Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#201 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 22:43

Sziasztok!Na, akkor tényleg csúcs az Arab? meg tudod oldani a 2 lovat? Sunnyra van már jelentkezõ?

#202 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 22:46

Ma volt a távlovas-távhajtó szakág alakuló gyûlése. Menthetetlenül lesznek távlovas-távhajtó versenyek... :guny:

#203 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 22:56

De jó!!!Épp ideje volt. Remélem már az idényben vmilyen formában részt vehetek, segítõként mindenképp.Még nem merek elkiabálni semmit és ha nem is zökkenõmentes, de úgy néz ki összejön.A mailedre küldhetek egy képet, ha érdekel, kiváncsi is lennék a véleményedre...Sunnyra nincs jelentkezõ még, de potom pénzért nem is fogom eladni, rossz helyre egyáltalán nem, inkább tartom még 1 hónapig.Nehéz, mert õ tünemény egy ló, de egy arab televér mén, sárga 4 láb kese....gyerekkorom óta dédelgetett álom.... :yeah:

Edited by chyki, 2006 január 21. - 23:20.

#204 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 21:07

Na megkaptad?

#205 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 21:08

Na jó estét Somogy! Kelly Anyu, üdv itt, örülök, h csatlakoztál :kocc: (az elõbb megfõztem a lenmagot, asszem jó lett, mert az eredmény 1 nagy adag takony... :gm: )! Chyki, az a csõdi 1 álom....valami gyönyörûûûû! Van ám nyálcsorgatás :kir: !a távlovas versenyeket pedig már én is nagyon várom, úgyis mint egyik segítség, de rmlm úgyis, mint az egyiken (legalább) mint induló... ;) .Ja, és kedves Chyki, Szarkavár és Rinaldó, köszönöm az íméleteket, aranyosssssak vagytok :ang: !

#206 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 21:49

Sziasztok!Jó látni,hogy mekkora élet van ezen a topicon.Gondoltam itt is ismerkedem egy kicsit,nah mert sosem árt,másrészt lovas nép vagyok én is vagy mi.... :D Valójában Baranyai vagyok,de Somogyban tanulok.Remélem nem veszitek tolakodásnak a dolgot. ;)

#207 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 22:24

Dehogy. De csak azért mivel Somogyban tanulsz..... Különben vasvillát ragadunk és akkor jajj! :gm: Légy üdvözölve!

#208 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 19:47

Sziasztok!Jó látni,hogy mekkora élet van ezen a topicon.Gondoltam itt is ismerkedem egy kicsit,nah mert sosem árt,másrészt lovas nép vagyok én is vagy mi.... :D Valójában Baranyai vagyok,de Somogyban tanulok.Remélem nem veszitek tolakodásnak a dolgot. ;)

Hozzászólás megtekintése

Tolakodásnak????? Semmiképp! Örülünk, ha még több fenntartója lesz a topicnak. :kir: Cherry nem komálta a lenmagot. :( Pedig nagyon lelkesen készítettem neki, még méz is volt benne. Sajni lemaradtam a zabolásról, így "magában" próbáltam adni neki. Na de majd holnap :rolleyes:

#209 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 20:53

Hozzászólás megtekintése

Tolakodásnak????? Semmiképp! Örülünk, ha még több fenntartója lesz a topicnak. :kir: Cherry nem komálta a lenmagot. :( Pedig nagyon lelkesen készítettem neki, még méz is volt benne. Sajni lemaradtam a zabolásról, így "magában" próbáltam adni neki. Na de majd holnap :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

szióka!ha lemaradsz a zabolásról akkor is nyugodan kavard bele a lenmagot egy kis zabba és úgy add neki, hátha jobban örül majd.

#210 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 19:52

GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

#211 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 19:57

Szia Chyki! szóval akkor megveszed? Hogy hívják? Mikor hozod el?

#212 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:06

Kelly anyu! A boxos dolgot (mármint egyik-másik paci költöztetését) mikor akarjátok megvalósítani? Az elõbb Chykivel beszéltünk...

