Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Miskolc és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3209 válasz a témához

#201 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 18:25

Tom,helló

#202 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 18:45

idézet:
Eredeti szerzõ: KOPASZ KUTYA: Tom,helló [/QUOTE]Csákány :D !

#203 Száva

Száva

Csikó

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 19:00

Sziasztok!!Én is visszagyöttem... Az utolsó lovas élményem... Szóval úgy kezdõdött a dolog, hogy apa feldobta a témát, hogy kijárhatnék lovagoltatni a fõnökéhez(továbbiakban Pista bácsi), és én nagy örömmel rábólintottam. Úgy lett volna, hogy akkor én ingyen lovagolhatok, és a bezsebelt pénzbõl is megtarthatok valamit. Szóval jó kis biznisznek indult. Csakhogy azok közül, akik nyárra mondták, hogy jönnek, EGY SEM JÖTT! Egyesével hívogattam fel õket, hogy végighallgathassam: "Jajj, nem tudok menniii!!"Szóval elég idegesítõ volt... Az egyetlen gyerek, aki mégis belement, az se ment el a találkozóra, úgyhogy nagyon pipa voltam, az egész telefonálgatásra 1000 Ft-om ment rá...Aztán apa mondta, hogy nem baj, majd kivisz máskor. Több heti makacs könyörgés után végül beadta a derekát, és tényleg kivitt. Elõször és utoljára. Pista bácsi nagyon rendes volt, megmutatta, hogy kell lecsutakolni a paccokat, és miután lecsutalkoltam õket, kikaparta a patájukat, aztán felnyergelte az egyiket, és futószáraztunk kicsit.Hát azt az érzést sose felejtem el, amíg a nyeregben ültem!! Igaz, tuti nem tartottam magam helyesen, és mikor ügetni kezdett rendesen megdobált, de összefoglalva fülig vigyorral ültem vissza a kocsiba... Remélve, hogy apa nemsokára újra kivisz... Ez volt júliusban.A remény hal meg utoljára!

#204 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 30. - 20:34

Rimánkodj egy kicsit száva,szurkolunk neked!

#205 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 10:39

sziasztok!Száva szia külön neked is.szerinetm a Sárga csikóba nyugodtan kijöhetsz, pénz nélkül is lehet nézelõdni és biztos megengedik, hogy a lovak körül sertepertélj, lovat pucolgatni babusgatni pedig nálam is lehet, ha majd be lesz lovagolva rendesen akkor fel is lehet rá ülni esetleg...Van olyan tanítványom, akinek szintén nincs pénze mégis lovagolt, mert segített és szorgalmas, tehetséges leányzó, úgyhogy megérdemelte.most hogy leesett a hó a két shetti kanca szánkót húz, a kedvesem fel is kéreckedett rá, ezért szerintem másnak is megengedik, de kérdezd meg megfigyelõt, õ van igazán otthon...KK! Azért nem hívtalak, mert elmentümk síelni.De ami késik nem múlik.A találkozó jó ötlet, bowling, paint ball, ilyesmiben nem vagytok benne esetleg?Vagy bármi más?

#206 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 16:03

Sziasztok, a bowling nagyon jó ötlet, mikor?

#207 Megfigyelõ

Megfigyelõ

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 16:44

Szia Boróka! Rég láttalak!Száva! Egyetértek azzal, amit agrobe irt! Nézz be a Csikóba, /akár a szüleiddel/, biztos szivesen fogadnak.

#208 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 19:56

Sziasztok! Lassan azért elõkerül mindenki. Ne tünjetek el ilyen hoszú idõre.(elkeserítõ,amikor napokig alig van valami mozgás az oldalon. Pedig egy szavunk sem lehet,még Ikácska is besegít)Tom, mesélj merre jártál? Posted Image Valakinek nem volt egy kis "hóbanló"?

#209 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 22:11

idézet:
Eredeti szerzõ: Boróka: Sziasztok, a bowling nagyon jó ötlet, mikor? [/QUOTE]Valamely hétvégén.

#210 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 31. - 22:15

idézet:
Eredeti szerzõ: KOPASZ KUTYA: Sziasztok! Lassan azért elõkerül mindenki. Ne tünjetek el ilyen hoszú idõre.(elkeserítõ,amikor napokig alig van valami mozgás az oldalon. Pedig egy szavunk sem lehet,még Ikácska is besegít)Tom, mesélj merre jártál? Posted Image Valakinek nem volt egy kis "hóbanló"? [/QUOTE]A karámban :D .

#211 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 10:07

Szerény véleményem szerint azért akár pontosíthatnánk is, hogy melyik hétvégén...Nem kéne túl sokáig húzni a dolgot, mert akkor már senki sem fog ráérni. a pálya foglalását vállalom. viszont nekem jobb lenne a péntek, vagy más hétköznap, mert a következõ két hétvégém foglalt.

#212 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 10:29

Hali!Szerintem is jobb a péntek, bár csak olyan du. 5 körül, meló után. A hétvége nekem sem mindig jó, bár egy jó kis lovazás után akár szombat délután is megejthetnénk a dolgot. Agrobe, melyik pályára gondoltál?Mizújs többiek? Csak ketten vagyunk talpon a vidéken?

#213 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 11:57

Megacicire.Ott már voltma kb kétszer, eddig ennyi a pályafutásom, de nagyon élveztem. És ha többen megyünk, akkor nem is drága.

#214 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 12:12

Errõl még nem hallottam, merre van?

#215 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 13:03

Megacity a Plázában van.

#216 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 13:19

Nem is tudtam, hogy ez a neve. Pedig már megfordultam ott egy párszor. Részemrõl oké, csak azt kéne még megbeszélni, hogy mikor menjünk.

#217 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 13:56

Lehet, hogy nem ez a neve, nem vagyok miskolci :D Ha a többiek jelentkeznének, akkor feldobhatnánk néhány idõpontot. de részemrõl jók a következõk:02. 04. péntek kb.18órától02. 11. péntek kb.18órától, vagy 20. után bármikor

#218 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 1. - 18:46

Lehetõleg hétvégén.H,Sz,P kilõve kresz tanfolyam miatt.Illetve 19.-e szombat western kurzus miatt nem jó.

#219 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 2. - 9:13

Tom azért egész nap nem tart a tanfolyás nem? 8-kor, sõt 9-kor is lehet találkozni...(és hajnalig duhajkodni)De persze nekem mindegy, csak találjunk egy dátumot, ami mindenkinek jó.

#220 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 2. - 21:51

Na azé :D .A tanfolyás meló után 16-19ig van.Arra a napra a buli részemrõl kilõve, a hétköznap amúgy is mert éjjel ötkör kellni kell, így eleve kizárja a duhajkodást.Szerintem egy szombat este legyen a nyerõ.

#221 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 3. - 9:19

Oké, értettem.Akkor, mivel nem nagyon tolong senki a szervezéssel és a jelentkezéssel(hol vaaaaagytok????), ezért ha nem bánjátok, akkor felvállalom a szervezést.Tehát Tomnak a hétvége a jó, nekem 3 hét múlva jó csak, mint utóbb kiderült, mert sielni megyümk.Szóval ajánlatom a következõ:Február 26. szombat, az órában pedig mondjatok javaslatot.szerintem ennyi idõ mindenkinek elég, hogy szabaddá tegye magát. Ha van valami javaslat, akkor szóljatok, lécci.akinek jó, az okézza le és írjon egy óra javaslatot, hogy a pályát le tudjam foglalni, illetve a nem fórumozó lovas-barátokat is lehessen értesíteni.Szerintem a 18-19 óra lenne az ideális, de találkozhatunk elõbb és késõbb is.Hova tûnt KK?Nos, ki jön????,

#222 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 3. - 11:43

Sziasztok! Még élek ,csak elvoltam havazva egy kicsit,de nostmár itt vagyok.

#223 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 3. - 13:27

KK!Neked jó az idõpont?Ha már itt vagy...

#224 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 3. - 16:55

Pont a születésnapomon?Szerintem OK ;)

#225 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 3. - 23:21

Sziasztok!Ne haragudj Agrobe,de én nem tudok az idõpontra mit mondani! Jó lenne elmenni,de most még nem tudom ott tudok e lenni.Igérni a habokra meg nem akarok.Tom,26.-ra HEPIBÕRZDÉTÚJÚ......

#226 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 4. - 0:31

Holnap megyek ki egy kicsit hóbanlózni. Remélem nem lessz nagyon hideg? Tom, mikor költöztök?? Itt széntnéztem ház ügyben,de semmi nincs most ami eladó.Le ne lépj úgy hogy nem szólsz elõtte??

#227 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 4. - 9:06

Persze KK, tudom, hogy messze van még, de ha egyelõre nincs arra az idõpontra bejegyzett programod, akkor elvileg jó, nem?Majd ha közeledünk hozzá, pl. egy héttel elötte újból fel kell hozni ezt a témát és akkor pontosítunk.De egy héttel elötte már tudnom kell, hogy ki jön, mert annyi pályát foglalok majd le.Tomnak meg majd készítünk egy meglepit...

#228 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 4. - 10:12

Még annyit hozzátennék, hogy ne sokat variáljunk lehetõség szerint, mert nem fórumos lovasokat is hívnék.

#229 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 16:21

Hahó!mi ez a hullaszag????Leteszteletem a Megacicit egy barétnémmal és egy másik, lovas, nem-fórumos barátnémmal.nagyon jó volt. Már csak veletek szeretnék ott találkozni!!!!!!!!!!Halló!Hát senki nem hallja panaszos kiáltásaimat?????Mikor menjünk?Nem történt veletek semmi a hétvégén?

#230 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 21:41

De!Összeomlott az ámítógép és péntektõl nem tudtam figyelemmel kisérni a dolgokat :D .

#231 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 21:45

Hali!Mizújs Tom? Benedek Csabiról tudsz valamit? Mikor lesz itthon?

#232 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 21:56

Na sziasztokí!!! Egy kis vírusos kötõhártyagyulladás után ujra itt vagyok,Úgyhogy örülök,hogy látlak benneteket. Tom,tom,jó kifogás sose volt rossz. Vagy "fogd rá a nyuszira",stb.. Posted Image Boróka,téged is látni,vagy csak eltévedtél??

#233 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 22:02

Neeem, ez teljesen véletlen, hogy itt vagyok! Üdv neked KK!

#234 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 22:35

Na mi van? Mindenki eltûnt? Alszotok?

#235 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 22:42

ÁÁÁÁÁÁ?dehogy is ,KK itt van!

#236 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 22:59

Örömmel látom, mi van veled? Nem jársz erre mostanában?

#237 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 23:07

De járok pl szombaton is !veled mi ujság ,lovizgatsz néha,vagy mindig csak adóbevallasz. Mi van a pacid lábával?

#238 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 23:36

Ha jössz szombaton beugorhatnál a Csikóba. Ritkán van idõm lovazni mostanában sajna, de szombaton kinn leszek a lovasban. Amúgy a lába helyrejött, semmi gond vele. Most mennem kell, holnap folytatjuk! Pusza: Boró

#239 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 8. - 9:27

Olyannyira rendben van Boróka lova lába, hogy nem rest vele az én szegénykémet üldözni a karámban...

#240 Blue

Blue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 485 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 8. - 21:05

segítenék, csak ne lennél olyan messze.