Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szamarak és öszvérek

• Please log in to reply
901 válasz a témához

#201 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 1. - 18:37

Jelenleg 124cm magas de még biztos nõni fog egy picit, bár sztem egy "nagy"lóhoz Õ kicsi de egy ponihoz megfelelõ te milyen öszvért akarsz(poni v. ló)?
Ha mobilizálható a ló és fedeztetni akarsz és természetesen megfelel a csõdör (akirõl fentebb láthacc képeket/Lackó a neve/) akkor a kanca panziós tartása megoldható vagy mindenképp mesterségesen akarod megtermékenyíttetni?
A csõdörnek a papírjaia most vannak rendezés alatt. A közeljövõben fogják besütni.... És tervbe van véve h õsszel a kaposvári Pannonnapokon tenyészállatként mutassuk be...

Érdekel a dolog, nem baj, hogy kisebb, láttam már ilyen fedeztetést, telivér kancámat gondoltam hozzá vinni. Te is láthatsz mindenfelé képet róla.
Mostanában nem lesz erre idõm, de talán jövõre megkereslek a témával.
Már nagyon elképzeltem a kis porontyot! :yeah:

#202 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 7:43

Érdekel a dolog, nem baj, hogy kisebb, láttam már ilyen fedeztetést, telivér kancámat gondoltam hozzá vinni. Te is láthatsz mindenfelé képet róla.
Mostanában nem lesz erre idõm, de talán jövõre megkereslek a témával.
Már nagyon elképzeltem a kis porontyot! :yeah:

szia

Rendben akkor jövõre majd megdumáljuk valamikor, Addigra már remélem meg lesz a fed. engedélye. Sütni már besütötték már csak az engedélyek kellenek.
A pacid képeit majd megnézegetem.
További jó lovazást...

#203 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 17. - 15:09

sziasztok a tanácsotokat kérem. Akinek van szamara mennyibe kerül 1 hónapban? Fontolóra vettem h megveszek egy szamarat mert nem teccenek a körülötte lévõ dolgok és nem tudom hogy belemerjek e vágni... egy besütött hátas-kocsis szamár mennyit érhet? A képemen lévõ csacsiról lenne szó... elõre is köszi a segítségeteket.

#204 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 17. - 18:25

Mi a Zsanett-et, sütés nélkül, 20 eFt-ért vettük :) Kb. 6 eFt/hó a takarmány amit megeszik + szalma - legalábbis a tavalyi árakon.

#205 Fibi

Fibi

Csikó

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 21. - 20:43

Szioka mindenkinek!!! Nem kell senkinek szamár?? Van fehér fekete meg szürke!!! Irjatok nyugottan!!! Fibi

#206 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 21. - 21:53

Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hol találok nagyobb mennyiségben "szamárménest"? Persze nem olyanra gondolok, amiket kis ólakban tartanak, hanem ahol esetleg legelõn, zöldben vannak?

#207 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 22. - 11:46

Mi a Zsanett-et, sütés nélkül, 20 eFt-ért vettük :)
Kb. 6 eFt/hó a takarmány amit megeszik + szalma - legalábbis a tavalyi árakon.

köszi a választ. Azt hiszem én nem fogok ilyen "olcsón" hozzájutni fõleg ha abból indulok ki h milyen pénzéhes a vadaspark igazgatója :(
Ti Zsanettet háznál tartjátok?

#208 robert21

robert21

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 22. - 23:13

sziasztok nekem egy keresztes szamaram van. 5 éves. vállal fedezést amugy szerintem az hogy mennyibe kerül 1 honapban az attol is nagyban függ hogy mekkora teruleten van tartva. udv

#209 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 24. - 10:44

képzeljétek megint megyek/ünk bemutatózni a két szamárral. Most Szentlõrincre megyünk augusztus végén. Zenés programot mutatunk be már alig várom

#210 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 24. - 16:08

sziasztok

nekem egy keresztes szamaram van. 5 éves. vállal fedezést
amugy szerintem az hogy mennyibe kerül 1 honapban az attol is nagyban függ hogy mekkora teruleten van tartva. udv

Keresztes szamár? :confused:

Jasmine! És mibõl áll egy ilyen bemutató?

#211 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 25. - 21:18

Keresztes szamár? :confused:

Jasmine! És mibõl áll egy ilyen bemutató?

6perces zenei összevágás. Lehetõleg a zene ütemére mozognak az állatok. Lovardai alakzatokat mennek lépésben ügetésben és vágtában(kis kör, nagy kör, fél lovarda kígyó, átló...) meg akadályt ugranak(na nem nagyot max 30cm-t de ugrik- már ha kedve van :P
most abrakoltatva vannak úgyhogy remélem menõkésebbek lesznek mint Hódmezõvásárhelyen...
Tényleg szerintetek a zab árpa kukorica és napraforgó keverékétõl menõkésebbek lesznek? a kollégám azt mondta h szerinte nem és én elbizonytalanodtam... Errõl mi a véleményetek?

#212 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 25. - 21:40

De jó, megnéznék egy ilyet. :) Azért egy szép lendületes vágtát nem könnyû lehet belõlük kihozni, vagy tévedek? Egyébként gyakran lovagoljátok õket, jártok terepre, pályán dolgoztok, ilyesmik? Nehezbb velük dolgozni, mint pl. egy lóval, vagy hamar megértik mit szeretnétek tõlük? Bocs ha idétlen kérdések...csak nem nagyon láttam még olyat, hogy egy szamarat másra tartsanak, mint fogatolás, esetleg fûnyíró. ;) De ez becsülendõ, nekem nagyon tetszik amit csináltok. :kocc: Remélem egyszer lesz alkalmam megnézni. Az adatlapodon lévõ szamárka nagyon mutatós. :) Sajnos nem értek a szamarak takarmányozásához.... De elv. ha abrakot kapnak, akkor attól energikusabbak lesznek, nem? Tisztán zabot nem lehet nekik adni?

#213 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 25. - 21:48

Kedves szamarasok! Tanácsotokat kérném... Lesz nálunk egy rendezvény, ahol 12 éves unokaöcsémnek egy szamarat kellene bemutatnia. Lovagolni szokott a srác, de a szamár, az ugye más világ. Kérte, hogy segítsek neki, tartsak felkészítést, de én in csak a lovakkal boldogulok. Tudtok esetleg tanácsot adni, mit kell másképp csinálni "szamaragolásnál", hogyan lehet a füleseket befolyásolni, ha bemakacsolnak?

#214 kisbéri

kisbéri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 501 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 26. - 7:07

Hát én viszonylag a közeledben iszonyatos szamárordítást véltem hallani. A kibocsájtójához tartozó kétlábú állomány nem tud ebben segíteni ? :D

#215 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 26. - 8:45

Gondolom, ezt viccnek szántad...azokat a szamarakat még sose láttam az istállón kívül. Itt viszont olyan emberek írogatnak, akik díjlovas feladatokat hajtanak végre ezekkel a nemes jószágokkal :yeah:

#216 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 26. - 9:43

A szamár ugyanugy mûködik mint egy ló(legalábbis az enyémek) járunk velük terepre, dolgozunk pályán is sõt futószáron is szoktak dolgozni, meg gyerekeket szoktunk velük sétalovagoltatni. A lendületes vágta is megy nekik csak ugye eléggé hangulat függõ állatok magyarul ha nincs kedve nem dolgozik ha "agyon verem" sem dolgozik. A csökönyösséget pedig a pálca használattal jól kordában lehet tartani... Ori: mindent ugyanugy kell csinálni mintha lovagolnál. Azt mondták nekem h a szamárnak keményebb a szája ezért erõteljesebben kell használni a szárat h merérezze.tapasztalom szerint ez nem igaz ugyanis finom húzásra is ugyanúgy reagál sõt az én általam lovagolt szamár lányt kötõfékben is szoktam lovagolni és simán megy a nyakra fektetett szárhasználattal és csípõvel mint a westernlovak.... A bemakacsoláshoz pedig a pálcát ajánlom. Nem feltétlen kell erõsen odacsapni valamikor elég ha hozzáér viszont valamikor tényleg erõsebben kell megcsapni h ne nézzen hülyének(viszont rúghat a pálcára-legalábbis az általam idomított rúg a pálcára ha erõsebben oda van rakva) sok sikert hozzá hol és mikor kell bemutatni a csacsit? Shába: kedvtõl függ a munkájuk. de vágtáznak mint a nyúl.... Mostantól hétfõ kivételével mindennap dolgozok velük(felkészülés miatt) amúgy meg ha van idõm és nincs hõség felmegyek kicsit mozgatni. Azt feltudom neked ajánlani h egyszer megdumáljuk és kijössz a Budakeszi Vadasparkba amikor ott vagyunk megnézed õket és az edzésünket és akár felis ülhecc Lujzára ha van kedved. Az adatlapomon lévõ csacsi a Lujza. vele és a fiával megyek a kiállításra...

#217 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 27. - 7:52

Képek Caféról, a Zakuszka-tanya öszvérérõl. :)

#218 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 27. - 16:17

nagyon édes ez az öszvér nagyon tetszik. Fogod Õt valamire használni? fogatba vagy nyereg alatt? Beteg vagy csak kolbásztölteléknek ácsorgott a láncon?

#219 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 27. - 17:00

Ha rendbe lehet szedni a lábait, akkor szeretném majd használni is, fõleg fogatban (megy a Rozi öszvéren... :D ) Most elég rondák a patái (bár a 4 évi elhanyagoltsághoz képest gyönyörûek...), megvárom, mit mond a kovács, ha dolgozhat, kell szerezni valami kiskocsit meg hámot. A kovácshiányon kívül más baja nincs, csak mocskosul el van hanyagolva, a gazdája 5-6 éve beszerzett egy traktort, és azóta Café folyton láncon volt, és minden õsszel következetesen le akarták vágni. :D Most a takarmányhiány miatt sanszos volt, hogy megtörténik a dolog, ha meg mégsem, még vagy 20 évet elácsorog láncban, míg az orrába görbül a patája.

#220 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 27. - 19:55

Ha rendbe lehet szedni a lábait, akkor szeretném majd használni is, fõleg fogatban (megy a Rozi öszvéren... :D ) Most elég rondák a patái (bár a 4 évi elhanyagoltsághoz képest gyönyörûek...), megvárom, mit mond a kovács, ha dolgozhat, kell szerezni valami kiskocsit meg hámot. A kovácshiányon kívül más baja nincs, csak mocskosul el van hanyagolva, a gazdája 5-6 éve beszerzett egy traktort, és azóta Café folyton láncon volt, és minden õsszel következetesen le akarták vágni. :D Most a takarmányhiány miatt sanszos volt, hogy megtörténik a dolog, ha meg mégsem, még vagy 20 évet elácsorog láncban, míg az orrába görbül a patája.

gyönyörû állat remélem a patájának sincs a túlnövésen semmi komoly baja. Sok örömöt és jó munkát kívánok vele. Eccer majd lemegyek hozzátok megnézni Õket. Már régóta el szeretnék jutni hozzátok megnézni a lovakat csak nincs idõm sajnos.(mert ugye én is foglalkozozk csacsikkal és minden szabadidõm ott van velük)

#221 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 30. - 12:55

Oké, várunk. :)

Phûûûû, most találtam... Pumagyilkos öszvér. Nem gyenge... :huh: Azt hiszem, vigyáznom kell majd Caféval. :D

#222 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 2. - 12:14

Csacsis ismerõsökkel rendelkezõk segítségét kérném egy kedves barátom nevében; egy javarészt Kiskunmajsán forgatandó gyerekfilmhez keresnek szamárcsikót szereplõnek, ha jól tudom, 2-3 napról lenne szó. Ha van ötletetek, elõre is köszönöm.

#223 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 2. - 12:35

Csacsis ismerõsökkel rendelkezõk segítségét kérném egy kedves barátom nevében; egy javarészt Kiskunmajsán forgatandó gyerekfilmhez keresnek szamárcsikót szereplõnek, ha jól tudom, 2-3 napról lenne szó. Ha van ötletetek, elõre is köszönöm.

Nekem van ismerõsöm, akinek van szamárcsikója, de nem tudom, érdekelné-e a dolog.

#224 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 2. - 13:07

Jasmine, köszi a tanácsokat, annál is inkább, mert én is beszálltam a szamaragolásba. Unokaöcsém egy Berci nevû herélten próbálkozott, én pedig Miskán, a csõdörön. Nagyon vicces volt, mivel fogatban használják õket és nem a legkifinomultabb stílusban, ezért én nem boldogultam vele olyan szolid segítségadások révén, ahogy te leírtad. Egyszer bevitt a hodályba, egyszer pedig "beindult" amikor túl közel mentünk el 2 kancacsikó mellett (elfelejtkeztem a csõdõrségérõl). A pálca jó ötletnek tûnik, szívesebben piszkálgatom azzal, minthogy rugdossam és a száját rángassam. Lesz nálunk egy rendezvény kb. 2 hétmúlva, ahol én, unokaöcsém és egy srác hárman vonulnánk körbe, mint egy család. Én parasztszoknyában leszek, úgyhogy kacérkodom a féloldaltülés gondolatával (a legközelebbi edzésen ki is próbálom). Amúgy amikor sikerült ügetésre ösztönözni, Miska hihetetlen kényelmes mozgásúnak bizonyult, gondolom, ez jellemzõ a szamarakra. A vágtáig nem jutottunk el, talán legközelebb, majd feltuningolom valami kajával. Amikor leszálltam róla, odabújt hozzám a nagy bumburnyák fejével :D , (ami még szamárok közt is elég ormótlan), láthatóan nem haragudott rám, amiért odafönt idõnként kicsit erélyes voltam vele. Ha sikerül a bemutatónk, majd teszek fel képeket.

#225 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 3. - 8:23

Jasmine, köszi a tanácsokat, annál is inkább, mert én is beszálltam a szamaragolásba.

Unokaöcsém egy Berci nevû herélten próbálkozott, én pedig Miskán, a csõdörön.

Nagyon vicces volt, mivel fogatban használják õket és nem a legkifinomultabb stílusban, ezért én nem boldogultam vele olyan szolid segítségadások révén, ahogy te leírtad.

Egyszer bevitt a hodályba, egyszer pedig "beindult" amikor túl közel mentünk el 2 kancacsikó mellett (elfelejtkeztem a csõdõrségérõl). A pálca jó ötletnek tûnik, szívesebben piszkálgatom azzal, minthogy rugdossam és a száját rángassam.

Lesz nálunk egy rendezvény kb. 2 hétmúlva, ahol én, unokaöcsém és egy srác hárman vonulnánk körbe, mint egy család. Én parasztszoknyában leszek, úgyhogy kacérkodom a féloldaltülés gondolatával (a legközelebbi edzésen ki is próbálom).

Amúgy amikor sikerült ügetésre ösztönözni, Miska hihetetlen kényelmes mozgásúnak bizonyult, gondolom, ez jellemzõ a szamarakra. A vágtáig nem jutottunk el, talán legközelebb, majd feltuningolom valami kajával. Amikor leszálltam róla, odabújt hozzám a nagy bumburnyák fejével :D , (ami még szamárok közt is elég ormótlan), láthatóan nem haragudott rám, amiért odafönt idõnként kicsit erélyes voltam vele.

Ha sikerül a bemutatónk, majd teszek fel képeket.

Szia
örülök h jól mennek a csacsik. elég kényelmesek tudnak lenni fõleg h az én Lujzikám az azonos oldali lábpárait egyszerre emeli,ezáltal olyan mint egy fotel....
már alig várom a képeket. Sok sikert a bemutatóhoz
Elvileg én meg 3hét múlva bemutatózok velük majd én is rakok fel képket.
Neked csak körbe kell sétálnod a csacsikkal vagy valami programot adtok elõ?
Az elõzõ rendezvényen én menyecske ruhában ültem Dámában Lujzán az is kényelmes volt bár a biztonság érzetem kicsit hiányos volt :D ugyanis én szõrén ültem úgy.....
http://kep.tar.hu/ja...6217/30916303#2

Edited by Jasmine20, 2007 augusztus 3. - 8:33.

#226 pit72

pit72

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 14. - 14:30

Sziasztok! Csacsi kellene (kislány) mielõbb. Ha tudtok olyat, amit (bocs akit) kb. jövõ hónaptól lehet elhozni akkor írjatok. Tolna megye környéke érdekel, hogy ne kelljen szegény párának végigutazni az országot. Köszi.

#227 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 14. - 14:56

Nahát, jó ez a kép Jasmine, mert engem a helyi okosok majdnem lehülyéztek, hogy szoknyában féloldalt akarok ülni a szamáron. Közben módosult a dolog, sajnos én nem indulhatok Miskán, mert idegen szamarak jelenlétében nem tud viselkedni. Õ egy fedezõ csõdör, aki még a heréltekre is rámozdul, mert mit lehet tudni. Úgyhogy bent hagytuk a 2. gyakorlásnál (elég mélyrõl szedte a levegõt), és a két srác a heréltekkel alapszintû díjszamaragolásba kezdett a gyepen, én vezényeltem (Figyelem, 1 szamár távolságot tartani!). Nagyon viccesek volt az egész. A bemutatón csak körbe kell vonulniuk kultúráltan és alakzatot tartva, de elsõre ez is komoly feladat lesz a kissrácnak. Egyszer szívesen megnézném, hogy dolgozik egy profi szamaras. Pomázon van egy srác, aki íjászkodik is a szamaráról, meg ugrat vele.

#228 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 15. - 8:13

Nahát, jó ez a kép Jasmine, mert engem a helyi okosok majdnem lehülyéztek, hogy szoknyában féloldalt akarok ülni a szamáron.

Közben módosult a dolog, sajnos én nem indulhatok Miskán, mert idegen szamarak jelenlétében nem tud viselkedni. Õ egy fedezõ csõdör, aki még a heréltekre is rámozdul, mert mit lehet tudni. Úgyhogy bent hagytuk a 2. gyakorlásnál (elég mélyrõl szedte a levegõt), és a két srác a heréltekkel alapszintû díjszamaragolásba kezdett a gyepen, én vezényeltem (Figyelem, 1 szamár távolságot tartani!). Nagyon viccesek volt az egész. A bemutatón csak körbe kell vonulniuk kultúráltan és alakzatot tartva, de elsõre ez is komoly feladat lesz a kissrácnak.

Egyszer szívesen megnézném, hogy dolgozik egy profi szamaras.

Pomázon van egy srác, aki íjászkodik is a szamaráról, meg ugrat vele.

Kár hogy nem mehetsz vele pedig biztos jól mutatnál rajta dámában.
Én lelkem Lujzika most gyökeresen megváltozott szívesen dolgozik megy mint a golyó engedelmes és én is ugratok vele jelenleg ezt is jól és szívesen csinálja...Lehet egy kicsit hozzáizmosodott a feladathoz. A profitól ugyan én/mi nagyon távol vagyok/unk még az árnyékát sem látom :D de szívesen látlak az egyik "edzés" alkalmával esetleg ha kedved tartja felülhetsz te is Lujzára. Majd megdumáljuk.
Ugyan jövõhét szerdán utazunk szentlõrincre a bemutatóra úgyhoyg ezerrel megy a felkészülés de utána kijöhetsz hozzánk(vasárnap este jövünk haza)
Az a pomázi srác mekkorát ugrik a szamárral? Ezt csak azért érdekel mert a kollégám azt mondta h a szamár háta nem alkalmas a díjugratásra ezért én csak kb 30cm-t ugratok vele(akár háton akár futószáron)

#229 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 16. - 19:00

Medalok szamarrajongoknak :D

#230 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 16. - 21:08

Posted Image

#231 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 25. - 8:15

Íme, a kiszámíthatatlan, alattomos öszvérem. :kir:

#232 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 25. - 11:53

Tudtam, mint ahogy azt is, hogy ma hófehér öszvéren zötykölõdtem el a postámért, meg meglátogatni a fûnyírásra kölcsönadott Trabiékat egy közeli tanyán. :kir:

#233 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 16:25

nagyon édi Café ezek szerint mûködik a drága ennek örülök :) szerintetek van olyan hogy szamár bérlés? mert sajna úgy alakult h nem foglalkozhatok tovább azokkal akikkel eddig és kéne másik de azt nem engedhetem meg magamnak h vegyek egyet. Szeretném vinni rendezvényekre bemutatózni esetleg lovagoltatni pénzért és a bevétel felét megkapná a tulajdonosa...persze legálisan adózva ezt sem tudom h lehet megoldani mert nem akarok vállalkozást nyitni mert nem éri meg szerintem de mégis adózni belõle h ne kötekedjen az APEH.... Most jöttünk haza egy rendezvényrõl sajna nem sikerült úgy ahogy gondoltuk túl meleg volt és a szamár nem volt hajlandó dolgozni emiatt hiszti volt én ezért nem mehetek ki többet hozzá. :( :( :(

#234 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.802 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 8:58

Boróka

Posted Image

#235 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 9:35

Jajdegyönyörûû... Saját jószág? :) Café elkezdte a téli bundát növeszteni, erõsen úgy tûnik, hogy lesz egy szõrmóköszvérem. :kir:

#236 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 9:46

Jajdegyönyörûû... Saját jószág? :)

Café elkezdte a téli bundát növeszteni, erõsen úgy tûnik, hogy lesz egy szõrmóköszvérem. :kir:

Lehet, hogy idén korán jön a tél, hosszú lesz és hideg?

#237 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 9:46

Mindig meg akarom írni nektek, hogy legnagyobb megdöbbenésemre Budapest (majdnem) közepén, a zuglói Postás pályán lakik egy szamár. Szerintem már elég idõs lehet, nagyon jó dolga van, legelészik a focipálya körül, hol itt, hol ott, senki nem zavarja, de nem túl bizalmaskodó. :) Jön-megy, ahogy akar.

#238 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 9:52

A múltkor láttam egy busz ablakából, azt hittem, hallucinálok, de akkor ezek szerint mégse... :D

#239 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 9:57

Mikor hozták a lovainkat,ugyanazon a kamionon volt három szamár is,Németországból vásárolta valaki és Ceglédre kerültek.Mind a három tarka volt,szamár papírokkal (szóval nem félvérek voltak).Én még ilyen édes szamarakat sosem láttam! :D És azok a foltok hihetetlenek voltak rajtuk!Sajnos éjjel jöttek,így nem tudtam képeket csinálni. :(

#240 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 10:01

A múltkor láttam egy busz ablakából, azt hittem, hallucinálok, de akkor ezek szerint mégse... :D

Így jártam én is, mikor gyanútlanul elfutottam egy kupac trágya mellett, majd a tulajdonosát is megpillantottam. :eek: