Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#201 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 14:14

Csajok!Nem bírom elkúldeni Apiról a képeket,mert túl nagy felbontásúak.Írjátok meg magánba a címet ahová küldjem.Ufff!

#202 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 17:39

fehér bölény :D fehér bölény! :D Képek megtalálhatók a vadnyugati topikban Képek megtalálhatók a vadnyugati topikban Posted Image UffUff tongue.gif

#203 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 17:44

FB! Ma Horváth Csab lovasboltjában járkálva egyszercsak észrevettem valamit....egy képet....egy appaloosa fedménrõl....aki Csornán fedez :D Nem lehet,hogy Apacs rokona? Még hasonlított is rá! :D :rolleyes: Posted Image [átszerk.: bocsi,kimaradt az Uff!] Uff!Ja,kedvesem! Német vizsga????? [ November 29, 2004, 16:48: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#204 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 18:01

Join, olvass maffiát. (németvizsga)Amúgy hogyis hívják apcidat?És melyik az a Horváth Csaba lovasboltja???

#205 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 18:44

ahaaa.....egyesek milyen mázlisták....aztán tanully filyam mer mekbux! :D Hágen Zoltán jóapum. Tiéd meg István,igaz?Lovasbolt:Régen a Széchenyi térrõl nyílo kis utcában volt,most meg az Öregtemplom közelében.

* kicsi Join  :wink: 

#206 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 18:50

Iggen, István, és most rákérdeztem, és azt mondta apa hogy ismerik egymást :D Khhirály Posted Image

#207 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 19:18

Jaja! Én is megkérdezetem tegnap! És télleg ismerik egymást Posted Image

#208 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 21:40

tötõ Zsó!Lovagolni még csak tudok,de ebbe a vadnyugati topikba hogy jutok el? talán Busszal? Hogy kell rá jegyet váltani? Még sík vagyok a számítóhoz, de igyekszem.Hánnyat lett a vizsgád?Te !! Join ! Tényleg láttad? Fain mi?

#209 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 21:43

Szürke Toll! [url="http://"http://www.paci.hu/cgi-bin/lovas/paciforum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000217;p=132"]Kattints ide! ;) [/url]

#210 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:19

Xiren :D :D Tehogyabúbánatba kerülsz ide mi? :cool:

#211 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:27

Jótét lelkeskedik kicsi Xiren! A honlapomra is följött,hogy legalább egy kicsi látogatottságom legyen...aranybögyörõ! :D Izé....a hallottak alapján...ki vagy Szürke Toll? Ki bújik meg a név mögött? Önmagad vagy,vagy megszállt õsöd szelleme? :D Iegn,télleg láttam. Meg képzeljétek....elképzeltétek? Nem,na de lassúak vagytok................szóval kaptam új gatyát meg téli lovascsizmát(nagyon állati) hogy ne fagyjon be a hátsó felem nyílása. Ja....a csizmát nem emiatt kaptam....na mindegy.Azért értitek,ugye?

#212 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:28

Hát mint tiszteletbeli Gyõr-környéki, gondoltam írok már, meghát a töritanulásból is fel kell nézni néha :D

#213 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:29

tiszteletbeli Gyõr környéki...hahahaMit tanulsz töribõl? Nekem is kellett volna,de nem volt kedvem,úgyhogy csak bevágtam a táskámba a cuccost.Idõközben megtudtam...holnap tz-t írsz az érett középkorból,igaz-é? :D [ November 29, 2004, 21:31: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#214 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:33

"..ki vagy Szürke Toll? Ki bújik meg a név mögött?.."Ejnye.. Az "UFF"-ból nem derült ki kegyednek? :D tongue.gif

#215 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:34

De oda nem is uffozott!!!! tongue.gif Posted Image [ November 29, 2004, 21:34: Az üzenetet átszerkesztette: Join Up ]

#216 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 22:40

Join! Én most 7végén a mínusz 5 fokban vettem észre, hogy mostmár egy vastagabb farmert kéne a chapsem alá venni, mert az persze a hátsó fertájunkat nem melegíti, éshát elég szellõs volt :D

#217 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 23:06

Hát igen...brrrrrrr.Mínusz 5 fok?! Azta.Az nagyon hideg. Ilyenkor hálát adok az Únak,hogy nem az északi sarkra születtem.

#218 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 23:09

Join te szoktál magánt olvasni, vagy luxuskellék arrafelé? :D :mad: tongue.gif

#219 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 29. - 23:16

Jóvanna már válaszoltam. tongue.gif De ha el akarok menni,akkor most jókislánynak kell lennem ergo megyek aludni.Csá!

#220 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 30. - 21:22

tötõ Zsó! Ahogy Írtál a másik topikban az odab..../Bocs a prózai szövegért/.Majd elsírtam magam.Mától válts nevet.Mondjuk Dr Írónõ.Uff!

#221 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 30. - 21:25

Join Up!Ez a Xirén nevü fazon hol lakik? Szibériába vagy egy hûtõházba.Máshol nem volt -100 fok.

#222 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 30. - 22:04

Dr. Írónõ :D :D :D :D ezjó Köszönöm. Habár abszolút nem tartom jó írásnak. Posted Image komolyan.Xiren pedíg Debrecenben lakik tongue.gif

#223 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 3:36

Üdvözlet! Szürke Uff-Uff Toll megginvitált ide, remélem nem zavarok. Én az Óvári lovasboltba csodáltam Fehér Bölényék csodaszép csõdõrének képét (ja kérem a marketing...), de élõbe is szívesen megnézném. Off- F.B.! Ha már Halásziba nem akarsz jönni, (pedig ott -is- lenne a helyetek) Levélen Pünkösdkor remélem találkozunk a Megabulin! Élénk, csak valamiért némiképp homályos emlékeim vannak egy jó dumcsiról ott. Nem változott a véleményed?- Off. Kora tavasszal szeretnék egy nagyon alapszintû, hétvégi "kurzust" összehozni a westernnek gonolt de számomra inkább "csak" lóközpontúnak hitt, "modern" kiképzési technikákkal való ismerkedés és a westernlovaglás alapjainak bevezetõ szemléltetésére. ( A gyorstalpaló további programja: Hétfõn reiningelünk, kedden megtanulunk marhát terelni,lasszózni stb, szerdán kilépünk a nemzetközi wersenyéletbe, csüt. pihenõnap, pénteken saját iskolákat alapítunk-hehehe!)Az oktató személyére több ötletem van, nemsokára kezdem az egyeztetést, helyszín nagy valószínüséggel Halászi, a költségeket megpróbálom a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani. (Néhány éve az MWE elkötelezettjeinek támogatásával ingyenes lett volna, DE érdeklõdés hiányában nem lett tarva...)Szerencsére idén már vagyunk egy páran, de itt, vagy magánban lehet érdeklõdni, jelentkezni.

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#224 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 5:52

Sose hagynak nyugodtan netezni, már munkaidõben se! Az elõbbihez még azt tenném hozzá, hogy nem hordózni, vagy splintet fogunk gyakorolni, hanem reményeim szerint szemléletet, alapokat tanulnánk.És természetesen a hagyományos érdeklõdésû nyitott szemléletû lovasok is jöhetnek. Minden részletet késleltetve ugyan, de folyamatosan itt jelzek. Tehát hozzászólásokat várok. S. E.

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#225 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 10:00

Nem hiszem,hogy el tudok menni tötõ! :( Bár még próbálkozok. Anyukám azt mondta hogy elõzõ vasárnap se voltam otthon /mintha soha nem lennék otthon/ meg hogy pihennem meg tanulnom is kell valamikor.1.:ha kell reggel 6-kor is fölkelek2.:majd ha hazaértünk pihenekNekem is lenne egy kérdésem: hogy jutunk be? Van valaki aki bevisz minket????

#226 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 16:24

Uff amatõr! A megaparti nagyon király volt.Hányás-hasmenés-fejfájás meg ilyesmi./utána/Az egy hetes program nekem sok de nézõként tuti ott leszek.Halásziba pedig tavaly nem volt hely a lovaimnak.Idén pedig nem értünk rá.Ha tényleg kiváncsi vagy a csõdire akkor szivesen látunk. Egyébként gõzöm sincs,hogy ki lehetsz.

#227 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 16:49

Join, ez már le van zsírozva, tudják hogy megyünk, úgyhogy minden oké.Próbálj meg eljönni. :( Nem lessz semmi baj.délutánra már otthon vagyunk!?

