Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csömöri pampák és mogyoródi dombok...

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1312 válasz a témához

#201 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:32

Most melyikre érted, Boka? Posted Image Posted Image

#202 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:35

Tetszik a kérdés. Posted Image Posted Image

#203 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:37

Nahhh, hát nem azt mondtad, pletykáljak? :D Posted Image SZép ló, nem? Posted Image

#204 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:41

Ja, szép. De a négylábú se kutya! Posted Image Posted Image (mi van ma velem...)

#205 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:46

Semmi Nagyvadász, csak hozod a szokásos formádat, épp csak magadat adod tongue.gif

#206 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:49

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Semmi Nagyvadász, csak hozod a szokásos formádat, épp csak magadat adod tongue.gif [/QUOTE]Éppen ezt akartam írni. :D Posted Image

#207 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:55

Ááááá, csak simán tavasz van! ;)

#208 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:55

Ikácska, nem is Te lennél, ha nem szóná be nékem! Neked is van csömöröd tán? Tényleg, mikor tör mán erre a rossz?

#209 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 14:57

Most hívott épp "Balucica". Engedélyt kért új szerzemény Bolygesz karámjába való beterelésére... :eek: Szegény állatom két ekkora mostrummal kell karámozzon! :rolleyes: Csak nehogy kisebbségi érzései támadjanak és kibújjon belöle a kisördög! :D Posted Image

#210 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 15:02

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand: Ikácska, nem is Te lennél, ha nem szóná be nékem! Neked is van csömöröd tán? Tényleg, mikor tör mán erre a rossz? [/QUOTE]Nem, én akkor nem lennék önmagam, ha nem akarnék bosszút állni rajtad, aki mindig kekeckedik velem. :D Én egy bosszúra éhes fenevad vagyok, aki alig várja, hogy "A nagy vadászokat" móresre tanítsa néha, ha azok fegyvert fognak rá. Posted Image A rossz szombaton tör Budapest irányába vizsgázni, vizsga után egy Devil girl-höz lovagolni és lovat próbálni. Posted Image

#211 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 15:06

Szerintetek lenne botrány az új topikból, aminek az lenne a címe: "Ugye Osh a legelvetemültebb?" :D Vagy csömöre lenne a modoknak a sok új topiktól? :D (fáj a torkom :( )Lombik, Bolygeszt ne a szeretõtõl féltsd, mert ha assszony lesz a csapatban, a pasik között fog a háború kitörni (szerintem ;) )

#212 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 15:11

Hát épp emiatt félek én is!!!És Bogyi olyan kicsi emellett a két elefánt mellett! Posted Image

#213 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 15:16

Adri, én nem is értem a fentieket... Hova mész tehát pontosan szombaton és mikor? Mert Dev nem tom, hol merre lóz...

#214 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 15:23

Lidérc nem elefánt Posted Image . Cicaló. Ott van fentebb a topiknyitásban is, nem látod Lombik? :D Ezt bizonygatta a napokban akkor is, mikor elkezdte nyalogatni Mentol oldalát :cool: A mozdulat megtévesztésig hasonlított ugyan a sótömb nyalogatáshoz, csak én tudtam, hogy azért csinálja, mert õ egy igazi [url="http://"http://kep.tar.hu/erikac/50034395/11418372#2"]ormányos cicaló[/url]

#215 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 16:37

BoKa, itt inkább egy tapírra hasonlít! Posted Image Posted Image

#216 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 16:50

Ormányos, na Posted Image Amúgy épp élvezkedik, és elszállni készült :D Ja, itt a tavasz. Szombaton találtam Koma sörényében 2 db élõ, teljesen kifejlett (tehát tavalyról áttelelt!) kullancsot. Az egyik szívta már a vérét, a másik még csak a helyét kereste. Brrrr..

#217 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 29. - 18:54

közbe már megvilágosodtam.. [ Március 29, 2005, 19:16: Az üzenetet átszerkesztette: Devil_girl ]

#218 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 30. - 15:41

Lidércisten mód on.Tegnap leestem Lidércrõl Posted Image Hogy hogyan, azt igazából nem tudom. Tegnap este még gyorsan kirohantam a lóhoz azért jó ez a nyári idõszámítás, valljuk be..(kiszaladtam, mert RC felbégázott itt a fórumon, hogy lesült a napon :D ) De mivel elég késõn értem ki, így "csak" pályázni maradt idõm. Hónapok óta elõször. Nem gyakran megyünk pályára, egyrészt mert Balu pályázik vele annyit, amennyit muszáj, másrészt mert Lidérccel azért nem egy nagy élmény a pályamunka, harmadrészt mert nevelgetem inkább terepen. Szóval már vagy 40 perce lent voltunk, mikor békésen ügettünk az egyik sarok felé, amikor Lidérc felsikított: ÚristenÚristen, meneküljünk :eek: Többnyire szoktam tudni épp mi az ijedezés tárgya, most nem láttam semmit, ami ijesztõ volt. Megláttam viszont mást: Koma hasát. Alulról. Az esésben van már akkora rutinom, hogy kutya bajom nem lett, a kezemrõl a szár kicsit leszedte a bõrt (amit persze nem engedtem el, mikor tolatott, végülis szeretek vizisízni :D ) ami persze ettõl elszakadt Posted Image (Plusz az esti fürdéskor kiderült, hogy a bokámon azért jó kis kék foltot csak sikerült összeszedni, de ennyi baj legyen Posted Image ) Aztán beszégettem épp Blue-val telefonon, mikor gondoltam egyet: egész nap fájt a torkom, meg minden olyan furcsa, megmérem tehát a lázam. Na ekkor estem le majdnem az ágyról: 39 fok volt redface.gif No de ez már off.Ja, és hogy miért Lidércisten on? Csak. Mert imádom, makacsul Posted Image

#219 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 30. - 15:44

Mert megérdemled. 'ORRAÁLL Posted Image

#220 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 30. - 15:56

HH, legszebb öröm a söröm! Vagy a káröröm? :D Gyerekek, egyre jobban élvezem az anarchiát! Mi lesz, ha visszaáll a rend?! Hux, írass fel nekem nyugtatókat! Posted Image

#221 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 30. - 15:59

idézet:
Eredeti szerzõ: Aniko: Mert megérdemled. 'ORRAÁLL Posted Image [/QUOTE]:D hüle :D

#222 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 30. - 17:24

Te BoKa, nem értem, miért nem a földrõl nézted meg Lidérc hasát? :D

#223 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 13:20

Peti!Nem bánnám, ha adnál egy kisebb útleírást, meg pontos nevet, címet, ami a lovardát illeti. Úgy emlékszem, a pályáról szoktál lemenni Csömörre. Pécel irányába? Vagy mit jelöl?

#224 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 15:45

idézet:
Eredeti szerzõ: cappaa: Te BoKa, nem értem, miért nem a földrõl nézted meg Lidérc hasát? :D [/QUOTE]Mert onnan már olyan unalmas :D

#225 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 17:55

Adri, a sztráda végén a Pólus fele el, egyenesen tovább, a négy sávból lesz kettõ, majd derékszögû balkanyar, deréxögû jobbkanyar, tovább, ezután lesz egy lámpa, ott is egyenesen 500 méterre tábla jelzi balra Csömört. Ezen egyenesen, be Csömörre, amíg vége nincs az útnak egy keresztezõdés formájában. Itt megint balra, megint az út végéig. Ez egy elágazás, balra az út mellett egy étterem, 11 óra irányában egy buszmegálló. Balra van egy betonút, 30-as tábla, ezen az úton kell jönni. LEsz egy deréxögû jobbkanyar, ettõl pár 100 méterre van a lovarda balra. Elõtte egy épülõ tanya félkész kökerítése mellett jöttök el (ez is balra van), a következõ behajtási lehetõségnél búvjatok be.

#226 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 18:21

Oké, köszi a részletes leírást. Én azt hittem, hogy még késõbb kell lefordulni jobbra, tehát hogy még a Póluscenter elágazása után. Mint írtam, 11-tõl vizsga, az vagy 12-ig tart, utána megyek Devhez, hát az biztosan lesz vagy 1 óra, kilovagolunk... 4 elõtt nem-igen érek Csömörre, de majd csörgök, ha már valami egészen konkrétat tudok.BoKa, téged látlak majd, vagy te épp nem leszel ilyen tájban arra? Meg olyasmit is hallottam, hogy már nem vagy ugyanazon a helyen, ahol Peti. :rolleyes: Viszek magammal egy darab édesapát is. Posted Image

#227 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 18:22

Most nézem, Peti, észrevetted, hogy Aniko "belekontárkodott" a címedbe? :D

#228 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 19:48

Ja, hogy ezt.. Ezt a közéékelõdöttet nem is olvastam :pirul: Valahogy elbújt.. Posted Image Ki mondott olyan hülyeséget, hogy már észre se vesz, ha ott vagyok? Posted Image Merthogy ez csak így hangozhatott el :D Szombaton amúgy nagyon nem tudom hogy alakul a napom, de szeretném, ha összefutnánk. Posted Image (Amúgy Anikót én kértem meg a címváltoztatásra, egy ideig röhögtem rajta, hogy ez milyen hülye, de aztán már inkább zavart, mint mosolyogtatott.)

#229 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 20:07

Boka, mindenképp legyél ott szombaton, mert ha nem összedõl Ika lelkivilága. Várj, akkor miért is kell, hogy találkozzatok? Posted Image Már annyira várja hogy találkozzon veletek. Posted Image

#230 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 20:10

Lebuktál. Nem olvasol el... Posted Image Posted Image :D Na jó, akkor majd elválik, hogy összefutunk-e, én OSH-t fogom hívni, de szerintem majd csak olyan 4 körül érek oda, vagy utána, elõtte nem hiszem. Ha ott leszel, örülni fogok neked, ha nem, akkor meg majd máskor összefutunk. Posted Image ;)

#231 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 20:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Boka, mindenképp legyél ott szombaton, mert ha nem összedõl Ika lelkivilága. Várj, akkor miért is kell, hogy találkozzatok? Posted Image Már annyira várja hogy találkozzon veletek. Posted Image [/QUOTE]Árulkodós! Vagy nem is. Félrevezetõ! Ki mondta, hogy alig várom, hogy találkozzam velük?! Posted Image Hát kellett ez nekem? Pláne együtt a kettõ. Önmagában egy OSH is csapás, de ha még egy BoKa is társul hozzá... Posted Image :D

#232 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 20:39

idézet:
Eredeti szerzõ: ikácska:
idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Boka, mindenképp legyél ott szombaton, mert ha nem összedõl Ika lelkivilága. Várj, akkor miért is kell, hogy találkozzatok? Posted Image Már annyira várja hogy találkozzon veletek. Posted Image [/QUOTE]Ki mondta, hogy alig várom, hogy találkozzam velük?! Posted Image
[/QUOTE]Majd megy Ikácska: (Ha fáj a lábam könnyen elbánok vele...) Különben is kivagy te?? Nem is ismerlek. Posted Image

#233 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 21:15

Nem, akkor mit irkálsz itt nekem ismeretlenül? Különben is, ki engedte meg neked, hogy hozzám szólj? Posted Image tongue.gif

#234 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 21:43

És téged nem tanítottak meg rá, hogy idegenekkel ne állj szóba?! Posted Image Amúgy meg nekem csobogsz kispatak? tongue.gif

#235 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 21:44

A kispatak te vagy aranyom, én már folyó vagyok. tongue.gif Amúgy meg elmúltam már 18, nem úgy, mint egyesek... tongue.gif Posted Image

#236 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 22:13

idézet:
Eredeti szerzõ: ikácska: A kispatak te vagy aranyom, én már folyó vagyok. tongue.gif Amúgy meg elmúltam már 18, nem úgy, mint egyesek... tongue.gif Posted Image [/QUOTE]Na le lehet szállni a magas lóról, mármint ha le tudsz, a vén csontjaiddal tongue.gif :D ;) [ Március 31, 2005, 22:14: Az üzenetet átszerkesztette: Xiren ]

#237 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 22:33

Le tudok. Sõt, annyira nem vének a csontjaim, hogy nem kell karámot másznom azért, hogy a nyeregbe üljek... ne úgy, mint egyeseknek... tongue.gif

#238 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 22:47

Az egy direkt nehezítõ feladat volt, nem mindenki tud ám karámról lóraugrani Posted Image

#239 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 23:07

Ugrani nem is, de mászni? Posted Image

#240 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás