Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2281 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 13:23

Dehogynem!Igaz a zakó hiányzott, de elnézzük az idõ hûvössége miatt :gm:

#2282 Csövi

Csövi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 14:04

Én nem lóval, de voltak lovasok Fótról. A Csabi rendezett valami kis háziversenyt a tanya x. évi fennállásának tiszteletére. Tényleg sokan voltak. Én mennék, de gõzöm sincs az útról, a múltkor Rátótról is a ló hozott, még jó, hogy õ legalább tudja. Dehát, mindt kiderült, Fillynek olyan térképészeti és egyéb tájékozódási ismeretei vannak, hogy nem lehet bajom...

Edited by Csövi, 2005 november 8. - 14:08.

#2283 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 15:49

Jah :D :gm:

#2284 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 20:42

Amúgy az a fekete hajú csaj vagyok, akivel a hétvégén dumáltál a Norbiéknál. Emígy szintén.  :) Hát, az gáz. És szájon át nem próbáltatok valamit? És nem félsz, ha szõrén lovagolsz pokróc nélkül, rád is átmegy?

Hozzászólás megtekintése

A hétvégén? :confused: Csütörtökön dumáltam egy fekete, rövid hajú csajjal, de a hétvége nem rémlik... Nem csütörtök volt? :) És nem te vagy az, akinek van az a nem túl bátor ismerõse? ;) Á, nem hinném, h ez emberre terjed. Akkor már rég elkaptam volna, hisezn kenegetni sem gumikesztyûben szoktam.Szájon át nem próbáltunk, mert még nem tudjuk mi baja. Ha kiderül végre és lehet úgy is gyógyítani, akkor az lesz.

Edited by Honey, 2005 november 8. - 20:43.

#2285 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 20:48

Most vedd elõ az Imaverolt, nekem úgy látszik mindig olyan gombáim voltak ( a lovakon  :D  ) amelyek attól döglenek. Az, hogy elöször nem használt ne tántorítson el.

Hozzászólás megtekintése

Á, most úgy vagyok vele, h megvárom azt a keneteredményt, nem akarok többet kísérletezgetni. Meg vhogy az az érzésem, h most nem szárító hatású kence kellene rá. Mert a Penochron erõsen szárít és nagyon nem tett jót neki. Sztem vmi kenõcs kellene, de majd a doki megmondja.Egyébként azon gondolkodtam, h vajon lovaknál létezik-e olyan, h belsõ gomba. Mint pl az embernél a Candida, amit szintén nem lehet külsõleg megszüntetni. Szóval lehet, h Honey-nak vmi ilyenje van, csak lóformátumban és ezért nem használnak a kenõcsök ill. ezért újul ki mindig. Lehet, h hülyeség, de azért majd rákérdezek.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 20:43

Legutóbb, amikor bõrproblémája volt a lovamnak, kaptunk rá egy folyadékot, a nevét most nem tudom megmondani, de az tényleg jó volt. Nem gomba volt a baj, de ez a szer arra is való. Nem szárító hatású. És nem az Imaverol (azt használtunk mi is még régen egyszer). Ha gondolod, holnap megnézem neked a nevét (kint van a maradék a szekrényemben a lónál), csak tájékozódás képpen. Ha már leadtad a kenetet, akkor szerintem is várd meg, hátha mondanak valami okosat...

#2287 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 21:08

Legutóbb, amikor bõrproblémája volt a lovamnak, kaptunk rá egy folyadékot, a nevét most nem tudom megmondani, de az tényleg jó volt. Nem gomba volt a baj, de ez a szer arra is való. Nem szárító hatású. És nem az Imaverol (azt használtunk mi is még régen egyszer). Ha gondolod, holnap megnézem neked a nevét (kint van a maradék a szekrényemben a lónál), csak tájékozódás képpen. Ha már leadtad a kenetet, akkor szerintem is várd meg, hátha mondanak valami okosat...

Hozzászólás megtekintése

Véletlenül nem arra az Aloeveras izére gondolsz? Asszem First a neve. Hallottam már róla, h az "mindenre jó", bár picit bizalmatlanul állok az ilyen csodaszerekhez. :rolleyes: De ha nem errõl van szó, akkor örülnék, ha megnéznéd a nevét. :) A keneteredménnyel kapcsban már kezdem azt hinni, h elfelejthetem a dolgot. Sztem simán elkeverték vhová, de nem vallják be, hiába kérdeztem. Múlt héten minden nap hivogattam õket telefonon, mert megígérték, h felhívnak az eredmény miatt , de mégsem tették meg. Így aztán maradtam a passzív agressziónál és folyamatosan zaklattam õket, mert így talán ha másért nem, legalább amiatt intézkednek, h végre ne kelljen rólam hallaniuk. :gm: Legutóbb szombaton beszéltünk, akkor nem gyõztek bocsánatot kérni, elismerték, h ez tényleg durva, amit csinálnak, mert mi lenne ha pl. súlyos beteg lenne a ló és amiatt nem lehet meggyógyítani, mert 4 hétig tart egy szimpla keneteredmény kiderítése. Mondták, h megsürgetik a labort és ezen a héten rögvest hívnak, ha kiderül vmi, mert szerintük az eredmény már rég megvan, csak még nem vitték be az adatokat a gépbe. Azóta is hívnak. Most vagyok úgy az egésszel, h holnap telefonálok és elküldöm õket melegebb éghajlatra a keneteredményükkel együtt. :mad: Utána pedig szépen kihívom a dokinkat, akihez eredetileg is tartozunk. Eddig nem akartam õt Vácról egy kenet miatt iderángatni, de ha másképp nem megy, akkor marad ez a megoldás. Ráadásul a szemminta eredménye sem tisztázódott, bár igaz, h a szeme már majdnem meggyógyult, épp, h csipás egy picit.Sorry amúgy, h itt fakadok ki, csak épp most lett tele a bili. :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 21:13

Nem, nem First a neve, holnap megmondom este!

#2289 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 21:14

Köszi! :ang:Mi a helyzet Emberek, a túra óta senki sem lovazott? :confused: Nagyon kihalt a topik.

Edited by Honey, 2005 november 9. - 21:23.

#2290 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 22:24

Köszi!  :ang:Mi a helyzet Emberek, a túra óta senki sem lovazott?  :confused:  Nagyon kihalt a topik.

Hozzászólás megtekintése

Én például ma is voltam terepen a Garnizonnal, jó kis tempos terepet mentünk! :P Viszont teljesen kihalt volt minden még nyomok sem voltak az úton! :confused: Mindenki otthon melegszik pedig azért még nincs olyan hideg!Az aloe-first nagyon jó bármilyen gombára ,Bátran merem ajánlani! ;) Baja biztos,hogy nem lesz a Honeynak ha kiprobálod.

#2291 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 9. - 22:30

No akkor legalább te lovaztál. :) Úgy látszik tényleg bepunnyadtak az emberek. Mondjuk szar is, amikor a szép napos idõrõl hirtelen átáll ilyen randa ködös, nyálkásra.Én a héten nem lovagolok. Kedden is csak futószáraztam és ez lesz a program a hét többi napjára is. A gombája miatt nem nyergelem fel, az én hátsóm pedig a múlt hét csütörtöki 3 órás szõrén terep és a vasárnapi egész napos lovaglás után rehabilitálódik. :D Aztán jövõ héten rámászok megint szõrén, h aztán újabb 1 hétig ne tudjak ülni a fenekemen. :) Nem is baj egyébként, mármint a lónak, ráfér a futószárazás. Már vagy 2 hónapja nem csináltuk, azóta elfelejtett kulturáltan futószáron közlekedni. :rolleyes:Mi van bonusz+manuszékkal? Õk is nagyon eltûntek.

Edited by Honey, 2005 november 9. - 22:32.

#2292 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 7:04

... Úgy látszik tényleg bepunnyadtak az emberek. ...

Nem hiszem, hogy ez lenne az ok. Engem pl. az idõjárás nem szokott elriasztani, de reggeltõl estig dolgozom, így lovazni csak a hét végén jut idõ - az is a családom rovására. Azt Sem tudom megoldani, h. munka után elmenjek végre Donqihoz, Bársony pokrócáért.

