Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#201 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 10:50

Türelem..Majd ha készen lesz lesz elfelejted ezeket az idöszakokat és akkor már csak élvezned kell a munkád gyümölcsét. :) Talán most már az idö is megjavul.Nagyon jo lenne már,Remélem nem olyan lesz ez a nyár mint a tavalyi.Csak esö meg esö,... :confused:

#202 Guest_Csillu88_*

Guest_Csillu88_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 1. - 10:55

Sziasztok! Én is zalai vagyok pontosabban Zalaegerszegi. Olvasgattam ezt a fórumot de most már egy ideje nem ír ide senki gondoltam hát akkor majd én. Természetesen én is imádom a lovakat bár lovagolni nem olyan régen kezdtem csak el. Most három hetet kihagytam, de már alig várom, hogy ismét mehessek lovak közé!!!! :) :DAddig marad a hegy és a Stoki (kutyám) õt is imádom!!! :) Csilluui: Mindenkinek jó lovaglást!!!!!:):D

#203 Beuci21

Beuci21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 10. - 12:17

Hello!Hol van mindenki?Jo lenne valaki irna már mert kezd kihalni ez a forum,,,,,,,, :hupp: :nem:

#204 Guest_Csillu88_*

Guest_Csillu88_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 23. - 12:05

Sziasztok!Ezen a héten voltam lovastáborban Rádiházán és csak ajánlani tudom mindekinek nagyon jó volt a hely az emberek a lovak minden nagyon tetszett. :) Alig várom, hogy újra mehessek!!!Szóval ha valaki lovaglási lehetõséget keres Zalában szerintem próbálja meg itt nem veszít semmit. ui: Hol vannak innét az emberek? MIndenki eltûnt? Bõvebb infó: www.radihaza.hu

#205 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 20. - 12:39

Köszi szépen Kazi az infot.Már szerencsésen eltaláltam Szõcére és találkoztam is ott egy jopofi emberrel, aki szivesen válalta hogy amint kijön a jó idõ oktat.Az viszont még nekem is nagyon bánto, hogy ezt az illetõt mennyit bántják, szidják itt a forumon. Ez van!Nekem viszont két találkozás után már más a véleményem!!Azért nagyon szépen köszönöm,hogy legalább te mint nem zalai benéztél. :)

Így van Csajszika13.Sajnos sokan bántják!Én most vettem tõle egy quartert.Szerintem a legjobb fej a világon.Megtaláltam azt benne akivel egy hullámhosszon vagyok.Én nagyon örültem,hogy találkoztam vele,ráadásul vettem tõle egy jó kis amerikai quartert.De mindenkibõl csak az irigység szól.Minket is ér támadás a fríz lovaink miatt.De nem baj mert aki tudatlan és irigy az is marad.Egyébként én is Zalaegerszegi vagyok pontosabban botfai.l

#206 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 18:06

Így van Csajszika13.Sajnos sokan bántják!Én most vettem tõle egy quartert.Szerintem a legjobb fej a világon.Megtaláltam azt benne akivel egy hullámhosszon vagyok.Én nagyon örültem,hogy találkoztam vele,ráadásul vettem tõle egy jó kis amerikai quartert.De mindenkibõl csak az irigység szól.Minket is ér támadás a fríz lovaink miatt.De nem baj mert aki tudatlan és irigy az is marad.Egyébként én is Zalaegerszegi vagyok pontosabban botfai.l

Szio!Neked vannak a Fríz lovaid? :hu: Nagyon szép lovak, csak drágák. Mindig tervezem,hogy egyszer elmegyek arra és megkeresem az a híres "Frízes embert". :)

#207 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 24. - 18:37

Híres???Hol???Én is menni akarok:)Egyébként nyugottan gyere,hiszen ha zalai vagy akkor egy köpés.

#208 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 19:25

Elég sokat járok el mellettetek. Pákai vagyok. És van amikor Egerszegnek megyek Keszthelyre az egyetemre. Ja! Meg Egerszegre járok kutyasuliba agilityzni a kutyámmal. :DÉs akkor most van egy quarter ló a frizek között? :)

Edited by csajszika13, 2006 október 24. - 19:26.

#209 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 24. - 20:20

Igen,de még a Tamásnál van.Pákai vagy?ott laknak unokatesómék!Szõke Alexandra,Szõke László.Meg a boltba dolgozik az Anikó.De minél elõbb szeretném már elhozni!!!!!!

#210 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 25. - 19:22

Milyen pici a világ. Na akkor már van protekciom ha mennék hozzád lovat venni. :D

#211 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 25. - 19:36

Milyen lovat akarsz venni?

#212 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 27. - 15:34

Na mizu,Zalaiak?!Elgyengülünk?Ugye neeeem!!!!!! :(

#213 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 19:28

Ha lenne sok pénzem akkor fríz pacit. :)

#214 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 7. - 18:45

Nagyon helyes :yeah: !Szépek is az biztos.

#215 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 10. - 7:48

Sziasztok, gondoltam bepofátlankodom ide közétek. :) 2,5 évig éltem Zalában (Lentiben), Rédicsen dolgoztam, de most június óta fent vagyok a büdöshangosutálatos Bp-en... Reményeim szerint rövidesen, azaz pár hónapon belül visszatérek Zalába. Van egy lovacskám, Maláj, akit eddig Zalalövõn, majd Nován tartottam, most itt van velem Budakeszin. Ha vagytok Lenti, Nova, Páka környékérõl, akkor megoszthatnánk egymással a jó terepútvonalakat...

#216 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 23:44

Sziasztok, zalaiak! Van köztetek valaki, aki ismerõs Õriszentpéter környékén? (Fontos lenne.)

#217 Guest_Ludas Matyi_*

Guest_Ludas Matyi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 11. - 9:02

Sziasztok, zalaiak! Van köztetek valaki, aki ismerõs Õriszentpéter környékén? (Fontos lenne.)

Öriszentpéter az Vas megye ha jól tudom, és jól tudom az biztos :yeah: Panni, és Vas tag ott vannak Ök biztosan kiismerik magukat ha akarják ;)

#218 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 9:51

Bocsi, akkor lehet, hogy kavarok. Ha lesz pár perc szabadidõm, behozom a kocsiból a térképet, és pontosítok (magamnak is, nektek is), mert így persze, h. nem tudtok segíteni... :kv: Azért köszi addig is!Megvan! IVÁNC! Most már csak azt kell kiderítenem a térképrõl, hogy mi az az õ-betûs (három v. négybetûs)) falu Ivánc mellett, ahonnét a hucul/kazah kislovunk származik. Elhatároztam ugyanis, hogy amennyire lehet, kinyomozom a származását. (V. legalább a helyet, ahol született. Meg szeretném megtalálni az apját. Állítólag gyönyörû hucul csõdör.)Najóvan. :rolleyes: Behoztam a térképet. Fogalmam sincs, honnét vettem ezt a Zala megyét, és miért ragaszkodtam annyira hozzá... :D Akkor mehetek a Vas-megyei topikba. Azért köszi, L.Matyi! :)

Edited by Ágimam, 2006 november 11. - 10:47.

#219 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 20. - 20:53

Zalaegerszeg közvetlen közelében keresnék lovardát, elérhetõ áron, ahol 8 éves kislánnyal is tudnának foglalkozni, valamint az õ szüleivel is.

#220 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 20. - 21:41

Zalaegerszeg közvetlen közelében keresnék lovardát, elérhetõ áron, ahol 8 éves kislánnyal is tudnának foglalkozni, valamint az õ szüleivel is.

Boncodfölde,Bagod,Ságod.Még van egy pár.Az árakat nem tom :(

#221 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 20. - 21:45

Telszám vagy valami?

#222 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 21. - 19:23

Boncodfölde:Takács László:06309790339Csács:Osztermann(Oszi):06209236886Jó iskola lovak vannak és az edzõk is jók,fõleg csácsba.

