Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#201 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 10:21

Helo most hétvéégn, vasárnap 20-a lovagoltok valamerre?Mert én is nagyon szívesen csatlakoznék!!

#202 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 16:44

Lóval vagy lónélkül csatlakoznál?

#203 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 17:56

Hát én is szeretnék menni, de sajna lótlan vagyok :'(

#204 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 18:01

Nincs lovam:( Vegul is kimentem Vertestolnara Tisch Rolandhoz megnezni a marhait es lovazni egy kicsit az oszi majdnem teli erdoben. Kellene talalni itt a kornyeken valami jo lovas helyet, mert ez igy nem mehet tovabb! Sorra zarnak be a lovardak errefele. Tobbiek ti hol lovaztok?

#205 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 10:32

Nekem sincs egyenlõre, bár dolgozom az ügyön, hogy ne legyen így már sokáig, de addig is Kisbábolnára, de nem régóta oda sem, a lovarda nyáron épült. Elõtte, jó régen már úgy 10 éve Bábolnára jártam. Szóval én itt lovazom.

#206 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 18:05

Szomorú hírt kell közölnöm :( A 10.-i Mikibulit sajnos el kell napolni, ugyanis minden normálisabb helyen teltházat jelentenek a vendéglõsök, nem lehet asztalt foglalni. Nekem úgy tûnik, hogy a legtöbb esetben csak az õrületet gerjesztik, hogy a kedves vendég azt hihesse: ez a hely nagyon felkapott, ugyanis két keresztkérdés után ellentmondásokba keverednek. No mindegy, rohadjanak meg. Erõsen mérges vagyok amit így is lehetne mondani?: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Sajnos ez nem az az évszak amikor könnyedén azt mondjuk: jó akkor kiülünk a tópart egyik csendesebb szegletébe oszt ottan majd úgyis jól elpiknikezgetünk és jólérezzük magunkat.Még gondolkodom valami megoldáson...

#207 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 11:11

Gondolkodtam és arra jutottam, hogy megpróbálhatjuk átszervezni a dolgot Tinnyére, a Garancsi Pannon Borház nevû vendéglõbe.Mondjuk délelõtt/délben megjön mindenki hozzám, délután sétálunk/túrázunk egyet. Sajnos nem tudok mindenkinek lovat biztosítani, ezért a bakancsos túrát javaslom a Garancsi tó környékén, aztán napnyugtafelé beülünk a vendéglõbe, jól bekajálunk és mulatozunk.Nos mit szól a kedves társaság ehhez a változathoz? :)

#208 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 11:56

Sajnos én 10.-én (jobb esetben "csak") délig dolgozom.Amúgy tényleg érdekes. De ne legyél mérges!Személyes véleményem: én még mindig a komáromi King Shoarma éttermet ajánlanám, nem tehetek róla, imádom. Igaz, nem tudom lenne e hely, mivel ott tényleg telt ház szokott lenni hétvégén. De egy telefonhívás és kiderül.Viszont szívesen ellátogatnék Tinnyére is.Ha valakihez beférnék az autóba ill. haza is hozna, akkor én benne vagyok!

#209 Pezsmatulok

Pezsmatulok

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 12:32

Gondolkodtam és arra jutottam, hogy megpróbálhatjuk átszervezni a dolgot Tinnyére, a Garancsi Pannon Borház nevû vendéglõbe.Mondjuk délelõtt/délben megjön mindenki hozzám, délután sétálunk/túrázunk egyet. Sajnos nem tudok mindenkinek lovat biztosítani, ezért a bakancsos túrát javaslom a Garancsi tó környékén, aztán napnyugtafelé beülünk a vendéglõbe, jól bekajálunk és mulatozunk.Nos mit szól a kedves társaság ehhez a változathoz?  :)

Hozzászólás megtekintése

ÜVEGTIGRISES buli! :kir:

#210 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 14:33

ízirájder öcsém :yeah:

#211 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 15:27

A king Shoarma-t szerintem akkor látogassuk amikor a Bábolnai Ménest, mert akkor könnyen útba ejthetjük.Apropó Bábolna. Mikor is megyünk oda???

#212 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 11:21

ÖÖÖÖÖÖÖÖ gondolom ez a kérdés nekem szól, mert Fec kicsit eltûnt sajna, pedig lehet Õ jobban ismeri a ménest, sõt biztos. Szóval gondolom a szombati napok jók mindenkinek. 10-e ugyebár nem jó, itt jegyezném meg szívesen mennék Tinnyére, és akkor útba ejteném Tatabányát is, (már a fuvar kedvéért), szóval utána következõ szombat szerintem jó. Idegenvezetni nem tudok, de lovat lehet simogatni, nézegetni, és a csikótelepre is kinézhetünk persze ha már ott vagyunk. Egyébként az tavasszal a legjobb, mikor születnek a kiscsikók:)Idõpont jó?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 21:00

No, eldõlt a 10-e sorsa: nem jó :( Olvasgatok, hogy mit ötölsz még ki, Pampalini, hátha végre egyszer mán...

#214 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 26. - 10:57

Dé, inkább Ti találnátok már ki valami olyan idõpontot, ami jó nektek. Boldogan igazítanám hozzátok a programomat. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 26. - 14:34

Nem nagyon tudok ilyen jellegû megbízható, stabil kijelentéseket elõre tenni mostanában, ezért nem is teszek.

#216 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 10:30

Nnnnna! (Jó kezdés nem? :guny:)Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy már csak 13 nap van hátra a tervezett Mikibuliig. Kérnék mindenkit aki úgy érzi, hogy el tudna jönni a Garancsi Pannon Borházba jelezze legkésõbb elsejéig, különben bukik az egész, mert ott sem fogunk tudni asztalt foglalni.

#217 gwendolin

gwendolin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 21:49

Merre van ez a borház?Tinnye??Tudom,hogy sokáig nem jelentkeztem,de tudjátok a vizsga....Amúgy a szóbelim már tuti sikerült. :yeah: Nekem elméletben még mindig jó a tizedike vagy esetleg más? ;) !Ezt különben nem akarom elhinni, hogy tele van máris a GrillKoktél.....(mármint nem neked kedves Pampalini :gm: )hanem magának a vendégszeretõ étkezdének.Múltkor is alig akadt asztalunk..... :dev: lovas pussz :kocc: Gwen

Edited by gwendolin, 2005 november 28. - 21:52.

#218 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 28. - 21:59

Ez a bizonyos borház Tinnye és Piliscsaba között van, elég kellemes kis hely tanusíthatják egy páran akikkel egyszer már voltunk ott... :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 14:53

Igen, tényleg jó hely! És majd lesz elvileg lókikötõ is, egyszer :)

#220 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 18:57

Kedves fórumosok !Nem tudom , hogy Mór ide tartozik-e !Ismeri valaki a móri lovardát ( hétkúti) .

#221 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 17:43

No Kedves Fórumosok! Úgy néz ki senkinek sincs kedve azon a npon ott találkozni, úgyhogy nem foglalok asztalt a pannon borháznál. :( Ha valaki mégis szeretne azon a napon eljönni Tinnyére, jelezze...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:53

Erre mit mondjak?.. (tudom, semmit, fogjam be) Az ilyesmi sajnos nem mindig csak kedv kérdése...

#223 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 11:45

Itt nem rólad van szó, te legalább idõben jeleztél :)

#224 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 13:11

Én írtam korábban hogy mennék, sõt sofõrködnék is, de most közbejött valami, rajtam kívülálló okokból:(( Szóval nem jó a szombat 10-e. De a következõ szombatra szóló bábolnai kirándulásra se nagyon jelentkeznek az emberek. :hupp:

#225 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 16:29

Biztos csak bólogatnak és integetnek, ahelyett, hogy írnának :gm: :guny:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 2. - 17:37

Itt nem rólad van szó, te legalább idõben jeleztél  :)

Hozzászólás megtekintése

Ok :)

#227 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 5. - 23:39

na halljátok most akor mi a nagy harci-helyzet???

#228 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 10:58

Harci helyzet?Fegyvernyugvás van, már ha a billentyûzetet fegyvernek tekinthetjük. :gm: Szerintem a Mikibulit elhalasztjuk egy másik alkalomra. Egyelõre nincs ötletem, de majd csak lesz és akkor ismét nekifogok a szervezésnek.Remélem több sikerrel. :rolleyes: :guny:

#229 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 21:39

hát igen :rolleyes: kicsit nyögve-nyelõs a dolog, de szerintem jobb idõben majd jobb lesz a szervezésnézz csak ki ménkû-árvíz, fagy, ilyenkor senki sem megy sehova

#230 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 12:24

Kellemes karácsonyt a Tatakörnyékieknek is :)

#231 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 23. - 12:29

Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok! :)

#232 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 25. - 21:15

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!És hogy ne legyen nagyon off, egy 1500 db-os lovas puzzlét és egy lovas magazint hozott a Jézuska!Lesz mivel eltölteni az idõt a következõ taliig!

#233 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 18:36

Tatabányaiak!és a környék lovas nemzete(Tarján,Héreg,Vértestolna,Tardos,Gyermely)!Ha v.kit érdekel van egy max. 3 (ló) férõhelyes istállóm kiadóban!Tarjánban!Gyönyörû tereplehetõségek!20mx30m-es állandó napközi karám(az istálló bele van nyitva a karámba)(akár 24h-t is kinn lehet a ló)külön elkerített széna és szalmatároló,önitató,féltetõ,világítás-reflektor,zárható nyerges!a falu szélén van (nincs felettünk utca)szóval már 150m-re erdõ van a végtelenségig!Érd.:06/30-620-24-85

#234 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 12:13

Pepe! Nálad lovagolni is lehet? Vagy csak a bértartási lehetõség van?Ági

#235 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 17:12

Lovagolni sajna nem. Éppen ezért szeretném bérbe adni, mert csak üresen áll a kertben, az én lovam meg Zsámbékon van a versenyszezonra készülésünk miatt!!!

#236 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 9:23

Nyitnikék! :) Szevasztok jön a tavasz és kezdünk készülni a tavaszi és nyári túrázásokra...Idõnként egy-egy túrácskára van szabad ló ha valakit érdekel. :rolleyes:

#237 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 12:54

Azt hittem pedig hogy erre a lehetõségre mindenki 8kézzel fog kapni

#238 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 15:08

Köszi, hogy szóltál, Pampalini!Nagyon örülök neki, és természetesen érdekel a dolog!!!

#239 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 14. - 13:23

Eddig még senki nem hívott fel, telefonon, vagy írt magánüzit, hogy: na mikor??? :)Gyerünk gyerünk tessék mozgolódni! :D

#240 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 14. - 19:47

Mert nincs még itt a tavasz, a nyárról ne is beszéljünk!!!Pedig nagyon jó lenne már!