Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#201 kékharisnya

kékharisnya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 33 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 11. - 16:22

Menjünk, végül is nem lát az ember mindennap fjord lovat tongue.gif ;)

#202 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 11. - 16:23

:D :D Posted Image Ez jó volt! Posted Image

#203 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 11. - 19:49

Ilus! Igazad van, én ált. reggelente megyek, az egyetlen a hétfõ, amikor délelõttre tudom halasztani... de mostanában kicsit borul a hétfõm, átrendezem a bótot, és ez kicsit sok idõt vesz el (pláne hogy csak hétfõn tudok intézkedni).Mesélj, hogy értetek át???? Ördög???Palo! Hol a pirulós szmájli... :rolleyes: tényleg ne nézz utána, hogy mióta szervezzük!Jah, és ezúttal jelentem, hogy nálunk minden hely foglalt... ilyen még nem volt! És fejlõdésnek indultunk!!!!! Az akadályfestés csak az elsõ lépés volt! Következik a konyha, a lakrész zuhanyzókkal, külsõ festés.... tavaszra beígérve a legelõ is! De jó! Tisztára boldog vagyok tõle! Posted Image

#204 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 11. - 21:28

Hogy hogy értem át?Simán lóháton és egyedül.Ördög szállítóval ment.Egyszer elõtte 2 héttel már átmentem így egyedül, hogy megnézzem mit mûvel Haramia a hídon és a forgalomban, de semmit, úgyhogy ugyanúgy átmentünk, csak egy másik útvonalon. Van másik elém jött és földutakon keresztûl, vágtákkal tarkítva odaértünk. Úgy ment Haramia elõl, mint aki hazamegy. :D Játékló, játékló, én élvezem ezt a játékot! tongue.gif ;)

#205 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 13. - 16:34

Palo!Az esztergomi topicban olvastalak, itt írom a választ. Posted Image Ha jól olvastam Bp-rõl jársz Piliscsabára a lovadhoz.Miért nem jössz át a szigetre? Vagyunk páran már ott, jókat lovagolhatnánk. Ez sincs messzebb mint P.csaba, sõt megkockáztatom,hogy a közlekedés ezerszer jobb errefelé.( a 10-es utat rühellem, de nagyon, ma is ott kavirnyáltam, nem volt egy felemelõ érzés :mad: ) Nem tudom kocsival, vagy tömegközlekedéssel jársz-e a lovadhoz?

#206 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 10:38

Sajnos kocsi híján buszozni vagyok kénytelen. A kérdésedre, hogy miért nem viszem át a lovamat a szigetre, az a válasz, hogy:1. ott nincsenek hegyek2. körbevesz a Duna, így bizonyos mértékben korlázozva vagyok3. nem hiszem, hogy találnék ennél jobb helyet a lovamnak, bárki, bárhogy dícséri is a saját lovardájátAmúgy köszi az invitálást, de innen csak akkor vagyok haljandó, sõt kénytelen elmenni, ha emelik a bértartás díját.Kompozzatok, és akkor találkozhatunk valahol félúton :D

#207 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 10:46

Az elsõ kettõ pontodat rögtön kitörlöm, egy félórás plusz úttal, már a hegyekben vagyunk. :D A haramadikról nem tudok nyilatkozni nem láttam..pedig készülünk ezerrel.. :D Nálam ez csak hétvégén jöhet szóba, vasárnap, szerintem PH-nak is csak akkor jó, úgyhogy most már összehozzuk valamikó! :D

#208 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 10:48

A komp Ilustól messze van, könnyebb a híd, pláne hogy hídjáró lóval van dolgunk! :D Egyébként én is a Szigetre esküszöm, egy év kemény munkámba került, hogy Ilus is rádöbbenjen, hogy nem is olyan rossz az. Hegy? Minek? domb van, az pont elég tornáztatni a lovakat, és a hegyet meg akkor látom, ha nem rajta mászkálok! tongue.gif Palo!Nem érkezett véletlenül hozzátok új ló? És nem egy Erika nevû hölgy ott a lovarda vezetõ????Vagy keverem? :rolleyes:

#209 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 10:53

Most olvasom az esztergomiban, hogy Palonak a hétvége ritkán jó... :( Komp messze van??? Minek nekem komp, mikor ott a híd egy köpésre? :cool: PH!ha majd elég terepképes leszel és a lovad is, azért át foglak csalni a hegyekbe..isteni! ;)

#210 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 11:27

Jaaaj, csajok... Több hetes túrát nem szerveznek ilyen sokáig! Csak pár óráról lenne szó. Nincs egy olyan napotok hét közben, amikor meglóghatnátok valahonnan? Ha nincs, akkor én leszek kénytelen valamelyik hétvégémet átszervezni. A szombat délelõtt talán beleférne.PH, kevered. :D Amúgy azt is sejtem, hogy kivel/mivel kevered. Mi egy kicsit messzebb vagyunk annál.Ilus, hol van az a híd? Tahi környékén? Az is egy jó hosszú napos túra lenne...

