Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zsámbék és környéke szekció

• Please log in to reply
1302 válasz a témához

#201 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 26. - 18:43

Gyerekek!Én nem biztos hogy tudok menni,mert Évi lehet hogy kijön a lóhoz,de asszem õ talán menne,sõt ha kapok egy bérlovat akkor én is!Juli kért hogy menjek veletek,mert akkor neki nem kell "vigyáznia rátok",mert én meg Surdus elegen leszünk.Na mindegy,majd meglássuk.Az izzasztókról:kötve hiszem hogy drága Imink díjazná az ötletet,de ,ha valaki meri vesse fel neki a témát!Egyébként majd megkérdezem Tündét,csak össze akartam számolni,hányunknak kéne,minél több kell annál olcsóbb,gondolom.Most (és mindig)Nekem Sincs kp-m.

#202 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 27. - 23:02

Most már biztos, hogy nem tudok jönni szombaton, 10-kor randizik Galagonya KisPityuval. :cool:

#203 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 27. - 23:34

Budapestiek! Úgy néz ki, hogy Budapestrõl (Dél-Buda) megyek le szombaton reggel. Szóval kit érdekel az ügy?Õz? Miki?Ramirez, te nem jössz túrázni????Zsuzska! Sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni :(

#204 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 28. - 7:37

Ha lehetek pofátlan akkor én szertnék jelentkezni.

#205 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 28. - 10:56

Kutyus! Ez nem pofátlanság! Nem akartam mindenkit felsorolni ...Akkor egy utasom már van is ;) Úgy gondoltam, hogy ha kell akkor bejövök a Móricz-ra (körtér) és onnan indulhatnánk! Én a Kelenföldön lakom ...Üdv, SacSzámom: 06-30/5202204

#206 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 28. - 23:25

Kutyus és akit még érdekel!Most egyeztettem Õzzel és 8.30-kor találkozunk a Móricz-on, a 61-es villamos végállomásánál. Ott ahol meg tudok fordulni az autóval (fehér Seat) ... Így 9.00-re leérünk Zsámbékra, de nekem utána még át kell ugranom a lovas szerkómért Mányra. Hát ezért a korai indulás ;) Ha tudsz akkor gyere oda!Jó éjszakát mindenkinek!Sac

#207 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 29. - 1:03

Küldtem sms-t is, de ide is irom a bizti kedvéért!Megyek.Köszi mégegyszer!!!!!! Puszilos szörnyecske

#208 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 29. - 8:32

Mindenkinek kellemes lovaglást a mai túrához!Vigyázzatok magatokra, és beszámolót kérek!(Én megyek ablakot pucolni anyukámhoz...)

#209 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 29. - 8:48

Köszi remélem meg lessz, de most rohanok, mert Sac morci lessz, ha kések.

#210 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 29. - 21:36

Egyesek türelmetlenkednek tongue.gif A helyzet az, hogy én ugyan itthon vagyok, órák óta; de engem fõnököm elrabolt még az "üljünk össze a büfében egy kis levezetõ fecsejre" programpont elõtt; sz'al lehet hogy a többiek még ott ülnek és levezetnek :D Kutyus hiába rohant reggel, elkésett, miként én is; de Sac nem lett morcos, vagy ha mégis, hát jól álcázta... :rolleyes: Nem vagyok profi beszámoló-író; sz'al az igényeltet valaki más fogja megírni... Annyit azért elárulok: nekem nagyon bejövõs terep volt :D Sétáltunk sziklák&fenyõk közt; galoppoztunk hegyoldalakban fölfelé; a zsámbéki bérlovakról kiderült számomra hogy ugyan nem egyszerû esetek, de nem is feltétlenül olyan tömeggyilkosok mint évfolyamtársnõm történeteibõl gyanítottam... Jól éreztem magam, még így is hogy minden második megszólalásom egy "ne gyere közel!!!" volt (a szintén május 20-ra kiírt pocakos hölgy alattam MINDENKIT hurkásra akart rúgni akit elért... Ehh, ezek a terhes asszonyállatok... Posted Image ). Köszönet érte!Más, de "helyi hírek"-kategória: miután pontban 1kor elporzottunk Anyácsa iránt; hamarvást felszereltük a két sárgát és kimentünk egy súlyos 3/4 órás offroad terepre. Mester idõtlen idõk óta nem volt a lovardán kívül (nyergelni is csak múlt hétvégén kezdtük a feltörése után); de szinte nyomtalanul kizuhant a fejébõl hogy idegeskednie kéne... Minden erejét lekötötte hogy haladni tudjon a bokrok közt :D Merthogy Zoli egész sokáig (miután kijutottunk az agresszívan sûrû aljnövényzetbõl és mielõtt újra belekeveredtünk volna) úgy gondolta, nyerõ ötlet az ösvényeket mellõzve bóklászni az erdõben. :rolleyes: Amikor valahogy kikeveredtünk végre a bozótból; köszöntünk a csacsinak, megkerültünk egy nagyobbacska kaszálót, és már siettünk is be :( ; mert a pasasnak esküvõn volt jelenése. Fõnökök... Így esett, hogy valószínûleg a plusz-lovazással együtt is elõbb értem a városba mint a szekció többi tagja.

#211 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 30. - 0:48

Hát én sem a beszámoló írásról vagyok híres, de azért megpróbálom, nehogy szó érje a ház elejét...Szóval reggel összejöttünk, szám szerint 10-en és útnak is indultunk. Szegény lovak már az elején leizzadtak, fõleg a téli bundáknak köszönhetõen.Ekkora létszámmal és a területet ismerõ, de vezetésre nem túl alkalmas ló jóvoltából a túra eleje elég érdekesen nézett ki az egyenletes tempónak nem mondható torlódás-lemaradás jármód miatt. Mint az ennyi különbözõ lóval és lovassal várható volt, a csapat késõbb 6-4 arányban ketté szakadt. Többnyire belátható távolságban, de élen a hatos csapat a vezetõ két ügetõ lóval Posted Image , utána a "kocogók" négyese.Az idõnk remek volt, a táj gyönyörû és úgy gondolom a lovakra sem lehetett különösebb panasz.Én személy szerint jól éreztem magamat és egészen meg voltam elégedve Sellõ magatartásával. Kicsit sajnáltam, hogy nem tarthattam a lendületesebb tempót diktáló elõrajjal, de két okból nem vállaltam a dolgot:1. Azon az egyenletesnek nem mondható, inkább sziklás talajon nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy biztonságosan, lólábkímélõ módon lehet ilyen tempóval közlekedni.2. Sajnos Sellõmmel még nem vagyunk olyan összhangban, hogy könnyen menjen a dolog. Persze sok múlik a lovas tudásán is, de a vágtában elõadott jókedvû "mozdulatai" némi fegyelmezettségi és együttmûködési problémáról árulkodtak. Posted Image Posted Image Az azonban bizonyos, hogy tetszett neki a túra, mert végül ma ismét "szóba állt" velem. Négy napja ugyanis kis drágám megsértõdött, mert futószáras edzést tartottunk vele. Azóta az eddig megszokott "azt sem engedem, hogy visszazárd a karámot, ide a jutalmat azonnal" elköszönés helyett tüntetõen otthagy és vissza sem néz. Egészen a mai napig! Ma végre visszatért a megszokott elköszönési módhoz! :cool: Hát ennyi a beszámoló. Nagyon örülök, hogy ennyien összejöttünk, jó volt, szép volt és TAVASZ VAN!! Posted Image Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 31. - 19:54

Képek lesznek? Vagy nem mertetek vinni gépet még... :rolleyes:

#213 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 31. - 20:28

És hol a többi beszámoló? Sac, Miki, Dudesz és még akik voltak!!! Mindent tudni szeretnék! Kik mentek milyen pacival és melyik bokornál mi történt? :D Persze az eddigi beszámolók is nagyon jók. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 31. - 20:33

Csatlakozom! MEG KÉÉÉÉPEKET AKAROK LÁTNI!

#215 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 31. - 22:22

Hát képek, no azok nem készültek :( Hacsak nem volt valami bokor aljában rejtõzködõ lesifotós Posted Image , de sajnos nem tudok róla.Én spec. teljesen elfelejtettem, bár az a nagy helyzet, hogy gépem sincs..Egy apró de vicces esetet elfelejtettem leírni:már visszafelé az egyik felfelé kanyarban találkoztunk két lovassal. Illendõen köszöntöttük õket, õk meg bosszankodva mesélték (így is lehet fogalmazni a teli van a nadrágja arckifejezést Posted Image ), hogy közvetlenül elõttünk is jár egy csapat. Mondtuk nékik, hogy tudjuk, azok is mi vagyunk. Nem tudom, mi volt ebben olyan félelmetes, de látszott, hogy messzibb vidékekre kívánnak el bennünket, miközben rettenetesen azon küzdenek, nehogy összerúgjanak a lovak.Amúgy Sac és Dudesz ott voltak, Miki nem.Sajnos késõbb értem, csak annyit hallottam, hogy járt arra, aztán el is ment.Miki! Mesélj már, mi történt! Legalább egy magánüzit eressz meg!

#216 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 március 31. - 23:57

Az úúúgy volt azzal a két lovassal... Izé. Jólnevelten leálltunk lépésbe amikor megközelítettük õket, ezzel nem lehetett bajuk. De aztán vmelyik kettejük közül összerúgott a vezér-ügetõlóval; ebbõl alig lélegeztek fel, melléjük értem Lindával, még épp idõben szólva hogy "ez rúgós!!" és odébbrántva a karate-sztárt; és közvetlen utánunk jött Kutyus Sólyommal, aki meg mén is, meg ügetõló is, tehát õk is összekaptak az idegenekkel... Érthetõ, ha nem ragyogott a képük utána...Lindácska, úgyis mint sárga és kanca; a legharciasabb pacc akihez valaha szerencsém volt. Illetve - az eddigi harciasok zömében csak sunyítottak és harapással fenyegetõztek, Linda az elsõ ló életemben aki minden, kicsit is közel jövõ fajtársára rá akart farolni hogy jóóól felrúgja. Élményszerû volt :D

#217 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 1. - 0:08

Naszóval a túra az én szemszögemböl a következöképpen nézett ki.Nekem egy kicsitt hamarabb lora kellett ülnöm még bent a pályán, mert az én lelkem annyira tele volt, hogy majd kifutott volna a világbol, és ez egy laza sétaterepen nemigazán nyerõ, de végül ez nem okozott nagyobb problémát azon kívül, hogy szétszedte a kezemet a szár, mert annyira kellett fognom egéz végig( kb 2 és fél óra).A terep negyon gyönyörû volt, engem teljesen lenyûgözött. Sziklás részen fel, szurdokos részek, szóval minden fincsiség.(bánhatja mindenkiaki kihagyta Posted Image )A társaség...Mint ahogy Sellõ is irta, hogy ketté kellett, hogy szakadjunk, mert a ovak tempoi igencsak különbözöek voltak, volt aki lépett lassan és volt akinek ugyanez a tempo már jó középügetés volt, és ezt nem minden ló birta. Mi Solyommal a rohanosabb részében voltunk. A Terepet egy jóideig egy másik ügetõ vezette, aminek az lett az eredménye, hogy hátul a lovasok bemutatták a harmonikát, mert az a pac nem igazán tudott egyenletesen közlekedni fél percig. Aztán az elsõ vágtát már én vittem elöl és az állitolag egész tarthato volt, csak én meg nem ismertem a terepet és jól tulvittem a népet.Na szoval voltak izgalmak, de nem volt rossz, csak valki más kellett volna az elejére nem az az ügetõ kancás hapsi, aki rádaásul egy kicsit tudorka is volt.Egyébként arrol a két lovasrol csak annyit, akiröl a Sellõ is írt, hogy azok teljesen telepakolták a gatyájuket attol, hogy idegenekkel is találkoztak Posted Image , mellesleg szó nélkül felrúgták a lovamat, meg az elején a másikügetöt is, pedig a zenyémet még alattam semelyik rúgos ló sem rugta meg. Remélem minnél hamarabb jön a következö és azok is tudnak majd jönni, akik eddig valami miatt nem, mert a társaság isteni és a táj is ámulatba ejtõ, csak kicsit nagyon sziklás.

#218 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 1. - 0:12

Ú ez lehet, hogy egy kicsit kusza lett, de már késõ van. Lehet, hogy mha valakit még erdekel probálkozom újra.

#219 Dudesz

Dudesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 1. - 8:46

Szóval,most én következem a beszámolókkal.Engem a társaság fele csak most ismert meg,meg a lovacskát is.Na...A terep szupivolt,leszámítva,hogy Én elõre tudtam Szakiról(a pasasról elõl),hogy kicsit furi.Éreztem,hogy a könnyû kis sétaterep kissé profilt fog váltani.Személy szerint már az elsõ ügetétõl kipurcantunk Dudikával.Tíz perc után már habzott a nyaka.Ám ment mint az õrült,sose volt még ekkora tömegben,és teljesen felhúzta magát.Na persze ez a ,ment mint az õrült,csak annyit jelent nála,hogy csak egy kicsit maradtunk le.Mikor már csurnvizesvolt,úgy döntöttünk egy páran ,hogy inkább mardunk egy egyenletes tempóban hátul.Ez is nagy élmény volt,mert ritkán szoktam érzékelni a lovon,hogy fogni kéne.Na itt vagy hússzor összevesztünk.Mellesleg szerintem néhol rémes volt a talaj ahhoz képest,hogy Szaki milyen tempót diktált.Mondjuk,ez lehet hogy neki a norm. tempója volt,de amikor csak simán sétált,Dudika már megerõltetve ügetett ,nehogy lemaradjon.Tehát kissé kuszára sikerült,de Én nagyon élveztem.Egyébként a táj tényleg szép,de majd nézzétek meg akkor amikor virágoznak a fák....Na hali ,ennyit a beszámolóról.Most megyek

#220 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 1. - 9:39

Najólvanemberek! Úgy látom nekem kell egy igazi, alapos beszámolót írnom. Akkor belekezdek:Szombat reggel (egy kis „még belefér” késéssel) felszedtem Õzt és Kutyust majd elindultunk Zsámbék felé. A lovardánál kidobtam õket és rohantam Mányra a lovas cuccomért. Mire visszaértem Miki és Csongi is ott voltak már de fél perc után le is léptek. Ennyire ijesztõ lennék?! :confused: Anikó kiosztotta a bérlovakat. Õz egy mindenkitfelrúgokhaközeljön temperamentumú, Linda nevû sárgát kapott. Tõlem is megkérdezte hogy milyen lovat szeretnék, mire én „nem baj ha egy kicsit élénkebb”. Csalfa jutott, lepucoltam és épp elkezdtem volna nyergelni, amikor jött a felsõbb utasítás, hogy másik lovat kell vinnem, mert õ már foglalt. Na jól van, újabb pucolás következett, most Sír Kán volt soron. De õt már ki is vihettem ;) Szép lassan elindultunk, jó sokan lettünk. Szám szerint 10-en de név szerint nem tudnék mindenkit felsorolni, a lovakat talán könnyebb lenne: Linda (Õz), Sellõ (Sellõ), Dudi (Dudesz), Sólyom (Kutyus), Surda (Eszter) ill. volt még Szupi, Bodza, Sír Kán (jómagam) ...Egy csak egy legény volt talpon a vidéken, szerintem buták voltak ezek a fiúk, hogy ennyi lánnyal nem jöttek ki lovagolni, de magukra vessenek!Szóval elindultunk, egy jó meredek köves kaptatóval indult a túra majd sok séta és egy kis ügetés a dombtetõn eljutottunk a többiek által már szurdoknak (?) nevezett ösvényre. Na itt volt igazán az a bizonyos harmónika. Az eleje többé kevésbé egyenletesen lépett, mi meg a végén állandóan ügettünk hogy utolérjük õket ... Na az én kis pacim itt kezdett beindulni. Innentõl fogva mi nem is léptünk, míg a többiek sétáltak mi egyhelyben ügettünk. Úgy éreztem magam mintha egy díjlovas négyszögben lennék, amit még soha életemben nem is láttam. A kezem még ma is fáj annyira kellett fognom a pacit, állandóan ki akart rohanni a világból ...Az elsõ vágta szépen lassan indult, a csapat egyik nemvágtázniakarós fele egy kicsit lemaradt mi meg szépen lassan elkezdtünk galoppozni. Sólyom ment elöl, majd Bodza, Surda, mi Sír Kánnal és végül Linda. Na ennyi kellett a lovamnak, Surdát fél pillanat alatt leelõztük, hagytam hadd menjen. De aztán jött Bodza, aki már elõtte majd’ lerúgta a fejünket, így gondoltam az életem árán is meg kell állítanom, mert ez a ló még arra is képes, hogy vágta közben felrúgjon minket. Sikerült egy kissé visszafognom ;)Majd további séták következtek. Bevallom õszintén nekem egy kicsit sok volt a séta (rossz az út, fáradtak a lovak), szerintem nem kell ennyire kímélni ezeket a lovakat, bírják õk a tempót ha kell! Gyönyörû helyeken jártunk, rengeteg ibolyát láttunk! Emberek tényleg itt a tavasz!!! Posted Image Már félig hazafelé eljutottunk a helyiek által „hullámvasútnak” nevezett helyre. Na ez tetszett! Egy kellemes erdõben sétáltunk, vágtáztunk fölfelé. Itt majdnem végérvényesen kettévált a csapat. Ez elsõ fele gyorsabb tempót diktált (ebben voltam én is!). Útközben egyszer csak találkoztunk 2 lovassal. Az Szakival elõl haladó ügetõ lovat jól megrúgta az egyik pacc nem lacafacázott, a másik lovon ülõ lány pedig teljesen be volt sz*rva, látszott rajta hogy fél. A társát nem kellett félteni, az felrúgta a másik ügetõ lovat is (Kutyus csõdörjét)... gyorsan feljutottunk a dombtetõre és itt Szaki mindenképp meg akarta várni a csapat másik felét is. Mondván, ha együtt indultunk akkor együtt is menjünk haza! Nem értem miért ragaszkodott ehhez ennyire?!Amíg itt várakoztunk Kutyus eldöntötte, hogy akkor õ most végre elereszti egy kicsit Sólymot, ha meg tudjuk fogni a lovainkat ... na hát õ aztán tényleg jól megküldte, 2 jó kis oda-vissza menetet mentek. Mi pedig ezt szigorú hátra arccal „néztük”, hogy nehogy valamelyikünknek szintén kedve szottyanjon utánuk rohanni ,ill. ha valamelyik elindult volna akkor mindenki ment volna vele. Szépen lassan megjöttek a többiek is és már nem is voltunk messze a lovardától, már csak a meredek, köves lejtõ (ld. beszámoló eleje) volt hátra. Ezt is mindenki szépen abszolválta. A lovardában aztán össznépi ló-mosás következett, mindenki tiszta víz volt a végére. Miután rendbetettük a lovakat a büfében megtárgyaltuk a nap eseményeit ;) Várom a következõ túrát, és remélem a közeljövõben már a saját (fél)lovammal (ld. Sarolta topikját) is át tudok lovagolni a szomszédokhoz! Posted Image Üdv, Sac

#221 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 2. - 14:51

Hát emberek, írtam itt egy szép hosszú beszámolót és még csak senki el sem olvasta Posted Image (Azért nem kell mindent komolyan venni, csak vicceltem)Más: remélem olvasgatjátok a Túrázzunk topikot is ... szervezkedik a túra!Sajnos nekem egyre inkább úgy néz ki hogy nem tudok az immár "féllovammal" elmenni. Sherifftõl bérelek majd lovat a túra idejére és velük megyek Silveradóból. De ti szervezkedjetek és gyertek! A PKN Ranchen lehetene tranzitálni csütörtök este és onnan indulnátok péntek reggel! Este pedig találkozunk Kunpeszér mellett ;) EZ MINDENKIRE VONATKOZIK, azokra is akik ugyan ebbe a szekcióba tartoznak de még nem volt szerencsénk megismerni! PL. Dé, Cowgirl, Pallasz, Mandula ...Mikor lesz a következõ közös túra? Igyekszem meggyógyítani a pacimat ...Üdv, Sac

#222 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 2. - 15:05

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac: Hát emberek, írtam itt egy szép hosszú beszámolót és még csak senki el sem olvasta Posted Image [/QUOTE]Ez nem is igaz, mert én elolvastam. ;)

#223 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 2. - 15:10

Pl. én mindenki irását el szoktam olvasni. Pláne, ha az valami jó kis élménybeszámoló! ;)

#224 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 2. - 15:14

Köszi Piaffe, látom rád számíthatok ;) És Ilusta rád is ;) [ Április 02, 2003, 15:19: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 2. - 19:09

Én is elolvastam, éppen most! Posted Image És eszembe jutottak szép emlékek, amikor 2 barátnõmmel terepeztünk A Szt Györgyben, õ ült SírKánon, én Bolygón, a harmadik meg ööööö, nemtudom, asszem a Lindán, igen, asszem, mert sárga kanca volt és vmi nõi neve volt... Posted Image Jó kis terep volt, bár Kán játszotta az agyát rendesen, ágaskodott, meg ilyenek, Bolygó nem vitt el (de csak mert már ment egy terepet aznap), Lindával meg nem volt semmi sem. Posted Image Jó volt!Fú, tök szívesen mennék túrára, ráadásul a kis foltos lovam ott van Tatárszentgyörgyben, át is tudnék lovagolni vele Peszérre... Na, benézek majd abba a topicba, de mivel nemsokára érettségi, nem ígérek semmit... Meg nem is tuti, h odaadják a lovat Posted Image

#226 Zafír

Zafír

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 3. - 16:22

Nahátakkormost hallgassátok meg az én verziómat is Posted Image Reggel kimentünk Sellõvel Zsámbékra, én eredetileg nem mentem volna a túrára, de aztán mégis mentem. tongue.gif ,,Megszereztem" az uccsó szabad pacit, nevezetesen Bodzát. Nagy lelkesen be is mentem az istállóba, amikoris látom h szegénynek tiszta vér a nyaka... :( mint késõbb kiderült összeszólalkozott a szomszédjával. Ezután gyors -és alaposnak mondható- lópucolás következett, majd nyergelés és irány a túta! :cool: Azt hiszem nem írok le mindent, mert azt a többiek már megtették. Én is a ,,gyorsabb csapathoz" tartoztam, mivel kedves kis Bodzika ugy érezte h mindenképpen szorosan a két ügetõ mögött kell maradnunk. ;) Az ujjaimat a túra végére kiegyenesíteni ugyan már nem tudtam, de ez most mellékes... Posted Image A lényeg hogy szerintem nagyon jó volt ez a kis kirándulás, szép volt a táj és a társaság is szuper volt!!!Remélem a következõre is L tudok menni!Most megyek! Legyetek jók! Vera Posted Image

#227 Zafír

Zafír

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 3. - 16:24

[QUOTE]Eredeti szerzõ: sellõ:[QB] Hát képek, no azok nem készültek :( Hacsak nem volt valami bokor aljában rejtõzködõ lesifotós Posted Image , de sajnos nem tudok róla.Hát paparazzikat én se láttam...Tényleg, Mikiék miért nem jöttek?

#228 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 3. - 21:38

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:Hát emberek, írtam itt egy szép hosszú beszámolót és még csak senki el sem olvasta Posted Image [/QUOTE]Na jó, csatlakozom a senkik táborába, mert én is olvastam ám! És meg is kapod tõlem a legrészletesebb beszámolót író különdíját!Csupán nem volt idõm válaszolgatni az elmúlt napokban.Amúgy magánüzit is küldök, olvasgass!

#229 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 3. - 21:44

idézet:
Eredeti szerzõ: Zafír:Ezután gyors -és alaposnak mondható- lópucolás következett, majd nyergelés és irány a túta! :cool: Legyetek jók! Vera Posted Image [/QUOTE]És most csak azért kötözködök, hogy lásd, a Te beszámolódat is olvastam Posted Image , nomeg mert amolyan kötözködõs hangulatom van ma este Posted Image Posted Image 1./ szegény Bodzát ha két napig fürdeted, tisztogatod, még akkor is lesz rajta mit pucolni. Éljenek a szürke lovak Posted Image 2./ hol van az a "túta"? Posted Image 3./ Még hogy legyetek jók! Kizárt! Legyél Te! Posted Image

#230 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 3. - 22:39

Minden beszámolót olvastam, és mind tetszett, írjatok még sokat ilyet. Posted Image Persze Sacé volt a legrészletesebb, ahogy ezt vártam tõle. ;)

#231 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 4. - 0:19

Természetesen én is elolvastam rögön azonnal, ahogy írodott, csak sürgettek és már nem volt idõm megdícsérni.Az én beszámolóm is ezen okokbol lett összecsapva.De nagyon tuti! Posted Image

#232 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 4. - 9:30

Jaj gyerekek, most annyira szégyellem magam :( csak viccbõl írtam ám, hogy "és még csak el sem olvasta senki"! Nem vártam én azt egyáltaláûn, hogy most mindenki leírja hogy dejókisbeszámolótírtálSac ... Oké-zsoké? :D Szép napot mindenkinek!!!Sac

#233 Zafír

Zafír

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 4. - 14:18

idézet:
Eredeti szerzõ: sellõ:
idézet:
Eredeti szerzõ: Zafír:Ezután gyors -és alaposnak mondható- lópucolás következett, majd nyergelés és irány a tútaLegyetek jók! Vera [/QUOTE]És most csak azért kötözködök, hogy lásd, a Te beszámolódat is olvastam :), nomeg mert amolyan kötözködõs hangulatom van ma este Posted Image 1./ szegény Bodzát ha két napig fürdeted, tisztogatod, még akkor is lesz rajta mit pucolni. Éljenek a szürke lovak Posted Image 2./ hol van az a "túta"? Posted Image 3./ Még hogy legyetek jók! Kizárt! Legyél Te!
[/QUOTE]1. Mondom: alaposnak MONDHATÓ!!!(a körülményekhez képest) Kinek mi az alapos, ez már csak részletkérdés! Nem kell mindenbe belekötni Posted Image 2. a ,,túta" az egy olyan hely, ahová az emberek lóval járnak, Zsámbéktól nem messze!!!Hasonlít a ,,túra" szóhoz, de ez semmiképp se tévesszen meg benneteket!!! (lehet h még a térképen is megtalálod!) Posted Image 3. én mindíg jó vagyok, leszámítva a különleges eseteket, de ezt most haggyuk... Posted Image LEGYETEK ROSSZAK!!! Posted Image Vera Posted Image

#234 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 4. - 16:17

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsuzska: Persze Sacé volt a legrészletesebb ... [/QUOTE]Hát igen, Sheriff beszámolóin nevelkedtem ;)

#235 Ramirez

Ramirez

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 309 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 4. - 22:44

Helló Mindenkinek!kicsit el vagyok tünve, de azért nem teljesen!Örülök, hogy jó volt a túra! Jelent az elsõ térkép kész, a tõlem telhetõ legjobbat próbáltam kihozni, jövõ héten kint lesz az oldalamon, és elkezdem a másikat is.Egyenlõre ennyi!Üdv! Ram

#236 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 5. - 18:50

Sac!Szerintem mindenki csak vissza poénkodott, de tényleg Te voltál az egyedüli, aki nem lustálkodta el a beszámolot(sem).

#237 Ferenc

Ferenc

Vágtabetolós

• Fórumtag
  • 866 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 8:33

Hahó Szekciósok!Ti nem akartok jönni a májusi összekovácsolási túrára?Ferenc

#238 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 10:28

EMBEREK KÖZELEDIK A NAGY LOVAS TALÁLKOZÓ!!!Gondolom olvasgatjátok a túrázzunk topikot! Itt az idõ a szervezkedésre!Kinek lenne kedve/ideje eljönni erre a hatalmas fórumos lovas dzsemboríra? Az ne riaszzon vissza senkit, hogy alig ismer valakit, majd ott bõven lesz alkalma ismerkedni ;) Tudom, hogy a múlt szombati túrán nagyrészt bérlovakkal voltunk, de esetleg nem lehetne bérelni a túra idejére (2-3 nap)? A tulajdonosék nem akarnának jönni?De akinek ez nem jó Sheriffnek is vannak még lovai! Tõle is lehet bérelni. Mikivel mi is velük megyünk ... én sajnos saját lóval nem fogom tudni megoldani a eljutást a pacim lába miatt.Õz! Kutyus! Sellõ! Dudesz! Tavasz! Anikó! és a többeik (mindekit nem tudok felsorolni)Nektek még saját ló gondotok sincsen! Hát nosza, képviseltessük magunkat Kunpeszéren!Várom a reakciókat és az igenlõ válaszokat!Üdv, Sac [ Április 07, 2003, 10:49: Az üzenetet átszerkesztette: Sac ]

#239 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 10:35

Elõbb írtam a túrázzunk topikba és eltünt, nem csak az írásom, de az egész topik!Szóval a lényeg, hogy lóval 3 napra nem tudok, de autóval csatlakozom a csapathoz kunpeszéren, vagy hol.., szóval némi logosztikai támogatást is tudok vállalni.Lear

#240 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 10:47

idézet:
Eredeti szerzõ: Lear: Elõbb írtam a túrázzunk topikba és eltünt, nem csak az írásom, de az egész topik! [/QUOTE]Mit tettél??? Posted Image Amúgy Ferenc felkiáltójeles topikja is eltûnt!!