lehetek mától itt a fórumon!Újra behozták az elkószált netet,ráadásul látom történt egy-két változás is a távollétem alatt. :)

#215 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 12:13

Jó napom van, mert most eszembe jutott a nagypapi, aki derûs és bölcs, teljesen egészséges, egyedül él, és a születésnapjára kapott új biciklijével jár minden nap a falu túlsó végére ebédelni. :ang: Mindjárt fel is hívom.

:eek: :huh: Az igen! Minden elismerésem!!! :yeah: (csak a nagy emlékezésben ne felejtsetek eljönni vegáékhoz ;) )

#216 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 15:48

... mert most eszembe jutott a nagypapi, aki derûs és bölcs, teljesen egészséges, egyedül él, és a születésnapjára kapott új biciklijével jár minden nap a falu túlsó végére ebédelni. :ang: Mindjárt fel is hívom.

Szerencsés vagy, hogy ennyi ideig élvezheted a "létét", társaságát. Kívánom, hogy ez tartson még így jó sokáig!

#217 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 10. - 9:39

...mert nagyon jó volt a nyaralááááás :)

#218 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 10. - 16:00

...ma terepen voltam a lovammal. :)

#219 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 10. - 16:38

Vazzzeeeee, ezt le kell írnom :kir:Nagyim most hívott, kérdezi, mit csinálok este. Mondom, megyek koncertre. Hova? Hát, a petõfi híd lábánál van egy hajó, és oda.Jaaaa, az A38-ra?:huh: :eek: :kir: :kir: Az igen... lepetéztem :D

#220 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 10. - 20:26

...6 óra, tûzõ napon történõ..., lovagoltatás után kimentünk a Doylával, harmadmagunkkal, terepre :DMegint vágtáztunk elöl hazafelé, a tanyától úgy 2 km-re is és egyáltalán nem akart elrabolni vagy ilyesmi!!! Úgylátszik sikerült bebeszélnem magamnak, hogy hazafelé nem normális pedig de még hogy milyen normális :kir: Az abrak után kapott egy szatyor almát jutalom gyanánt :ang: Ha így haladunk, legközelebb már zsákban kell mérnem a jutalomalma mennyiségét :yeah: Megérdemled Nyunyi, szeretlek!!! :ang:

#221 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 11:37

Mert ma végre találkoztam Vrony-val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: röpgyûlés volt az igaz, de végre végre láthattam!!!!! :)

#222 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 11:55

Mert ma végre találkoztam Vrony-val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: röpgyûlés volt az igaz, de végre végre láthattam!!!!! :)

Nagy kaland! :D :gm: :dev:

#223 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 13:31

Mert ugye én vagyok a vrony és végre találkoztunk PH-val. :D Nagy puszi PH. :DPende!Te meg tudod mit? Nem, nem.Inkább nem is mondok semmit. ;)

#224 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 18:30

Pende! Veled még nem találkoztam..... de addig is szépen befogod a kis lepénylesõdet!!!! :) Vronyval kb. 1 éve tervezzük!!! És többször nem jött össze.. úgyhogy áááááááááhhhhhh végre! Tényleg örülök, na! :)Vrony! Neked is nagy nagy puszi! :)

#225 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 18:47

Imádom olvasni, ahogy örültök egymásnak... Olyan aranyosak vagytok ! :ang:

#226 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 18:50

Imádjuk egymást! :D

#227 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 18:51

Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. :D

#228 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 19:25

Csak rohadt messze egymástól :gm: najó, ez nem a beszólós topic!! :)Igenishogy örülök, hogy végre láttam, és igazándiból mindig örülök, ha megismerkedek vlaki fórumossal (najó... vrony más kategória, mint "egy fórumos").... blablabla.. úgyse tudok kijönni a saját körmondatomból :DVannak szívemcsücskei oszt kész. :)

#229 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 19:28

Vannak szívemcsücskei oszt kész. :)

Én? :D

#230 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 19:28

OFF :kocc: :D :ang: :yeah: :kir: Tudod, hogy imádlak?! (természetesen PH-nak szólt) :DONMég jobb napom van, mert lovam überkirályságosan viselkedett. :)

Edited by vrony, 2006 szeptember 11. - 19:29.

#231 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 19:34

Jó napom van, mert a névnapi ajándék papagájom ráállt az ujjamra. :) (nem kézszelíd, tehát nála az nagy szó!) :ang:

#232 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 20:01

Tudod, hogy imádlak!

Ma jó napom van! :D

#233 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 20:03

OFF :kocc: :D :ang: :yeah: :kir: Tudod, hogy imádlak?! (természetesen PH-nak szólt) :D

Jujj! :D Tudom! De én is téged!!! :)

#234 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 20:30

Ma fantasztikus napom volt, pedig kiraboltak... Elrabolták a szívemet! :) Rég éreztem magam ilyen jól.

#235 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 20:31

Wáhá!!! Gratula! :) Jójisaz :D

#236 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 12. - 10:37

Titok, maradj ilyen boldog mindig! :ang: Ma jó napom van, mert korán keltem, megnéztem a lovamat, áthúztam kétszer a kefét a hátán, felültem rá szõrén aztán mentünk egy kicsit a karámban. Mint az óramû, úgy mûködött. :)

#237 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 12. - 11:38

...mert általában jó napom van, és ma sincs rossz. :) Kisebb problémák csak a rokonokkal, bankszámlával, idõjárással, munkahellyel, közlekedéssel és a barátnõkkel vannak. :)

#238 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 12. - 14:08

...mert jó napom van :)talán azért, mert nem rossz :)

#239 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 12. - 18:30

...mert ma megvolt az elsõ motorossárkányos órám és én vezettem.Még pár óra és meglesz a jogsim!!! (meg a saját sárkányom) :) :)

#240 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 12. - 18:39

...mert ma megvolt az elsõ motorossárkányos órám és én vezettem.Még pár óra és meglesz a jogsim!!! (meg a saját sárkányom) :) :)

Ezt irígylem, mint állat, de jó napom van, mert rájöttem, hogy ideje lenne találkozni Mongollal!