Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LÓBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2004.Június 25-27 Tatárszentgyörgy.

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1788 válasz a témához

#201 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:16

Na, világítani azt nem fogok..arra ne számíts! :D Amúgy is sötét vagyok... :D Posted Image

#202 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:19

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand: RC, már tavaly is említetted ezt a TV-s dolgot. [/QUOTE]OSH!Csak ötlet szinten gondoltam! olyan jó síka :D vidék az, hogy csak bátorság légy a társam!De elférnénk egymás mellett is hatvanan-százan. :D

#203 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:23

Nos, érdekesen alakulnak az események: Osh helikoptert szervez, Zsubaba énekel RC-nek a sátrában, aki megszervezi és fókuszba állítja a dolgokat, Ilusta meg lesz a fõvilágosító :D

#204 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:25

idézet:
Eredeti szerzõ: Csikasz: Mert azért bárkit megnézek, amint kolompal a kezemben megillyesztem a hátasát, s az miként marad fen a nyeregben - s ez csak egy kolomp. -Természetesen nem teszek ilyet csak ha vlk. külön kéri. :D Posted Image [/QUOTE]Mi majd kérjük! :D Posted Image

#205 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:26

BoKa!Én max. fölvilágosító leszek.. Posted Image Tudod, akik nem értik majd a dolgokat, azoknak.. :D Posted Image Csikasz!Én is kérni fogom, sõt én még fegyverdurrogást is szeretnék rendelni!! Posted Image [ Február 23, 2004, 15:28: Az üzenetet átszerkesztette: Ilusta ]

#206 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:31

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Nos, érdekesen alakulnak az események: Osh helikoptert szervez, Zsubaba énekel RC-nek a sátrában, aki megszervezi és fókuszba állítja a dolgokat, Ilusta meg lesz a fõvilágosító :D [/QUOTE]És addig még mennyi víz folyik át a Duna-Tisza csatornán! Posted Image

#207 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:35

Gondolom annyi, mint a BAM- on zsilipzáráskor... ;)

#208 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:36

Ez nekem már sok... lassan jöhet a 18as bekarikázva! :D Ilusta - nem gyertával gondoltam a világosítást, de oda is írtam, hogy elméletben :D Posted Image De azért jó, ha néha felvilágosítasz engem... ;)

#209 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:47

Helyes!Szerinted egy kolompnak vészesebb a hangja a lóra nézve, mint egy szüreti felvonuláson egy zenekar mögött lépkedni, 3 órán keresztûl??? :D Posted Image

#210 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 16:55

Hé, pont, hogy nem szerveznék helit! De ha érdekel itt bárkit ilyen jellegû történet, mint TV, pontosabban retekklub Fókusz, azt lehethogynám. De a natúr kamerábakancsítás nem oly izgi, tehát, legyen vágta. Égbõl inkább ne, ha a terep hosszúsima, lehet terepjárót kergetni soklóval. Ha nem lehet, felmász a dombra. Ha nincs domb, lehet kosarasautó. HA semmi sem lehet, igyjártunk. Ennyi. :D

#211 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 17:02

Szerintem igen. A kolomp egy a lóval szemben álló ember kezében sokkal ijesztõbb jelenség lehet a ló számára, mint a zenekar. Ha nem így lenne, akkor a kissebségi lóárus uraknál ló felvezetéskor nem a purdé játszana a kukoricás flakonnal, hanem a Rajkó eggyüttes. Ha érti valaki mire gondolok?

#212 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 17:06

Igen, persze, hogy értjük...De azért ne hasonlítsd össze egy kisebbségi lovát az enyémmel pl. Posted Image Ég és föld a kettõ között a különbség, már csak a bánásmódban is, annak az a dolga, hogy ugra-bugráljon félelmében, az enyémnek meg az, hogy ne... :D

#213 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 17:09

Biztos, hogy médiasztárok akartok lenni?Nem biztos, hogy RC vagy Sheriff vagy Poros és a többi fórumos jól mutatna egy elbaltázott mellplasztika és egy "kirabolta/megerõszakolta" riport között...Ki jönne Üllõ/Ócsa/Vecsés/Gödöllõ környékérõl?Nagyon szeretnék én is lóval menni, de nincs lovam. Van errefelé akitõl bérelhetnék, vagy bármi megoldást tud?

#214 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 17:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand: Hé, pont, hogy nem szerveznék helit! De ha érdekel itt bárkit ilyen jellegû történet, mint TV, pontosabban retekklub Fókusz, azt lehethogynám. De a natúr kamerábakancsítás nem oly izgi, tehát, legyen vágta. Égbõl inkább ne, ha a terep hosszúsima, lehet terepjárót kergetni soklóval. Ha nem lehet, felmász a dombra. Ha nincs domb, lehet kosarasautó. HA semmi sem lehet, igyjártunk. Ennyi. :D [/QUOTE]Ha semmi sem, akkor odaállítjuk a kameramannt az egyik rúgósabb ló mögé... Posted Image

#215 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 17:18

Fókuszt és társait felejtsük el, szerintem is.Éva! Most jutott eszembe - pedig már tavaly is szó volt róla -, hogy Gombáról lehetne esetleg Tamást és lovait beszervezni. Ha erre van lehetõség, akkor én is benne lennék a csapatban. ;)

#216 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 20:18

Ja, majd szólok Tamáséknak Gombán.Fókuszt akarok! :D

#217 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 21:52

idézet:
Eredeti szerzõ: Hosszúhomlok: Zsubébi turbóra kapcsolja RC hálósipkáját, Csikasz kolompol, Kriszti2 õrségriasztót huhog, Boka pedig leesik (vagy neki valami, nem világos Posted Image ). [/QUOTE]Apple meg Hosszúhomlokkal fog valami countryra táncolni, ugye? ;) Posted Image [ Február 23, 2004, 20:52: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#218 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 22:39

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple:Apple meg Hosszúhomlokkal fog valami countryra táncolni, ugye? [/QUOTE]Ram meg addig petrezselymet árul majd tálcáról mi? :D
idézet:
Eredeti szerzõ: Hosszúhomlok: Zsubébi turbóra kapcsolja RC hálósipkáját [/QUOTE]Felelõtlen az aki hálósipkát emleget velem kapcsolatban!Annak szinte annyi!Pláne ha velem lovagol! :D Sosem volt olyanom. :mad: A hálóing az persze más. Majd egyszwer beszélünk róla!

#219 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 22:45

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy:
idézet:
Eredeti szerzõ: Apple:Apple meg Hosszúhomlokkal fog valami countryra táncolni, ugye? [/QUOTE]Ram meg addig petrezselymet árul majd tálcáról mi? :D
[/QUOTE]Õ húzza a talpalávalót! Posted Image [ubb suxx] [ Február 23, 2004, 21:46: Az üzenetet átszerkesztette: Zsubaba ]

#220 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 23:08

idézet:
Eredeti szerzõ: Benke Anna:
idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: Jack Daniel, Johnny Walker, Jim Bean, William Lawsons, King George, John Jameson, Evan Williams, George Dickel, Kentucky Jack, Markers Mark, és a többiek... mindannyian ott lesznek? :D Posted Image [/QUOTE]Hát remélem szóltatok nekik is hogy jöjjenek! Bár mostanában azt hallom rossz társaságba keveredtek, és Vilmos K. Szatmári Sz. és Fütyülõs B. társaságában látták õket sokszor.
[/QUOTE]Amig Kannás B.-vel nem kezdenek, addig nincs nagy baj Posted Image

#221 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 9:10

Szerintem meg Oldshati másszon fel a fókuszossal a legmagasabb fára, mi meg elvesszük a létrát Posted Image .Abból bajunk nem lehet, hogy néha valaki lekiabál, hogy csíííííz.Komolyabbra fordítva a szót: a kolompot kihagynám, de a 100 lovas dübörgõs vágtát is, mivel bátorságnak (is) híján vagyok. Viszont szivesen megmondom a fókuszos kameramannak, hogy menjen a p..csába.

#222 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 9:22

idézet:
Eredeti szerzõ: Kriszti2: Komolyabbra fordítva a szót: a kolompot kihagynám, de a 100 lovas dübörgõs vágtát is, mivel bátorságnak (is) híján vagyok. [/QUOTE]Kriszti!Kérlek ne égess! :D Gondolj arra, hogy milyen lovon ülsz majd?Ha a bátorság híjján vagy, majd vágta közben fogjuk a kezed. Mind a kettõt! Posted Image

#223 Kriszti2

Kriszti2

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 9:49

Kérem szépen magamba szálltam. Úgy döntöttem megmutatom, milyen ember is vagyok én (a javából). Hátradõltem a székemben és elképzeltem, amint a dübörgõs vágtában igenis részt veszek. Magától értetõdõ, hogy egy ágaskodással fogok elindulni, Honey még nyihogni is fog (de nagggyon hangosan) majd Csikasz kolompjának a hangjára jár egy gyors szteppet, aztán nevetségesen rövid idõ alatt beéri a többi lovat (persze a szárat nem fogom, mert két kézzel integetek a fókuszosnak meg Oldshattinak akik a fa tetejérõl figyelik az eseményeket). A 99 lovas, meghallván a lovam patájának összetéveszthetetlen döbörgését utat nyit, hogy az élre törhessek. Ekkor már állok a nyeregben és Gumilovasék a Tüzszekerek zenéjét játszák...és lassítás. Ló és lovas tökéletes összhangja látható ebben a felejthetetlen pillanatban. Megdöbbent arcok, a fiatal hölgyek a szájuk elé kapják a kezüket, többen felsikoltanak. Markáns, borostás férfiak hunyorogva, elismerõen figyelik ezt a guiness könyvbe illõ mutatványt. Halkan suttogják nevem és megállapítják, ha másért nem, ezért érdemes volt Tatárszentgyörgyre jönni.

#224 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:09

Bruhahaaaaa! :D A rokoni kapcsolatok terérõl csak annyit, hogy meglepõdnétek, ha elvinném a 100 dudás nagybácsimat!?! Posted Image

#225 Kriszti2

Kriszti2

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:13

Csutikám, Szerintem hozd el! Amióta új ember lettem, nekem már az sem árthat.

#226 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:22

Igazából szorosabb rokoni szálak fûznek Szabolcsi A. nagynénihez, akit meglepõ módon nem csipáztak a cidritúrások, mert még haza is hoztam belõle! :D Ui: errõl jut eszembe, hogy a laposüveged még mindig nálam van. Bocsi! :rolleyes: Posted Image

#227 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:24

idézet:
Eredeti szerzõ: Kriszti2: Megdöbbent arcok, a fiatal hölgyek a szájuk elé kapják a kezüket, többen felsikoltanak. [/QUOTE].....egy pillanatra megállnak a levegõben a madarak, talán a nap is hunyorít egyet,néhány villanásra megáll a világ és elgondolkodik. :D

#228 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:31

....HH és RC egymás nyakába borul, mindenki boldog és énekel... Posted Image Posted Image

#229 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 10:39

Szerintem lassan kéne nyitni egy olyan Kovácsolós topicot, amit NEM offolunk szét... ez így nagyon gáz.

#230 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:17

Ugyan Anikó, nem légy ilyen szigorú tongue.gif Ad1: már van szét nem offolható kovácsolós topic (mi van, te nem olvasol fórumot? Posted Image )Ad2: egy nagy közös offolásnál kovácsolóbb dolgot nem tudsz mondani :D Ad3: ezek a hülyeségek nem is annyira offok, mivel a FÖH-rõl szóltak (az más kérdés, hogy kevésbé komolyan ;) )

#231 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:32

idézet:
Eredeti szerzõ: Aniko: Ja, majd szólok Tamáséknak Gombán.Fókuszt akarok! :D [/QUOTE]Tudod a jelenlegi telefonszámát? Felhívnám hátha kapható a bulira! :rolleyes: Ne mááár! Annyira gagyi! Vagy nem veszem a lapot és ez poén? :confused:

#232 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:37

Nem, én komolyan szeretném, ha valamilyen tévében megjelennénk. Ha nem a Fókuszban, akkor az Ugrásváltásban. Az talán jobb lenne. De egy ekkora megmozdulás már megérdemli a sajtót... vagy nem? Megvan a száma, elküldöm, ha gondolod, de hívom is.

#233 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:43

Hívd! Posted Image Kíváncsi vagyok mit szól az ötlethez!

#234 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:53

Elképzelem, hogy Marsi A. megjelenik harmadmagával, kamerával, mikrofonnal és olyan nagy szõrös, hosszú rúdú izével hadonászik a lovak között, bezsákmányol egy-két szívszorongató történetet vágóhíd elõl megmentett lovakról, majd romantikus tábortüzi énekléses jelenetet kér, aztán a 40 fokos melegben 6-odszorra csak sikerül felvenni némi vágtát is. :D Posted Image VB Ferenc ezt jobban le tudná írni!

#235 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 11:57

Futkározik a hideg a hátamon, pedig itt meleg van! :mad:

#236 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:05

Namost, több dologban nem értek 1et a fentiekkel! A hosszú szõrös (!) :rolleyes: most nem kell. A lovakhoz. Tehát ott és akkor. Ha pedig van kolomp, duda, esetleg némi helikopter, tutira elsõre olyan vágta lesz, hogy csak! :D Én majd jót ülök a fán az Anikóval ( mindkettõvel) késõbb csatlakozik hozzánk Boka is egenyest Lidirõl. A megrémült lovak bevágtatnak valami kisebbségi tanyára, klasszul szétrúgnak mindent, ami csak van, picit késõbb pedig a Batiznak nyilatkozik az ombucman és a helyi jellegzetesség, miszerint: há tezsvérem, árány vót itt, ost némmeg micsináltak ezsek a férengzsõ fenevádák! Há kifizseti ezst meg nekem?Pár nappal késõbb pedig lenne új gyûjtõs topik itt! Na? Posted Image :D :D

#237 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:07

Kérdésem van.1: miért késõbb?2: miért nem aradhatok Lidérccen?3: ha már fel kell másznom a fára, miért ne jöhetne õ is fel velem? :D

#238 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:12

Boka, megint nem esett le... 1: Azért késõbb, mert a korrekt felvétel miatt nekünk elõre - mind idõben, mind topográfiailag- fel kell másznunk.2: A nyúlos példán okulva, ezt Liditõl kérdezd!3: Nem mászni kell, oda fog a ricsaj rémületében felrúgni.HA lenne még kérdésed, ne tétovázz, szívesen segítek! Törelmem szinte határtalan! Azért Te tedd zsebre az útleveled! Posted Image Posted Image Posted Image

#239 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:37

Mellesleg eléggé álmélkodom! Eddig csak csendben, de leírom má, mert mér ne.A legtöbb fenti ellenvetésrõl a következõ jutott eszembe: kezdem érteni a dolgokat. Hogy pl a budapesti útiszonyok miért nem javulnak. Minek ide pár kilaméter jó út, amikor az össze többi olyan szar, hogy lassan már lánctalpasban gondolkodom! Tök felesleges, sõt, szinte káros!Tényleg ijesztõ lenne némi lószeretetrõl, az állat által indukált baráti kapcsolatokról, szeretetrõl, lelkesedésrõl beszélni, megmutatni magunkat egy olyan világnak, amely nem is tud a létezésünkrõl! A lovasturizmus amúgy is a toppon van, annak meg pláne felesleges a hírverés! Kedvet csinálni másoknak a lóhoz, szép, igényes felvételeket mutatni egy ilyen túráról, a hangulatról, jókedvrõl és egy rövid ideig tartó gondtalanságról! Elkezdeni valamit, amit folytatni lehetne az évek során, egyre magasabb színvonalon... Az üzleti oldalát nem mondom, mert a magyar ember csak a tegnapra érkezett milliós hasznot szereti, hosszabb távra gondolni sem képes. Útálom a médiát, pláne ami most megy benne. Csak ettõl még nem változik az a tény, hogy akit, amit nem ismernek széles körben, sehova sem jut. Bejut az F1-be olyan, aki sehol semmit nem nyert. Mert tud sponzort felmutatni ismerettsége révén. Mindenki látta, hallotta, ismeri Béres Alexandrát. Mert mutati a TV. Több olyan fittes versenyzõt ismerek, akik ezerszer többet felmutattak Nála és senki nem ismeri a nagyközönségbõl. Mert nem mutati a TV. És sorolhatnám.Ha egy sportágért, de bármiért szeretne bárki is tenni, valahol, valahogy el kell kezdeni. Lehet egy zárt körben gyûjtögetni. Messze ezzel nem lehet jutni. Kevesen tudják, Lauda hogyan kezdte. Azt mindenki, hova jutott.Egy dologgal a világból ki lehet kergetni: ha valaki mindig megmondja, hogy ezt, vagy azt miért lehetetlen megcsinálni. Na, ez a tuti siker kulcsa!

#240 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:40

Osh, azt hittem, tegezõdünk. Persze, hogy megint nem estem le :D 1: ebbõl nem derül ki, miért kell elõbb felmásznotok, mint nekem :D 2: visszük magunkkal a nyulat is? :D 3: engem felrúg, rendben van, de jöhet õ is utánam? :D Útlevél? Rendben, te meg utilaput Posted Image