#223 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 19:26

Köszi. :)Még valaki, valamilyen helyet? Családias hangulatúak elõnyben! ;)

#224 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 17:22

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#225 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 22. - 20:19

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

Ez pont az ami zalában nagyon nincs :hupp:

#226 szmöre

szmöre

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 122 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 11:52

Sziasztok!Natural Horsemanship / Természetes lovaglás rendszeres edzéseket igyekszünk összehozni a Mészáros Gyulával Keszthelyen, esetleg Kaposváron. Érd: 06309272538 v. magánban.

#227 Guest_Mona84_*

Guest_Mona84_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 18. - 15:35

Szia! Akkor Te vagy aki a Lovas életben fríz lovakat hirdet?! Nekem nagyon tetszenek ezek a lovak, annyi pénzem, hogy vegyek egyet sosem lesz, de ha szabad valamikor, persze egyeztetve megnézhetnénk Õket?Én Kõszeg környékérõl vagyok, tehát nincs olyan közel, de egy szép kirándulásnak tökéletes lenne, talán majd ha jobb idõ lesz.

#228 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 18. - 20:36

Szia! Akkor Te vagy aki a Lovas életben fríz lovakat hirdet?! Nekem nagyon tetszenek ezek a lovak, annyi pénzem, hogy vegyek egyet sosem lesz, de ha szabad valamikor, persze egyeztetve megnézhetnénk Õket?Én Kõszeg környékérõl vagyok, tehát nincs olyan közel, de egy szép kirándulásnak tökéletes lenne, talán majd ha jobb idõ lesz.

Természetesen megnézhetitek.Sajna most olyan jó idõ nincs,de rossz sincs még.Hó az majd márciusba lesz talán,úgyhogy jöhettek.Elõtte azért egyeztessünk,mert sokat vagyunk hollandiában.

#229 Guest_Mona84_*

Guest_Mona84_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 19. - 13:15

Természetesen megnézhetitek.Sajna most olyan jó idõ nincs,de rossz sincs még.Hó az majd márciusba lesz talán,úgyhogy jöhettek.Elõtte azért egyeztessünk,mert sokat vagyunk hollandiában.

Köszi!Feltétlenül, idõpontot még hónapra pontosan sem merek mondani, de ha szabad (és szabad) akkor megyünk!

#230 Lusziii

Lusziii

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 19. - 11:23

Kedves Ford!Fríz lovat szeretnénk venni,ezt kiírtam a "lovat vennék"fórumban is és az egyik fórumtag írta meg,hogy kit kell keresnem merthogy neked vannak fríz lovaid!Ha esetleg tudnál ajánlani valakit,vagy akár jómagad,akitõl tudnék eladó lovakról infót kapni,akkor légyszíves írj a tacsifigura@gmail.com email címemre!Elõre is ksözönöm:LUCA

Edited by Lusziii, 2007 február 19. - 11:24.

#231 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 21. - 12:37

Kedves Ford!Fríz lovat szeretnénk venni,ezt kiírtam a "lovat vennék"fórumban is és az egyik fórumtag írta meg,hogy kit kell keresnem merthogy neked vannak fríz lovaid!Ha esetleg tudnál ajánlani valakit,vagy akár jómagad,akitõl tudnék eladó lovakról infót kapni,akkor légyszíves írj a tacsifigura@gmail.com email címemre!Elõre is ksözönöm:LUCA

Nyugodtan gyere el és nézd meg a nálunk lévõ lovakat.Kanca vagy mén érdekel?Csikó vagy felnõtt?

#232 szilvi20

szilvi20

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 11. - 22:57

Sziasztok!Ford írtam neked privát üzit! :) pussz

#233 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 12. - 18:50

Sziasztok!Ford írtam neked privát üzit! :) pussz

Én meg válaszoltam;)

#234 szilvi20

szilvi20

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 22:18

Sziaszotok!Ford megint írtam :D :D pussz

#235 szilvi20

szilvi20

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 13. - 12:12

Hát sziasztok!Csak unatkozom és gondoltam írok egyet!Nemsokára megyek lovagolni Boncodra szal királyság!Pussz :D

#236 szilvi20

szilvi20

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 13:55

Nah sziasztok!mi ez az unalom???három napja én vagyok az uccsó hozzászóló!!Skacok huzzunk bele :D :D :D :kocc:

#237 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 18:51

Nah sziasztok!mi ez az unalom???három napja én vagyok az uccsó hozzászóló!!Skacok huzzunk bele :D :D :D :kocc:

Én új vagyok, és zalai, de itt senki sincs ahogy látom! valaki írta hogy Ságodba és Bagodba is lovagolni lehet. a kérdésem, hogy azokon a helyeken hol? én nem tudok róla!

#238 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 10:40

Sziasztok! Valoban pang egy kicsit ez a forum. Tessék visszatérni. Na szóval: Ságodban a Kinizsi Pál szakközépiskola telepén lehet. Én is ott tanultam elöszõr annak idején. Aztán Bagodban is lehet valóban. Ott egy egyesület is van ha valaki esetleg majd versenyszerûen szeretne. Valamint Boncodföldén is van. Ott padig egy magán emberé. De ha valakit A western vonz jobban, annak ajánlanám Szõcét. Sárffy Tamással. Az sincs nagyon messze Zalaegerszegtõl. Ha kérdés van írjatok. Pá! telefonszámot is tudok adni esetleg valahova magánban.

#239 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 13:47

Sziasztok! Valoban pang egy kicsit ez a forum. Tessék visszatérni.
Na szóval: Ságodban a Kinizsi Pál szakközépiskola telepén lehet. Én is ott tanultam elöszõr annak idején. Aztán Bagodban is lehet valóban. Ott egy egyesület is van ha valaki esetleg majd versenyszerûen szeretne. Valamint Boncodföldén is van. Ott padig egy magán emberé. De ha valakit A western vonz jobban, annak ajánlanám Szõcét. Sárffy Tamással. Az sincs nagyon messze Zalaegerszegtõl.
Ha kérdés van írjatok. Pá! telefonszámot is tudok adni esetleg valahova magánban.

Szia Csajszika13
hát nem vagyok benne biztos hogy a Kinizsi suli telepe olyan megfelelõ lovaglás szempontjából, vannak tapasztalataim!! már csak lószeretetbõl se ülnék fel rájuk... na hát Bagodba meg mióta lelépett a szakértelem azóta nem igazán foglalkoztak "külsõssel"!! már kezdik beindítani ott ezt a vonalat, viszont hát hogy egyesület-e, végülis az - csak papíron... jártam oda nyáron és sajna többször láttam alulról az orrokat mint az arcokat...
aztán egy jó hír western terén Tamás Botfán is nyitott lovardát, tehát még közelebb Zalaegerszeghez! ;)
  • Almamag kedvelte

#240 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 8:01

Szia Csajszika13
hát nem vagyok benne biztos hogy a Kinizsi suli telepe olyan megfelelõ lovaglás szempontjából, vannak tapasztalataim!! már csak lószeretetbõl se ülnék fel rájuk... na hát Bagodba meg mióta lelépett a szakértelem azóta nem igazán foglalkoztak "külsõssel"!! már kezdik beindítani ott ezt a vonalat, viszont hát hogy egyesület-e, végülis az - csak papíron... jártam oda nyáron és sajna többször láttam alulról az orrokat mint az arcokat...
aztán egy jó hír western terén Tamás Botfán is nyitott lovardát, tehát még közelebb Zalaegerszeghez! ;)

Igen én is jártam már a Botfai lovardában is. :) Tök szépre megcsinálták.
Amugy én nem jellemeztem egyik helyet sem. Tölem azt nem kérte senki. Csak annyit hogy hol lehet lovagolni. Ezt el is mondtam. Az már más kérdés hogy hogyan.
Ságodiról nekem is van bõven emlékem. Jó is, rossz is. Bagodot meg csak tudom,hogy van. És ott versenyzik az egyik ismerösöm. Ennyi.
De leginkább én Botfát és Szõcét tudnám ajánlani. Ha majd kérdez valaki errõl is. :D