Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dél-pesti régió

• Please log in to reply
12497 válasz a témához

#201 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 30. - 20:26

Gondolkozz a szankción. Nem jön. :hupp:

#202 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 7:37

Elvileg ma jön hozzá orvos, endoszkóppal megvizsgálja. Valóban, az eddigi vizsgálat alapján egy mûtétre lenne szüksége Orionnak, hogy ne legyen ziháló a légzése. Pontos diagnózist remélem ma este már tudok mondani :ang:

Edited by andus, 2006 március 31. - 7:38.

#203 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 7:44

De te azért jössz, ugye? :) ..merhogy nemcsak a neten akarod mondani a pontosabb infókat..?

Edited by maugly, 2006 március 31. - 7:45.

#204 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 10:59

Én megyek... úgy néz ki ;)

Edited by andus, 2006 március 31. - 11:00.

#205 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 12:59

Akkor mégecceee', csakhogy ezen az oldalon is meglegyen. Holnap este hatkor randiznak az ócsai Sarokház pizzériában:- Szilvia + két barát- andus (Steve nem, mer nem fél, de majd fog)- Stokley?- TojHorz- GabiPeti- mauglyEl ne felejtsétek! :DÉs bejelentetlenül is be lehet ám esni.. :rolleyes:

Edited by maugly, 2006 március 31. - 13:02.

#206 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 19:45

Sajnos sem Párom, sem én nem találkoztam az orvossal, a lovászok segítettek megvizsgálni a lovat. Nem mondott semmi bíztatót, állítólag muszáj lesz megmûteni. De addig nem szeretnék semmit mondani, amíg az orvos szájából nem hallom a diagnózist :hupp:

#207 Stokley

Stokley

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 0:48

A dolgok állásból úgy tûnik, késõn végzünk a kutyás napon, így valószínû nem tudok menni este, nagyon késõn érnék oda :( Nektek viszont jó szórakozást! :kocc:

#208 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 21:08

Nagyon jól éreztem magam Veletek. ;)

#209 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 3. - 7:44

Kellemes este volt. :) Igaz, szûk körre sikeredett, de régióstalálkoztunk. :DSzilvia, végül csak nem maradtunk semmilyen dátumban. :)És...legközelebb hol legyünk? :kir:

#210 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 3. - 7:53

:) Leányvár? (csakmer'hogy Szilvinek is legyemmá' igaza)

#211 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 3. - 11:30

En megyek, ahova mondjatok. :) A szombat nagyon klassz volt, orulok, hogy talalkoztunk. ;)

#212 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 4. - 20:54

Sziasztok!!!hú a múlthét szombat nagyon tuti volt...rég dumáltam már ennyi ló fanatikussal!!!nos igen ajánlatom még mindig áll... a következõ talit akár a leányvárba is szervezhetjük!!!!csak mondjátok meg kinek mikor jóóópuszi mindnekinek!!!

#213 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 5. - 7:21

Ööö...egy májusi szombat a huszadika kivételével..? :)

#214 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 6. - 14:12

Jol hangzik! Esetleg kivetelezhetunk a 13-val is? Ha minden igaz, military verseny lesz Somogysardon... De persze ez csak javaslat, ha Nektek ez a nap jo, akkor inkabb ide csatlakozom. :kocc:

#215 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 6. - 14:39

Házigazdasszony?

#216 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 7. - 20:41

nekem teljesen mind1de a 13 ha lehet ne legyen....képzeljétek lesérült ma az egyik lovam (Carlo) nagyon durva valami felvágta a lábát és a patájából egy bazi nagy darab leszakadt, nyomókötésben kell hogy legyen még vagy 2 hónapig. egészen addig amig le nem nõ a pata...szegény a körülményekhez képest jól viseli... szorítsatok nekünk!!!!!!!puszi mindenki

#217 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 19:29

Jajj Szilvi, sajnálom.Nekünk megvan a végleges diagnózis. Részleges gégebénulása van Orionnak. (hát igen, a lovászok eléggé kiszínezték amit az orvos mondott mikor megvizsgálta a lovat :mad: ) Mûteni csak abban az esetben kell, ha tényleg versenyezni akarok a lóval. Erõsen gondolkodóba estem... :(Viszont a sántaság még mindig fennáll :(Nekem is mindegy találkozunk.

Edited by andus, 2006 április 8. - 19:30.

#218 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 7:13

Hjaj, nem jo hirek ezek... :hupp: Jobbulast mindenkinek!Andus, mi jar a fejedben?

#219 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 7:39

Hogy mi jár a fejemben? Nos... ugye abban az esetben kell megmûteni, ha versenyezni akarok. Lehet, hogy lemondok róla. Mármint a versenyzési szándékomról. Meglátom, hogy viseli a tereplovaglást, és ha minden ok, akkor nem mûttetem meg, hanem maradok hobbilovas... egy nagyszerû lóval :)4 napja nem vittem ki a lovat a boxból. Tegnap is csak annyi idõre, h lesétáltunk a fedeles mellé legelni. De inkább õ vitt engem mint én õt :gm:Szerdán megnézem, javult-e a lába. Azért már igencsak 2 hete nyom rá :(

Edited by andus, 2006 április 10. - 7:42.

#220 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 9:46

Hat, kemeny dio. Mindig nehez lemondani olyan lorol, akit megszerettunk. Barhogy dontesz is, kivanom, hogy jokat lovagolj - akar terepen, akar versenyen. A pacnak szinten a legjobbakat, gyogyuljon meg, amennyire csak tud. ;) Tordason elmult vegre a hohelyzet? Nem kellett mar silecet felrakni ahhoz a par meterhez a fedelesig? :) Szilvi,Sajnalom a lovadat! Mire lephetett ugy ra, amitol igy porul jart? :confused:

#221 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 10:02

Eladni, visszaadni nem akarom semmiképp. Ezért gondoltam, h megalkuszom a helyzettel.A hóhelyzetet nem értem :confused:

#222 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 10:20

Tyû, jobbulást a lókoknak. :ang: <= gyógy-angyalkaHa májusban akarunk randizni, akkor a két kilõtt szombat figyelembevételével randizhatunk:– hatodikán,– vagy huszonhetedikén.Utána már június, meg pünkösd van. :)

#223 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 14:06

Most, hogy mondod, hulyeseget kerdeztem. :kir: Mikor legutobb ott voltam, mar nem volt ho Tordason, de mikor elotte mentem, kb. fel meteres hotorlaszon kellett attorni, hogy bemehessunk a fedelesbe. Ugy latszik komoly hatassal volt ram az a szituacio... :guny:

#224 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 15:55

Na hát az a hó az kõkemény volt. A hóátfúvás miatt 1 méteres is volt az úton, be is ragadtunk a dzsippel. Sõt, a segítségünkre "sietõ" Tóni a traktorral is beragadt, árokba borult, majd jött még egy traki, nah az szedett ki minket a hóból... Röpke 3 órát szerencsétlenkedtünk :)De valóban, hó az már rég nincs ;)

#225 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 16:02

Ne is legyen, remelem aprilis sem trefal meg minket... :cool:

#226 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 8:32

...mit szólnátok hatodikához? :)

#227 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 13:36

;)

#228 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:38

húú nekem a 6.a nem 1000% mivel 5.én vagy 6.án írom a nyelvizsgámat..de még nem kaptam értesítõt róla...amúgy részemrõl oké a dolog...ja és remélem akkor a helyszin mindenkinek jó---azaz a Leányvár!!!!!!amúgy Carloval gyógyulgatunk..nagyon hõsiesen viselni a dolgot a lovacska...holnapra várom a dokit ...kötözésre!!!!!puszi nektek...Andus:!!! mutasd meg a lovadat egy kovácsnak... (pl Gazsi) hátha patagondja van a pacidnak,,,, vagy tudod hogy mitõl sánta?

#229 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:39

Szilvia!Írtam neked magánt.

#230 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 15:15

Pénteken volt nála kovács. Azóta még nem mozgattam a lovat. Sajnos ezen a héten már csak pénteken jutok ki hozzá leghamarabb :(

#231 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 13. - 21:05

részemrõl is oké a 6.a estefelé... igaz aznap délelõtt nyelvvizsgázom de legalább jó lesz a tali egy kis regenerálódásnak!!!és ugye akkor a leányvárban talizunk??!!! :D

#232 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 7:27

Hátperszee! :)

#233 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 18. - 8:11

Hogy telt a Húsvét?Szombaton voltam kint terepen. Sajnos nem Orionnal, mert õ még mindig sánta. Szóval, bérlóval mentem: Lackó egy nagyon kedves, nyugodt ló. Általában elég ráérõsen mozog, nem hajtja a tatár, legalábbis õ úgy hiszi. A terep elején eléggé lemaradoztunk, a vágtánál pedig Negan kicsi pontnak tûnt csak :) Aztán valahogy megtáltosodott. Persze csak önmagához képest. Leelõzni Páromat nem tudtuk, de ott lihegtünk a nyakukba. Nagyon jól éreztem magam, rég volt már ilyen nyugodt kilovaglásunk.

Edited by andus, 2006 április 18. - 8:11.

#234 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 18. - 9:28

Nekünk is egész' jól, a Kisszínesekbe írtam az elejét. A másik fele a dolognak betegséges: Emberke gipszben van, tehát elege volt mindenbõl, hogy nem tud semmit sem csinálni, pedig milyen szép idõ van. Keblenc kutyánk lebetegedett, naponta kontrollra hordtam, lassan javulgat, de még odébb van az egészség. És hogy örüljek, mára kiütött az allergiám. :D Készült már hétvégén is, akkor még legyûrhetõ volt, mamegmánn genyázik. Fenebele.Mindezekkel együtt is jó volt, sokat voltam együtt a szeretteimmel, nagyokat beszélgettünk. :)Másoknál?

#235 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 18. - 10:10

Az ünnepléses része nálunk is jól telt, nagy kajálások voltak, nagy vizes palackokkal, és egy zuhanyrózsával :D

#236 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 6:59

Ki kapta a zuhanyt?? :D Nalunk forgalmasan es sajna lomentesen telt az unnep. Szombaton macskakiallitas szep eredmennyel, vasarnap autoverseny, az is oke volt, hetfon pedig csaladlatogatas itt meg ott. :) En csak tobb-tiz-eves kolnit kaptam, a fiuk ragaszkodnak azokhoz a regi, megszokott buzvizekhez... :rolleyes: Es csak csokitojast osztogattam, nem volt idom festegetni, pedig milyen szepeket tudok...! :)

#237 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 7:36

Hát éééééén kaptam a zuhanyt. De szigorúan csak azután, h átöltöztem száraz ruhába.Ma jön orvos Orion lábát megnézni :rolleyes:

#238 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 13:55

Ugy szokott lenni... :) Remeljuk a doki mond valami vigasztalot...Es Szilvi lova laba hogy van?

#239 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 17:52

Nyah, volt kint a doktornéni, megnézte Orion lábát. Azt vette észre, hogy egyenes vonalon nem mutatja a sántaságot csak kiskörön. Tehát a lábával effektíve nincs baj, hanem valószínûleg a lapockájánál van vmi becsípõdve. 5 napos fenil-butazol (nem tudom jól írtam-e) kúrát javasolt, utána pedig lovagolni kell õt. 2-3 hétig a köröket mellõzni kell.Remélem meggyógyul mostmár :ang:

Edited by andus, 2006 április 20. - 7:43.

#240 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 18:01

Na, ezek talan nem is annyira rossz hirek. :) Bar a lapockas becsipodest en nagyon utaltam magamon, a toll is kiesett a kezembol, annyira fajt. Remeljuk Orion jobban viseli es nala nem ennyire komoly.Par hetig en sem jartam kiskoron, az biztos... :kir: