Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#201 Guest_Sabrina_*

Guest_Sabrina_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 18. - 10:58

Kiskunfélegyháza fogathajtó verseny 2006. július 22Felgyõ fogathajtó verseny 2006. augusztus 6Gátér fogathajtó verseny 2006. augusztus 16

#202 Guest_Bill Sanyi_*

Guest_Bill Sanyi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 22. - 7:55

Sziasztok én Makádról irok van 2 hátas lovam.Van még valaki a közelbõl aki szereti a lovakat?Vagy esetleg tart is lovakat?? :)  :kv:

Hozzászólás megtekintése

Szia 28Viki.Tudom ajánlani Jhon Wajne-t és lányát Cowgirl-t.Õk szigetszentmiklósiak.Az elérhetõségüket magánban tudom megadni ha érdekel,vagy Cowgirl-t eléred még a buffalobill.atw.hu-n is.Veres Eszter is Makádon született. Õt is ezen a honlapon találod.

#203 Katy

Katy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 15. - 20:06

Sziasztok!Szeptember 16.-án Bácsalmáson fogathajtó verseny!

#204 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 13:02

Van valaki bajáról vagy környékérõl? :) Összeleheten hozni egy baja és környéke lovas találkozót :yeah: :kir:

#205 shagan

shagan

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 18:41

törölheto

Edited by shagan, 2006 november 27. - 19:43.

#206 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 7:46

törölhetõ

Edited by igazi lóbarát, 2006 november 7. - 6:35.

#207 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 25. - 19:20

Sziasztok. Ki merre lovagol? :) :D

#208 Guest_Seabiscuit_*

Guest_Seabiscuit_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 29. - 21:08

Sziasztok új tag vagyok nevem Seabiscuit. Nem ismeritek a Csinos Majort nagyon jó hely. Látogassatok el oda. De tényleg szerveszhetnénk egy lovas találkozót Bács-Kiskun megyei lovasoknak.

#209 Guest_loo_*

Guest_loo_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 30. - 23:46

Evekig kulfoldon voltam, igy szemelol vesztettem egy lovat, akit jo lenne megtalalni, felkutatni. Hatalmas (nyari) fekete noniusz (kosfeju) kanca, az orran feher folttal, homlokan apro csillaggal. Sutessel, papirokkal rendelkezik. Bal oldal, nyak: BK, Jobb oldal, nyak: 30. (Nonius "B" vervonal) 1991 aprilis 1-en szuletett Bacs-Kiskun megyeben (Kelebia). Van 2 kulonleges ismertetojele: a jobb fule regi baleset miatt lelog (felig leszakadt, de visszavarra, a jobb melso "combjan" van egy kb. 1cm-es atmeroju luk, regi szurt seb nyoma. Legutoljara 1996, vagy 1997 korul halottam rola, akkoriban egy kecskemeti tanyan volt. A tanya tulajdonosa bortonbe kerult es a lovakat elarvereztek. Attol tartok, esetleg vagohidra kuldtek oket. Van valami otletetek, hogyan lehetne kideriteni mi lett a sorsa ennek a sokat szenvedett lonak?Posted Imagea kepen 3 eves, most mar 15, ha meg el

Edited by loo, 2006 december 2. - 21:54.

#210 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 1. - 21:13

Szia!Rakd be ezt a hozzászólást az elveszett rég látta,keresem topicba.Ott hátha többen járnak mint itt,lehet tudnak róluk valamit,én sajnos nem :(

#211 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 8:42

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#212 Guest_Tut_*

Guest_Tut_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 8. - 11:20

Sziasztok!Keresem másfél éve eladott, 2002-ben született, Merlot-apaságú, szürke herélt lovamat, akit Kecskemét környékére vittek el a vevõk. Kíváncsi lennék a sorsára. (A képen még a mamival látható.)Posted ImageSütése: HR02 - 333Aki tud róla valamit, kérem, írjon! (tutu7@citromail.hu)Elõre is köszike!

#213 Pajkoska

Pajkoska

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 19:51

sziasztok!Lovagol valaki Kalocsa vagy környékén?

#214 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 23:14

sziasztok. a szentendrei térségrõl kirándultam erre, és az volna a kérdésem, hogy: egy ismerõsömtõl azt hallottam, Kecskemét környékén épül valamiféle western falu :confused: mint a vadnyugati filmekben, ahol a fõutcán van "Hotel", "Bank", "Kocsma", "Pósta-hivatal", "Serif-iroda", stb. ez tényleg igy van? vagy kacsa az egész. még olyat is hallottam, aki pénzzel beszáll, az valamelyik épület tulajdonosává válik???? ezt azért kérdeztem most meg, mert édesapám a szlovákoknál barangolt és ott talált egy ilyen falut valamilyen filmhez épitették, majd otthagyva most a város használja, buszok viszik oda az érdeklõdõket, mûsort és kaját, piát adnak, és mindent be lehet barangolni. tök jó lenne itthon is egy ilyen és tényleg Kecskemét környéke lenne szerintem ideálisan középen :kir:

#215 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:23

jár erre valaki aki itt honos és néha válaszolgat is a kérdésekre?? :dev:

#216 kikinda

kikinda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:49

jár erre valaki aki itt honos és néha válaszolgat is a kérdésekre?? :dev:

Szerintem mindenki válaszolt, akinek érdemi információja volt a kérdésedrekikinda

#217 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 13. - 10:26

ez jó! biztos velem van a baj, mivel 2féle válaszféleséget ismerek:1.) igen készül ilyen, (esetleg más formában) itt, ott, igy, úgy...........2.) nem hallottam még itt a környéken ilyesforma megmozdulásról............ezek válaszok. szerintem. de majd csiszolom a kommunikációs készségem :dev:

#218 Guest_nikolett_*

Guest_nikolett_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 14. - 19:06

Sziasztok!!!A segítségeteket szeretném kérni!KERESEK EGY TARKA(valószínûleg pinto)HERÉLTET :hupp: Bács -kiskunban.Most kb 8-9 éves lehet.Nagyon kedves ,aranyos,szelíd.Négy láb kesely,csilllag van a fején.A sörénye és a farka is fekete-fehér.Valószínûleg Zsana környékén van.Kérem aki valamit tud róla ,látta az írjon nekem.nikolett32@citromail.hu.Elõre is köszönöm !!!!!!!! :hupp: :(

#219 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 16. - 19:32

Én nemtudok ilyenrõl..Talán kérdezd meg Sheriffet itt a fórumon,övé Silverado ;)Zsana?Az meg merre van? :D

#220 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 17. - 22:00

köszi Hasufel. megteszem, bár ha senki nem hallott róla, valószinûleg nem errõl hallottam. tán csak álmodtam róla...... és köszi a válaszod :D

#221 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 9:36

Nah: a pintó tényleg Zsana környékén van, a Pintó ranchon Kristóf Sanyiéknál (ha még megvan, nem rég voltam látogatóban náluk, de a jópár ló között pont ezt nem szúrtam ki). Porfelhõ asszem tudja is a Kristóf Sanyi számát, keresd magánban, ha érdekel.A westernvárosról: nem tudok semmit, de rákérdezek Sherifftõl, csak az lehet ennyire õrûlt! :D Egyébként nem hiszem, hogy a közeljövõben õ építene ilyen várost, nekem is csak az álmaimban létezik ez a szity. :)

#222 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 22. - 21:44

Nincs mit ;) Tényleg van ilyen h Zsana?!Ej de tájékozatlan vagyok :o Gondoltam h Sheriff nemakar építeni,csak mivel õ benne van ezekben a dolgokban gondoltam tud is róla valamit :)

#223 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 28. - 11:37

Nem is lenne oylan rossz, ha épülne egy ilyen kis western város. Sõt! Milyen buli lenne már.... :D Én viszont nem tudok ilyenrõl, talán majd egyszer.....

#224 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 28. - 22:39

Aki tud ebben seggíteni, nagy jót tészen velem ;) Kecskemét környékén van vmi Jakabszállás-v.-háza, ahol is egy volt kúria-paplak-iskola éületét átalakítva lovastanyának éldegél Cepregi Miklós nyugdíjas fotós-lovas...Nnnna! Õt keresem! Elérhetõség: telefon, emil kéne hozzá....Valaha a tanítványom, lovasom volt, oszt eltûnt a szemem elõl... :rolleyes:

#225 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 29. - 10:32

Drága Feribácsi, nem tudom, hogy melyik az a topik, amibe még nem volt idõd írni. De már eggyel kevesebb van...De persze tudom én, hogy feszt buzsongani kell, de ha annyira keresed, akkor legalább a nevét le bírnád írni helyesen. (Szegény embörfiát Csepreginek híjják)És valószínû, hogy nem Jakabszálláson van az illetõ (rákérdeztem), inkább Jakabháza lesz az.De az is lehet, hogy megint úton van, mert tudja, hogy keresed :gm: (gonosz törpés vihogás)

#226 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 29. - 23:36

köszi mindenkinek. még majd benézek, úgyhogy ha van infó pötyögjétek le légyszi :ang: bár mostmár szerintem is csak egy ábránd :hupp: de nem lenne rossz! ha vannak fotóim a szlovákról, belinkelem a késõbbiek folyamán.

#227 Guest_28Viki_*

Guest_28Viki_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 4. - 11:05

Sziasztok!Keresek egy fiu testvérpárt akik Kunszentmiklóson vagy Tasson laknak lovak bekocsizásával belovaglásával foglalkoznak.Aki ismeri õket létszi írjátok meg az elérhetõségüket.Köszönöm elõre is. ;)

#228 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 14. - 9:55

sziasztok!Lovagol valaki Kalocsa vagy környékén?

Kecel? van itt egy kis lovas mag.

#229 Kriss

Kriss

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 26. - 16:29

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni. Kecskeméten, Bugacon illetve Lajosmizsén található lovas helyeket keresek (leginkább lovardák), elsõdlegesen olyat ahol szerveznek nyaranta lovas tábort.Segítségeteket elõre is köszi. Ui.: fontos lenne, mert szakdolgozat- ügyben van szükségem rá, remélem tudtok segíteni

#230 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 10:59

Ahogy látom Kecskemét környékérõl szeretnél. Szerintem nem olyan nagyok a megyében a távolságok, Soltvadkert mellett évek óta van lovastábor a Henry lovasfarmon. Ez egy óra busszal(baja felé, csábori kétsor:))

#231 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 14:10

sziasztok. a szentendrei térségrõl kirándultam erre, és az volna a kérdésem, hogy: egy ismerõsömtõl azt hallottam, Kecskemét környékén épül valamiféle western falu :confused: mint a vadnyugati filmekben, ahol a fõutcán van "Hotel", "Bank", "Kocsma", "Pósta-hivatal", "Serif-iroda", stb. ez tényleg igy van? vagy kacsa az egész. még olyat is hallottam, aki pénzzel beszáll, az valamelyik épület tulajdonosává válik???? ezt azért kérdeztem most meg, mert édesapám a szlovákoknál barangolt és ott talált egy ilyen falut valamilyen filmhez épitették, majd otthagyva most a város használja, buszok viszik oda az érdeklõdõket, mûsort és kaját, piát adnak, és mindent be lehet barangolni. tök jó lenne itthon is egy ilyen és tényleg Kecskemét környéke lenne szerintem ideálisan középen :kir:

Én honos vónék... a válaszom:

2.) nem hallottam még itt a környéken ilyesforma megmozdulásról............

Na de nem ezért kukkantottam be, hanem azért, mert az idén is lesz Alföldi Állattenyésztési Napok Vásárhelyen. Akit érdekel, jöjjön, mert nagyon sokminden szépet lehet látni, és Kecskeméthez nincs messze. :yeah:

#232 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 15:11

Kriss! Silveradon minden évben gyermek- és felnõttábor van.http://www.cowboy.hu...kalpvadasz.html

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni. Kecskeméten, Bugacon illetve Lajosmizsén található lovas helyeket keresek (leginkább lovardák), elsõdlegesen olyat ahol szerveznek nyaranta lovas tábort.Segítségeteket elõre is köszi. Ui.: fontos lenne, mert szakdolgozat- ügyben van szükségem rá, remélem tudtok segíteni

#233 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 4. - 9:25

Kriss!Ahova én járok lovagolni ott is mindig van nyarata tábor.Ez a Csinos Major.A honlap még most készül,de képeket itt találsz: www.kep.tar.hu/hasufel A cím: 6000 Kecskemét,Ballószög 384.(Kiskõrösi út vége)A Csinos Major Kecskemét határában, csendes tanyasi iskola területén található.Elsõsorban gyermek lovagoltatás, oktatás a fõ profilunk, de emellet várjuk felnõtt vendégeinket is.Lehetõség van kocsizásra, szánkózásra, és a farmon található állatokkal való ismerkedésre.A nyári nagy melegben árnyékos terület nyújt enyhülést, mely alatt játszótér is várja a gyerekeket.Lehetõség van családok, baráti társaságok részére kerti party-k rendezésére, sütésre, fõzésére a szabadban.Szálláslehetõséget sátorral vagy lakókocsival érkezõ vendégeink számára tudunk biztosítani.A nyári szünetben gyerekek részére egyhetes turnusokban lovas, kézmûves táborokat szervezünk.Õsztõl tavasz végéig beteg gyerekek gyógylovagoltatását megfelelõ képzetségû oktatókkal várjuk. ( Autisra, Hiperaktív, Mozgáskorlátozottak )Vezetõi: Bérczy Gyula, Csikai Imréné ArankaEdzõk: Csikai Imréné Aranka, Csikai Szabina,Gáll DénesEgyenlõre ennyit,ha érdekel bõvebben akkor keress fel magánban,szívesen segítek/tünk ;)

#234 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 19. - 10:08

Legfrisebb információim szerint a szóban forgó westernváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében épül. Azt is tudtam, hogy hol, hogy ki építi, csak elfelejtettem. A kivitelezõ egyik haverja járt nálam a héten, õ mesélte el.

#235 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 23. - 23:11

Nnnna, ez se Kecskemét környéke. A franc. Miért hagynak ki minket minden jóból? :( De ha felépülne mégis, Mo-n belül legyen akárhol, akkor is elmegyek oda! :D Nagyon érdekel és szerintem még mindig jó 5let! :)

#236 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 25. - 12:34

Legfrisebb információim szerint a szóban forgó westernváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében épül. Azt is tudtam, hogy hol, hogy ki építi, csak elfelejtettem. A kivitelezõ egyik haverja járt nálam a héten, õ mesélte el.

SZUPER!!! mindjárt átmegyek, ha van külön topicjuk. azért ha megtudsz valami közelebbit beirod ide??? :yeah: DE JÓ!!!!!!! szerintem a fél ország tutira elmegy oda :kir: köszi a jó hirt: Porfelhõ!!! :kocc:

#237 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 18:40

Miskolc környéke nem válaszol, úgyhogy ha tényleg tudsz közelebbit (Porfelhõ) akkor ki vele :D

#238 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 20:15

Halihó, tud valaki eladó szénát (nagy tételben :D ), lehetõleg a délnyugati részen? (Kistelek közelében.) Ill. egy jó kovácsot is keresek, csak körmölni kell a menhelyes gebéket, azt viszont jól. :) Köszi!

#239 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 20:04

Halihó, tud valaki eladó szénát (nagy tételben :D ), lehetõleg a délnyugati részen? (Kistelek közelében.) Ill. egy jó kovácsot is keresek, csak körmölni kell a menhelyes gebéket, azt viszont jól. :) Köszi!

Mi a Szekszárdi Károllyal körmöltetük, õ tázlári. De van egy bócsai is, õt ismerem névrõl. Gondolom neked ez messze van. Ha érdekel, megkérdezem a számát a Szekszárdinak.

#240 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 31. - 20:15

Az klassz lenne, köszi szépen, megnéztem a térképen, nincs is olyan messze. :)