Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tolna megyei lovasok és csikósok ide

• Please log in to reply
245 válasz a témához

#201 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 25. - 20:02

Lágy tavaszi szellõ lengedezzen a tanyátok körül Karácsony napján és azután is. Boldog Ünnepeket!

#202 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 8. - 13:25

Tisztelt Sporttársak, Lovasok, Lovas szolgáltatók!

Ezúton szeretnék minden lovast, lovas szolgáltatót meghívni egy konferenciára, melynek témája az új erdõtörvény (2009. évi XXXVII. Törvény), amelybe a következõ rendelkezés került be:

"92. § (1) Az erdõben lovagolni, illetõleg jármûvel közlekedni csak az arra kijelölt úton szabad.
(2) Erdõben lovaglásra, valamint jármûközlekedésre utat az erdõgazdálkodó javaslata alapján vagy harmadik fél kezdeményezése esetén az erdõgazdálkodó egyetértésével az erdészeti hatóság jelöl ki."

Idõpont: 2010. január 19. kedd 17:00

Helyszín: 7621 Pécs, Felsõmalom u. 13 (Baranya Megyei Vállalkozói Központ)

(a központnak saját parkolója van, amely megközelíthetõ Koller utca felõl, Pécsieknek segítség lehet az E-on székház, régi Búza téri piac, Egyetem utca, Banya-Tanya Étterem)

Amennyiben lehetséges kérem jelezzék felém részvételi szándékukat. Bõvebb felvilágosítás a mellékelt meghívóban, illetve a lovasturizmusegyesulet@gmail.com e-mail címen.

Tisztelettel: Szabó Elza (Women)

lovas rendezvényszervezõ
Dél-Dunántúli Lovasturizmus Egyesület

Telefonon nem vagyok elérhetõ és egy darabig ez így is marad. Úgyhogy vagy itt lehet nekem üzenni, vagy e-mail-t lehet írni. Mobiltelefontalanodtam. :kir: :dev: :D

A meghívót nem tudom, hogyan tegyem ide fel, de megpróbálom. :)

Tisztelt Sporttársak, Lovasok!

Valószínûleg hallottatok már arról, hogy az új erdõtörvénybe (2009. évi XXXVII. Törvény) a következõ rendelkezés került be:

92. § (1) Az erdõben lovagolni, illetõleg jármûvel közlekedni csak az arra kijelölt úton szabad.
(2) Erdõben lovaglásra, valamint jármûközlekedésre utat az erdõgazdálkodó javaslata alapján vagy harmadik fél kezdeményezése esetén az erdõgazdálkodó egyetértésével az erdészeti hatóság jelöl ki.

A Mecseki Erdészeti Zrt., mint erdõgazdálkodó a lovasokkal és kerékpárosokkal egyeztetve szeretne elkészíteni egy javaslatot a területén kijelölt lovaglóutakra. Néhány lovast a helyi erdész már meg is keresett, és néhány lovas be is jelölt utakat.

Úgy gondoljuk, hogy a kérdés rendkívül fontos, és késõbb ugyan lehetséges, de igen nehéz lesz változtatni a most kijelölt utakon. Csak akkor van esélyünk kellõ számú lovaglóút kijelölésének elérésére, ha összefogunk. Így lenne arra esélyünk, hogy a Mecseki Erdészeti Zrt-vel, más erdõgazdálkodókkal, illetve az erdészeti hatósággal folyó tárgyalásokon megfelelõ eréllyel tudjunk fellépni. Összefogva sokkal több út kijelölését tudjuk elérni, mint ha az erdészet véletlenszerûen kiválasztott lovasokkal tárgyalva kijelöl néhány utat.

Tekintettel arra, hogy a lovasok az erdõben károkat nem okoznak, és az erdõgazdálkodást semmilyen módon nem akadályozzák, a célunk az lenne, hogy igen kevés számú indokolt kivétellel az összes térképen (Mecsek Turistatérkép, illetve 1:50.000 katonai térkép) jelölt út egyben kijelölt lovaglóútnak is minõsüljön. Ennek elérésére csak akkor van esélyünk, ha egységesen, együtt lépünk fel, és mindannyiunkat ugyanaz a néhány ember képvisel. Minden olyan eset, amikor valaki felvállalja, hogy néhány utat kiválaszt, és azt kijelöli, gyengíti esélyeinket.

Ugyanakkor nem szeretnénk azt a küzdelmet sem feladni, ami a törvény számunkra hátrányos szövegének megváltoztatására irányul. Ehhez azonban szintén az eddigieknél sokkal nagyobb összefogásra lenne szükség, hiszen eddig szinte csak a Magyar Lovas Turisztikai Közhasznú Szövetség vállalta ezt fel.

Fentiek érdekében azt javasoljuk, hogy tartsunk egy találkozót a lehetõ legtöbb, esetleg az összes dél-dunántúli lovas vagy képviselõje részvételével. Ezen a találkozón lenne alkalmunk megbeszélni egy közös stratégiát, továbbá felhatalmazni azokat az embereket, akik a dél-dunántúli lovasokat képviselik az erdõgazdálkodóval és az erdészeti hatósággal folyó tárgyalásokon annak érdekében, hogy a lehetõ legteljesebb mértékben megmaradjon a lehetõségünk a szabad lovaglásra.

Kérünk ezért, hogy gyere el
2010. január 19. napján 17 órakor
Pécs, Felsõmalom utca 13. szám alatt található Baranya Megyei Vállalkozói Központ Oktatótermébe.

Kérünk arra is, hogy ismerõseid kérdezd meg, hogy eljutott-e hozzájuk levelünk. Ha nem, értesítsd a levélben foglaltakról, és küldd el nekünk elérhetõségét.

Kérünk továbbá arra is, hogy ne gyengítsd az összefogás erejét azzal, hogy a saját területeden esetleg utakat jelölsz ki. Ha ilyen kéréssel keres meg az erdészet, mondd el, hogy ezt a lovasok egységesen szeretnék intézni, és hamarosan jelentkezni fognak elképzeléseikkel.

Amennyiben nem tudsz eljönni, de van olyan ismerõsöd, aki képviselni tud ezen az eseményen, kérünk, hogy a levélhez csatolt formanyomtatványt aláírva add át neki, hogy így õ a nevedben eljárva meghatalmazást adhasson a találkozón a fenti ügyekben való eljárásra, hiszen csak megfelelõ számú meghatalmazás birtokában van esélyünk az eredményes fellépésre. Meghatalmazásokat elsõsorban szervezetektõl, sportegyesületektõl, illetve istállóktól, lovassporttal foglalkozó cégektõl várunk, de természetesen magánszemélyektõl is szívesen fogadjuk.

Dátum: 2010. január 8.

Szabó Elza
lovas rendezvényszervezõ

Alulírott
____________________________________________________(név)
____________________________________________________(lakcím vagy székhely)
____________________________________________________(magánszemély esetén születési hely, idõ)

meghatalmazom

hogy a nevemben a dél-dunántúl területén kijelölendõ lovaglóutakkal kapcsolatos kérdésekben eljárjon.

Kelt Pécsett, 2010. napján.

Ezt az aláírandó vacakot szerintem úgy tudjátok kinyomtatni, ha visszamásoljátok world-be.

#203 asset

asset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 10. - 15:55

Sziasztok! Tudom, hogy egy kicsit off, de sürgõs, úgyhogy beteszem ide is, hátha valakit érdekel: Eladó Tolna megyében, Nak belterületén (Somogy megyével határos) egy 1.724 nm-es építési telek. Víz, villany, telefon be van vezetve. A telek bekerített, végében egy kis patak van. Gyönyörû környezet, Gunarasfürdõ közelében, ami kedvelt turisztikai célpont. Családi ház, hétvégi ház építésére, lótartásra vagy akár üzleti célra is alkalmas. Meglévõ építési terv és engedély panzió kialakítására. Az ár 1,5 millió Ft. Beszámítunk lovagolható pónikat, lovakat, mg-i gépeket (traktor, fûkasza), építési anyagokat, vagy bármilyen értelmes, hasznosítható dolgot. Érdeklõdni: 06-70-703-39-85 vagy seraszandra@freemail.hu

#204 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 20. - 12:54

Na mizu? Ti nem akartok lovagolni vagy már a háttérben megegyeztetek a csámpai erdésszel? Nem voltatok az egyeztetésen.

#205 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 4. - 15:44

Most kaptam emailben, hátha ti is tudtok segíteni nektek közelebb is van.

#206 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 13:35

Sziasztok! Idén tavasszal is lesz Orfûn vadász lovaglás. Megkértek, hogy tegyem fel ide is a programokat, és a leírást. biggrin.gif Tisztelt Vendégünk! Kedves Lovas Barátunk! Az Orfûi Lovas Klub Egyesület Elnöksége nevében tisztelettel meghívunk a 2010. évi Tavaszi Vadászlovaglásra. A biztonságos és szép lebonyolítás érdekében néhány fontos dologra szeretnénk felhívni vendégeink figyelmét. Részvételi feltételek: - A részvételi nyilatkozat aláírása és a részvételi díj befizetése. - A rendezvényen mindenki kizárólag saját felelõsségére vehet részt, megfelelõ lovas tudással, edzett, jól felkészített és biztonságosan szerszámozott lóval. - 14 év alattiak a lovagláson nem vehetnek részt, 14-18 év közötti lovasok kizárólag kísérõlovassal, írásbeli szülõi nyilatkozat birtokában, mely egyebek mellett tartalmazza a fiatalkorú lovas és felnõtt korú kísérõjének adatait és felelõsségi nyilatkozatát. Megjelenés: - vörös vagy fekete ill. sötét színû zakó, frakk vagy falkavadász kabát - fehér vagy vajszínû lovaglónadrág ill. bricsesz - fekete csizma lehetõleg barna mandzsettával (lábszárvédõ nem megengedett) - nyakkendõ és ing kizárólag fehér színben - fehér vagy barna kesztyû - fekete bársonykobak, keménykalap, frakkhoz cilinder (sapka viselése kötelezõ) - bármilyen, de legalább 50 cm hosszú, kampós végû pálca - angol nyereg és szerszám fehér izzasztóval A fentieken kívül örömmel vesszük a hagyományos magyar öltözködési formákat (zsinóros atilla, katonai egyenruha és egyéb hagyományõrzõ viseletek). Útvonal: A teljes hossz kb. 25 km, amelyet a Mecsek hegyes-dombos tájain teszünk meg két szakaszban. A piknik helyszínére 17 km megtétele után érünk, félúton Hetvehelyen rövid pihenõt tartunk. A piknik helyszínén 2 órás pihenõt tartunk, itt találkozhatunk kísérõinkkel is. Innen 7 km megtétele után érünk vissza kiindulási helyünkre, Orfûre, a Kis-tó melletti rétre, a rókafogás helyszínére. Menet közben legfeljebb 80 cm magas, kerülhetõ, épített és természetes akadályokkal találkozunk. Jármód tekintetében a Master és segédei a meghatározóak. Alapvetõ jármód a lépés, a róka üldözésekor pedig a vágta. Kérjük, hogy a résztvevõk a rúgós lovaik farkába fonjanak piros szalagot és különösen ügyeljenek társaik biztonságára! Az Elnökség fenntartja magának a jogot, hogy a bármilyen szempontból alkalmatlannak tûnõ lovas (nem megfelelõ viselkedés, öltözet, lovas tudás, ló alkalmatlansága, stb.) részére a rendezvényen való részvételt megtagadja, vagy menet közben a részvételbõl kizárja. A piknik helyszíne részben mûúton, részben erdei úton megközelíthetõ. A rendezvényen szívesen látjuk résztvevõ vadászlovasaink családtagjait, barátait, ismerõseit. Számukra egész napos programként ökörsütéssel kedveskedünk, Orfû szépségeinek megtekintését ajánljuk, és reméljük, hogy a hajnalig tartó bálban is velünk lesznek. A jelentkezéseket az alábbi elérhetõségek egyikére 2010. április 15-ig kérjük eljuttatni: Szilovics Szilvia Orfûi Lovas Klub Egyesület, 7627 Pécs, Selmec u. 9. Tel.: 72/525-882, 70/312-9663 Fax.: 72/525-883 E-mail: bsaxis@bsaxis.hu Kérünk mindenkit, hogy a rendezvényen – és azon kívül is – óvja, védje a természet értékeit! Baráti üdvözlettel: Bögyös Sándor elnök a rendezvény házigazdája Idõpont: 2010.04.17. Program: 7.00 - 8.45 Érkezés, parkolás, lovak elhelyezése Regisztráció Svédasztalos reggeli Ökörsütés kezdete 8.45 Egy kis „szíverõsítõ” után rövid lelkesítõ beszédet mond a „Master”, bemutatja a tisztségviselõket, ismerteti a szabályokat és a programot. 9.00 Megkezdõdik a vadászlovaglás, el-indulunk az elsõ „run” felé. 12.00 Megérkezünk a piknik helyszínére (Hetvehelyre), ellátjuk lovainkat. Itt az ebéddel együtt kb. 2 órás pihenõt tartunk, ahol a kísérõinket is vendégül látjuk. 14.00 A pihenõidõ vége, elindulunk, hogy tovább üldözzük rókalovasunkat. 15.30 Visszaérünk Orfûre, ahol a Kistó melletti réten a Master pár szóval közli a „rókafogás” szabályait. 16.00 - 16.20 Rókafogás 19.00-tõl hajnalig Lovasbál a Kistó Étteremben, az új „Róka” bemutatása, pezsgõs koccintás, svédasztalos vacsora, az új résztvevõk avatása, zene, tánc hajnalig. Részvételi díjak: vadászlovasoknak: 3500 Ft/fõ (lovaglás, reggeli, ebéd díja) kísérõknek: 1800 Ft/fõ (reggeli, ebéd díja) báli belépõ díja: 3500 Ft/fõ (1 pohár pezsgõ, svédasztalos vacsora, italfogyasztás nélkül)

#207 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 28. - 11:22

Hát barát az ILÉYEN ??? :confused:

#208 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 9. - 9:33

Posted Image
IV. Madocsai Betyár Napok.

Edited by kedves, 2010 május 9. - 9:33.

#209 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:36

Mikor volt, vagy lesz? :D

#210 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 10. - 20:55

Szombaton volt... Nem vitték túlzásba a hirdetését. de állítólag egész jó volt.

#211 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 11. - 20:47

Köszi! :(

#212 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 12. - 7:18

Szombaton volt...
Nem vitték túlzásba a hirdetését. de állítólag egész jó volt.

Annak is megvolt az oka. De túlvállalni sem akarták magukat, mert teljesen önerõbõl csinálták a Madocsaiak. És valóban egész jó volt. Egyébként a paksiak tudtak róla.

#213 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 31. - 19:48

Sziasztok Szomszédok!

Az alábbi képzések indulnak szeptembertõl. Jelentkezési határidõ július 15
.

FVM DASzK Szakképzõ Iskola – Móricz Zsigmond Mezõgazdasági Szakképzõ Iskola , Kaposvár
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Telefon/fax: 82/510–207.
OM azonosító száma: 036410
E-mail: mgszki@vipmail.hu Webcímünk: www.mgszki.hu

Lovasok figyelem!

A 2010-2011-es tanév tervezett képzéseink:
(kellõ számú jelentkezõ esetén)

 Lótartó és -tenyésztõ: 2 év (11-12. évf.)
 Belovagló: 1 év (13. évf.)
 Lovastúra-vezetõ: 2 év (13-14. évf.) csak érettségivel

A fenti képzéseinket nappali és felnõttképzési formában is elindítjuk.

Egyéni elõképzettséget beszámítunk!

Jelentkezési lapok a honlapunkról letölthetõ: www.mgszki.hu

Tanulóink önköltséges formában tanfolyamos oktatásban részesülhetnek (gépjármûvezetõi, traktorvezetõi).

A jó tanulmányi eredményû 11. évfolyamos tanulók külföldi cseregyakorlaton vehetnek részt.

#214 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 4. - 15:46

Yííhá Tolna megye :D Madocsiak :D Szép volt :)

#215 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 21. - 17:20

Július 24.én a csámpai lovasok megrendezik a szokásos házi versenyüket ,mindenkit szeretettel várnak. helyszin a hatos fõút 115-ös kilométerénél lévö lovas tanyán.További info 06202495350 Ledneczki Lászlo

#216 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 15:53

A kiírt verseny elmarad!

#217 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 30. - 13:42

Gratulálok az uj EURÓPABAJNOKNAK!!!!! :kir: :kocc: :guny:

#218 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 3. - 19:17

Köszönöm!!!

#219 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2010 szeptember 13. - 14:08

A Kisbéri Félvér és Gidrán Lótenyésztõk Országos Egyesületén belül a baracsi Reál-Száll Bt. regionális kanca tenyészszemlét rendez 2010.09.18-án Baracson (Dunaföldvár és Dunaújváros között). További infó: Lófajták-->Kisbéri félvér topic.

Edited by kedves, 2010 szeptember 13. - 14:09.

#220 Mogyoró

Mogyoró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 4. - 19:45

okt.09-én szombaton Mözsön fogathajtó verseny lesz.

#221 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 4. - 9:11

Boldog Új Évet kívánok a szunnyadó tolnai lovas barátaimnak! Levannak már válogatva a szürke marhák vagy megfagytak?

#222 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 3. - 14:50

Sziasztok!Én azt hittem itt nagy mozgás lesz de látom tolnában sincs nagy lovas élet.Vagy a látszat csal????

Edited by Szlatina, 2011 augusztus 3. - 14:52.

#223 Lasiodora

Lasiodora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 248 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 3. - 20:39

Sziasztok!Én azt hittem itt nagy mozgás lesz de látom tolnában sincs nagy lovas élet.Vagy a látszat csal????

De van tolnán lovas élet csak halkan mennek a történések ;)
Amúgy had legyek az elsõk között... (Tolnai lovas ;) )

#224 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 3. - 21:38

Pakson, környékén is van több lovas hely, magánlovas, csak nem nagyon fórumoznak. Én mondjuk paksi vagyok, de a lovam Nem ott van, mert én is ritkán vagyok ott xd Mibõl gondoltad h nagy lesz a mozgás?

Edited by LLotti, 2011 augusztus 3. - 21:38.

#225 Szlatina

Szlatina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 5. - 13:06

Pakson, környékén is van több lovas hely, magánlovas, csak nem nagyon fórumoznak.
Én mondjuk paksi vagyok, de a lovam Nem ott van, mert én is ritkán vagyok ott xd

Mibõl gondoltad h nagy lesz a mozgás?

hát én dolgoztam tolnában ezért is néztem be hogy mi a helyzet felétek ;-)

#226 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2011 szeptember 28. - 13:38

Lovastúra-vezetõ Szakképesítés (OKJ 52 812 02 0000 00 00) Ha érdekelnek a lovak és az idegenvezetés, de nem tudod, hogy kombinálhatod a kettõt? Most itt az alkalom: jelentkezz az induló lovastúra-vezetõ képzésünkre! A képzés célja: a szakképzésben résztvevõk számára olyan tudás elsajátítása, mely a munkaerõpiacon keresett, jól eladható. E szakképesítést megszerzõ szakemberek képesek lesznek hazai és külföldi lovas turista csoportok vezetésére, a lovak túrára történõ elõkészítésére; a szakszerû tartásuk, takarmányozásuk és gondozásuk megvalósítására; a vendégekkel kapcsolatos idegenvezetõi és vendéglátói tevékenységek ellátására, a kapcsolódó pénzügyi feladatok elvégzésére. A képzés során oktatott modulok: - 1688-06 Gondozási feladatok - 1689-06 Lovaglási feladatok II. - 1690-06 Fogathajtási feladatok II. - 1691-06 Lovas túra elõkészítés, vezetés - 1692-06 A vendéglátás és lovas tábor mûködtetése, feladatai Képzés idõtartama: 6 hónap Képzés óraszáma: 300 óra Választható képzési formák: Alapképzés: 120 óra elméleti és 180 óra gyakorlati képzés Egyéni tanrendû képzés: 120 kontaktóra és 180 óra irányított egyéni tanulás A képzés helyszíne: - elméleti képzés: 7629 Pécs, Frankel Leó utca 33. - gyakorlati képzés: Babarcszõlõs, Ruppert Major A képzés tervezett kezdési ideje: 2011. október Részvételi díj: - alapképzés esetén: 150.000 Ft/fõ - egyéni tanrend esetén: 86.400 Ft/fõ + Vizsgadíj: kb. 50.000 Ft (mindkét esetben) Kamatmentes részletfizetés biztosított! Jelentkezés feltételei: Érettségi vizsga Lovaglás (legalább rajtengedély vizsgaszinten) Szükséges: pályaalkalmassági megfelelés Szükséges: szakmai alkalmassági megfelelés Szükséges: egészségügyi alkalmassági vizsgálat A sikeres vizsgát tett hallgatók a szakképesítést igazoló bizonyítványt kapnak.

#227 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 12. - 20:13

Hej Tolnaiak! Pollányi Máté ismét lasszó Európa bajnok!!! :) Vaquero számban: 1. helyezett Horseback számban: 1. helyezett Team Parcours számban Walter Gislerrel együtt a 4. helyezést értek el. Összetettben: 1. helyezett Ledneczki László Greenhorn számban: 3. helyezett Gratulálok! Nagyszerû fiúk, csak így tovább! :yeah:

#228 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 19. - 21:14

Madocsán május 5-én újra lovasnap! :kir:

#229 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 9:15

Hogyan érkezhetnénk? Kellenek papírok, vagy hasonlók? Mert ha nem, akkor Tengelicrõl,Szedresbõl ,és Nagydorogról is jönnének ismerõsök! :)

#230 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 20. - 22:15

Fogalmam sincs. :D Megpróbálok kapcsolatba lépni a szervezõkkel. Üdv

#231 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 21. - 6:14

Fogalmam sincs. :D

Megpróbálok kapcsolatba lépni a szervezõkkel.
Üdv

Köszönöm :)

#232 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 22. - 20:13

Hogyan érkezhetnénk? Kellenek papírok, vagy hasonlók? Mert ha nem, akkor Tengelicrõl,Szedresbõl ,és Nagydorogról is jönnének ismerõsök! :)

Nem szükséges a papírok, szívesen látnak benneteket. :kir:

Üdv

#233 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 26. - 19:51

Beysha! Magán üzenet ment! Üdv

#234 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 30. - 16:45

Jajj Istenem..:( Nem tudunk eljönni,mert az odautat csak csak megoldjuk, de 180 kilométer egy napra kicsit sok. :/

#235 Lasiodora

Lasiodora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 248 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 8. - 12:20

Sziasztok, valaki nem tudna nekünk segíteni Tolna megyébõl (Paks környékérõl jobbára) lószállításban??? Egy pici pónit kéne elhozni, innen 200 km-rõl. Nem fontos a lószállító, ponyvás utánfutó, vagy dobozos autó is pont tökeéletes lenne!

#236 Mustang30

Mustang30

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 31. - 8:24

Sziasztok Tolna-megyébõl vagytok még lovasok???

#237 hunter

hunter

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 4. - 20:00

I. Aradi István Fogathajtó emléknap Paks 2012. szeptember 23. Helyszín: Paks Ürgemezõ (Lengyel foci pálya) Program: 830 Érkezés, nevezés, pályabemutatás 900 Fogathajtás I. forduló 1200 Csikós bemutató Ebéd folyamatosan 1300 Ünnepélyes megnyitó 1330 Fogathajtás II. forduló 1500 Hátas lovak ügyességi versenye 1600 Western bemutató 1630 Eredményhirdetés A rendezvény látogatása ingyenes!!!

#238 Kukucska

Kukucska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 6. - 10:56

Arról lehet valami tudni, hogy kik tartják a western bemutatót és mit takar az ügyességi verseny? :)

#239 ÖregSam

ÖregSam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 13. - 15:49

A western bemutatót a Csámpai Lovassport Egyesület tagjai tartják. Az ügyességi versenyre készül majd pályarajz remélhetõleg.

Edited by ÖregSam, 2012 szeptember 13. - 15:50.

#240 Kukucska

Kukucska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 13. - 17:15

A western bemutatót a Csámpai Lovassport Egyesület tagjai tartják. Az ügyességi versenyre készül majd pályarajz remélhetõleg.

Köszönöm! Akkor érdemes lesz kinézni :)