Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2201 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:10

Szijjjja Iza!Fenékbebillentés perverzió és különben meg kell a hátsóm épsége a hétvégére a fülem hegyezésével együtt( szia Eva :ang: ). Mi sajnos még mindig nem tudunk élménybeszámolót írni a lovainkkal tett túrákról, de egyszer annak is el fog jönni az ideje. Egy vigasztal, Bel Ami lassan lábak nélkül is képes lesz haladni max gurulni fog mert már jobban hasonlít egy hordóra mint lóra. Talán lesz rajta egyszer izom is.

#2202 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:11

Jut eszembe, szombaton megjelenek megint a Határtanyán barátnõstül. :) Addigra remélem lesz vmi konkrétum, h mikor indulunk onnan és lesz ott vki, aki jön a találkozóra és továbbítja nekem az infot. 11-re megyünk.

#2203 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:18

A kupoláját, hogy szombat munkanap :gm: Abban bízom, hogy rövidített munkanap lesz, hamar elengednek és akkor még belefér aznap egy lovaglás.Határ-tanyások! Találkozott vagy beszélt valaki Ferivel, hogy meggyógyult-e a Tequila lába?Bonuszmanusz, a "Szépfiú" hórdócskának kicserélte a kovács a lötyögõ patkót?

#2204 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:23

A hozzánk hasonló mázlistákkal nem bánnak ilyen könyörtelenül, nekünk nem kell dógozni bibííí :P Majd gondolunk szegény igahúzókra is terepezés közben. ;)

#2205 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:23

Hordócskát még nem látogatta meg az a kovács akit szeretnénk. a lötyögés szerencsére nem komoly, lehet hogy holnap rájavítunk. Holnap jönnek a skacok és megmozgatjuk kicsit Belókát.

#2206 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:34

Honey, nagyon helyes, gondoljatok ránk. Ugyebár meg kell keresni a kenyérre (meg a zabra) valót. :D Bonusz-manusz, azt hittem, Belót is elintézte ma a kovács. Aztán rájöttem, hogy Ti nem a Lacival, hanem a Petivel körmöltettek-patkoltattok. Pedig akkor ma már szép lenne az új "cippelõje".

#2207 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:42

Jaaa, ezt nem úgy értettem ám, h mi egyáltalán nem dógozunk. Befogtak minket is (muszáj, ahogy írtad, kell a zabra :rolleyes: ), csak holnapra kaptunk pihenõnapot. :D Na jó, ezt a csontot alaposan lerágtuk úgy érzem. :D Nem fényezem tovább a melóhelyem (pedig nem is olvassák a fórumot :gm: ). :) Azért lehet, h terep után összefutunk még veled Iza, ha hamarabb szabadulsz.Kik járnak patkolni hozzátok? (konkrétan, ha nem titok)

#2208 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:43

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem mindig ér rá a kovács az összes lovat megcsinálni, ezért késõbbi idõpontban visszajön. Amúgy ne félj csak is miattad "evett haza minket a fene" :) Ha zavarsz tutira szólni fogunk és nem tûnünk el gyorsan.

#2209 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 8:24

Jó reggelt!Szerintem, a 1/2 10-es indulás nekünk is jó lenne, akkor kb. azonos idõben érnénk a Kurjancs lábához (Csilla javíts ki, ha tévedek!).Ám ismerve a társaságot, a 9 óra sem korai, akkor a fél óra késés nem okoz gondot :gm:

#2210 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 8:51

Akkor ha 1/4 10-re odamegyek hozzátok, az jónak tûnik. Aztán nem elindulni nélkülem! :D

#2211 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:03

Dália! Nekem úgy rémlik, h vrony fogja vezetni a csapatot. Most már inkább azt szervezgettük, h ki hol menjen a sorban.  :)

Hozzászólás megtekintése

Hát rám maradna ez a megtiszetlõ feladat? :kir: Akkor elõre bocsátanám, hogy az esetéeges sliding-stopokért felelõsséget nem vállalunk, bár ez nem nagyon szokott elõfordulni. Ha bármi lóevõ dologgal találnánk szembe magunkat, akkor majd jön Bátor Bársony és mindenkit átvezet a lóevõ, hihetetlenül félelmetes területeken. :)Az idõjárásról ki mit tud? Én azt hallottam ma is, hogy vasûrnapra esõt mond.De ugye mivel nem vagyunk papírkutyák, ezért ez nem lehet akadály, ha esetleg átfáznánk, akkor majd felmelegít minket a laposüveg tartalma, meg a jó kis forralt bor.

#2212 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:06

Viszont akkor lehet, h Bátor Bársonynak kellene elõl mennie, nem? :confused: Terepvezetõnek azért sztem mindenképpen egy megbízható, jól fogható, nem ijedõs ló kellene.Az idõjárásról azt hallottam, h borult lesz és kisebb záporok, zivatarok elõfordulhatnak. De sztem ez nem akadály. :)

#2213 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:11

Bársony lépés és ügetõ tempóját csak a weszkó lovak tudják tartani.:D Hidd el nekünk, lovagoltunk már így kettesben!Pippin nagyon ritkán rezel be!

#2214 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:13

Apám megtudakolta a számát a kocsma vezetõnek:06209206840

Hozzászólás megtekintése

Köszi, nagyon rendik vagytok! :)Filly! Voltál már bent vagy telefonáljak?

#2215 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:13

Oké. :) Igaz, h ha gond van, vezetõt cserélni útközben is lehet.

#2216 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:15

Honey!Tényleg nem ijedõs Pipin. Se ügetésbe, se vágátban nem szokott hirtelen dolgokat csinálni, nem gondoltam annyira komolyan, amit írtam a skliding stopról, csak Csutival szoktuk ezt mondogatni egymásnak.Szívesen vállalom a terepvezetõ titulust, megtiszteltetés, bár nem igazán ismerem a terepet, csak párszor jártam arrafelé, Csomádon meg konkrétan csak egyszer. De majd Csuti kisegít. Szerintem az lenne a legjobb, ha mögöttem rögtön Csuti jönne, hogy kisegítsen a kényes elágazásoknál.Már rögtön le is akartok cserélni? :hupp:

Edited by vrony, 2005 november 4. - 9:19.

#2217 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:25

Nem én fogok navigálni, hanem Zsolti és Melcsi, mert õk tudják a legrövidebb utat, én csak sejtem. Ill. Göd felõl tudom pontosan az utat, de most egy kicsit Fót felõl megyünk ugyebár.De tök mindegy, majd kialakul!!! :)

#2218 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:27

Dehogy akarunk lecserélni. :) Mivel én nem ismerlek téged és nem tudom milyen terepeket szoktatok együtt menni, ezért szó szerint értelmeztem amit a sliding stoppról írtál. Elég élénk a fantáziám. :) Szóval csak ezért kérdeztem, h ha a te lovad ilyen, akkor lehet, h egy nyugodtabb jobb lenne terepvezetõnek. De aztán Csuti is mondta, h nem olyan, én meg erre írtam, h oké. :)

#2219 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 9:29

De azt a szupi kanyargós, mély homokos részt a Csomád elõtti hegynek fölfelé nem hagyjuk ki, ugye? Ott muszáj felvágtáznom. :DBár nem tudom milyen állapotban van most, mert 1 éve a hegy aljában már kezdte benõni a susnyás.

Edited by Honey, 2005 november 4. - 9:30.

#2220 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 13:49

Ma ketten mentünk terepre a férjemmel. Õ Szigonyon ült, én pedig Bársonyon.Elég érdekes látványt nyújthattunk így együtt, bár az arányokat határozottan tartotuk A párom és közöttem van kb. 30 cm magasság különbség, és nagyjából ennyi volt a két ló között is. Mondtam is, h. olyanok vagyunk mint Don Quijote és Sancho Panza. :D Sajnos csak két órát voltunk kint, de nagyon élveztük. Gyönyörû, napsütéses idõ volt, és csak egy bunkó motorossal találkoztunk, aki, bár messzirõl láthatott minket, és azt is, hogy nem tudunk kitérni a szûk úton, a motorját túráztatva jött közvetlenül mögöttünk, és amikor már lehetett, felpörgetve húzott tova. A másik rendes volt, figyelt ránk. Bátor Bársony viszont kétszer megijedt - na, csak éppenhogy, de azért önmagához méltatlanul ;) és egy fehér követ is a szokottnál jobban megnézett. Ja, és bakolt is egyet! A jelek szerint visszanyete a kondiját! Várom már a vasárnapot! :)

#2221 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 13:56

"Csak" 2 órát!?!? :mad: :D Elmész ám a sunyiba. Itt rohadunk az irodáinkban!Most írtam neked sms-t hogy mentek-e Pendivel ma ki. Ezek szerint nem. Kár. Meg szerettelek volna kérni, hogy nézd meg a marját és a hátát, nehogy fetörjék nekem vasárnapig!De holnap kinézünk Vronyval csak úgy, végsõ egyeztetés céljából Istvánnal.

Edited by Csuti, 2005 november 4. - 14:14.

#2222 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 13:59

Hát tényleg nem semmi látványt nyújhatott Bátor Bársony és Szigony egymás mellett.

#2223 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:10

Hát tényleg nem semmi látványt nyújhatott Bátor Bársony és Szigony egymás mellett.

Hozzászólás megtekintése

Wapi-Botond? :D

#2224 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:12

Hasonló, igen! :D

#2225 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:14

Voltam a Boszorkány Sörözõben, beharangoztam magunkat :kir:

#2226 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:15

Remélem sok forralt bort és zsíroskenyeret csinálnak, mert igencsak elkel majd.

#2227 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:15

Királyságos! :ang: Köszönjük. Mi lesz a menü? ;)És igen! Jól emlékeztem, hogy boszorkány dolog van benne. :yeah:

#2228 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 14:23

Menüt természetesen nem rendeltem, de a csajszi elég erõteljesen rá akart minket venni, hogy a kertben süssünk szalonnát :D

#2229 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 17:47

Nem mondott butaságot a csajszi a kocsmában, ha nagyobb csapat megy oda általában az udvarban lévö tûzrakoban szoktak sütögetni!Jó szokott lenni a hangulat,csak egy kicsit macera.Nem nagyon lehet kibogozni,hogy akkor ki tudja még ténylegesen az utat. :confused: Egyébként nem bonyolult eljutni csomádra (max 35min). :kocc: A kurjancs melyik részén találkozunk??

#2230 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 19:49

Szia Dália! Buktam a mai randit, de gondolom hallottad mi történt.Mi nem az a Meli és nem az a Zsolti vagyunk akik tudják az utat csomádra, sajnos. de megpróbálhatjuk vezetni a csapatot, max ismerd meg kis hazád túra lesz.

#2231 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 19:54

(Én úgy is jól tájékozódom, hogy nem ismerem a terepet... :gm:)

#2232 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 19:55

(Ennek az lesz az elsõ bizonyítéka, ha idõben átérek a hídhoz vasárnap :D)

#2233 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 20:28

Zsolti ,Melcsi Tudok a dologról kár,hogy nem tudtatok jönni!Holnap mi már reggel 1/2 8-kor megyünk ki. :kir:

#2234 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 22:23

Szerintetek nem kéne a gödi csapat legalább egyik tagjának telszámot cserélnie a fóti csapat legalább egyik tagjával? Csak hogy biztos egymásra találjunk.

#2235 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 8:45

Na jól van, akkor megyünk arra amerre én tudom az utat, mert 35 percnél azért többet szeretnék lovagolni! :DÍgérem tök jó helyeken fogunk menni! (Adrienn, mehetünk az aranyfolyamon, az tök jó, nem?)Adrienn szerintem tudja Éva számát, úgyhogy a telefonszámcsere szerintem megoldva. Ha mégsem, akkor én most közkincsé teszem az enyémet: 20/3518-744.A Kurjancsnak azon a sarkán találkozzunk szerintem, ahol a telkek véget érnek. Mármint Fót felõl. Szóval eljöttök az összes telek mellett és ott. Mindjárt nézek egy térképrészletet.

#2236 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 8:52

Itt találkozzunk!Kicsit menjetek lejjebb a térképen és akkor láthatjátok a Kurjants feliratot is.Itt keltek át az úton és a vasúton egyszerre.

#2237 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 10:29

Éva számát nem tudom, csak Ibizáét, de azzal most kivételesen nem sokra megyünk ;) A biztonság kedvéért az én számomat is közzé teszem: 30/3389772, a két szám közül valamelyik csak elérhetõ lesz.Csuti, az aranyfolyam tökéletes, legalább memorizálom, h. merre van :)Végül mégsem mentünk ki Kaktusszal, kérlek, csörögj rám, ha du. mentek a lovardába!

#2238 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 10:34

Oké, majd csörgök.Már nagyon hiányzik Pendike, ma este vele álmodtam.Egy nagy dagadt fickót akartak rátuszkolni, meg ostorral elég brutálisan hajtották futószáron, meg ilyesmi és nagyon mérges voltam álmomban emiatt. Remélem valójában semmi baja! :)

#2239 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 10:39

Nincs hát! Tegnap de. alig lézengett valaki a lovardában! Csak a szokásos lánykák és mi. Munkanap van/volt. Nyugi! ;) :)Ja, és kibõvítették a legelõt. Zoli tegnap azzal dolgozott.Elõször fel sem tûnt, csak azt néztem, hogy milyen szokatlanul távol vannak egymástól a lovak. Persze Bársony volt a legmesszebb.

#2240 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 10:50

Köszi, a nyugtatást! Így visszaolvasva még magam is megmosolyogtam magamat, hogy hogyan aggódom! :D Hát szeretm a kis Mocskot és kész, no.Nagyobb legelõ. Király! :yeah:

Edited by Csuti, 2005 november 5. - 10:51.