#228 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 1. - 20:11

Uff, nagy Fehér Bölény, nem titok de majd máskor leplezem magam le. Nem véletlen Halászi emlegetése. Viszon a tervezett, kurzus csak KÉT NAPOS, a zárojeles részt a következõ kétszáz év programja felgyorsítva. Szólóttam, Uff.

#229 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 2. - 21:57

Uff mindenkinek!Végre sikerült idejutnom!Csákó F. Bölény! A képeket még mindig nem találom!Úgyhogy azt meg kell mutatnod!Üdv Amatõr! Olvastam a 2 napos westernsuliról, ha az idõpont nekem is OK, akkor még egy érdeklõdõvel számolhatsz!Yeeehaa!

#230 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 2. - 22:38

Üdvözletem kedves Egykerék.Jó hogy környékbeliekkel bõvül a fórum ;) Posted Image Fehér Bölény, mi a helyzet felétek?

#231 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 3. - 16:03

UffAmatõr.Hogy te ki a bánat vagy???? Ha a kurzus indul,akkor ott a helyünk.De teszem hozzá én már voltam ilyenen de jó szar volt és még drága is.Légy udvözõlve ó Nagy Egykerék!Neked csak egy kerék?/van/.Hali tötõ! a hétvégén nem leszek.jót ne haljak.Nézd meg a _-Tûz Óceánja c. filmet .Beszarás.Uff ez mindenkinek szól.Uff!

#232 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 3. - 20:41

Uff. A buli régen is jobban tetszett, mint a suli. Hogy-hogynem. Természetesen, mivel úgysem szuperkupára készülünk, egy picit lehet majd lazítani. Az idõ rövídsége miatt úgyis "csak" egy alaphelyzet kialakítását tervezhetjük. Ha úgy tûnik, hogy érdemes, úgyis lesz folytatás. A vadnyugat oldalon olvasott élménybeszámolókból úgy tûnik Tóth Lajost (SENKI), se lenne rossz megkörnyékezni, és ha elvállalna, az ár sem hiszem, hogy rettenetes lenne. Üdv. Egykerék, remélem idén (azaz jövõre) tényleg összejön és szívesen látnánk.

#233 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 3. - 22:16

Csao!Szia tötõ Zsó! Üdv, és Uff Neked is!Hát akkor figyelek majd, és ha összejön a kurzus akkor megyünk! Mi bajunk lehjet tõle? Ha meg még lazítani is lehet akkor már rossz nem lehet. Igaz ó Nagy Fehér Bölény!Hogy egy kerekem van-e? Általában egy, de mikor Veled iszok mindig megjön az eszem!Uff!

#234 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 3. - 22:42

Uff!Megvannak a képek!Igen jók lettek! Jók voltak a modellek, és a fotós is!(azért Api-t igazán megpucolhattátok volna)

#235 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 4. - 10:17

Amatör! Ha jóra tippelek akkor Te vagy aki az elsõ lovastalálkozón dobott egy fejest és a hangyákkal társelgott... Felrepedt a szemöldököd? Vagy valami ilyesmi...

#236 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 4. - 10:20

Uff Egykerék!! Szürke Toll vagyok! Szégyeld magad! A város legjobb csajával sétálsz és felém meg el sem jöttök??? Hogy van ez?

#237 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 4. - 10:58

Uff!TE egyizé!Mögittuk a radebergert Éfélkor értem haza.

#238 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 4. - 13:46

Nemmm, az az ikertesóm... :D Nem erre vagyok a legbüszkébb, mit mondjak, de nyertél. Csak a történelmi hûség kedvéért, elvágódtunk a lóval, és a lábam lett elég csúnya, (a fejem az 32 évvel ezelõtt). Uff, Uff.

#239 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 0:02

Háj Evribádi!Bocs Szürke Toll nem tudtam hogy otthon vagy, meg a csajszi hátha féltékeny lett volna!Bölény! Ugye de jó hogy otthagytam, Te meg haza akartad küldeni Velem! Remélem legalább jólesett! (gondolom marha szar volt) Ittatok az egészségemre is? Akkor már Én is tudom ki vagy Amatõr! Akkor már tudom mit jelent az Amatõr! (:(Amit nálam az egykerék) (de nincs harag?!?!)

#240 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 0:28

ÖÖ.. :D Egy szimpla kérés..-> Beszélnétek egy kicsit magyarul is? :cool: köszíí Posted Image