#213 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:08

Gyönyörû és megveszem ha a lelkem is eladom az ördögnek, és igen hozom. Elõreláthatólag ha addig sikerül futót szereznem óccsón akkor szombat.Különben olyan picik vagyunk mint a Cherry babáék....1 kérés. Lécci Cherry és Attayr hadd legyenek egymás mellett. Lécci anyuuuUgyanis nekik össze kellene szokniuk, mivel együtt mennek majd versenyre és Tatárra is.

Edited by chyki, 2006 január 24. - 20:14.

#214 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:14

nem tudom mennyire jó ötlet ha egymás mellett lesznek, merthát mivan ha sárlik? mármint a Cherrydehát majd meglátjukChestnut a költözködés nem tudom mikor lesz és hogy hogyan, de szólunk idõben!

Edited by Kelly anyu, 2006 január 24. - 20:19.

#215 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:16

2 kancával van együtt karámban....Nem mutat nemi aktivitást, és pont azért kellene összeszokniuk hogyha sárlik is akkor is nyugton legyen még ha itt be is indul a csõdisége.Révén együtt lesznek szállítva elég sokszor, ha minden jól megy.De majd meglátjuk mennyire hevesen reagálnak egymásra. Felelõtlenül nem lehet, úgysem.

Edited by chyki, 2006 január 24. - 20:20.

#216 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:21

2 kancával van együtt karámban....Nem mutat nemi aktivitást, és pont azért kellene összeszokniuk hogyha sárlik is akkor is nyugton legyen még ha itt be is indul a csõdisége.Révén együtt lesznek szállítva elég sokszor, ha minden jól megy.

Hozzászólás megtekintése

Hát akkor majd megpróbáljuk

#217 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:22

nem tudom mennyire jó ötlet ha egymás mellett lesznek, merthát mivan ha sárlik? mármint a Cherrydehát majd meglátjukChestnut a költözködés nem tudom mikor lesz és hogy hogyan, de szólunk idõben!

Hozzászólás megtekintése

2 kancával van együtt karámban....Nem mutat nemi aktivitást, és pont azért kellene összeszokniuk hogyha sárlik is akkor is nyugton legyen még ha itt be is indul a csõdisége.Révén együtt lesznek szállítva elég sokszor, ha minden jól megy.

Hozzászólás megtekintése

Okés okés. Még addig míg megjön a csõdi van idõ (szombatig még 4t kell aludni), majd kitaláljuk :) . Chyki, ez a rendbontás nekünk nagyon megy :gm:

#218 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:23

KÖSZIIIII :ang:

#219 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 21:01

Hali Chyki!! Szóval dönölûûûû! Nagyon örülök! Az Ákossal beszéltem holnap jön be a boltba,csak még nem tudom,hogy mikor.De ha oda ért megcsörgetlek! Szoval Omit ki akarod túrni mi :gm: :dev: hát ezért is sokkal jösz :gm: ,nem ám!!

#220 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 21:30

:P Majd téged meg kikönyörgünk a másik oldalára...

#221 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 21:31

te chyki, az nehéz lesz, mer ott a fal.... :gm:

#222 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 21:33

cssss csss azt hittem nem jön rá! erre elszólod magad! akkor majd a másik oldalra Attayr mellé tesszük. Csak Kelly anyu el ne náspángoljon minket.... :gm:

#223 RINALDÓ

RINALDÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 12:19

Sziasztok! :) Rég nem írtam, de figyelemmel kísérem az eseményeket.Mikor is szaporodik a fiú állományunk? Most szombaton? :gm: Szuper!!!!Mikor megyünk "próba" útra?A Cherry nevében is mondhatom, nekünk ok.

#224 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 13:06

Sziasztok!Megy ám itt a szervezkedés...szegény Kelly anyu!De biztos aranyból van a szíve, és elnézi a heves friss lótulajdonosok érzelmi kitöréseit! :D Chyki!Írtam mailt , Sunnyval kapcsolatban mire jutottál?Chesnut!Küldenél nekem fényképet a lovadról? Kíváncsi vagyok rá :kir: !Szia Leon! Hogy tetszik itt nálunk, Somogyban? :) Lovacskád már teljesen meggyógyult? Remélem idén is látunk majd az Unikornisokon...Remélem egyikõtöknek sem fagy be a hátsó fele ebben a melegben...

#225 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 16:19

A próbaút még kicsit odébb van mert elõször kapcsolatot szeretnék kialakítani a lóval, másrészt amíg Sunny nincs eladva addig nem lesz nyereg...... :(Köszönöm Almelita.

Edited by chyki, 2006 január 25. - 16:49.

#226 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 16:50

Sziasztok!Megy ám itt a szervezkedés...szegény Kelly anyu!De biztos aranyból van a szíve, és elnézi a heves friss lótulajdonosok érzelmi kitöréseit!  :D Chyki!Írtam mailt , Sunnyval kapcsolatban mire jutottál?Chesnut!Küldenél nekem fényképet a lovadról? Kíváncsi vagyok rá :kir: !Szia Leon! Hogy tetszik itt nálunk, Somogyban? :)  Lovacskád már teljesen meggyógyult? Remélem idén is látunk majd az Unikornisokon...Remélem egyikõtöknek sem fagy be a hátsó fele ebben a melegben...

Hozzászólás megtekintése

Semmi gondom Somoggyal,merthát mi is lehetne,de szívesen elmennék jó terepekre erre felé is,hisz gyönyörû vidék ez,akárcsak mifelénk. :gm: Nemtudom mire gondoltál mikor azt kérdezted,hogy a pacim meggyógyult-e már?És lehet hogy összeis keversz valakivel :D ,mert sosem indultam Unkiornison.Max.:fedeleseken 1-2-õn... :D A témába jelenleg nem tnagyon tudok bekapcsolódni,nyilván az "ismeretlenségem" az oka,de majd nyilván változik a dolog :gm: Mindenkinek szép napot...(megyek tanulni) :(

#227 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 16:56

Ugyanmár.Én sem voltam itt ismerõs... :gm: Csak irogass bátran. pl. van e pacid, hol lovagolsz, mit tanulsz... stb.Örülünk hogy itt vagy.Szervezünk találkákat is arra is nyugodta eljöhetsz szívesen látunk.

#228 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 19:27

Utálok tanulni. De tényleg, nem maradok meg a ........on 2 percre sem. Komolyan oda vagyok.Valaki menjen már el helyettem vizsgázni....

#229 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:13

Sziasztok!Megy ám itt a szervezkedés...szegény Kelly anyu!De biztos aranyból van a szíve, és elnézi a heves friss lótulajdonosok érzelmi kitöréseit!  :D Chyki!Írtam mailt , Sunnyval kapcsolatban mire jutottál?Chesnut!Küldenél nekem fényképet a lovadról? Kíváncsi vagyok rá :kir: !Szia Leon! Hogy tetszik itt nálunk, Somogyban? :)  Lovacskád már teljesen meggyógyult? Remélem idén is látunk majd az Unikornisokon...Remélem egyikõtöknek sem fagy be a hátsó fele ebben a melegben...

Hozzászólás megtekintése

Hát, Almelita, igazad van, Kelly anyu szíve aranyból van... :ang: na meg Szarkaváré is. És megy a kép mélben.

Utálok tanulni. De tényleg, nem maradok meg a ........on 2 percre sem. Komolyan oda vagyok.Valaki menjen már el helyettem vizsgázni....

Hozzászólás megtekintése

Te Chyki! Én elmegyek helyetted szívesen, de akkor mondd meg, mikori vizsgaidõpontra irassalak fel, mert az uv garantált.... :gm: A próbaút amúgy valóban részemrõl ok! ;) (Rinaldó, vajon ezt honnan gondolta? :D )

#230 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 20:15

Jut eszembe! Mikor lesz a következõ kapucsínózás??? Ha hamarabb nem (ugye de :kir: ) akkor jövõhét csüt. 6? :kv:

#231 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:17

Hát, ha leszálltam a földre akkor kitalálok valamit... :D De akár a csüt meg is felelne akár köv. hét akár utána.Ki mit mond? :kv: Miért van olyan érzésem hogy a holnapi vizsgák jövõre elhalasztva? :guny: Utálom az ilyen földi dolgokat. :mad:

#232 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 20:41

Nnna, akkor most mi van a vizsgákkal? :confused: Rinaldó, Szarkavár, Kelly anyu! A 7vgn tudunk menni 1t, vagy túlzottan fagyos a talaj? :rolleyes: És különbenis már csak 2t kell aludni.... :dev:

#233 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 20:59

Mivel ma egész nap a Livinél tanyáztam.....Nyista vizsga, folyt. köv. jövõre.Képzeld úgy tûnik el fog kelni a felszerelésem úhogy meglesz a nyergem is remélem szombaton már ill. hétfõn.Ki sem bírom szombatig, meg vagyok buggyanva.

#234 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 21:02

Végülis most milyen felszerelésrõl van szó pontosan? Nyereg, azt tudom, de mi még? És mennyi péz? (és én mért nem tok róla többet?) :gm: Akkor ez most egy félévhalasztás.... :hupp: Ja, meg vagy buggyanva, az tutti, de ez így jó ;) :yeah: ! Mi így szeretünk... :ang: :dev:

#235 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 21:46

Chyki!Nem mondod komolyan, hogy elhalasztottad a vizsgád?! Ennyit azért egyetlen táltos sem ér-legalábbis ez az én véleményem... :huh: Sajnálom.Ma mi is gyarapodtunk egy kis pónival. Így meg lesz oldva szegény futószáras pónim segítsége :kir: !Úgy látom ma nincs itt nagy forgalom... :confused:

#236 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 22:00

Nos, félévet eszem ágában sincs ismételni, csupán a vizsgát halasztottam el.Egyszerûen képtelen voltam tanulni. Fölöslegesen meg nem fizetek ki egy rakás pénzt h. felutazzam pestre megbukni.....Nos nemcsak a táltos miatt, egyszerûen nem volt erõm.A felszerelés az angol felszerelésem, azt ma a Livi elboltolta nekem, és így meglesz hamarost a Torsion is.Na még a holnapot éljem túl.

#237 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 10:34

Holnap du érkezünk Attayrral Szarkavárra ha minden jól megy 2-3 körül remélem. :yeah:

Edited by chyki, 2006 január 27. - 10:35.

#238 Szarkavár

Szarkavár

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 10:37

Sziasztok!

Jut eszembe! Mikor lesz a következõ kapucsínózás??? Ha hamarabb nem (ugye de  :kir: ) akkor jövõhét csüt. 6?  :kv:

Hozzászólás megtekintése

Támogatom az ötletet!! :D Chyki, már nagyon kíváncsiak vagyunk! Gyõzünk variálni, hogy hova kerüljön a kis drága... ;) Chestnut! Bár a talaj tényleg nem a legjobb, de azért mehetnénk egy rövidet... :guny: Este megbeszéljük!

#239 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 10:44

Ne haragudjatok a variálásért, de tényleg fontos lenne a két kislónak h. egymás mellett legyenek majd ha elkészültek a boxok mert együtt kell utazniuk többször ezen a nyáron futóban és muszáj h. összeszokjanak.És köszönök mindent, pláne hogy így s.o.s. érkezünk.És alig várom már hogy mehessek egy laza terepet azon a gönyörû környéken.... Köszönöm.

Edited by chyki, 2006 január 27. - 10:46.

#240 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 19:20

Chyki!Nem mondod komolyan, hogy elhalasztottad a vizsgád?! Ennyit azért egyetlen táltos sem ér-legalábbis ez az én véleményem... :huh:  Sajnálom.Ma mi is gyarapodtunk egy kis pónival. Így meg lesz oldva szegény futószáras pónim segítsége :kir: !Úgy látom ma nincs itt nagy forgalom... :confused:

Hozzászólás megtekintése

Nocsak, nocsak....és millen az új paci?Képeket is látunk majd róla :) ?