Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Repülés, katonai, sport, polgári

• Please log in to reply
847 válasz a témához

#201 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 9. - 9:59

Túlélte. Csalánba nem üt a mennykõ :D

#202 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 18. - 8:24

A 'kéz és lábtörést' típusú stílusos jókívánságokkal tessék inkább vigyázni! Nekem legutóbb bejött... (na jó, csak félig)

Edited by Haf-Shire, 2006 október 18. - 8:25.

#203 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 18. - 16:16

Ma ismét fenn voltam, csak leszállás után vettem észre, hogy egy szál pulóver van rajtam.Elvileg fáznom kellett volna, de megizzadtam a széllökések, meg az elcseszett leszállás miatt. :D

#204 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 18. - 16:40

-A bácsi pilóta?-Nem, csak elbambultam.

#205 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 12:11

Ma ismét fenn voltam, csak leszállás után vettem észre, hogy egy szál pulóver van rajtam.Elvileg fáznom kellett volna, de megizzadtam a széllökések, meg az elcseszett leszállás miatt. :D

Hát erról próbáltam beszélni. Eléggé egészségtelen tud lenni az ilyesmi.

#206 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 20:24

www.pilotamagazin.huúj videok, jó zenék, szívmelengetõ képek. Az öveket tessék becsatolni.

#207 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 22. - 12:23

Nem tudom ti mit szóltok az új törvényhez, mely szerint az extrém sportokhoz kapcsolatos balesetek ellátását nem téríti a TB??? Egyrész mi az extrém-sport? Másrészt a részeget ellátják ingyen az ernyõst vagy a sárkányost meg nem? Esetleg a military lovast sem? Akkor ez most vajon alkotmányellenes, vagy csak egyszerûn felháborító?

#208 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 23. - 11:36

A kérdés teljesen jogos.Érthetõ a felvetés, hogy az ember saját hülyesége miatt bajba kerül, akkor fizessen.Viszont nem ide tartozik-e a futball, vagy az országúti kerékpározás, vagy akár a maratonfutás.Mi az extrém?Autózás félrészegen?

#209 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 23. - 16:22

Ami elég visszás, hogy a részeget vagy az eleve önpusztító életet élõ alkoholistát, dohányost (tüdõrákkal), vagy részegen balesetet okozót vagy összeverekedõket továbbra is ellátja a TB...

#210 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 23. - 16:49

Tandem ugráshoz gurut keresek.Ajánlatokat ide vagy magánba kérem.

#211 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 23. - 17:57

+3630527342Dugovics Tituszbázis- és tandemugró mester

#212 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 24. - 6:40

:D :D :D

#213 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 8:14

Ja, és "FÕ a bizalom" jelugére, mi?

:D :D :D

Nem röhögni, MOngol, mert megverlek!Különben meg komoly a kérés!

#214 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 24. - 8:49

Ma már mindenki mindent 'ugrásnak' hív. Mit szeretnél ugrani? Ejtõernyõ? Siklóernyõ? Sárkány? Egyéb? :dev: (mer', hogy tõlem mindent ugrásként kérdeznek, de lehet, hogy csak engem tisztelnek meg az emberek ezzel...)

#215 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 8:54

Nem tudom, mi az egyéb (halálugrás?), én kifejezetten repülõgépbõl, ejtõernyõvel, guruval szeretnék. És legalább 80%-os ÉFG-vel (Épségben Földetérési Garancia).

#216 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 9:34

csak 80% ??

#217 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 10:47

Szerintem az jó arány.

#218 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 10:54

Szerintem az jó arány.

Nem vagy kicsit életunt? :confused:

#219 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 11:20

Dehogy! Teljesen optimista vagyok.

#220 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 11:37

Dehogy! Teljesen optimista vagyok.

Akko ne add 100% alatt. :)

#221 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 12:08

A felvitelt vállalom, de az ugrást nem. :dev:Lehet halgatózni: www.liveatc.net éswww.atcmonitor.com

Edited by don quihote, 2006 október 24. - 12:49.

#222 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 25. - 20:07

80%-kal nekem ez olyan orosz-rulett jellegûnek tûnik... :D Kevéssel is beéred.

#223 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 25. - 23:54

Kevéssel is beéred.

Fenét érem be kevéssel!

#224 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 29. - 20:10

Nem tudom, mi az egyéb (halálugrás?), én kifejezetten repülõgépbõl, ejtõernyõvel, guruval szeretnék. És legalább 80%-os ÉFG-vel (Épségben Földetérési Garancia).

Ezzel már tavaszig várnod kell. A füves repterek nemsokára bezárnak a felázott talaj miatt.

#225 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 29. - 20:26

Melettünk ma is fel szállt egy repülõ, nem tom, hogyhogy, de felszállt, pedig szakadt az esõ, a talaj, pedig :hupp: sár van mindenfelé. Sárkányrepülõzni ezen a héten elég veszélyes is lenne...

#226 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 15:09

Holnap reggel a Petõfi rádióban 1/2 10 és 10 között lesz velem egy riport a reptéri zajról.

#227 Luigi

Luigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 438 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 4. - 7:33

Nem kell azokkal a csúnya nagy gépekkel repkedni, és nem lesz reptéri zaj. Majd szállunk az Angyalokkal. :o :cool:

#228 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 4. - 8:36

Angyalokkal lehet tandemet ugrani? És mi van a bukott Angyalokkal? Nagyon rizikósak?

#229 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 5. - 11:57

Lehetne, de nem ugrom tandemet. :)

#230 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 5. - 14:03

Lehetne, de nem ugrom tandemet. :)

Ahhoz külön szakszó kell.

#231 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 6. - 7:53

Angyalokra ez nem vonatkozik. :)

#232 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 8:27

Na, hoci valami szárnyat. Meg némi angyalport. Aztán megoldom én, angyalom.

#233 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 6. - 16:44

Szárnyam még csak van. De valaki lejjebbtekerné egy kicsit a szélgépet, hogy tudjam használni?

#234 Guest_yourhorsetasteyummy_*

Guest_yourhorsetasteyummy_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 6. - 20:01

Ez a videó már évek óta a gépemen pihen. Vhogy mindig felvidít:http://www.grouchyme...o_on_demand.cfm

#235 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 7. - 9:11

Yeeeaaahhhh! :yeah: :kv:

Angyalokkal lehet tandemet ugrani? És mi van a bukott Angyalokkal? Nagyon rizikósak?

Õk azok,akik már ugrottak tandemet :dev: :D :kv:

Ez a videó már évek óta a gépemen pihen. Vhogy mindig felvidít:http://www.grouchyme...o_on_demand.cfm

:nem: :rolleyes: :huh: i tak dalse

#236 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 19:47

Hosszúnevû!Hanyagold a topicot. Repcsit enni nem lehet, legfejebb kerozint ihatsz, bár az elég egészségtelen. Vagy mit szólnál egy kis hidralika olajhoz?

#237 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 19:59

No, adjunk az aerodinamikának:http://www.videobomb.../Repulo_funyiro:)

#238 Guest_yourhorsetasteyummy_*

Guest_yourhorsetasteyummy_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 7. - 20:03

kedves szenilis vén kobor lovagNem egysíkú a gondolkodásom. Nem csak a lóevés érdekel, mert például a levágott Amerikai musztáng lovak importálására is kiváló eszköz a repcsi. Ráadásul egy kis kerozin mindig akad hogy még a repülõtéren odakozmáljunk egy kis husit. Ilyen és ehhez hasonló logisztikai megoldások is kiváltképpen érdekelnek.

#239 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 8. - 7:16

kedves szenilis vén kobor lovagNem egysíkú a gondolkodásom. Nem csak a lóevés érdekel, mert például a levágott Amerikai musztáng lovak importálására is kiváló eszköz a repcsi. Ráadásul egy kis kerozin mindig akad hogy még a repülõtéren odakozmáljunk egy kis husit. Ilyen és ehhez hasonló logisztikai megoldások is kiváltképpen érdekelnek.

Mustangot eszel? :gm: És a karburátorral hogy boldogulsz, na meg persze a Ford jelvénnye, mert hogy lovat nem kapsz! :D De ha szoktál kerozinnal sütni, akkor nem leszel hosszú életû! Sokak örömére muhahaha :dev:

Edited by boomsly, 2006 november 8. - 7:23.

#240 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 8. - 10:54

*Torony:* Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra.*Pilóta:* Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 lábmagasan? *Torony:* Olyan csörömpöloset, mint amikor a 707-esük összeütközik az elottük lévö 727-essel! *Torony:* Ön most egy Airbus 320 vagy 340?*Pilóta:* Egy 340 természetesen!*Torony:* Akkor ebben az esetben lenne szíves a start elött a másik két hajtómuvét is bekapcsolni? *Torony egy Pilótának, aki különösen durván tette le a gépet:* - A leszállás nem ördöngösség, az utasoknak finomabban is a tudtukra lehet adni, hogy földet értek.*Pilóta:* Nem számít, úgyis mindig tapsolnak. *Pilóta:* Ott ég egy leszállófény...*Torony:* Remélem ég ott több is. *Pilóta:* Szerintem csak füstöl.*Pilóta:* Csak egy kevés üzemanyagunk van még. Sürgös intézkedést kérünk. *Torony:* Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyömön.*Pilóta:* A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót. *Torony:* Leszállás után kérem guruljon a Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, Delta 1 és Oscar 2. *Pilóta:* Mi van? Mi itt nem ismerjük ki magunkat.*Torony:* Nem tesz semmit, én is csak két napja dolgozom itt. *Pilóta:* Startengedélyt kérünk.*Torony:* Bocs, de nem kaptuk meg a repülési tervüket. Hova szeretnének repülni? *Pilóta:* Természetesen Salzburgba, mint minden hétfon.*Torony:* De ma kedd van!*Pilóta:* Itt nincs egy darab Follow-me-Auto sem?*Torony:* Negatív. Nézzék csak, tök egyedül visszatalált a terminálhoz. *Torony:* Magasság és helyzet?*Pilota:* 1.80m vagyok és baloldalt elöl ülök.*Torony a magánrepülohöz egy durva landolás után:*- Ki mindenki van a fedélzeten?*Pilóta:* A Pilóta, két utas és egy kutya.*Torony:* Gondolom a kutya vezetett.*Torony:* Van elég üzemanyaguk vagy nincsen? *Pilóta:* Igen.*Torony:* Igen mi?*Pilóta:* Igen, Uram!!!*Torony:* Adja meg legyen szíves várhatóan mikor érkeznek.*Pilóta:* Hmmmm... A kedd jó lenne.*Pilóta:* Jó reggelt Pozsony!*Torony:* Jó reggelt. Csak tájékoztatásul: itt Bécs beszél. *Pilóta:* Én most éppen leszállok Pozsonyban.*Torony:* De ez itt tényleg Bécs.*Pilóta:* Bécs?*Torony:* Az.*Pilóta:* De miért? Mi Pozsonyba tartunk. *Torony:* Okay.. Akkor szakítsa meg a leszállást, és repüljön balra ...