Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2321 Bonamy

Bonamy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 8:59

Szia, Bonamy, neked különösen örülök, hisz én is Veszprém megyei vagyok.(Mostmár gyûlünk-gyûlünk...)  :)

Hozzászólás megtekintése

Kicsit közelebbrõl honnan, ha szabad kérdeznem?:)

Edited by Bonamy, 2005 augusztus 5. - 9:01.

#2322 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 9:34

Én is üdvözlöm az újakat. Bonamy, lehet, hogy még találkozunk, várpalotai vagyok, és Almádiba járok suliba. (vééééééééégre vki aki közel lakik)

#2323 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 11:13

Üdv Bonamy! Érezd jól magad itt!

#2324 Bonamy

Bonamy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 12:03

Én is üdvözlöm az újakat. Bonamy, lehet, hogy még találkozunk, várpalotai vagyok, és Almádiba járok suliba. (vééééééééégre vki aki közel lakik)

Hozzászólás megtekintése

Hová jársz suliba? (tippelek... kéttannyelvû??:) ) és pacizni? Ehgyszer majd elmehetnénk együtt vhová:) csak én ma utazom el két hétre Ukrajnába a rokonokhoz, úgyhogy addig sajna nem leszek netközelben... :( Addig is jó pacizást mindenkinek:)

#2325 Bonamy

Bonamy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 12:05

[quote name='Keselyüstök' date='2005.08.04, 21:49']Üdvözlény Bonamy! Gratulálok a rekordodhoz! :gm: Köszi, ügyeskedtem de rendesen... de a tulaj fiát nem tudom túlszárnyalni (vmi 32x esett más lóról, v még többször...) és ebbõl 10x a kedvenc pónimról :kir:

#2326 Guest_Bakony rabja_*

Guest_Bakony rabja_*
  • Guests

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 12:15

Hová jársz suliba? (tippelek... kéttannyelvû?? ) és pacizni?

Igen, oda. Lovazni meg Várpalotán szoktam, de ha beköszönt a tanév, akkor benne vagyok, hogy Almádiban menjünk, ott még úgysem ismerem a helyeket. :)

#2327 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 17:31

Szia, Bonamy, neked különösen örülök, hisz én is Veszprém megyei vagyok.(Mostmár gyûlünk-gyûlünk...)  :)

Hozzászólás megtekintése

Kicsit közelebbrõl honnan, ha szabad kérdeznem?:)

Hozzászólás megtekintése

Az adatlapomból, és a "Bemutatkozás"-omból minden kiderül! Ne haragudj, most készülõdünk Halásziba, :yeah: de késõbb biztosan fogunk még "beszélgetni"! :) Pussz.: Ágimam

#2328 Missy Szaby

Missy Szaby

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 12:34

hello! :) Szabina vagyok, mosolygós, kicsit szlenges...szeretek lovagolni, eddig csak kissebb szabású rendezvényeken voltam (mármint versenyeken)öööhhh asszem még tudni kell rólam hogy egy indurka pindurkát hülye vagyok. ennyi ;)

#2329 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 18:03

öööhhh asszem még tudni kell rólam hogy egy indurka pindurkát hülye vagyok. ennyi  ;)

Hozzászólás megtekintése

Ide tartozol közénk! :yeah: (De aztán leellenörzünk!) :kir:

#2330 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 19:51

Negatív Teri, mutatkozz beeeee, lééééééécccci!!!! :D :D :D Vagy legalább semlegesítsd a PF-t. :gm:

#2331 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 20:49

Halihó!Üdv minden Újnak :)

#2332 Patti

Patti

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 11:00

Sziasztok!Én is szeretnék üdvözölni mindenkit! Azt hiszem egy nagyon jó helyre csöppentem :) :)

#2333 Dormán

Dormán

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 11:42

Sziasztok!Hát akkor én is bemutatkoznék. Dormán vagyok, de csak azért, mert kínomban nem tudtam mást kitalálni. Dóra lenne a becsületes nevem, a Dorist használtam sok helyen, de itt már foglalt volt, így lettem Dormán. Na, ennyit a nevekrõl.Mosonmagyaróváron élek, immáron 28 éve. (Húú, de öreg vagyok!) Még általános iskolában kezdtem lovagolni, mi voltunk a menõ DSK-sok! (Diák Sport Kör) Az óvári lovardába jártunk, akkor még Kronschnäbel Gyuri volt az igazgató. De szerettük! Jó fej volt, bár néha kiabált, de mindig jogosan! Folyton ott lógtunk, pucoltuk a lovakat, segítettünk ahol tudtunk (akkor még voltak úttörõk... :) ), és közben ellestük a nagyoktól a "tudományt". Kb. fél évig voltam futószáron, heti két alkalommal volt DSK, annyi idõ alatt nem sok mindent szedtem magamra tudásilag, de következõ évben már a lovasiskola tagjaiként jártunk ki, nem a sulival. 5.-ben kezdtük, ez tuti, most azt számolgatom, hogy hány éves egy ötödikes? 11? Akkor 10 vagy 11 éves lehettem, mikor kezdtem, ezexerint...Ott lovagolt akkor Cser Attila, Kovács Csabi, Gyúrós Attila, Dósa Jóska, Grundtner Gábor, Óbés (na, õt csak a becenevén ismerem...). Késõbb "átigazolt" Óvárra Gyõrbõl Páli Anikó és Kapronczay Zsuzsi is. Lehet, hogy õket ismeritek is...Szépen "cseperedtünk", egyre jobb lovakra raktak minket, már gyakoroltuk az ugratást is, mehettünk terepre is. Nagyon élveztük! Valahogy úgy alakult, hogy mindenki bekerült egy lovashoz, akinek segített. Takarítottuk a lovakat, fásliztuk õket, lelovagoltuk, ha nem ugrottak vele, vagy edzés elõtt bemelegítettük õket, utána meg lejárattuk. Én Cser Attilához kerültem, Bombayt és Leopárdot lovagolhattam. Imádtam mindkettõt, pedig annyira különbözõ jellemek voltak, hogy na! Bombay az istállóban maga volt a megtestesült bárgyúság, Leopárd viszont a dührohamos. Odakint fordult a helyzet: Bombay olyan beszari volt, hogy ha szembe jött egy Tesco-s zacskó (jééé, akkor még nem is volt olyan! :) ), ki akart futni a világból, és 3 m-en voltak a hátsó lábai! Akkorákat rúgott, hogy ember volt a talpán (illetve seggén), aki kiülte! Bevallom: nekem sokszor nem sikerült. Leopárd viszont kint a pályán pöcc-röff csinált mindent, nem érdekelte, ha épp mellette ugrott ki a bozótból a nyúl, vagy a fácán. Kivételt képeztek ez alól a többi lovak, ugyanis fedezõmén lévén a csõdöröknek neki akart menni, a kancákra meg rá akart mászni! Azt hiszem 7.-es voltam, mikor elõször indultam ugróversenyen. Bombay volt az áldozat. Nagyon jók voltunk ám! :) Persze, ez szinte kizárólag a ló érdeme, annyira jól ment, hogy akár 3 m-rõl, akár 20 cm-rõl is elugrott, nem fejelt be soha! Sajnos pár évvel késõbb eladták, azóta el is pusztult... :hupp: Gimi másodikig jártam ki, sajnos idõközben Gyuri bá meghalt, 39 évesen! Agyvérzés. :hupp: Utána Grundtner lett a fõnök, vele valahogy nem jöttem ki annyira, meg akkor már inkább "bandázni" jártam, mint lovazni. Persze az az igazság, hogy ha jobban ki lehetett volna jönni Gáborral, meg lettek volna még ott olyanok, akik miatt érdemes csinálni, szívesen járok ki továbbra is. De így... Na szóval, az a lényeg, hogy volt egy kb. 3 évesen szünetem, aztán nem bírtam tovább, újrakezdtem. Na, ott kb. a 2. alkalommal összevesztem a Grundtnerral, úgyhogy oda azóta csak látogatóba megyek. Tavaly nyáron jött egy lehetõség egy ismerõsnél, Halásziban. Persze ez sem tartott örökké: visszamentem melózni, azóta meg nem érek rá kimenni... :hupp: Mire hazaérek, gyerekért menni, lakás, egyebek... Ehhh... Úgyhogy most jól ittmaradtam a nyakatokon, mint kocalovas! Úcccseszabadultoktõlemegykönnyen! Na ezt olvassátok ki! :D Ennyi lennék én. Kicsit hosszú, de majd megszokjátok, hogy én kényszeres vagyok. :) Ugye, Ágimam???

#2334 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 11:47

Nahát-nahát... :yeah: Szia :D

#2335 Dormán

Dormán

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 12:41

Szia Lisa!Hát csak eljutottunk ide is! :)

#2336 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 15:53

Szia Lisa!Hát csak eljutottunk ide is! :)

Hozzászólás megtekintése

Én meg felvállalom a "cukrosnéni" szerepet. Annyit csalogattalak ide benneteket, hogy aztán megadtátok magatokat.Légy üdvözö/ü/lve itten e nemes-jeles társaságban! :D :yeah:

#2337 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 20:09

Szia és üdv. Dormán itt is! :D :kocc:

#2338 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 20:32

Szia Dormán! Jó fórumozást! :)Patti, kicsit bõvebben rólad? És ennyire azért ne titkold, légyszi, az adataidat! ;)

Edited by Zserbo, 2005 augusztus 9. - 20:34.

#2339 Long

Long

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 19:48

Õz küldött ide a „csikóbetörõs” topikból bemutatkozni, azt írja, így korrekt, hát legyen. Én ugyan azt gondolom, hogy az Internet, a Fórum egy virtuális világ, egy játék, aminek része a névtelenség, és nem érdemes összekeverni a valóságos világgal. Esetleg nem is az lenne fontos, hogy ki ír le valamit, hanem az, hogy mit ír… Van aki komoly, van aki viccel, van aki provokál, van aki ugrik rá. Engem is a „lendület” hozott ide…40 éves vagyok, családos férfi, agrármérnök. A szakmámból élek, mint vállalkozó. Több mint húsz éve vannak lovaim, néha több, néha kevesebb, de mindig csak kedvtelésbõl, soha nem versenyeztem, nem vagyok profi tenyésztõ sem. Sok mindent kipróbáltam viszont a lovak körül, fogatos, nyerges használatot, csikókat neveltem, tanítottam, sikerrel és néha persze kudarccal is. Szórványosan olvastam a Fórumot, és mindenkitõl szívesen tanulok akitõl lehet. Nem leszek a továbbiakban sem túl aktív hozzászóló, inkább figyelek.Üdvözlök mindenkit:Long

#2340 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 19:52

Szia Long!

#2341 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 19:59

Natos megelõzött, amíg kecskét etettem, de talán így sem csúsztam le semmirõl. :oÜdv itt, Long! :)

#2342 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:23

Üdv a fórumon Long!Lisawica és Dormán olvasgatom a hozzászólásaitokat az origon is! Üdv a pacin!Calypsoo

Edited by calypsoo, 2005 augusztus 10. - 20:25.

#2343 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:48

Szórványosan olvastam a Fórumot, és mindenkitõl szívesen tanulok akitõl lehet. Nem leszek a továbbiakban sem túl aktív hozzászóló, inkább figyelek.Üdvözlök mindenkit:Long

Hozzászólás megtekintése

Légy üdvözölve Te is! :) Amit eddig olvastam Tõled, az nagyon szimpatikus volt. ;) :cool:

#2344 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:59

Nem leszek a továbbiakban sem túl aktív hozzászóló, inkább figyelek.Üdvözlök mindenkit:Long

Hozzászólás megtekintése

Én tiszta szivembõl sajnálnám! Kár lenne érted! :) :ang:

#2345 Montjoie

Montjoie

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:09

Üdv Mindenkinek!Kicsit megkésve bár, de észrevettem ezt a bemutatkozós topikot. Hát íme:Montjoie néven futok, ennek fõleg a megszokás az oka, hiszen majdnem minden fórumon így nevezem magam. Évjáratom 81-es :) . Lakom Törökbálinton. Szakmám építõmérnök.Lovagolni egy hirtelen ötlettõl vezérelve idén márciusban kezdtem (itt helyben), tehát nem éppen fiatalon :D . Mivel még bõven tanulóidõmet töltöm, lovas ismereteim elég hiányosak (többek között ezért szeretem ezt a fórumot olvasgatni).Röviden ennyi....

#2346 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:28

Szia mindenkinek akit még nem ismerek, és Örüljetek míg nem ismertek mert akkor én jól szétcsócsálom a mit mondtok!Ugye Ágimam!

#2347 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:41

Õz küldött ide a „csikóbetörõs” topikból bemutatkozni, azt írja, így korrekt, hát legyen. Én ugyan azt gondolom, hogy az Internet, a Fórum egy virtuális világ, egy játék, aminek része a névtelenség, és nem érdemes összekeverni a valóságos világgal. Esetleg nem is az lenne fontos, hogy ki ír le valamit, hanem az, hogy mit ír… Van aki komoly, van aki viccel, van aki provokál, van aki ugrik rá. Engem is a „lendület” hozott ide…

Hozzászólás megtekintése

Helló Long, üdv köztünk!Tudod érdekes, amit írtál. Ki így gondolkozik, ki úgy. Nekem, és még sok barátomnak innen a fórumról más az elképzelésünk errõl.Lassan negyedik éve vagyok itt, és olyan értékes embereket ismertem meg elõbb írásban majd késõbb személyesen, akiket talán másképp nem találtam volna meg. Õk mind azok közül kerültek ki, akik magukat adták, nem játszottak, ahogyan néhányan... akik játszanak, csak idegesítõ; néha talán kicsit szórakoztató intermezzók itt a fórum társadalmában.Szerintem.

#2348 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:48

Üdv Mindenkinek!Kicsit megkésve bár, de észrevettem ezt a bemutatkozós topikot. Hát íme:Montjoie néven futok, ennek fõleg a megszokás az oka, hiszen majdnem minden fórumon így nevezem magam. Évjáratom 81-es  :) . Lakom Törökbálinton. Szakmám építõmérnök.Lovagolni egy hirtelen ötlettõl vezérelve idén márciusban kezdtem (itt helyben), tehát nem éppen fiatalon  :D . Mivel még bõven tanulóidõmet töltöm, lovas ismereteim elég hiányosak (többek között ezért szeretem ezt a fórumot olvasgatni).Röviden ennyi....

Hozzászólás megtekintése

Hello, Montjoie! Próbáld meg jól érezni magad köztünk! ;)

#2349 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 21:49

Szia mindenkinek akit még nem ismerek, és Örüljetek míg nem ismertek mert akkor én jól szétcsócsálom a mit mondtok!Ugye Ágimam!

Hozzászólás megtekintése

De legalább jól csinálod! :kocc:

#2350 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:15

Hellósztok!Tatárszentgyörgyön voltam én is,viharként,de ez a név sajnos már foglalt volt:(Amit tudni kell rólam,hogy tök normális vok,de mivel pende az apám,ez elég valószínütlen :gm: :D

#2351 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:18

Helló Vihar! Végre itt.Emlékszel rám?

#2352 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:26

nem :rolleyes:

#2353 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:28

A Csuti barátnõje vagyok. Ott táboroztunk mellettetek, még lovagoltam is a lovatokon. Mostmár rémlik valami?

#2354 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:28

Helló Szendepende!Hol szereztél ilyen dinka apát? :D

#2355 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:30

Most máá rémlik :P

#2356 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:31

Szia Szent Pende Szendependéje! :D Itt az egész Pendebanda, már csak Shipa hiányzik. :yeah: Õ indePendens. :kv:

#2357 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 9:32

És hogy vagy? Hallom múltkor meglógtál a Csutival való lovaglás elõl.

#2358 Long

Long

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 10:24

Hello Anikó!Köszönöm, hogy megszólítottál, szívesen beszélgetek Veled arról, hogy ki hogy látja a Fórumot. Szerintem biztosan nincs olyan nagy különbség az elképzeléseink között.Csak arra kérlek, azt pontosítsuk: engem tartasz „csak idegesítõ; néha talán kicsit szórakoztató intermezzó”-nak?Mert idegesíteni aztán tényleg nem szeretnélek…

#2359 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 13:25

Montjoie, Szendepende! Üdv!Long! Most látom, hogy agrármérnök vagy! Üdv a klubban :) (Én majd csak leszek...2 év múlva)Calypsoo

#2360 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 14:08

Csõváz csõtészta csokispali csõvázas hátizsák csõrike az újaknak!