Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Eger és környéke

• Please log in to reply
1565 válasz a témához

#201 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 20. - 10:35

Amugy egyetemre megyek,ha minden jól megy....

Ezt gondoltam, de hová? Mely környékre, városba? :)

#202 Lovas8999

Lovas8999

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 20. - 10:46

Ezt gondoltam, de hová? Mely környékre, városba? :)

Budapest...és tudom,hogy ott sok lehetõség van lovagolni,csak nem tudom mennyire lesz rá idõm meg pénzem :hupp:

húú amugy nagyon fellendült a topic,amikor idejöttem még csak 4 oldal volt 2002 óta,most meg már megkezdtük a hatodik oldalt :D :kir:

#203 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 20. - 10:52

:D Rám lehet számítani szóf**sás ügyben. :cool: Azért tényleg nagyon jó látni, hogy itt is van élet! Még ha az egyik életforma csak én vagyok, akkor is. :) Bp-en sem minden lovarda nagyon drága, sõt úgy vettem észre, itt az egri régióban a legdrágábbak között vagyunk. Szerintem a Régiós topik megfelelõ szeletében kezdj ismerkedni a pestiekkel is, biztos tudnak neked javaslatokat tenni! Végül is ez a fõ haszna a fórumnak, országos-világméretû információgyûjtés elsõ kézbõl. :) Csak aztán ne hagyj itt minket virtuálisan! ;)

#204 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 20. - 20:31

[quote name='Repülõrajt' date='2009.06.20, 10:05' post='720410']
Javaslom neked! Sõt én is kimegyek veled, amikor mész! Fõleg, ha terepre szeretnél menni, akkor menjünk együtt!

Hát az idén biztosan nem. A hétvégét rád szántuk, de esõ elõtt kell a csûrt berakni, kaptam egy csomó palántát és még most ásózom a helyét. Mellette itt a két gyerkõc, hát nem egyszerû. Olyan fáradt vagyok, hogy az álom is elkerül. A karom meg majd leszakad.Az meg hogy óvatos vagy, miért lenne baj? Ha végre összekerülünk, majd ketten ilyedezünk. Hidd el, nálam nagyobb vészmadár a földön nincs. És borzasztó hangosan tudok jajgatni ám! Taposott már meg ló, nem volt kellemes ahogy lazán átgyalogolt a combomon. Ha tíz centivel odébb lép, most nincs a két pici gyerkõcöm, összetöri a medencém.

#205 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 21. - 9:51

Most hétvégén nem is vagyok kint, jó, hogy nem jöttetek! A hangos jajgatást én sem szeretem, mert ugye azt gondolom, hogy még attól is megijednek a lovak. :D Én rendkívül csendben, sunyi módon tudok leesni, egy hang nélkül, hogy észre se veszik. :kir:

#206 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 21. - 13:50

Most hétvégén nem is vagyok kint, jó, hogy nem jöttetek!
A hangos jajgatást én sem szeretem, mert ugye azt gondolom, hogy még attól is megijednek a lovak. :D Én rendkívül csendben, sunyi módon tudok leesni, egy hang nélkül, hogy észre se veszik. :kir:

Na akkor az én hangos jajgatásomtól Te sunyi módon leeshetsz a lovadról. :D Mert nem utána jajgatok, hanem elõtte. Jobb félni mint megijedni. :D

#207 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 21. - 15:50

Lovas! Én is Pestre kerültem néhány éve-ott is sokfélét fogsz hallani ugyanarról a helyről. Pld. Tattersal, Honvéd, Petneházy Az a biztos, ha az ember kipróbálja és ha neki tetszik jó, ha nem nem. Ezért is mondom, amíg "csak" lovagolni akarsz, sok helyen teheted, van bőven olyan, akinél lehet. Ha tanulni is szeretnél, az már nehezebb ügy :-( A leesésről és lovastudásról egy sztori: friss! Ma délelőtt voltunk lovat próbálni... inkább nem részletezem, de képzeljétek, végül seggel a homokban végeztem, nem lehetett leszállni a lóról?! A tulaj nem mondta,hogy gond lehet majd én viszont éreztem hogy valami nem stimmel a megállási kísérletemnél, így gondoltam gyorsan lecsúszok róla, amíg nincs nagy baj (már készült fölfelé dobni magát), de közben oldalra is kiugrott így nem annyira elegánsan érkeztem földre.Viszont legalább élek. Ember aszonygya: "ha tudtam volna hogy le akar szállni, megfogtam volna" :confused: Nem gondoltam, hogy annyi lovon töltött óra után gondot fog okozni a megállás és leszállás-de megtörtént :kir: Aki felül az le is esik néha Persze nem azért mesélem, mert én annyira jól lovagolok , csak mert ilyet még nem láttam, még csak nem is hallottam :hupp: Pláne hogy M-es díjlónak árulta azt a szerencsétlent :eek: Majd néha jövök topicot lendíteni és ígérem a véleményemet nem publikálom konkrét személyekről, megtartom magamnak, csak a szépre emlékezzünk!!! :guny:

Edited by Spanishereit, 2009 június 21. - 15:52.

#208 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 21. - 16:21

Majd néha jövök topicot lendíteni és ígérem a véleményemet nem publikálom konkrét személyekrõl, megtartom magamnak, csak a szépre emlékezzünk!!! :guny:

Jó döntés. Ment a magán, de ha nem kommunikálunk, az is válasz. ;)

#209 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 21. - 20:48

A héten utaztam Egerbe, és Szarvaskõben pár lovas pihengetett az út mentén. Olyan jó volt látni. És örömhír, talán szaporodik a lótartók tábora kicsiny falunkban. Kristóf barátunk apukája építi az istállót, talán õszre már ló is lesz benne. Akkor már ötre szaporodik a lótartók tábora. Vagyis négyre, ha a tanyát a falutól pár km-re nem számítjuk. Nemsokára elmondhatjuk hogy lovas falu lettünk? :yeah:

#210 Lovas8999

Lovas8999

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 21. - 21:05

Majd néha jövök topicot lendíteni és ígérem a véleményemet nem publikálom konkrét személyekrõl, megtartom magamnak, csak a szépre emlékezzünk!!! :guny:

nyugodtan publikálhatod a véleményed névvel ellátva is ,engem érdekel ;)

#211 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 22. - 7:29

nyugodtan publikálhatod a véleményed névvel ellátva is ,engem érdekel ;)

Nem adtok sok esélyt hogy változzon a véleményem. De majd késõbb hátha lesz valami emberesedésnek nyoma. Most nem látok sok esélyt.

#212 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 14:08

Nem adtok sok esélyt hogy változzon a véleményem. De majd késõbb hátha lesz valami emberesedésnek nyoma. Most nem látok sok esélyt.

Miértis? Kifejtenéd bõvebben?

#213 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 22. - 16:40

Már kifejtettem. De nem tudom miért kell elmagyarázni elvileg intelligens embereknek, hogy nyilvánosan fikázni valakit úgy hogy ne tudjon védekezni, az gennység. Ez nem csak fórumetikett, szüleink, iskolánk kellett volna hogy ezt megtanítsa anno. Ilyenkor elfelejtem hol élünk. De homlokon csaptam magam és túljutottam a problémán. Ez itt teljesen normál, csak én vagyok hülye.

#214 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 16:51

Már kifejtettem. De nem tudom miért kell elmagyarázni elvileg intelligens embereknek, hogy nyilvánosan fikázni valakit úgy hogy ne tudjon védekezni, az gennység. Ez nem csak fórumetikett, szüleink, iskolánk kellett volna hogy ezt megtanítsa anno. Ilyenkor elfelejtem hol élünk. De homlokon csaptam magam és túljutottam a problémán. Ez itt teljesen normál, csak én vagyok hülye.

miért kell ezt erõltetned, ha nincs rá vevõ? egy ilyen fórumon véleményt is lehet cserélni (nézd meg bátran a többi topicot, ott is van ilyen bõven) és ha a véleményembõl valaki kiszûr valamait?? olvastam a magánt nem ismerlek, nem találkoztunk "lovas körökben"-persze az is felvethetõ kérdés ki kit nevez lovasnak és miért és milyen alapon.... szerintem csak beszélgetünk és abba belefér, hogy az ember elmondja a véleményéta környélbeli lovasok közül 1 kezemen meg tudnám számolni kirõl nem vagyok jó véleménnyel; a maradék nagyon sok igazán jófej, barátságos ember és csak azért nem írom a neveket, nehogy kimaradjon valaki és akkor megint jöhetne a kritika.Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a ló.Ez normális és attól mert eltérõ a véleményünk még nem kell utálnunk egymást.szerintem :cool:

#215 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 22. - 16:54

...nem érdemes....Olvastad, de nem válaszoltál. Holott Te kérted. :) Oks.Nem tréfából lovazok máshol.. :)

Edited by Mongol, 2009 június 22. - 17:11.

#216 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 17:35

Mongol, szerintem az nem fikázás, ha valaki azt mondja valakire, hogy nem oktató. Attól függ, az illetõ minek tartja magát? Azzal kezdõdött, hogy kihez érdemes menni tanulni. Fikázás nem volt, csak az, hogy XY nem oktató. (Ha ez fikázás, akkor én kikérem magamnak, hogy nem hívtok doktornak, bár tudjátok, hogy pszichológiából diplomáztam! :D ) Hülyeséget félretéve. Én sokat töprengtem anno, mikor Z helyrõl meg XY-ról érdeklõdtek, érdemes-e oda menni lovagolni, hogy nyilvánosan megírjam-e a véleményemet. Volt rá alapos okom, mégse mertem leírni, mert az aztán tényleg fikázás lett volna, rendesen. Ha leírom, baj, ha nem írom le, az is baj, mert odamennek... És úgy járnak, mint én. És azt senkinek nem kívánom. Melyik a becsületes megoldás? Egy fórum arra (is) való, hogy megosszuk a tapasztalatokat. Ha rosszak, akkor azokat. Hogy az okos a más kárán tanulhasson. És megint oda jutottam gondolatban, hogy Spanish nem is írt rosszakat. Ezt csak úgy írom. Sok a szabadidõm így esténként.

Edited by Repülõrajt, 2009 június 22. - 17:37.

#217 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 22. - 17:38

Köszönöm hogy tájékoztattok, levontam a következtetést és nem lovazok a környéken. :) Jut eszembe. Ha nem lesz politikai naggyûlés, ráérek megint. :D :D

#218 Luceila

Luceila

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 19:02

Szia! Na látom van élet, úgyhogy gyakrabban fogok jönni mostantól. :D Voltam kint Szilváson lovagolni, míg a fõnök nyaralt. Hát Démonra nem ültem fel, kicsit bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban, de a pónik után már nem is lett volna energiám hozzá. Azok a kis komiszok teljesen kifárasztottak. Bajnokkal rodeóztam (futószáron bakolás, szabadon bakolás ha nem az volt amit õ akart, na meg persze pálcára bakolás :rolleyes: ) Három póni után kész megkönnyebbülés volt felülni Sólyomra. :P Kint a völgyben meg felültem Villámra. (a legkisebb pónira) Na hát annak milyen kemény szája van! Fél kör alatt sikerült ügetésbõl lépésre váltani. :rolleyes: Szombaton megyek Bekölcére. Volt ott valaki mostanában?

#219 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 20:09

Kedves Mongol! Én is elvileg inteligens embernek "ismertelek" eddigi hozzászólásaid alapján, eszembe nem jutott, hogy nem az itt jelenlévõ fórumtársakról van szó. Ezért érdeklõdtem melyikünkkel lenne problémád.Engem megtanítottak, ezért nem csípnek sokan, ha bajom van, pletykát hallok a lehetõ leghamarabb letisztázom a másik féllel.Errõl ennyit. Továbbra is nagy tisztelõd vagyok így távolról, és bocsánat, ha félreértettem szavaid. Luceila! Légyszi bõvebben, mizujs most Bekölcén? Itt van a számban, és semmit nem hallok róla!!!Kaphatok részletes beszámolót az ottani helyzetrõl?

#220 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 22. - 20:34

Kedves Zsebi! Nem is neked szántam, nem olvastam tõled olyat ami indokolná, hogy magadra vedd. Hasonló cipõben járunk, én is szemben szoktam megnyilvánulni, bármilyen kellemetlen is ez, akár nekem, akár a delikvensnek. Vagy utálnak, vagy szeretnek emiatt. Változni már nem fogok valószínûleg.

#221 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 22. - 21:03

Kedves Zsebi! Nem is neked szántam, nem olvastam tõled olyat ami indokolná, hogy magadra vedd. Hasonló cipõben járunk, én is szemben szoktam megnyilvánulni, bármilyen kellemetlen is ez, akár nekem, akár a delikvensnek. Vagy utálnak, vagy szeretnek emiatt. Változni már nem fogok valószínûleg.

Hála Isten!

#222 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 23. - 8:14

Kedves Mongol!
Én vagyok annyira intelligens hogy felmérjem nekem szántad. Viszont annyira is vagyok intelligens, hogy láttatlanban és ismeretlenül nem vitatkozok senkivel, pláne nem minõsítem emberi tulajdonságait.
Szerintem azért kicsit erõs valakit mint embert leminõsíteni, anélkül hogy egyáltalán tudnád ki az. :rolleyes:
Én ilyet nem tettem és nem is fogok és hidd el, arról az 1 emberrõl akirõl név szerint is nyilatkoztam-mint lovas-, többet tudok mint szeretnék és nagyon is tisztában van vele, milyen lesúlytó véleménnyel vagyok róla és õ is rólam szerintem. :dev: Tehát azt gondoltam, Reprajthoz hasonlóan, hogy azzal segítek, ha megírom. És akkor lennék unintelligens szemétláda, ha olyan dolgokat adnék ki róla, amik õt mint embert minõsítik.
Természetesen ezzel együtt lehet hogy szerinted vagy mások szerint ez "gennység", legfeljebb nem leszünk barátok :hupp:
Attól hogy valakit nem tartok lovas szakembernek, még nem mondtam róla semmi olyat, amivel mint embert minõsíteném.Nagyon sokan kedvelnek olyanokat, akiket én nem, mégis jóban vagyunk egymással. Az ember már csak ilyen.
Én sajnos már nem élek a környéken, de ahogy mondtam, rengeteg kedves lovas ismerõsöm van és örülök hogy legalább itt "hallom" mi hír arrafelé.
Ne haragudj , hogy nem válaszoltam a magánodra, de fogalmam sincs ki lehetsz, nem tudok mit kezdeni a stílusoddal és ebben a korban az ember már nem akar mindnekivel minden áron jóban lenni.
Sajnálom ha miattam rossz véleményel vagy a környék lovasairól, kérlek ne tedd, maximális mea culpa, én már nem is vagyok egri (maklári voltam egyébként), csak látogató.
Meg lovas :kir:

#223 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 23. - 8:20

Ha nem akarsz válaszolni, miért érdeklõdsz. Én sem árultam volna el magamról majdnemhogy személyes infókat. Én sem barátkozni akartam, elhiheted. Elmondtam a véleményem, Te is, ettõl még nem pusztul ki a holdhal, vagy a kapucinusmajom, semmi nem történt. Barátok nyilvánvalóan nem leszünk, de ennek nem csak ez az oka. Kívánok neked minden jót. Ha Maklári voltál, talán ez az oka hogy nem árulsz el magadról semmit, de akár ezt is gondolhatom ezek alapján.Nem tudom hogy lovas vagy-e, ez sem jött le eddig.

#224 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 23. - 8:33

Ha nem akarsz válaszolni, miért érdeklõdsz. Én sem árultam volna el magamról majdnemhogy személyes infókat. Én sem barátkozni akartam, elhiheted. Elmondtam a véleményem, Te is, ettõl még nem pusztul ki a holdhal, vagy a kapucinusmajom, semmi nem történt. Barátok nyilvánvalóan nem leszünk, de ennek nem csak ez az oka. Kívánok neked minden jót. Ha Maklári voltál, talán ez az oka hogy nem árulsz el magadról semmit, de akár ezt is gondolhatom ezek alapján.Nem tudom hogy lovas vagy-e, ez sem jött le eddig.

Válaszoltam.Köszönöm hogy megtiszteltél bizalmaddal, nem fogok vele visszaélni becsszó!szép napot :D

#225 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 június 23. - 8:40

Na. Ezen is túl vagyunk. Igaz, barátok nem leszünk, de nagy a világ, mindenki nem lehet mindenki barátja. :D

Edited by Mongol, 2009 június 23. - 8:49.

#226 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 23. - 8:59

Na. Ezen is túl vagyunk. Igaz, barátok nem leszünk, de nagy a világ, mindenki nem lehet mindenki barátja. :D

:ang:

#227 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 24. - 6:12

Szia!
Hát Démonra nem ültem fel, kicsit bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban

Hát ezt továbbra sem értem! Felülsz mindegyik póni ördögfajzatra, ideggyenge arab idõzített bombára, a legnyugisabb öreg huculra meg nem!
Na nem baj, megmarad nekem! :D (Bár ha csak annyit lenne lovagolva, amennyi idõm nekem van, õ lenne a legkiszámíthatatlanabb idõzített bomba.)

#228 Luceila

Luceila

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 24. - 17:55

Póni ördögfajzat! :dev: Nem jól fejeztem ki magam....inkább, túlságosan is tudom, hogy mivel fog próbálkozni és már elõrre félek! Remélem a bekölcei terepünket, nem viszi el az esõ! Majd utánna részletesen mesélek!

#229 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 26. - 10:45

Remélem a bekölcei terepünket, nem viszi el az esõ! Majd utánna részletesen mesélek!

Kíváncsian várjuk! :)
A lovastábor nagy részét viszont már elvitte az esõ.

Edited by Repülõrajt, 2009 június 26. - 10:46.

#230 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 26. - 12:18

Bebiggyesztem ide is, hátha valakit érdekel.
Eladó egy koleszos kocsi, felújított állapotban, egy ló vontatta eke, egy szintén lóhoz való borona és egy kétkerekû jártatókocsi. Akit érdekel írjon magánt, megegyezünk.
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Posted Image
Posted Image
Posted Image
[/quote]

#231 Luceila

Luceila

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 29. - 13:28

Na, a bekölcei lovazásunkat elvitte az esõ... :(

#232 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 2. - 14:53

Nekem meg a számítógépet a villám ami az esõvel jött. Éppen tölteni akartam a képeket amit a nyári havazásról készítettem. így csak ritka holló leszek itt amíg javítgatják. Már ha meglehet. :( Én idióta. Csalánba nem csap a ménykû... No most vagy én sorolom magam rossz helyre, vagy a közmondás sántít.

#233 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 3. - 18:00

Sajnálom, Zsebi! :( Én ma is áramtalanítottam mindent. Most kellett új gépet vennem, meg új monitort, nem hiányzik, hogy kisüsse egy villám. Az elõbb még itt csapkodott, most meg süt a nap, közben az esõ még mindig esik. Ez azért tök jó. :) Szivárványt, azt nem látok, pedig mennék a kincsért. Én már 3 hete nem voltam Szilváson (így lóközelben sem)! Holnap, bár nem kell mennem dolgozni (személyzet-túltöltés van), kimegyek lovagolni, mert ez nem állapot így. Ahelyett, hogy örülnék a szabadidõnek. Kimentem a konyhába az ottani ablakon át szivárvány után kutatva, és találtam sört. Ha nincs kincs, beérem ezzel... Mongol! Elfelejtettem neked válaszolni. Én is ráérek, politikai gyûléstõl függetlenül. :kocc: Csak szólj!

#234 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 3. - 19:41

Hali,bepofátlankodtam ide kicsit.Olvasgattam,és jaj,gyorsan hárébb ültem a monitortól,amilyen puskaporos erre a hangulat :huh: nehogy az ölembe robbanjon a gép :gm: Hát,hozzátok az egri csillagokból megismert harci szellemet :gm: Kedves doktornõ,kedves Zsebi,nem akarok okoska lenni,de a mai túlgépesített világunkban kifizetõdõ ám olyan 220-as elosztót venni, amibe a villámvédelem be van építve.Lényegesen kevesebb kiadás,mint a viharonkénti számítógép,TV,videó,stb..... pótlása ;) Lovasok,és lovasok!Egy barátom bölcs mondása,"Nem kell,hogy mindenki szeressen!"kiegészíteném,az kell,hogy a lovat szeresse mindenki,és lovasok leszünk,maradunk.Bárhol találkozhatunk,egy biztos beszélgetési témánk lesz.Egy nagyon jó barátommal,nem írom ide a nevét mert közismert fórumos,az esti sörözgetés közben,beszélgetve,vitatkozva,már-már kiabálva lovastémáztunk mignem ránkvirradt.Mondanom sem kell,nem jutottunk közös nevezõre.Ettõl még nagyon jó barátomnak tekintem,bár notórius kazetta tolvaj a lelkem,hogy pusztuljon ki alóla,na nem a lova,inkább a traktora,aztán had szenvedjen nyakig olajosan.Ettõl még a barátom,és ha szól,hogy gondja van,sietek segíteni neki(remélem nem olvassa ezt a topikot,még kihasználná amit most írtam) :D Én 1970-ben a hõskorban kezdtem lovagolni,de társaságban válltig állítom,hogy nem tudok lovagolni,csak valahogy mindig sikerûl rajtuk maradnom. Mongol sem most kezdte,mint olvasom más sem,minek kell rögtön pisztolyt rántani,minek a körmöket élesre reszelni. Volt ennek a fórumnak egy nagyon jó kezdeményezése,a LOT,ami az elsõn még tényleg az volt amire kitalálták,a gép elött ülõ lovasok találkoztak egymással,és megismerték az addig csak írásaikról elgondolt társaikat. Nehéz ám írásban véleményt cserélni,meg sokáig is tarthat. Minden jót a régiónak,egyszer lovagoltam két gyönyörû hetet Szilvásváradon,és környékén :cool:

#235 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 14:25

[quote name='Fõnix' date='2009.07.03, 20:41' post='724092']
Kedves doktornõ,kedves Zsebi,nem akarok okoska lenni,de a mai túlgépesített világunkban kifizetõdõ ám olyan 220-as elosztót venni, amibe a villámvédelem be van építve.Lényegesen kevesebb kiadás,mint a viharonkénti számítógép,TV,videó,stb..... pótlása ;)

Bár mûszaki végzettségem is van, fogalmam nem volt hogy létezik ilyen kütyü. Beszerezzük, elvonási tünetek jelentkeznek nálam. A jó a rosszban, hogy minden nap kijutok gyönyörûmet lejáratni, és láss csodát, csiszolódunk. Tudom hogy fogok még mást is mondani, de imádom a lovam. Annyira kedves, akármilyen keményen csapkodom a pécsiket (bögöly) akár a lába között, egy lábemeléssel sem figyelmeztet hogy na elég.
A jó hírem, ma vendég érkezett. Reggel nyihogásra és dobogásra ugrott ki a család az ágyból, és láss csodát megérkezett közénk várva várt kiscsikónk. Gyönyörû gyönyörû és gyönyörû. Kis csodaszép egérszürke csõdike. Elsõ fellángolásomban rögtön a Hidalgó, esetleg az Imperial nevek jutottak eszembe, aztán a keresztségben az Álmos nevet kapta páromtól, valószínû ezzel jobban jár. Megjegyzem nekem is nagyon tetszik. Ha sikerül töltök képeket.
És megint jó hír, talán sikerül végre ideileg egy kis hasznos lovaglást beiktatnom a környéken. Névnapomra meglepetésként kértem, és nem volt ellenvetés. Mármint a család részérõl.
És még egy villámhír, barátnõm lova neki nem vált be, lecserélné. Én még személyesen nem találkoztam a lóval. Alkalmas tenyésztésre is, egy ménvizsga után.
http://lovasok.hu/el...g...scs&fromfo=

Na gyorsan egy pár sztárfotó. Posted Image
Posted Image
Posted Image
Szerintetek milyen színû lesz? A hátszíja és a feje mintha feketéllene, de ahogy száradt, úgy világosodott is egy kicsikét. A két hátsó lábán pici kesely van. :)
Egyébiránt meghazudtolta származását, a várakozások ellenére póni létére semmivel sem kisebb mint egy lipicai kiscsikó. Életem elsõ kiscsikója, és nagyon boldog és büszke plusszmama vagyok.

#236 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 16:23

Gratulálok, Zsebi! :kocc: Juj, de nagy füle van, úgy néz ki, mint egy kis csacsi :D Nagyon aranyos! :ang:

#237 Luceila

Luceila

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 9. - 14:40

Én is gratulálok! :) Nekem inkább a színe miatt hasonlít csacsira, a kis édes. :D Kérünk még rólla képeket!

#238 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 10. - 10:42

Ha sikerül besírnom magam valahová, töltök még képeket. A gép még mindig döglött, a netszoba meg jövõ héten zárva. :( Tündéri a kiscsikó, már nagyon ugribugri. Kicsit kivilágosodott, és mintha kezdene barnába hajlani a színe! A mamája már nem félti annyira, eddig is lehetett ugyan simizni, de mindig közénk sündörgött Mónikánk, biztos ami biztos. Lovaglás frontom mi újság? Reprajt lovagolgatsz hétvégenként? Hát a Csapó tanya? Infókat légyszi!

#239 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 11. - 19:53

Gyors leszek: holnap lovagoltatok Szilváson. Most megyek bezuhanni az ágyba és meghalni reggelig.

#240 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 13. - 17:44

FIGYELEM! Július 17-19!!!!