Ugrás a tartalmakhoz

Akhal

• Please log in to reply
1089 válasz a témához

#201 kunharcos

kunharcos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 39 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 22. - 11:21

Hi! Bács-Kiskun megyében, Kecelen. :)

Üdv!Micsoda jó hír, hogy ilyen közel is vannak Akhalok.Alkalom adtán meglehet látogatni a létesítményt?Kalocsáról mennékÜdv

#202 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 10:14

Üdv!Micsoda jó hír, hogy ilyen közel is vannak Akhalok.Alkalom adtán meglehet látogatni a létesítményt?Kalocsáról mennékÜdv

Hi! Persze, csak elõtte csörögj ránk, mert elég hajszás az életünk.

#203 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 10:54

Sziasztok !Azt tudjátok, hogy a külföldi, Kazahstani vagy Tdzsikistani tenyézetek hol vannak? Esetleg elérhetõségük vagy efféle, ahonnan ezeket az állatokat tiszta vérvonalban be lehet szerezni?? Nem mintha képesnek tartanám magamat kiutazni egyért, de mégis eljátszik az ember a gondolattal.P.

#204 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 12:26

Sziasztok !Azt tudjátok, hogy a külföldi, Kazahstani vagy Tdzsikistani tenyézetek hol vannak? Esetleg elérhetõségük vagy efféle, ahonnan ezeket az állatokat tiszta vérvonalban be lehet szerezni?? Nem mintha képesnek tartanám magamat kiutazni egyért, de mégis eljátszik az ember a gondolattal.P.

Szia! Ha ismered a cirill betûket, itt megtalálod a címeket is: http://www.maak.ru/produce.php3

#205 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 8. - 19:13

Szia! Ha ismered a cirill betûket, itt megtalálod a címeket is: http://www.maak.ru/produce.php3

Én teljesen képesnek tartom magam kiutazni és behozni pacokat a távolabbi jövõben. De csak sorjában, elõször normálisan tanuljak meg lovagolni, közben infókat összegyûjteni pacokról, országról, utazásról, bürokráciáról, valamennyire nyelvet megtanulni, elég pénzt gyûjteni a lovakra :) Pepszin, szuper az ahal-teke oldalad, gratula!

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#206 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 20:50

Mahóca,Blue és én élnénk a kedves meghívással és tiszteletünket tennénk okt 23-án a birtokon. Email ment magánban.Forkie

#207 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 13:59

CSak hogy kissé feldobjam a fórumot:Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#208 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 14:14

CSak hogy kissé feldobjam a fórumot:Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Nem látom õket. :( Amúgy az ötlet jó volt... :dev:

#209 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 14:51

Nem látom õket. :( Amúgy az ötlet jó volt... :dev:

Bocsi, tegnap még lehetett õket látni... Aki késõn jön lemarad... :dev: Na jó, nem leszek gonosz, íme újból a 4 kép: :ang: Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#210 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 16:09

haha.. :dev: Most már látszanak, köszi. Nadon cépek. Fõleg a legelsõ.Nekem legjobban a palomino ahalok tetszenek. :rolleyes: (újabban..)

Edited by greyhound, 2006 október 15. - 16:10.

#211 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 10:32

Forkissima: én úgy tudom, hogy 22-énl ehet menni!Mahóca, akkor hanyadika???Mert én is mennék párommal meg néhány gyerekkel...Ha lehet.

#212 Mahóca

Mahóca

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 14:55

Kedves Agrobe!Jól emlékeztzél! Október 22-ét hirdettük meg korábban. Találka a Varbói Horgász Büfénél a tó partján 11.órkor.Üdv minden Ahal Teke rajongónak!

#213 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 17. - 9:03

Attól tartok én már megint nem tudok elmenni a vizsgáim miatt. :hupp:

#214 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 17. - 9:06

Mahóca, nem lehetne később menni?Pl. egy órával?(mert 10-11-ig lovagolnak nálam a gyerekek.)Ha persze nem megoldható, akkor majd alkalmazkodnak ők.CSak az anyukák panaszkodnak, hogy nem tudják őket hamarabb felébreszteni...Nekünk párommal nem gond a koránkelés, csak a gyerekek nagggyon naggyon elfáradnak hétvégére. :D

Edited by agrobe, 2006 október 17. - 9:07.

#215 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 17. - 22:03

Jön még valaki Pestrõl Mahócára okt 22-én? Kocsival megyek és valószínûleg egyedül. üdv,Forkie

#216 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 23. - 13:46

Sziasztok!Meséljetek, milyen volt Mahócánál! Sajna megint nem tudtam elmenni, mert épp határon kívül voltam... :rolleyes:

#217 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 25. - 11:17

Voltunk, többen, gyerekek, felnõttek vegyesen.Nézelõdtünk, ettünk, ittunk és lovagoltunk! :yeah: Szerencsére szép idõnk volt, nem esett az esõ, pedig lógatta a lábát.Forkissima csinált képeket, jó sokat.Kb. 11 kor érkeztünk, majd a hátigazdák elfuvaroztak minket.Aztán ettünk és személyesen bemutatták a lovakat a fajtát, a helyet...Minden lóról kaptunk egy kis történetet.Aztán Dorka kutyám incselkedett a lovakkal, cserébe megtaposták, erre õ világgá szaladt, több, mint egy órát kerestük, de szerencsére elõjött magától.Aztán a nagy ijedelemre való tekintettel lovagolhattunk.Volt szerencsém 3 lovat is "kipróbálni", nagyon jó fejek voltak és kényelmesek. Elfáradtunk, majd újból ettünk-ittunk. :DAz idõ meg eszméletlen hamar elment szép lovak, csodálatos környezet és nagyszerû emberek társaságában.Egyszóval minden nagyon jó volt, köszönjük szépen a meghívást!!!!

#218 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 12:40

Voltunk, többen, gyerekek, felnõttek vegyesen.Nézelõdtünk, ettünk, ittunk és lovagoltunk! :yeah: Szerencsére szép idõnk volt, nem esett az esõ, pedig lógatta a lábát.Forkissima csinált képeket, jó sokat.Kb. 11 kor érkeztünk, majd a hátigazdák elfuvaroztak minket.Aztán ettünk és személyesen bemutatták a lovakat a fajtát, a helyet...Minden lóról kaptunk egy kis történetet.Aztán Dorka kutyám incselkedett a lovakkal, cserébe megtaposták, erre õ világgá szaladt, több, mint egy órát kerestük, de szerencsére elõjött magától.Aztán a nagy ijedelemre való tekintettel lovagolhattunk.Volt szerencsém 3 lovat is "kipróbálni", nagyon jó fejek voltak és kényelmesek. Elfáradtunk, majd újból ettünk-ittunk. :DAz idõ meg eszméletlen hamar elment szép lovak, csodálatos környezet és nagyszerû emberek társaságában.Egyszóval minden nagyon jó volt, köszönjük szépen a meghívást!!!!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, sajnos már megint nem lehettem ott.A képeket láthatjuk majd? :)

#219 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 30. - 7:01

Sziasztok!Van nálunk egy magasfélvér ahal kanca ( Mele Szakar- Perzent -Karador ), van alatta egy márciusi születésû méncsikó. A csikót a gazdája el szeretné adni.

#220 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 13:11

Sziasztok!Van nálunk egy magasfélvér ahal kanca ( Mele Szakar- Perzent -Karador ), van alatta egy márciusi születésû méncsikó. A csikót a gazdája el szeretné adni.

Szia! Képet tudsz muti? :)

#221 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 20:34

a fieracavallin (nem volt híres a "bemutató", csak köröztek a pályán, míg a bemondó bemutatta a lovakat)

Edited by Unicorn, 2006 november 13. - 20:35.

#222 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 21:39

a fieracavallin (nem volt híres a "bemutató", csak köröztek a pályán, míg a bemondó bemutatta a lovakat)

Nyühûûû...azt a palomino-t kérem. :hupp: :hu: Köszi a képeket. :D

#223 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 11:13

Nyühûûû...azt a palomino-t kérem. :hupp: :hu: Köszi a képeket. :D

Köszi a képeket!Amúgy elviekben ezek az ahalok voltak kint idén Veronában:ARKADI stallone confermato da Ettore Galeazzi ARTIK 7 stallone confermato da Giacomo Viscardi KANDIM stallone confermato da Barbara Cavedo KARAKUM stallone confermato da Flora Roider (Austria) MYZAR stallone confermato da Mino Denti SAHAR castrone confermato da Charlotte Juhler ZAR stallone confermato da Ettore Galeazzi Amikor mi voltunk anno, akkor 3 orosz mént hoztak. :)

#224 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 11:24

sahar herélt volt, a többi mén.a palomino mén volt zar (õt megnéztük a boxban is).

#225 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 19:11

sahar herélt volt, a többi mén.a palomino mén volt zar (õt megnéztük a boxban is).

Az 5ös képen szerintem Kandim van, de aki érdekel, itt utánanézhet a paccoknak: http://www.akhalteke.it

#226 Amira

Amira

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 383 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 21:24

Uni, köszi a képeket, (az arabokat is) az a krémszínû szép, pedig sztem azok csúnyácskábbak szoktak lenni. Most is az aranypej jön be a legjobban.

#227 efen

efen

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 14:08

Üdve Nektek!Néhány képet felraktam még a Drágáimról.http.//kep.tar.hu/efen alatt

#228 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 19:34

Üdve Nektek!Néhány képet felraktam még a Drágáimról.http.//kep.tar.hu/efen alatt

Nekem nem mûködik a link. :confused: Üdv.

#229 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 20:16

Nekem nem mûködik a link. :confused: Üdv.

Mert pontosan így van: http://kep.tar.hu/efen

#230 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 23:51

Mert pontosan így van: http://kep.tar.hu/efen

Ja, köszi! :kocc: efen nem mondod, hogy palomino a csikód??? :hu: :yeah: Ki az apja?

Edited by greyhound, 2006 november 28. - 23:52.

#231 efen

efen

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 9:16

Hali!Nem mondtam ugyan de már azon a képen is látszik ahol 2 hónapos.Kisbéri méntõl van ami Fókusz névre hallgat.Egy a baki.A ménre nem lett befizetve tavaly a ménvizsga letételét követõen valami díj az OMMI felé, így a csikó állítólag csak "0"-ás sütést kaphat.Egyenlõre még nincs besütve pedig már jeleztem vagy 3 alkalommal ebbéli szándékomat.Barbi jelenleg Karadortól vemhes, és április-május körül várom az újabb csikót.

#232 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 12:31

Húú ez ciki. De attól még lehet ugyanolyan jó paci... :rolleyes: Br nem tudom mit szeretnél vele a későbbiekben.Karadortól? Király! :yeah: És Barbi lovad származásáról mit lehet tudni? Ő félvér ahal?

#233 efen

efen

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 13:44

Szia!Nincs elképzelésem a csikóval kapcsolatban.Anyi bizonyos hogy megmarad.Nem eladó, pedig már akadt volna rá jelentkezõ bõven.Van aki hülyének is nézett emiatt, hogy jó árat ajánlott érte, és mégsem adtam.Tényleg úgy a család szívéhez nõtt, hogy kifejezhetetlen.Kérdésedre válaszolva, Barbi apja a kis Musztafa-ként ismert Musztafa 53.

#234 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 23:18

Ne is add! :dev: Én se adnám senkinek!

#235 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 11:46

4 francia ahal mén. A tulajuk egy híres francia cirkuszos, Alexis Gruss.videóAladin, Asmaral, Alshak és Agdam

Edited by pepszin, 2007 január 3. - 11:47.

#236 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 22:59

cééépek :rolleyes:

#237 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 21:50

:yeah:

Edited by greyhound, 2007 január 10. - 21:54.

#238 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 23:32

És a legeslegeslegjobb: Absent! :hu: Ugye ti is látjátok, hogy az idegbeteg, szarvasnyakú gebe mennyire megijedt a szélfújta újságtól? :yeah: :D :dev:

#239 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 23:55

hááát ez durva! :dev: Szerintem a hatás kedvéért fuvallották oda azt a tescos újságot! :D :D :D

#240 Amira

Amira

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 383 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 16:59

Ez az olympiáról van? Akkor különös mázli h nem izgatta az a papiros.