#211 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 11:28

Sõt, ha jobban megnézem :eek: [url="http://"http://lazarus.elte.hu/moterkep/mb.htm"]a térképet[/url] :eek: Pilisborosjenõ került 2,5 órámba a jómúltkor...

#212 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 19:26

Mert biztos hátrafelé mentél! :D Posted Image Nekem pl. (na nem most, de kb. 2 hét múlva) egy hétfõ délelõtt jó lenne! Na! Most erre reagáljatok!!!!! Ha nem jó, akkor sajna ki kell mostmár mennem terepre, nem halogathatom tovább...ma viszont istenit lovagoltam!!!! :: És ha eszembe jut Linda, egyszerûen vigyorognom kell szakadatlan!!!!! A nyújtott vágtát gyakorolotuk, és az én lovam.... mint a nyúl! Fülét a fejéhez lapította hogy csökkentse a légellenállást (tudni kell, hogy szép nagy fülei vannak), és iramodott! Mintha puskából lõtték volna ki! A szél süvített a fülembe (az enyém nem olyan nagy azért) és vagy két kört rohantunk, mire meghallottam , hogy már vissza kéne venni a tempót :D Na de az a két kör! Ennek a lónak a hordókerülés lenne a fõ száma szerintem!!!! Ahogy bedõl a kanyarokban! És nem csökkenti a tempót, sõt!! Ezt látni kéne!!!!!! Egyszerûen tüneményes volt, ahogy iparkodott!!!

#213 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 23:34

Így nem lesz edzett a lovad, ha két kör után lassítani kell vele...mekkora az a két kör? 4 km? :D Így hogy megyünk 1 naposra a hegyekbe?Elintézem azt a hétfõ délelõttöt, max. viszem a kiscsajt is, lásson már "igazi, normális" lovakat is.. Posted Image

#214 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 14. - 23:36

idézet:
Eredeti szerzõ: Palomino:Ilus, hol van az a híd? Tahi környékén? [/QUOTE]Pont ott! :D

#215 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 15. - 11:48

Na! Akkor az hanyadika is lesz???? És végre látjuk a porontyodat is!Nem azért kellett lassítani, mert a ló elfáradt, hanem mert az volt a feladat. A gyorsítás és a lassítás. Csak mi belejöttünk és folyamatosan gyorsítottunk! :D Különben meg ne kötekedjél velem! Irgum-burgum :D

#216 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 15. - 18:48

Ezek szerint lóghatok megint a suliból... Sebaj, értetek mindent Posted Image De akkor férjen bele a délelõttbe, hogy a délutáni óráimra azért be tudjak menni.

#217 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 15. - 19:19

Egyértelmûen a délelõtt hangzott el. Én 8 kor kiteszem a porontyaimat, és fél 9-9-re ott tudok lenni! Na? Jah, és ha véletlen kell valami, akkor házhoz viszem (nem azért megyek, de ha mégis...)És hogy lettél te csillámlovas??????? Én is szeretnék valami megtisztelõ címet. Biztos a TVmûsorok miatt kaptad! Posted Image Posted Image

#218 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 15. - 22:00

Ha már így fölajánlottad, akkor hozhatnál egy nyalósót (legalább nem kell kicipelnem :D ) A Biosaxonos a fehér, vagy a sima? Mindegy, abból hozz, amelyikbõl a legtöbb fogy és az 1000 körüli kategóriában van. Köszi.Valóban a tvmûsorért kaptam a lehetõséget, hogy válasszak titulust, de én is nagyon meglepõdtem, amikor Hux felajánlotta. Hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. Egy hét eredménye a Csillámlovas, és ezt is Hux szavazta meg Posted Image

#219 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 16. - 15:55

PH!Én és kiscsaj akkor kelünk fel az ágyból, mikorra TE már kint akarsz lenni.. :D Nálam az max. 10, bár felkelthetem elõbb is..Szóval pontos idõ??

#220 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 18. - 12:05

Valahogy nekem is jobb lenne, ha 9 körül már lóközelben lennénk. Amúgy most akkor elõször hozzánk jöttök? Ha igen, akkor majd szólok Saroltának is, hogy ha van kedve találkozni veletek, akkor jöjjön ki õ is. Jövõ hét hétfõ? Csak hogy idõben elkezdjük a dolog konkretizálását :D

#221 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 18. - 13:49

Igen! Nem most hétfõ, mert az ma van! Ugyan így utólag épp ma is ráértem vóna, de nem gond! A 9 nekem is jobb lenne, mert ha mégis mennem kell még valahova, akkor 10-kor még bõven odaérek bárhova úgy, hogy 2-re meg hazajussak a porontyokért!Szóval Ilus! Szépen felkelni, nem lustizni!!!! :D Egyszer kibírjátok! Különben meg hogy lehet 10-ig aludni??????????? :eek: Posted Image

#222 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 18. - 21:18

Nem 10-ig, "csak" 9.-ig alszunk. :D Okés, a hétfõ reggel akkor 25-e ugye?PH! Valahol találkozzunk!Mondjuk Szentendre vége (eleje, attól függ honnan nézzük-Pest felé) az ARAL-kút?Hánykor?

#223 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 19. - 12:20

Ilusta, nézd, mit találtam neked: [url="http://"http://gportal.hu/portal/horses/image/gallery/paci.gif"]_><_[/url]

#224 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 19. - 21:17

Palo!Mit csináljak egy G-portál felirattal? :rolleyes: Posted Image

#225 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 19. - 21:58

Na, most meg nem találom mégegyszer...Koncentrálj... Fjord lovacska... Mozgó gif... Gyönyörûségesen vágtázik... Ha megint ráakadok, akkor életre kel, amit az elõbb elképzeltél. Posted Image Sorry

#226 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 19. - 22:10

megvan!De érdekes, ha rákatt. amit odatettél, nem az jön be, amit ír alul..Tényleg aranyos!Hej! Ha ilyen nyugodtan tudnának vágtázni.. :D

#227 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 20. - 19:15

Most akkor a jövõ hét hétfõ ok? Hogy lesz? Minket látogattok meg és ott elleszünk egy darabig, vagy megyünk még esetleg hozzátok is? Vagy egyszerre csak egyikünknél? Igaz, kár lenne rohanni... De akkor elõször hozzánk vagy hozzátok?

#228 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 20. - 19:23

Elvileg úgy néz ki, igen jó, ha Neked jó. :D Már csak PH írására várok, hogy találkozzunk valamikor, bár, ha megadod a pontos utcanevet, térkép van, odatalálok.Szerintem most csak az lesz, hogy Nálad körülnézünk és alaposan szemügyrevesszük a szépséges Csillámot. ;) Utána nekem is mennem kell hazafelé..

#229 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 20. - 20:00

Ok. Mivel eléggé el van dugva a lovarda, nehéz megtalálni, még ha meg is adom a pontos címet, ezért azt javaslom, hogy találkozzunk a 10 út mellett. A Pázmányt szerintem képtelenség eltéveszteni, úgyhogy szerintem az lenne a legjobb, ha az utána következõ CBA parkolójában találkoznánk. Onnan már nincs messze, de nehéz lenne meghatározni, hogy melyik fûszál mellett kell elkanyarodni ahhoz, hogy megtaláljátok a lovardát. PH jelentkezz, gyanús ez a hallgatás Posted Image

#230 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 11:06

Itt vagyok! :D Csak épp nagy üzlet felújításban vagyok, és nem találtam meg a gépemet! :D Hétfõ jó, Ilus, jó ha találkozunk, de mikor, hánykor????Szerintem Palo-nál megnézzük a patását, én aztán megyek tovább Pest felé :( (persze mindig beesik valami..). Szóval Palo sikáld a lovat, hétfõn megnézzük!!!!!Ilus, legfeljebb híjjál fel, hogy hánykor talizzunk. Utána meg a CBA parkoló jó Paloval. Na?Hali, PH

#231 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 11:30

Nekem bármikor jó, kiscsaj, apjával marad otthon.Õgyhogy Palo mondjon idõpontot elõbb mikor tud a CBA-hoz menni.Utána tudjuk mi behatárolni, bár szerintem kár túlbonyolítani, egyszerûbb, ha mi is odamegyünk aztán ott talákszunk.A CBA egyébként a fõútvonal mellett van? (nagyon régen jártam arrafelé...)

#232 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 15:59

Fél 9-9? Nekem mindegy. Fél óránként jár a távolsági busz. PH, neked idõre kell menned valahova? Nem ám rohanni! Ha van kedvetek fel is ülhettek rá, de kizárólag angol nyereggel (mivel csak az van Posted Image ). Szóval ne siessetek annyira, mert megnézni gyorsan meg lehet...CBA jó sok van a környéken és többnyire a fõútvonal mellett. Próbáljatok meg ahhoz menni, ami a Pázmány épületei után következik az út jobb oldalán. Az egyetem után még van egy jó kis lejtõ, és kb a lejtõ aljában lesz a CBA, jobbra.Már nagyon várom, jó sokáig húztuk Posted Image

#233 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 16:17

Szerintem 9-re tuti ott tudok lenni, de már háromnegyedre is! A fél 9-et nem merem bevállalni... ui. nem ismerem a reggeli 10-es forgalmát!Rohanni nem fogok, nem idõre megyek. Rendben Ilus, akkor legyen a CBA-nál, részemrõl Csobánka felé megyek! 3negyed 9 akkor jó????Pá, PH

#234 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 16:21

Ok. Akkor a CBA-nal reggel 3/4 9 és 9 között!Szerintem kifelé a 10-es út nem rossz, csak visszafelé. Én Ürömnek megyek. Hazafelé meg Csobánkának...Akkor ezt lefixáltuk!Hurrá, végre! :D Posted Image Hogy megtaláljuk egymást, egy szürkésbarna jeep-pel megyek, hátsó üvegén egy fjordfej és egy airedale kutya matrica. :D [ Október 21, 2004, 16:27: Az üzenetet átszerkesztette: Ilusta ]

#235 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 21. - 23:45

Na, jól elintéztetek, de sebaj, akkor majd addig bemegyek reggelit venni a CBA-ba. Ugyanis ha a 8-as busszal megyek, akkor az kb fél 9 és háromnegyed 9 között ér oda, ha a fél kilencessel, akkor meg 9 után. Na mind1, majd igyekszem elérni a 8-ast és megkajálok amíg odaértek. Posted Image Már minden mindegy, lényeg, hogy összehoztuk Posted Image Azt hiszem engem nem lesz nehéz felismerni kocsi nélkül a parkolóban egy kakaóscsiga-félét majszolva :D PH, akkor hozol nekem nyalósót? Köszi.A 10-es úttal tényleg csak befelé van gond reggel.

#236 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 22. - 10:34

Ja, aki rendesen reggelizik!!Én csak uzsonnázni szoktam! :D

#237 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 22. - 14:18

Én 11-kor reggelizek, és azt ebédnek híjják, a kettõt össze szoktam vonni :D De lehet hogy bepattanok én is a CBA-ba, mert egy zsömi még befér lónézés elõtt! Posted Image Én megismerlek mindkettõtöket (remélem) tongue.gif , sõt Ilus a kocsidat is szoktam látni, integetek hevesen, de neked csak lobog a hajad és mész ezerrel észre sem veszel! :( Nyalósót viszek! Posted Image

#238 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 22. - 14:34

idézet:
Eredeti szerzõ: Paint Horse: de neked csak lobog a hajad és mész ezerrel észre sem veszel! :( [/QUOTE]Akkor Te összetévesztesz valami kabriós csajjal... :D Vegyél már valami rendes autót, amit felismerek messzirõl.. Posted Image Azt a PH-sat biztos felismerem.. Posted Image

#239 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 15:09

Na elmondanám, hogy a PH-s kocsival voltam, de mindegy! :D Holnap megyek a másikkal, hogy azt is megismerd! Csak úgy mint ezt! tongue.gif

#240 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 25. - 9:17

Sziasztok!Mit tudtok nekem mondani a Stampok lovardáról Dunabogdányban? Ismeritek? Milyen hely? Mert lehet, hogy oda viszem a pacimat. Viszon nagyon sürgõs lenne a döntés! Lécccci segítsetek!!!!!!!!!! Elõre is köszi!