Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Vas megyeiek ide!

• Please log in to reply
5373 válasz a témához

#201 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 13:42

idézet:
Eredeti szerzõ: safranek:Viszont a disznósajt ott van elhantolva hogy NINCS befejezve !! és ez +bocsájthatatlanságosság.Izibe! [/QB][/QUOTE]Majd ha fagy!!!Ja, izé... Mostan fagy, de nem nagyon...Hmmm. Hát...Tudom már: majd ha piros hó esik!

#202 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 13:43

I.Q. bajnokság.. :D

#203 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 15:27

Jójó, tudom...Szerva itt, zerge ott...Pedig nem is bajnokság. Én egymagam vagyok ilyen hüje. verhetetlen...

#204 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 18:29

idézet:
Eredeti szerzõ: Eva: Most hallottam a rádióban, hogy felborult egy lószállító kamion Szõce környékén. Igaz ez? [/QUOTE][url="http://"http://index.hu/politika/bulvar/lo0224/"]Sajnos igen[/url]

#205 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 20:59

Találtam pár szösszenetet tõled mac majd abból felépítelek.Egy darabig ez úgyis kitart. ;)

#206 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 21:38

Mi a franc az a szöszönet nane?Tán MACkóbundán a szösz?

#207 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 21:40

És most Mac tart ki?Akkor Te kitartott vagy?

#208 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:41

Szia Böl! mac a nemecsek figyelj.Pár sorral feljebb.Nem jó a szösszenet?Akkó szüszmüsz ahogy anyóspajtid mondta vala.Mostanság te is nagyon visszafogott vagy.Jössz Szõcére táborba?Nem tom mi az a tipi de biztosan jót lehet ott aludni. :cool:

#209 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 8:13

A tipi az a tipli indián neve. Ha alkalmasan nagy (pl hidakhoz használt hatalmas tiplik) belsejét kiszedik, akkor, mint egy odvas fában a mókuskák, el lehet bennük férni.Más.Ma megyek Tamáshoz. Mivel õ jelenleg nem internet-képes (családi okokból), majd közvetítek. A tábor meglesz, de lesz még más is. Errõl késõbb beszélünk. Sztem kell majd egy-két kisegítõ a nyáron, de nem akarom elkiabálni...

#210 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 8:14

idézet:
Eredeti szerzõ: nane: Találtam pár szösszenetet tõled mac majd abból felépítelek.Egy darabig ez úgyis kitart. ;) [/QUOTE]...és úgy fogom érezni magam, mint frankenstein (aki mint tudjuk, alberteinstein testvére volt...)

#211 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 10:16

mac ezt mondjuk tegnap is mondhattad volna.Mármint hogy hova indulsz, csatlakoztam volna. Akkó nekem nem jó a tipli abba én nem férek bele szélességi okok miatt.Egy jó nagy sátor az lesz nekem akkor frankó.Emiljeim közt végeztem tegnap este nagytakarítást és kitöröltem Tamás telefonszámát,aki tudja adja meg magánban!Kösssz

#212 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 10:21

mac úgy mellkasig összevarrtalak már.Mit kell kisegíteni?Egy két fogpótlást össze tudok dobni ha valakit úgy hirtelen elhagynának a fogai.Máshoz nem értek. Posted Image

#213 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 11:16

Izé... Helyesbítés köv.Mindenféle okok miatt a szõcei városnézés, strandolás és standolás a mai napon elmarad.Esõnap: hogyisne!Maj'szolok. Posted Image

#214 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 15:26

Jóvan ha nem hát nem. Csak ma épp unatkoztam,a lovam meg sánta.Akkó pucolok nyerget.

#215 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 16:11

No, és is pucolok... el. Posted Image nane!Hogy állsz a kirakóssal? Posted Image

#216 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 21:14

Lassan haladok mac. Most jöttem haza a lóállataimtól,leültem a gép elé kicsit nézelõdtem erre aztán meg arra és megtaláltam a bemutatkozásodat.Én részemrõl nem követtem el még ilyet.Talán majd egyszer.Most megvagy kb derékig,de holnapra feldolgozok minden oldalt aztán majd jelentek.Milyen az ha vki családi okból nem internetképes?

#217 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 9:55

Pl internetképesség azt jelenti, hogy tud internetezni, vagyis _rendelkezik_ minden olyan eszközzel, ami lehetõvé teszi azt.Namost, ha valakinek _családi okok_ miatt ezek az eszközök már nincsenek, az mit jelent vajh?Nos. Deréktól milyen irányban? Úgy mégis, szeretném tudni...

#218 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 10:42

A szomszédomnál pl azt jelentené hogy asszony és ura összeverekednek a szgép elõtt és asszony kidobja a bilentyûzetet az ablakon Posted Image .De volt már olyan is amikor ugyanezt begyorsítva csinálták hajnali kettõkor és akkor a monitort is röppályára tették.Ilyenkor aztán nem tudnak internetezni. Posted Image Jelentem végeztem. Tegnap iccaka végigolvastam az összes üzenetedet,meg a Tamásét is.Nagyon vegyesek az érzelmeim mit ne mondjak. :confused: Tehát Frankenstein elkészült megvan minden testrésze amit a fórumokból rá tudtam varrni csak életet kell belé lehelni.....

#219 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 11:43

Állj!A befejezetlen szimfóniámat is elolvastad?Ennyi idõ alatt? :eek:

#220 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 12:47

Nézd amit találtam azt mind elolvastam .Nagyon sok volt az tény de még mindig kevesebb mint mondjuk RC-nek.A pörkütt kétszer odaégett ezalatt,mindegy még sosem csináltam hátha a család beveszi hogy annak ilyen ízûnek kell lennie.Nem tudom te mit értesz utolsó szimfónia alatt. Én kettõt is találtam de nem tudom mellik a jó.Azt láttam hogy 2003.júni.13-án begerjedtél és azzal fenyegetõztél nem írsz többet.Ez az?Jajjj segíts má, különben nem lesz ebéd!!

#221 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 12:59

Aiyaha

#222 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 13:22

Najóvan.Ezt megbeszéltük.Azért ne fogd vissza magad.Kimegyek a lovakhoz ma van a picinek a névnapja,viszünk neki reppát.Terepre úgysem tudok menni a talaj Toronyban iszonyat,de gondolom máshol sem jobb. 3 hét múlva díjugratóverseny lesz Bozsokon én is megyek a lovammal.Bár azt nem tom mit csinálunk ha ekkora lesz az iszap.

#223 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 15:27

Itt Kõszegdoroszlón éppen hordja a havat a szél. Lovagolni ezért sem lehet.Meg én nem is lovagolok, mint ahogy megírtam már tucatszor.Szóval Bozsok. Hmm... Igaz, hogy a Gyurit nem komálom, de lehet, hogy elmegyek megnézlek.MásHa az a szó, hogy Aiyaha nem mond semmit, akkor semmit sem olvastál tõlem. Porfelhõ n.b. topikjában keresgéld, az elsõ egyharmadában.

#224 safranek

safranek

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 238 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 13:06

idézet:
Eredeti szerzõ: mac: ....Ha az a szó, hogy Aiyaha nem mond semmit, akkor semmit sem olvastál tõlem. Porfelhõ n.b. topikjában keresgéld, az elsõ egyharmadában. [/QUOTE]Asszem ,koma, hozzád is elkel lassan egy Safdekoder V.1.1 Posted Image Ki tudsz még állni, vagy már silécen jársz(tok)?

#225 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 14:54

Nono! Én azért még nem alkalmazok olyan erõs Huffmann kódolást, mint egyesek...Csak 30-40 centi a hó, úgyhogy egy métert se lapátoltam, kocsi megoldotta. A probléma az az, hogy a lovak ajtajai elõtt a sár úgy megfagyott, hogy nem lehet õket kiereszteni. De majd az irtókapa megoldja...

#226 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 6. - 23:16

Egy hetes hallgatás után sziasztok.mac megtaláltam Aiyaha-t. Olvasom is szorgalmasan nagyon teccik.Ez a múltkor tényleg kimaradt,ezt nem találtam meg elsõre.Szerintem Bozsokból semmi nem lesz,én már nem hiszek a jó idõben. Azt hittem a tél végét guggolva is kibírom,de nem.Különben én nem díjugratok,van egy lovasfiú aki az én lovamon versenyez én csak letranszportálom a helyszínekre.Én csak hobbiból lovazom,ugrottam már méter körülieket,de halálfélelmem volt közben. Akkor meg minek.Ettõl függetlenül azért megnézhetsz én ott leszek,más lovas program meg úgysem akad.

#227 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 7:55

Szia nane!Bocs, kissé beteg vagyok (láz, köh, hapc), úgyhogy a válaszokkal kicsit kések.Késõbb bõvebb leszek.üdv

#228 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 21:06

Csákómákó.Mi már családilag túl vagyunk ezen,egy élmény volt.Bölény meg végignyaralja ezt a frankó télvégét.Hát amíg visszatérsz,addig is jobbulást.Szia

#229 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 13. - 16:32

Ufff!!!Ezt kár volt kihagynod!36" árnyékban 30" víz mellett fújt a meleg tengeri szél.

#230 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 13. - 22:33

Szia szia.Ti már itthon?Azt hittem csak kedden jöttök.Ezek szerint nem vitt el a víz,nem zuhant le a repülõ.Itthon is fasza idõ volt, bõõõõõõõ! :D Majd mesélj!Pussz.

#231 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 13. - 23:04

Szia mac. Elolvastam a superhorsemanship topicot.Sztem kár volt megnyitni gondolhattad volna hogy egyesekbõl mit vált ki.Ha csak nem ez volt a cél.Ennyi uborka embert én még az életben nem láttam egy rakáson ezért is óvakodom attól hogy bármilyen témában állást foglaljak,vagy bármirõl véleményem legyen.Sajnálom ezt az egészet...

#232 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 14. - 7:57

Jó buli. Oda lehet mondogatni, persze finoman. Észköszörû...

#233 pilinga

pilinga

Új vendég

• Kizárt tag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 14. - 10:11

Mac csak vigyázz ezzel a köszörüvel, mertigen csak durván fog! Kér lenne az éles eszedet ilyen durva kõvel fenegetni

#234 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 16. - 17:11

Most viszi a víz az utunkat... :(

#235 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 16. - 20:50

Sajnálom az utatokat. Posted Image Holnap viszem az egyik lovat besüttetni Söptére.Utálom az állatkínzást,meg azt hogy húszezer pénzbe kerül.Nemhogy örülnénk a tavasznak...

#236 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 16. - 20:55

mac milyen volt Gencsen lakni?Mert bár nem vagyok benne biztos,de úgy veszem ki hogy onnan elköltöztetek.Most keresünk ott telket de nem nagyon vagyok meggyõzve a dologról.

#237 mac

mac

irka-firka

• Fórumtag
  • 341 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 17. - 11:05

Ha kedves az életetek... Posted Image Inkább máshol. Tudod: Gencs isten mencs.Furkók gyülekezete. Mi 12 év után is csak gyüttmentek maradtunk.

#238 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 18. - 22:59

Csõváz!! Elajándékoztam a Dakeszt.Különben meg Pusssz!

#239 ultimo

ultimo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 114 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 11:36

nane!Nézzetek körül Perenyében! Majdnem Gencs de mégsem az. Csend, nyugalom! Üres telek is van még a 3. szomszédunkban. A panorámához tartozik egy ló is a domb tetején a karámban! Egy próbát megér!mac!Kecskemamákkal ok minden?Ultimo

#240 nane

nane

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 21. - 15:34

Ultimo!Voltunk Perenyében is nézelõdni.Mekkora a telek amire gondolsz?Nekünk nagyobb kellene mint egy zsebkendõ. Posted Image