Pontosan fordítva van. A lehetõ leginkább leegyszerûsítve, hogy a hatással tudjon lenni a legostobábbra is.
"Isten akarta, isten adta, isten elvette" Mocskos üzlet.
Vagyis szerinted nem létezik teremtõ, mert a vallásokat emberek irányítják.
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 19:18
Pontosan fordítva van. A lehetõ leginkább leegyszerûsítve, hogy a hatással tudjon lenni a legostobábbra is.
"Isten akarta, isten adta, isten elvette" Mocskos üzlet.
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 19:29
ti bégetek mert nektek jó a demokrácia
de egyre keveseben vagytok ,s nem feled hitlert a nép jutata hatalomra.....................
'Everything that is done for us, without us, is not ours.'
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 19:33
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 19:57
Szerinted nem így van?a vallásokat emberek irányítják.
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:07
ha ezen nevetél......
bégetni nem én szoktam hanem ti vagyis nem mindenki hanem csak az aki 4 évente lenyom egy x-et s azt hiszi változik valami ........ közbe az emberek meg ugy árulják a befolyásukat a hivatalokban mint a prostituáltak testüket az utcán , de az ember 50% már nem megy el szavazni ................................................
ti bégetek mert nektek jó a demokráciade egyre keveseben vagytok ,s nem feled hitlert a nép jutata hatalomra.....................
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:21
Ez mind szép és jó, persze, amit nem ismerünk, arra számtalan magyarázat lehet. Én azt a momentumot szeretném elkapni, amikor ebbõl a számtalan lehetséges magyarázat közül az egyén kiválaszt egyet, és meggyõzõdésévé teszi. Milyen alapon? Lehet, hogy létezik, vagy valaha létezett Isten, akár trónusostul-angyalkástúl is, de ugyanígy lehetséges az is, hogy az egész világunk csak a Plúton lakó lila sárkányok deliriumos álma. Milyen alapon áll ki valaki az egyik teljesen alátámasztatlan teória mellett és a másik ellen?
Én a magam részérõl azt vallom, hogy ha van két elmélet (adott esetben hogy létezik-e szellemi lét vagy csupán biokémiai folyamatok eredménye a tudat), akkor azt kell választani, mely a legkevesebb hipotézisre (tudományosan bizonyítatlan feltételezésre) épít, mert csak így tudjuk kizárni a teljesen elhibázott elmeszüleményeket.
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:22
Szerinted nem így van?
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:44
Nem is mondta senki, hogy a vallások létezése cáfolja. Számomra hiteles cáfolatok vannak.Szerintem nem így van. A teremtõ létezését nem cáfolja a vallások létezése, azoké sem amelyeket emberek manipulálnak.
A halál is isten akarata, ne felejtsd el. Magához szólítja az úr..... Még belegondolni is rossz, hogy a XXI. században ilyen ostobaságokkal pénzre és hatalomra lehet szert tenni.Korrekt dolog ez?
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 20:56
Rentgeteg hibás elmélet volt, de volt egy csomó olyan is, ami bebizonyosodott. Ha nem lenne elmélet, és nem kezdenénk kutatni, hogy mi bizonyítható, akkor tuti nem haladnánk sehova.
Szerencsére ma már nem égetnek, vagy köveznek meg senkit azért, mert egyedi ötletei vannak. Eppur si muove.
![]()
Az, hogy valaki meleg, genetikailag van kódolva,
Edited by Kocalovas, 2012 augusztus 30. - 20:56.
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 21:46
Na pont ez a szintû álszentség az amitõl szálanként lenne kedvem kitépkedni a hajamat.... De azért a fene nagy Krisztusi szeretet nevében legszívesebben legéppuskázná az összes olyat aki különbözik tõle. Siralmas.Gyerekek, azt hiszem, egy álruhás prófétával van dolgunk. Minimum.
![]()
![]()
![]()
Közzétéve 2012 augusztus 30. - 22:39
- Néha nagyon jókat tudsz írni. Mintha kinyílna az ablak és becsap a szél: ugyan sok lap lerepül az asztalról - ami hát bizony idegesítõ - de friss levegõ is áramlik.Az élet nem csak fekete és fehér. Van középút: nem tudom.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 7:34
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 7:49
Így van, ha mindez nem társul a más hitű emberek gyűlöletével, mások ócsárlásával. Ismerek tiszta hitű példás életű keresztény embert is, semmi bajom ezzel. Csak az itt látott példától Krisztus sugárban hány a lepel alól mondván: Kiccsávó! Nem ezt tanítottam. Olvasd át jobban, ahelyett hogy idézgetnél, értelmezd kicsit és fejtsd le a sallangot, találd meg a lényeget! Felabarát vazze!!! Emlékszel???feltétlenül. hisz, ha "Istennek tetsző életet élsz", valószínű jó ember vagy. akkor lesz sok barátod, szerető emberek vesznek körül, ezáltal jobb lesz neked és mikor elmész, azt mondhatják az emberek, szép élete volt. :kocc:
Edited by shepherd, 2012 augusztus 31. - 7:57.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 8:05
Nagy igazság, de Istent felesleges belekeverni. Normális ember biblia és tízparancsolat nélkül is különbséget tud tenni jó és rossz között. Isten gyámság a bizonytalanoknak.feltétlenül. hisz, ha "Istennek tetszõ életet élsz", valószínû jó ember vagy. akkor lesz sok barátod, szeretõ emberek vesznek körül, ezáltal jobb lesz neked és mikor elmész, azt mondhatják az emberek, szép élete volt. :kocc:
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 8:09
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 8:12
Ekkora hatalmad van?Így van, ha mindez nem társul a más hitû emberek gyûlöletével, mások ócsárlásával. Ismerek tiszta hitû példás életû keresztény embert is, semmi bajom ezzel. Csak az itt látott példától Krisztus sugárban hány a lepel alól mondván: Kiccsávó! Nem ezt tanítottam. Olvasd át jobban, ahelyett hogy idézgetnél, értelmezd kicsit és fejtsd le a sallangot, találd meg a lényeget! Felabarát vazze!!! Emlékszel???
(Egyébként teljesen olvasható a fórum így, hogy azt a négy-öt embert letiltottam. Megszûnik a mindenbe belewikizõ kényszeres írogatás otthon ülve a világlátott ember tapasztalataival, megszûnik a gyûlölet, megszûnik az intolerancia.)
"Kicsit" gáz. Vélemény.Nem hinném, ha gáz lenne az istenhit. Mindenki tisztázza magában, hogy hogyan akar élni, miben hisz. Ettõl elférünk egymás mellett, de ha ennek a nevében kezdünk egy másik embert... lényt gyûlölni, már elgondolkodtató a dolog. Felõlem valaki szertartást végezhet az AC/DC tagajainak is, ha ettõl teljes az élete.
Csak ne akarja rám erõltetni.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 8:16
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:16
férjedtöl halotad füvezés közben?Ekkora hatalmad van?
Még jó, hogy nem "kötöttem" beléd a kontakt miatt, pedig már a válasz ablakban voltam.
"Kicsit" gáz. Vélemény.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:21
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:27
nem néztem bete is valami jó cuccot szívhatsz, ha ezt így benézted....
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:29
Normális ember biblia és tízparancsolat nélkül is különbséget tud tenni jó és rossz között.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:40
Tévedsz nem ezért, hanem a morális felsõbbrendûség folyamatos hangoztatásáért oltottam le. Õ kompenzációnak tekinti a morált.Ezt nevezi Feri Bácsi morális meggyõzõdésnek, és haj, hányszor és mennyire leoltottad érte szegényt!
De ez nem hit kérdése, hanem empátiáé, szocializációé.
te is valami jó cuccot szívhatsz, ha ezt így benézted....
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 9:48
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 10:40
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 12:41
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 13:28
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 15:09
packa nõ?:o Mondjuk ez sokmindenre választ ad..
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 16:03
packa nõ?:o Mondjuk ez sokmindenre választ ad..
A nõket nem elõször becsméreled ezen a fórumon, de most nagyon mellélõttél.
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 17:12
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 18:24
már csak az a (költõi) kérdés, hogy ezt a következtetést a magyar-hun-türk-finnugor tudat közül melyik sugalta?
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 18:36
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 19:39
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 19:55
Közzétéve 2012 augusztus 31. - 20:44
Közzétéve 2012 szeptember 1. - 1:51
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 13:19
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 17:39
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 18:29
Edited by shepherd, 2012 szeptember 6. - 18:30.
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 19:54
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 19:54