#2293 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 7:54

Jelentem mi tegnap elõtt jártunk kinn, akkor épp össznépi lópucolás volt a Határon, mivel sötétedés után értünk ki mindannyian. Megtisztult Tequila Feri által, Fókusz is Mesztic által, Jedi is, Wapi is, no és Botika is. Botika szépen lelépte a jobb hátsóját, a balon meg sömöre van, jól nézett ki a mindenféle kencétõl :DTegnap Bouget volt kinn terepen, a tájékozódási versenyre muszáj kondiban tartani-mozgatni a lovat. Gaforka el ne felejetsd! :DMivel én korizni mentem tegnap, így a lovaglás elmaradt (bár csak sötétben érnék már ki:()

#2294 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:21

Tényleg jó volt a keddi nap a Határ-tanyán! :kocc: Nagyon sok autó állt a tanya elõtt, mikor kiértem, a nyári napokat idézte. Végülis kiderült, hogy nem vendégek érkeztek, csak a lótartók látogattak ki négylábúikhoz.Fókusz és Jedi nem csak tisztult, de kicsit mozgott is a körkarámban. Elõször Mesztic nyúzta lovát kb. negyed órát, aztán én kb. ugyanannyit az enyémet. Imre odakiálltott, hogy ne izzasszam meg a lovat estére. Én jót derültem ezen, mert ha két óra intenzív lovaglás alatt alig izzad meg a ló, akkor 15 perc laza mozgás meg sem kottyan :P . Már csak azért is akartam, hogy "dolgozzon" egy kicsit Jedi, hogy legyen miért megjutalmaznom almával. Ha csak úgy odaadnám, még elbízná magát. :D Eva, mi ez a tájékozódási verseny? Írnál róla valami infót?

#2295 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:22

Ahogy Adrienn mondja! Tojunk az idõjárásra. Csak hát a meló meg a sötét. Legalább egy refi lenne a pálya fölött, akkor máris mennénk.Én már alig várom a holnapot, amikoris korábban végzek és rohanok Pendikéhez! :) Már nagyon hiányzik.

#2296 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 9:01

(Aki a tájékozódási verseny részleteire kíváncsi a Tájlovaglás... topikba Zap feltette!)

Hozzászólás megtekintése

Errõl beszélünk, Üllõn lesz most szombaton.

#2297 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 11:47

MEGHÍVÓSok szeretettel és meleg teával, süteménnyel várunk minden lóbarátot a 2005. december 10-én, szombaton 9 órától tartandó jótékonysági bolhapiacra!Helyszín: Aranypatkó lovasbolt Budapest Üllõi út 433.Szinte mindenkinek van otthon megunt, felesleges, de még használható lovasfelszerelése, szobanövénye, könyve, egyéb használati tárgya, vagy házilag készített lekvárja, süteménye, vagy bármi olyanja, amit jótékonysági célra felajánlana. A felajánlott holmik árából befolyt összeg egy olyan összefogás tõkéjét gyarapítaná, amely segítségre szoruló lovak gyógykezelésében, elhelyezésében, szállításában stb. segédkezne.Sok kicsi sokra megy!!!Tehát várunk mindenkit, aki eladni, venni, segíteni szeretne, illetve mindazokat, akik szívesen találkoznának, beszélgetnének lovasokkal egy finom, meleg tea mellett…Információ:Lukácsi Vera 06 70 385 02 72

#2298 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:52

Hujjj, de nagyon hideg volt ma kinn a tanyán! Most értem haza és teljesen szétfagytam. Kedden még nem volt ilyen hideg... Ami igaz az igaz, ilyen idõben én is picit nehezebben veszem rá magam, h kibuszozzak+gyalogoljak a lovamhoz. De jó is lenne egy autó a hátsóm alá! :hupp: Nagyon irigylem azokat, akik csak bepattannak a jó meleg autóba és 20 perc alatt ott vannak a lovuknál, aztán ha kilovagolták magukat, akor sem kell fáradtan, átfagyva hazabuszozni. Na jó, nem sajnálom magam tovább! :D A pályavilágítás nálunk is nagyon elkéne, be is volt ígérve. De volt még ígérve angol boksz, zuhanyzós öltözõ, melegedõ is és ezek egyike sincs meg. Azért legalább egy helység lehetne, ahol befûtenek, mert télen tényleg szétfagyunk. Vagy csak nekem vannak ilyen "extra" igényeim?Ma is futószáraztam Honeyt, tele volt egy picit, vágtában ment, mint a meszes körbe-körbe jó sokáig, mire kiengedte a gõzt. Átléptettem megint fólián, gondolkodás nélkül átment rajta, aztán gumikerekeken is, meg egy kis x-en, egyszóval mindenen, ami az utunkba került. :D Más érdemleges nem történt.A gombaszerû valamije javulgat (vagy csak én szeretném úgy látni? :rolleyes: :confused: ), elkezdett nagyon hámlani neki a bõre. Nem csak olyan, mintha korpás lenne, hanem kisebb darabokban jön le róla a bõr. Remélem ez már a gyógyulás jele, mert alatta már ott a friss bõr, nem sebes. De elég randa neki még. :( Felhívtam Bábáékat is, mondtam, h most már igencsak paprikás hangulatban vagyok amiatt, amit mûvelnek, mire megadták az egyik doki számát, aki állítólag az adatok számítógépbe viteléért felelõs, mondván, h majd õ biztos tudja mi van a kenettel. Fehívtam a nõt, de közölte, h külföldön van, hívjam holnap. Én többet tényleg nem állok velük szóba, az fix, csak ennek az ügynek járjunk már a végére. Azért az durva sztem, h mit meg nem engednek maguknak. :o Mondta ma vki, h ezt mindig így szokták, nincs ezen mit csodálkozni. Hát ha más ezt bekajálja, az az õ baja. :P

Edited by Honey, 2005 november 10. - 17:55.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:54

Basszus, tudtam, hogy valamit elfelejtek, és lám... De ki se nyitottam ma a szekrényem jóformán, így nem is került a szemem elé a folyadék. Holnap megkísérlem újból, és bocsi :)

#2300 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:56

Basszus, tudtam, hogy valamit elfelejtek, és lám... De ki se nyitottam ma a szekrényem jóformán, így nem is került a szemem elé a folyadék. Holnap megkísérlem újból, és bocsi :)

Hozzászólás megtekintése

Okés, nem baj. :)Szelcsinek volt ilyen hámlós izéje?

#2301 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:00

Az Aloe First-öt én is ajánlom. Érdemes megpróbálni.

#2302 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:01

Az Aloe First-öt én is ajánlom. Érdemes megpróbálni.

Hozzászólás megtekintése

Az is kence, ugye? Szóval külsõleg kell használni, úgy értem.Nem tudod vajon mennyibe kerül? (meg hol lehet beszerezni?)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:02

Amikor anno a hevederhelye begombázott, akkor az övé is olan volt, hogy hámlott, pici cafatokban jött a bõr. Mondjuk neki nem volt olyan csúnya soha, mint a fotón, amit belinkeltél Honey korábbi állapotáról, "csak" kihullott egy foltban a szõr és lehámlott. Ilyen volt (horgony alakú :D de ez el van forgatva most, mert az alakja miatt tettem fel egyszer a netre). Meg ezen a helyen volt még neki korábban egy rendes feltörése (hetekig bioptronoztam, mire rendbe jött, ez is még az elsõ hetekben történt, akkor derült ki, hogy nagyon érzékeny ez a területe...), és ezen két okból kifolyólag a szõr máig nem elég erõs ott, a téli általában rendesen kinõ, de a nyári a szezonja végére kikopik, pedig amióta ez volt, azóta fokozott óvatossággal nyergelek (picit hátra), szivacsot is használok (ez jött be, a szõrme nem), vágott a heveder, és még krémezem is. Sajnos õ ilyen. Azt nem tudom, mennyire volt ez jellemzõ régen is, a volt tulajai nem ezt az egy dolgot hallgatták volna el a tapasztalatlan lóvásárlók elõl, akik akkor a felesemmel voltunk :cool: De amennyit nyergelem, amellett elvagyunk vele :D[helyesírás]

Edited by Dé, 2005 november 10. - 18:04.

#2304 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:09

Jé, tényleg milyen szabályos mintáben kopott ki! :D Honeynak ennyire nem kopott ki a szõre, csak megritkult. Ill. jobb oldalon, ahol sebes lett, ott ugye nincs most szõr. A feltörésre sajnos õ is hajlamos, sztem nekem is lesz ezzel mindig gondom. Ennél jobb minõségû és puhább hevedert már nem tudok rárakni, ráadásul szõrme is van rajta. Most a gombája miatt sebesedett ki neki, de sztem azon a helyen már mindig érzékeny lesz, annyiszor volt már ott baja. Most is parafinolajoztam és mégis... Lehet, h nekem is ki kéne majd próbálnom a szivacsot. (Fene se gondolná, h az jobb, mint a szõrme. :confused: )

#2305 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:18

az aloe first 2 formában létezik, van kenõcs és spray. nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele, bár gombára még nem próbáltam, csak nyílt sebre. megjegyzem, érdekes, hogy csak ezt fújtam rá, 10 nap alatt nemhogy varratot szedhettem, de nem volt ott a sebhely. kiváncsiságból levakargattam a heget és semmi sem volt alatta. mintha csak rácsöppent volna a vér és nem a sebbõl vérzett volna pár nappal korábban (a cérnáknál nem ázott le zuhanyzáskor sem).

#2306 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:27

Hm...ez tényleg bíztató! :ang: De hol lehet ilyet beszerezni? :confused:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 18:55

Lehet, h nekem is ki kéne majd próbálnom a szivacsot. (Fene se gondolná, h az jobb, mint a szõrme.  :confused: )

Hozzászólás megtekintése

Szerintem ez is lófüggõ, nem biztos, hogy nektek jobb lesz, de nekünk jobb lett. Egy próbát megér... Én is kísérletezgettem, mire megoldottam a kérdést :) A "kiegészítõkön" kívül (szõrme legyen, vagy szivacs, mivel kenjem a lovagláshoz, amit utána jól le is lehet mosni, stb) hevederváltás, sõt, egy nyeregváltás is volt - utóbbi valójában azért, mert eleinte kölcsön nyereggel lovagoltam, de annak valszeg nem volt tökéletes a fekvése, és ez a hevederhelyre hatott ki, mert az új nyereggel és hevederrel már nem volt probléma.

#2308 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 8:21

Ma végre megyeeek! Már alig várom!Olyan jól esõ is tud lenni ez a kis csípõs hideg, tegnap este is sétálásra ösztönzött. De lovagolni lesz benne az igazi! Olyan jó csend lesz az erdõben! :ang: Adrienn jössz? Sietnünk kell, hogy sötét elõtt még tudjunk lovazni egy nagyot!

#2309 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 14:00

Aloés cuccokat tudok szerezni, ha kell, de nem olcsó (bár szerintem a spéci lovas cuccok se olcsók), olyan 4-5 e Ft. Ilyen problémára a kencét ajánlanám, nem a folyadékot. (Nekem gombára és feltörésre is nagyon bejött.)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 19:18

Honey: Alphaderm.

#2311 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:50

Köszi Dé! :ang: Dália írta, h megpróbál kencét szerezni nekem, csak azt nem tudom, h a kettõ közül melyikre gondolt (Dé-féle vagy First). De ha mégsem sikerül, akkor lehet, h kérném Filly segítségét az ügyben. Ár szempontjából kb erre számítottam, de mivel annyian írtátok, h jó, ezért rászánnám magam a megvételére (egyébként én is csak jót hallottam róla korábban).

#2312 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 17:54

Honey,Folyékony spricnis kencére gondolok! Valószínû,hogy csak a hét elején tudok szerezni neked :( De szerzek :D!!Mikor lovazunk? Holnap??

#2313 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 18:17

Honey,Folyékony spricnis kencére gondolok! Valószínû,hogy csak a hét elején tudok szerezni neked :( De szerzek :D!!Mikor lovazunk? Holnap??

Hozzászólás megtekintése

Na ezzel most jól megmondtad! :D Hogy híjják? :) Sajna most nem tudunk együtt lovazni, amíg nem tudok nyerget rakni a lóra. Holnap ugyan tervezem, h kimegyek vele szõrén terepre, de társaságban azért nem kockáztatnám meg. Eléggé tele van a lelkem és hát alapállapotban sem hajtós... :rolleyes: Nagyrészt lépni fogunk. Azt is csak azért, mert már nem bírom ki, h ne üljek rá. :) Írtam magántot.

#2314 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 19:29

Ma hatalmasat csalodttam két emberben,de inkább melepödttem! :hu: :guny: Igazi unfrankó emberek talán szót sem érdemelnek neveket nem írok mivel senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni!! :cool: Na jó azt hiszem errõl ennyit!!Ma nem lovagoltam mivel vártuk a villanyszerelöt ,hogy legyen áram a tanyánpersze csak reggel fog kiérni! :) Azért lefutószáraztam a Garnizont ,nagyon jó kedve volt össze-vissza bakolgatott ! Elég hideg van mostanban és egy kicsit fáztam ezért nem is bánom ,hogy nem metünk ki terepre. Holnap azért kimegyünk. :ang:

#2315 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 19:45

Sajnálom, h csalódtál. :( Sajna viszonylag gyakran elõ szokott ez fordulni, velem legalábbis...Sztem naggyon hideg van! Holnap úgy beöltözök, de úgy! :D Sétálás közben pláne meg lehet fagyni.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 19:48

Sétálás közben pláne meg lehet fagyni.

Hozzászólás megtekintése

Tempósan kell sétálni, nam andalogni :D Nem értem, én, ha elindulok a 4 km-es távon a vonatállomás és a lovarda között, akkor sosem szoktam fázni :D

#2317 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 19:52

Persze, mert akkor TE mozogsz. :D Én lovon való sétálásról beszéltem. Olyankor meg Õ mozog, az ember meg megfagy a hátán, ha csak lépés van. Jó, tudom, ülésfûtés rulez, de a lábam attól még elgémberedik. :)De amúgy tegnap világörökségtúrán voltam Pécsen, fél napon át jártuk a várost és igenis szétfagytam. :D Pedig este még Villányt is célba vettük, vagy inkább az egyik ottani borospincét. ;) És antialkoholista létemre "belenyaltam" 5-fajta borba (nagy szó ám tõlem! :D ) és utána megállapítottam, h mindegyik ugyanolyan rossz. Ráadásul a fejem is megfájdult, úgyh most már végképp nem értem, h mit szeretnek az emberek az alkoholon. Büdös, rossz ízû és még kellemetlen hatásokkal is jár. :dev: ;)

Edited by Honey, 2005 november 12. - 20:00.

#2318 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 20:09

unfrankóság? széna két hete? pénz? szalma? csalódás nem a részedrõl kellene hogy legyen, kiváncsi lennék egy elszámolásra. Ja a helyzet nem nekünk kellemetlen, úgy látszik az embereknek IGAZUK volt.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 20:22

Persze, mert akkor TE mozogsz.  :D Én lovon való sétálásról beszéltem. Olyankor meg Õ mozog, az ember meg megfagy a hátán, ha csak lépés van. Jó, tudom, ülésfûtés rulez, de a lábam attól még elgémberedik.  :)

Hozzászólás megtekintése

Ja, akkor félreértettelek, ebben egyetértünk! Bár ha a amihoz hasonló lesz a holnapi idõ is, akkor egész elviselhetõ, én jó hosszút lovagoltam ma, ergo sokat sétáltam is, és nem volt fázás. Amíg nincs szél, addig nincs nagy gáz ;) Szerintem.

#2320 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 21:03

unfrankóság? széna két hete? pénz? szalma? csalódás nem a részedrõl kellene hogy legyen, kiváncsi lennék egy elszámolásra. Ja a helyzet  nem nekünk kellemetlen, úgy látszik az embereknek IGAZUK volt.

Hozzászólás megtekintése

Drága Bonusz-Manusz,Örülök felismerted magad a hozzászólásomban! Szót nem érdemel ugyan de ha elkezted akkor legyen .Akkor elmondanám az én véleményemet kedves felhötlenül frankó barátaim:szerintem egy kicsit el vagytok ti tévedve !! Kérdezem én tõled drága zsoltmilyen ember az akinek büdös a munka jelen esetben rád gondolok de remélem tudod! Akkor felsorolnék egy párat,hogy miért kell neked szégyelned a Bojtár Zsolt nevet: Miben segítettél te a tanyán,hogy a lovaid kényelme meglegyen??Mikor jöttél ki ,hogy segíts egy szöget beverni a karámba ami szintén a lovaid kényelmét szolgálja??Ki csinálta meg a lovad helyét??Azt hiszem azt is te akartad megcsinálni!!A következõ pedig az ,hogy:ki csinálta a Bagi és köztünk a tüzet?? TE!ki köpködött a Bagi Imrére?? TE!ki adott plusz pénzt a Zolinak,hogy figyelje a lovaidat, és miért ?mert Bagit nem érdekli!!? Te montad!!Azt mondtad az Imrét nem érdekli a bértartott ló leszarja!!Ki akart nyerget hozni a Bagitól mert nem adja vissza a pézt! Te! :hu: És te nagyon frankó Bojtár Zsolt ezek után visszamész a Bagi Imréhez és behúzod füled-farkad mosolyogsz az Imrére???Ez tényleg nagyon frankóság!! Gratulálok!!Már szegény Imrét sajnálom de komolyan!!Amiket felsoroltál azokról csak annyit, hogy ha egyszer talán idõben csináltad volna a dolgaidat valamit segítettél volna intézni nem lenne ilyen nagy a szád!Szerintem nincs értelme támadni egymást mert csak te húzhatod a rövidebbet!! :gm: