Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haflingi

• Please log in to reply
1373 válasz a témához

#201 Melissa

Melissa

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 18:47

Köszönjük szépen a tippeket! Most gyorsan meg is nézzük õket! Akinek még van ötlete írjon! Elõre is köszi!

#202 Melissa

Melissa

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 18:49

a www.ponik.hu oldalon vannak meg Vidámot a leghíresebb haflingi fedezõmént a www.menek.hu oldalon nézheted meg.Nekünk is van egy kancánk és Hoffmannstallal fogjuk fedeztetni igaz nem õ a legszebb de közel van.Ha akarod tudok küldeni képet Vidám Suttogóról

Hozzászólás megtekintése

Köszi az oldalakat, megnézzük õket. Remélem megtaláljuk az "igazit"!

#203 Fire :)

Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 17:26

aha de ide nem tom beillsezteni meg nem akarom h lemásolják :D mi az email címed? :gm:

Hozzászólás megtekintése

na szóval a cím: :D pacci@freemail.hude kimásolná le?? :confused: :)

#204 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 18:08

Írd rá keresztbe, hogy LOVASBETTIÉ! :kir: Egyébként én is szívesen megnézném, ha lennél oly kedves nekem is küldjél képet (agiv@mail.globonet.hu). (Ne aggódj, nincs neveldém!)

#205 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 19:53

a www.ponik.hu oldalon vannak meg Vidámot a leghíresebb haflingi fedezõmént a www.menek.hu oldalon nézheted meg.Nekünk is van egy kancánk és Hoffmannstallal fogjuk fedeztetni igaz nem õ a legszebb de közel van.Ha akarod tudok küldeni képet Vidám Suttogóról

Hozzászólás megtekintése

Szerintem Hoffmannstall sokkal formásabb mint Vidám, nekem legalábbis jobban bejött :DÉs szebb csikói is vannak :D

#206 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 22:51

nem is igaz! :D a Maxi is Vidám féle :cool: ö a legszebb :yeah: :D :dev:

Edited by Celtica, 2006 március 7. - 22:53.

#207 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 22:56

jah nekem is jöhet kép:) albion_autumn@freemail.hu

#208 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 8. - 19:58

:D :D Naggyyyooonn széépp!!nagyon tetszik a lovacskád lovasbetti :D :D

#209 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 8. - 21:17

nem is igaz! :D  a Maxi is Vidám féle :cool:  ö a legszebb :yeah:  :D  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Tényleg csinos :)Az én lovaimnak Vicc az apja :D

#210 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 9. - 8:12

lisa visszanéztem a topicba hát mit mondjak... :hu: :yeah: vannak még képeid? :kir:

Edited by Celtica, 2007 március 22. - 10:30.

#211 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 11. - 20:16

Ez egy ma reggeli fotó az iszonyatosan dagadt Szamócáról :D Téli zsírpárnákkal felszerelkezve :P

#212 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 12. - 15:45

nyugi nekem is ilyen kiformásodott Luna.Hogy tudom így belinkelni a képeket? :kir:

#213 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 13. - 13:43

itt megtudod!! :) :) :) :D

#214 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 14. - 19:11

:hupp: nem sikerült :confused: na mindegy nézzétek meg : www.haflinger-tirol.com (gyönyörû hafik vannak ott)mi meg annabergben voltunk haflingershown nagyon jó volt :D volt ott egy olyan szívdöglesztõ ménmegkérdeztük ott egy csikó 500.000 ft körül van egy jó szülöi ággal rendelkezõ precízen betanított ló pedig 900.000 ft és egymillió között is lehet :eek:

Edited by lovasbetti, 2006 március 14. - 19:14.

#215 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 8:25

ma egy éve hogy haflingertulajdonos vagyok

#216 Fire :)

Csikó

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 15:06

Gratu!!!! :kocc: :kocc: :kocc: :kir:

#217 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 15:14

hmmm én is igy belegondoltam.. :) május 18-án leszünk 3évesek a Bumbimmal :kir: vááá nem adnám semmi pénzért :dev:

#218 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 15. - 20:29

Augusztus 10-én lesz 8 éve, hogy Lizatulajdonosok, és április 22-én 7 éve, hogy Szamócatulajdonosok vagyunk :D

#219 Nordwind

Nordwind

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 8:10

Augusztus 10-én lesz 8 éve, hogy Lizatulajdonosok, és április 22-én 7 éve, hogy Szamócatulajdonosok vagyunk :D

Hozzászólás megtekintése

én is kapok képet?? :kir: Midnight-Lady@hotmail.com

#220 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 18:29

Sziasztok Hafisok!Engem az érdekelne, hogy milyen nyereggel lovagoljátok a haflingiket.Tudom, hogy mindenféle stílusban lehet, de olyan kövérek és széleshátuak tudnak lenni :) , hogy kevés nyereg passzol rájuk.Strucc haflingiét feltöri a bolti nyereg (csináltatni elég drága).Van valami ötletetek? :confused: Az biztos, hogy szörén nagyon jó :kir: !üdv

#221 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 16. - 18:43

szõrén tényleg jó mi egyolcsóbb nyerget vettünk mert a hafik elég drágák + nyereg...hát szóval...Lunának szerencsére nem töri fela hátát de 18as kellett neki vagy 19 :gm: nem tudom de a legnagyobb! :D

#222 Nordwind

Nordwind

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 7:18

kieffer achen ;) sok ló dagat, csak a haflingiek kicsik, sok nyereg jó rájuk ;)

Edited by Nordwind, 2006 március 17. - 7:23.

#223 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 7:55

a legjobb akkor is a western :) az 90%h egyik sem töri fel meg sztem nekik is a legkényelmesebb :)a Maxinak közepes méretü a nyerge(annyit tok h 16os)

#224 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 13:32

a legjobb akkor is a western :) az 90%h egyik sem töri fel meg sztem nekik is a legkényelmesebb :)a Maxinak közepes méretü a nyerge(annyit tok h 16os)

Hozzászólás megtekintése

Igen sokan ezt mondják, de Huncut angolba van lovagolva.Emiatt nemhiszem h stilus váltás lenne :nem: A 17es angol töri.

Edited by Strucckanca, 2006 március 17. - 13:36.

#225 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 13:37

... de Huncut angolba van lovagolva.Emiatt nemhiszem h stilus váltás lenne ...

Helyesbítek: Angolba nincs lovagolva :P

#226 Barik-a

Barik-a

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 13:49

Én Sziszi hafimat ausztrál nyeregben lovagolom, nem töri fel minden oké.

#227 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 14:00

Nekünk mindkét dömperkére angol nyergünk van. Mindkettõt (ez itt a reklám helye) Lovasboltos Katitól vettük. Egyiket 8, másikat 7 éve :DSoha egyik ló sem volt még feltörve, és a fenekemnek sincs semmi baja :P

Edited by lisawica, 2006 március 17. - 14:01.

#228 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 14:07

szerintem nem jelentene neki semmi stilusváltást.a szárhasználat ugyanolyan maradhat,meg a lovaglási mod(értem itt pl a könyyü ügetést..) attol mer más nyereg van rajta.lehet h mind2töknek még jobban is tetszene ;)

#229 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 14:11

Nekünk mindkét dömperkére angol nyergünk van. Mindkettõt (ez itt a reklám helye) Lovasboltos Katitól vettük. Egyiket 8, másikat 7 éve :DSoha egyik ló sem volt még feltörve, és a fenekemnek sincs semmi baja :P

Hozzászólás megtekintése

Ezt a véletlent... :) Mi is pont ott vettük. Lényeg a lényeg, hogy a ló háta széles és lapos, és a mostani 17-es angol nyomja a mar két oldalán, kb 4-4 újjnyira. Mintha szûk lenne, és nem feküdne stabilan. Magas is. Nagyobb nyerget nem szeretnék, csak szélesebbet... Szõrén szeretek lovagolni, csak az egy egész napos túrán annyira nem egészséges... Torziós (váz nélküli nyereg?) Ha jól sejtem nekem nagyon tetszene, mert egész közvetlen...Esetleg valami komplexebb túranyereg - én tényleg szinte csak akkor nyergelek, ha A-ból B-be megyünk, vagy vissza :P, viszont akkor már szempont az, hogy cuccolni is lehessen. A Western meg nagyon kafa... Meg úgy szívesen csinálnám is, de egy haflingihoz stílusában nem illik. Szvsz.

#230 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 17. - 17:14

illik az angol is és a western is zserintem :D de akinek westernnyerge van szerintem jobban néz ki ha szárak is olyanok :ang:

#231 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 12:53

miért ne illene a hafihoz a western? :) szerintem minden formás esetleg tömegesebb lohoz illik.meg szerintem a szinvilágukhoz is v nemtom.ez alapjába véve ugyanugy a konkrét lotol is függ ugy mint pl az embereknél h kinek milyen stilus illik.jah meg még attol is függ h melyik "tipusa"..az arabositott változathoz tényleg jobban illhet az angol stilus.viszont a hurkásabb változathoz szerintem jobb a western.márcsak a mozgásukat tekintve is.. ;) a szárakat nem ugy értettem :) hanem h ha egy lo alapbol angolba lett belovagolva nyilván nem lehet egyik naprol a másikra átvinni westernbe.értem ezt ugy h ha valaki át akarná szoktani :D

#232 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 19:52

... de Huncut angolba van lovagolva.Emiatt nemhiszem h stilus váltás lenne ...

Helyesbítek: Angolba nincs lovagolva :P

Hozzászólás megtekintése

Struccfejü, már megint kötekszel :mad:. Én igenis angolban lovagoltam....Theee....ááááááá :nem:

Edited by Strucckanca, 2006 március 18. - 19:54.

#233 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:05

Ezt a véletlent... :) Mi is pont ott vettük. A Western meg nagyon kafa... Meg úgy szívesen csinálnám is, de egy haflingihoz stílusában nem illik. Szvsz......és megint kötekszel.... :P különben is a 17est nem ott vettük mert azt én vettem, és jobban tudom h hol, az volt a CSibié, a 16os van a boltbol.És igenis illik a heflingihez a western, fõleg Huncihoz mert Õ egy debella (ahogy Celtica is mondta) A dömpikhez illik.Köszi Celtica a megerösitést. :D (egy kis családi vita, nem komoly, csak kötekszem.) :dev:

#234 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:08

És igenis illik a heflingihez a western, fõleg Huncihoz mert Õ egy debella (ahogy Celtica is mondta) A dömpikhez illik.

Hozzászólás megtekintése

Nem vitatom, jól áll, én csak azt mondtam: nem stílusos.A kis családi viráról, meg csak az jut eszembe: "kettõ" :pStruccPont.

#235 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:10

:confused:

És igenis illik a heflingihez a western, fõleg Huncihoz mert Õ egy debella (ahogy Celtica is mondta) A dömpikhez illik.

Hozzászólás megtekintése

Nem vitatom, jól áll, én csak azt mondtam: nem stílusos.A kis családi viráról, meg csak az jut eszembe: "kettõ"StruccPont.

Hozzászólás megtekintése

mi van? mi kettö???? Ezt nem értem, kifejtenéd picit bõvebben? HÁROM :P

Edited by Strucckanca, 2006 március 18. - 20:12.

#236 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:11

Azt olvastam, valamelyik osztrák haflingis honlapon, hogy a hafi az "alpine quarter horse" :DKint az USA-ban is több hafit is indulni western versenyen :D

#237 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:13

Azt olvastam, valamelyik osztrák haflingis honlapon, hogy a hafi az "alpine quarter horse" :DKint az USA-ban is több hafit is indulni western versenyen :D

Hozzászólás megtekintése

Látod....Mr.Kötekedõ. :dev:

#238 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:22

Látod....Mr.Kötekedõ. :dev:

Nem látom, mer az az USÁ-ban van, az én pici pónim meg innen jön a szomszédról a hegyekból... Ahol... õõõ ha jól sejtem egyébként leginkább katonai nyereghez hasonló ülõke, és a hozzá tartozó szerszámzat volt az eredeti, lévén hegyi ló, meredeken fel-le, fel-le, egy szép hosszú ágon... Ja ez más. :dev: Egyébként szerintem... õõõ úgy mindenkinek sokkal jobban áll a Western... :dev: Annyival férfiasabb :dev: Sokkal menõbb, keményebb :dev: :D Már az üzletekben! Próbálja ki Ön is !!! :D :D Strucc

#239 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:24

mi van? mi kettö???? Ezt nem értem, kifejtenéd picit bõvebben?

Valahol a vicces topicban van... A cowboy, a menyasszonya, és a botladozó ló...

#240 Strucckanca

Strucckanca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 18. - 20:26

Te keménylegény :gm: