Jasmine, köszi a tanácsokat, annál is inkább, mert én is beszálltam a szamaragolásba.
Unokaöcsém egy Berci nevû herélten próbálkozott, én pedig Miskán, a csõdörön.
Nagyon vicces volt, mivel fogatban használják õket és nem a legkifinomultabb stílusban, ezért én nem boldogultam vele olyan szolid segítségadások révén, ahogy te leírtad.
Egyszer bevitt a hodályba, egyszer pedig "beindult" amikor túl közel mentünk el 2 kancacsikó mellett (elfelejtkeztem a csõdõrségérõl). A pálca jó ötletnek tûnik, szívesebben piszkálgatom azzal, minthogy rugdossam és a száját rángassam.
Lesz nálunk egy rendezvény kb. 2 hétmúlva, ahol én, unokaöcsém és egy srác hárman vonulnánk körbe, mint egy család. Én parasztszoknyában leszek, úgyhogy kacérkodom a féloldaltülés gondolatával (a legközelebbi edzésen ki is próbálom).
Amúgy amikor sikerült ügetésre ösztönözni, Miska hihetetlen kényelmes mozgásúnak bizonyult, gondolom, ez jellemzõ a szamarakra. A vágtáig nem jutottunk el, talán legközelebb, majd feltuningolom valami kajával. Amikor leszálltam róla, odabújt hozzám a nagy bumburnyák fejével
, (ami még szamárok közt is elég ormótlan), láthatóan nem haragudott rám, amiért odafönt idõnként kicsit erélyes voltam vele.
Ha sikerül a bemutatónk, majd teszek fel képeket.
Szia
örülök h jól mennek a csacsik. elég kényelmesek tudnak lenni fõleg h az én Lujzikám az azonos oldali lábpárait egyszerre emeli,ezáltal olyan mint egy fotel....
már alig várom a képeket. Sok sikert a bemutatóhoz
Elvileg én meg 3hét múlva bemutatózok velük majd én is rakok fel képket.
Neked csak körbe kell sétálnod a csacsikkal vagy valami programot adtok elõ?
Az elõzõ rendezvényen én menyecske ruhában ültem Dámában Lujzán az is kényelmes volt bár a biztonság érzetem kicsit hiányos volt

ugyanis én szõrén ültem úgy.....
http://kep.tar.hu/ja...6217/30916303#2
Edited by Jasmine20, 2007 augusztus 3. - 8:33.