Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovarda kerestetik

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
436 válasz a témához

#201 tungsram infrarubin

tungsram infrarubin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 210 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 20:57

budaors budaors... egyszer regen jarkaltam a budakeszi vadasparkban, es a parkoloban egy neni meg ket lo, meg asszem egy poni ott... ott volt. (fogalmazas isten :cool: ) es odamentem es kerdezoskodtem es mondta hogy budaorson van egy lovarda, es akkor meg azt is elmondta, mennyibe kerul, de mar elfelejtettem. amugy gombara ismereccseg reven jarok, nameg azert mert az elozo helyen ahol lovacskaztam az nagyon rossz volt es ez most nagyon jo es itt most beasom magam a csupa joba. Posted Image azert erdekel, szoval nem azt mondom. szoval erdekel, igen Posted Image

#202 misi western bakony

misi western bakony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.182 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 20:59

Hogy hol lehet lovagolni?Pl.itt a Bakonyban is.Bár székesfõvárosunktól idébb van,és westernben megy a paci,de akit érdekel egy-egy hétvégén kipróbálhatja.Ha érdekel,kukkolj be ide: [url="http://"http://www.fil-agenda.hu"]www.fil-agenda.hu[/url] !A kukkolás most ugyis menõ Posted Image tongue.gif

#203 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 21:06

Néni? Annyira azért nem vagy fiatal, hogy Melinda néni legyen. :D Mondjuk nem is lovardáról van szó, nem biztos, hogy egyrõl beszélünk, bár elég valószínû.Mindegy, emil megy. Posted Image

#204 tungsram infrarubin

tungsram infrarubin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 210 hozzászólás

Közzétéve 2002 november 7. - 21:26

najo nem neni, ezt csak ugy mondtam tongue.gif amugy igen, kezdenek beugrani a dolgok, asszem tenyleg nem lovarda. hanem valami magandolog. par loval. de figyelj, lehet hogy tenyleg nem egyrol beszelunk... mindegy, azert megnezem a mejlt Posted Image

#205 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 17. - 19:55

Ismeri valaki a Verõce Magyarkúton lévõ Farkas lovardát? Egy ismerõsöm keres azon a környéken bértartási lehetõséget, és errõl szeretnék infót szerezni. Ha valaki hallott róla bármit, kérem ossza meg velem, mindent szívesen fogadok.Köszönöm!Lear

#206 horsi

horsi

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 18. - 11:09

Sziasztok!Kerlek segitsetek nekem,ifokat gyülytök elado lovardäkrol.Bp környeken szeretnenk lovazni,es persze amikor vegre elszänja magät az ember epp akkor nem kap ajänlatokat,addig meg ezerszäm.Elöre is köszi a segitseget,erre az e-mailre is irhattok:michael.freidel@axelero.hu

#207 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 19. - 14:57

Lear: a katalin-pusztaira gondolsz? Mert azt ismerjük, olvashatsz is róla a fórum korai topikjaiban.Más: ismeri valaki az irinyipusztai lovas klubot? Ahol Pálinkás Attila oktat? Vagy esetleg Pálinkás Attilával vannak tapasztalatai?

#208 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2003 január 23. - 11:38

Senki sem ismeri ezt az újpalotai kiserdõben lévõ lovardát? Irinyipusztai Lovas Klub a neve és Pálinkás Attila az oktató. Szeretném tudni, hogy van-e tapasztalata vele valakinek? Milyen oktató, hogy bánik a lovaival, érdemes-e hozzá járni? Nagyon közel lakom a helyhez, és jó lenne kijárni oda hét közben. Elõre is köszönöm, ha van valaki aki ismeri és megosztja velem a tudását, esetleg magánüzenet formájában is.

#209 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 11. - 12:57

Csak Neked Kékharisnya!Jó bogarászást! Posted Image

#210 Trudi

Trudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 11. - 17:55

Sziasztok!Van egy nagyon jó lovarda Budapesttõl 20 km-re, Dunaharasztiban. Fedeles az nincs, de gyönyörû nagy a pálya, jó tereplehetõségek és nagyon jó edzõ van.

#211 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2003 július 31. - 14:08

téma frissít Posted Image mivel úgy fest, hacsak közbe nem jön valami, akkor a piliscsabai pázmányon fogok továbbtanulni, érdekelne a környéken, fõleg a 10es út mentén boxos, pályás lótartási lehetõség. mondom, a legjobb a budapest-piliscsaba közötti útszakaszon lenne.

#212 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 július 31. - 15:43

Van egy a 10-es út mellett..de az sajna szeptember 1-gyel megszûnik.Közelebbi csak Pilisvörösváron van, több is...

#213 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2003 augusztus 26. - 15:00

Lovarda kerestetik!Sajnos eljött az idõ, hogy búcsút kell mondanunk Üllõnek... ...ezért keresünk olyan helyet Észak-Pest környékén ahol van lehetõség több felnõtt és gyermek oktatására, fejlesztésére, tereplovaglásra egyidõben! Nem szeretnénk versenyezni, a magunk öröme, biztonsága érdekében tanulnánk, hátha egyszer megnyerjük a lottó ötöst és...Ha csak autóval lehet megközelíteni, az sem baj.Ami biztos: ha esik, ha fúj, ha mínusz 18 fokok és egyebek potyognak az égbõl, mi megyünk. Max. felszerelést, lovat, barátságot ápolunk Posted Image leginkább hétvégén, de távolságtól függõen (amíg nem korán sötétedik) hétköznap is. Nem a jól keresõ kategóriába tartozunk, ezért az ár sem mindegy (eddig a havi 4 alkalmas bérletünk 5000.- volt, akármit csináltunk, bár besegítettünk mindenbe amibe lehetett).Tehát: Lovarda kerestetik!

#214 Mango

Mango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2003 augusztus 26. - 18:09

Szijaztok!!Lehet, hogy már kicsit késõ ez a hozzászólás, de én ismerem Pálinkás Attilát!! Posted Image Még amikor a hajógyárin oktatott akkor kezdtem hozzá járni, aztán elment Újpalotára. Oda is jártam, csak túl messze volt. Szerintem Attila nagyon jó oktató!! Én sokat tanultam nála. Eddig akikel beszéltem és hozzá jártak/járnak mind jót mondtak róla.Egyébként még mindig Újpalotán van?

#215 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2003 augusztus 27. - 8:06

Még mindig (bár mostanában nem voltunk kinn).Szerintem is jól oktat. Egy gáz van: láttam a panelház sarkát a lóról... Illúzióromboló :(

#216 S.

S.

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 8. - 18:07

Tamás telefonszáma: 06 20 3360 460Nem pedig 406 a vége!

#217 csutihubi

csutihubi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 236 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 14:07

Üdv Mindenkinek!Segítséget kérek. Dunakeszihez minnél közelebb lelhetõ, nagyon baráti lovardát keresek.segítõ infókat:Sági Judit 06-70/942 78 54Elõre is szívbõl köszönöm.Sziasztok [ Október 05, 2004, 11:30: Az üzenetet átszerkesztette: csutihubi ]

#218 CyberCat

CyberCat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 18:43

XVI. kerület, Favorit Lovarda, van honlapjuk is valahol. Én régen jártam oda, de még mindig ugyanaz a tulajdonos (Ulrik), ezért gondolom továbbra is jó, az árak az olcsóbb kategóriába esnek most is.

#219 lovacska

lovacska

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 19:35

SZiasztok!!CSömörön lovardát keresek, elvárásom akadálypark, kényelmes önitatós boxok, pálya, karám. Aki tud kérem írjon! E-mail:grals@freemail.hu Köszi

#220 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 9:41

Szia Lovacska, és Gazdácska, én tudok egyet: a Pisti és Anikó vezette Kelemen tanya, a kasély szomszédságában ;) Jó a hely, jó a társaság, és aranyosak az ott lévõ lovak, és Lovacskák :D

#221 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 11:09

...csak már hely az, ami nincs... ;)

#222 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 11:14

Mert ott van Lovacska? :D

#223 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 11:18

Több lovacskák vannak ott. Mondhatni sok lovacskáról beszélünk. Vagy inkább pont elégrõl... :D

#224 különc

különc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 7. - 11:37

piliscsévi lovardáról(lovardákról) tudna nekem valaki infót mondani?Föleg az érdekelne,hogy ki az edzõ(állitólag valami Sanyi). :confused:

#225 Vigasz

Vigasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 712 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 11. - 20:08

A Favorit tényleg leégett?

#226 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 12. - 8:41

Nem a Favorit égett le!A mellette lévõ Tolnai-féle ügetõs istálló.(Forrás: Frigyes Mester-Index)

#227 lovacska

lovacska

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 15:41

Sziasztok! Érdeklõdnék továbbá Mányon lévõ lovardákról!! Kérem aki tud bármilyen információval szolgálni az írjon nekem e-mail-t grals@freemail.hu ELõre is köszönök minden segítséget.

#228 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 21:31

Különc! Cséven az edzõ nem "valami Sanyi", hanem A Sanyi! Bácsi. Erdõs Sanyi bácsi, nagyon jó edzõ, ha megtehetném baromi szívessen tanulnék nála! Posted Image Én meg a Pethneházy lovardából ismerem, akkor még a Rozmaring Mgtsz tulajdona volt a lovarda. Akkor még volt ott élet!! Még csak 6 éves voltam, de nagyon tetszett az oktatása, sokakkal találkoztam akik nosztalgiával és elismeréssel beszéltek róla. Idén nyáron 20 év után szerencsém volt õt viszont látni egy versenyen amin indultam, és iszonyú büszke voltam hogy ismerhetem, mindenkinek segített, nekem is, azoknak is akik ellenfelek voltak a tanítványainak. Nagyon ügyessek a tanítványai. Úgy tudom a fia is edzõ.

#229 tungsram infrarubin

tungsram infrarubin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 210 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 22:03

Szerintetek van lovarda Budakeszin? Husz eve elek itt, es valojaban nem tudom. :D A Petnehazyt ne mondjatok, az mar nem Budakeszi. Posted Image

#230 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 9:05

idézet:
Eredeti szerzõ: Mango: Szijaztok!!Lehet, hogy már kicsit késõ ez a hozzászólás, de én ismerem Pálinkás Attilát!! Posted Image Még amikor a hajógyárin oktatott akkor kezdtem hozzá járni, aztán elment Újpalotára. Oda is jártam, csak túl messze volt. Szerintem Attila nagyon jó oktató!! Én sokat tanultam nála. Eddig akikel beszéltem és hozzá jártak/járnak mind jót mondtak róla.Egyébként még mindig Újpalotán van? [/QUOTE]Jártam az újpalotai lovardában, és Pálinkás Attila már nincs ott a lovaival. A helyiek, amikor rákérdeztem, hogy hová költöztek, nem tudták megmondani.

#231 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 10:37

Bkeszihez tartozó lovarda van, ha jól emlékszem, a Vadasparkhoz(?) tartozik. Lovardának éppen nem mondható, de egy pasi gyakorlatilag rideg tartásban tart lovakat, nyáron nagy legelõn, télen karámban. Istálló is van, csak kicsit lepukkant.

#232 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 10:39

Livia!2 Sanyi bácsi is volt ott, én még az apukájánál kezdtem 7 évesen, csak õ már meghalt. Hát igen, egész más volt akkor és most Petneháza.

#233 Tyda

Tyda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 316 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 12:10

Sziasztok!Olyan lovaglási lehetõséget szeretnék talállni Bp-en, ahol munka fejében lovagolhatnék. Az egész nyáron lovászként dolgoztam, és most elég elviselhetetlen az egyetem meg Pest lovak nélkül.Segítségeteket elõre is köszönöm.Rézi

#234 Mango

Mango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 17:50

Zapolya!Pálinkás Attila Szentendrére ment a Pannónia-telepi lovardába. Ha azóta onnan nem ment el, akkor ott van. Posted Image
Orsi

#235 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:07

Én is ismerem az Attilát! Az újpalotai lovardába vitték azt a 3 lovat akiken 3 évig lovagoltam.A lovak lefogytak, most hallottam, hogy az egyikbe villát állítottak, és eltört a lába.Remélem a másik kettõnek semmi baja.Szerintem nem éri meg 2000 ft-ért 1 órát lovagolni osztályba, ha még csak le se pucolhatod a lovad, fel se szerelheted...( bocs ha off)

#236 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:25

Aki oda jár/járt ismeritek vagy lovagoltatok Millin, Dinin, Afin(csikó, de futószáraztatták).Mondjátok el mi van velük!!! Please!!

#237 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:43

Afi újpalotán van az erdõben, egy kislány lovagolgatja, bár nem túl sok sikerrel. Milli és Dini Szentendrén vannak, Dianának nagyon jó gazdája van, mindent megtesz érte, és szereti. Kislányával lovagolják ketten.Millinek még mindig Attila a gazdája, így, sérülten nem tudta eladni. Mindig tagadta, hogy villát állítottak volna bele, de ujjnyi mélyedés van a szügyén, szabályos "lyuk", csak villa hagyhat ilyen heget. A lába már jól van, jártatják futószáron, lassan kezdhetik lovagolni.

#238 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:50

Taliztam Erával és õ mondta. De jó! Afit lovagolják! Tök jó. Ha lesz idõm elmegyek meglátogatom. Szerinted én is lovagolhatok rajta??Dininek örülök!!! :)Millit meg nagyon sajnálom! Soha nem bírtam az Attilát! Januárba voltam nála és lovagoltam a Dinit. Millin is akartam menni, de mindig másnak osztotta ki.Megkérem Erikát, hogy mutassa meg hol van az a lovarda. Meglátogatnám õket hétvégén.Zsu mit tudsz még róluk???

#239 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:55

Nemrég voltunk Erával meglátogatni Dinit és Millit. Dini gazdájával e-mailoztunk sokat, küldött képeket Dinirõl, meg ment vele házi versenyen, sikeresen Posted Image Szentendrén a Pannóniatelepi lovardában vannak, ha kocsival mész, akkor a második lámpás útkeresztezõdésnél kell egy kis utcába bekanyarodni és végig egyenesen átmenni a sineken és utána balra és a végén már látod is a lovardát. (vmi katonai épületnél kell bekanyarodni a lámpánál)Hát nem tudom, hogy te lovagolhatsz-e Afin, meg azt sem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán, mert állítólag elég makrancos, és ha kimész vele pályára, úgy elvisz, mint a rongyot... de hát próbáld meg. Sok szerencsét! Posted Image

#240 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 21:04

Pénteken lehet elmegyek Erához és megkérem, hogy velem is látogasson el Diniékhez, meg már régóta szeretnék vele beszélgetni.Most kezdték el lovagolni gondolom. Csak kiváncsi vagyok rá. Meg mondjuk ha Attila tanította akkor el tom képzelni, hogy nem szereti ha lovagolják.Eltudsz küldeni néhány képek Dinirõl?? Lécci!!!