Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2161 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 21:38

SzevaEva + mindenki :D Kip-Kop ki kopog találd ki, hogy kik vagyok :dev: + :ang: Ma voltunk fülészeten dobhártya protézisért de szerintünk akkor sem visítos a hangod.hi-hi-hi :kir:

#2162 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 21:55

Csak nem Zsoltiék? :)

#2163 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 21:59

Dália, látom itt jársz éppen. Jössz a találkozóra? :)

#2164 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:01

Csak nem Zsoltiék?  :)

Hozzászólás megtekintése

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT Lehetséges :dev: akár mehetünk is ha dáliával tudunk kóperálni :D FAKÓÓÓ?? Légyszi Légyszi Légyszi :ang: (Merci sajnos max séta 6 lábon)

#2165 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:04

No, csak nem sikerült regisztrálni? ;) Gyertek mind3-an, tök jó lenne! :) Szépen gyarapodik a csapat. Csak azt nem tudom befér-e ennyi ló a kocsma elé. :D

#2166 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:06

Dália hol jársz??

#2167 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:12

Hi Honey!Háleluja végre nagy nehezen véres verítékek közepette sikerült regisztrálni :yeah: Elõbb vagy utobb még az is lehet, hogy majd fogunk tudni értelmeseket is írni. Megy dömperke(Belo) hátán egy hordóval alias zsótika :kir:

#2168 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:16

Na itt vagyok cak olvasgattam!!Ha akarjátok én szívesen elvezetem a csipet csapatot csomádra még csukodt szemmel is! ( kedden is elég jól sikerült a kis csomádi túránk akkor is mi vezettük garnizonnnal a csapatot) :kir: Megprobálom rávenni Melcsiéket is,hogy kisérjenek el minket!! ;)

#2169 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:17

Akkor bõvítem a listát: :) AdriennCsutiFillyPendemoniumSzendependeVronyEvaHoneyBougetZsoltiDáliaMelcsiDreamcatcher?

Edited by Honey, 2005 november 2. - 23:11.

#2170 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:18

Jaj csokolom ,Zsoltika nem tudttam,hogy te vagy!

#2171 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:19

Akkor most végül is Meli nem jön? Jól értelmeztem?

#2172 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:25

Légyszi köszönjetek Melcsókának is mert menten megsértõdik és nem az egerekkel hanem velem itatja fel a könnyeit!!

#2173 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:26

SZIJJJAAAA MELCSI!!!! :yeah: Osztán nem pityeregni!! :)Demosmánaztán gyüsz vagy nem gyüsz??

Edited by Honey, 2005 november 2. - 22:27.

#2174 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:29

megpróbáljuk Dáliáról lehúzni Fakeszt egy pár órára! De ezt mosolyogva tesszük hátha meginog és kölcsönadja! :)

#2175 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:38

Na jó na jó de egy hideg sõr a Fakesz ára!!!! :kocc:

#2176 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:43

Szia Melcsi! :D Akkor nincs pityergés!

#2177 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:50

Elgondolkodhatnátok egy kicsit!Engem kellene sajnálni mivel én ihattam volna könnyet. Amúgy életem értelme szája fültõl fülig ér! Köszi szépen pici Dália. Így Honey is kap lehetõséget hogy lássa kicsi hordótestû lovamat száguldani persze Evát mindig figyelni fogjuk ;)

#2178 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:50

Na Hol marad az öröm? :rolleyes: :D

#2179 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:55

Na azért! :D A sört a zsolti kapja mert természetesen vele konzultáltam a fakeszrol!!Megprobálom öt is rávenni ,hogy velünk tartson szombaton! :kir:

#2180 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:58

Sorry, h ilyen nehézkes a felfogásom, no de ennyi lónevet követni nem egyszerû, nem gyõzök olvasni a sorok között... :D Szóval akkor mind3-an jöttök ugye? :kir:

#2181 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 22:59

ÖRÖM!ÖRÖM!ÖRÖM!Holnap a tanyán a nyakadba is ugrunk! Hétvégén lehet hogy egy picit sétálgatunk Mercivel! Még bejáratós lesz, de szépen javul a lába! A menyasszonykám ( jé világgá kürtöltem) kicsit ráül.

#2182 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:02

Melcsi ,ZsoltiHolnap aztán idõben gyertek!!! :D 16:00Sziasztok

#2183 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:06

Vannak dolgok miket nem feledek!

#2184 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:07

Csak nekem feledtek el válaszolni. :hupp:

#2185 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:10

Sorry!lehet 4-en de még kiderül! A végén bõvíteni kell a vendéglátó ipari egységet. A lovak nevét idõben közöljük. Gyerekeka határtanya megint kiürül pár órára?

#2186 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:12

Hú, ez most már szép létszám! Még sosem lovagoltam ekkora csapatban. :kir:

#2187 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 23:21

A leendõbelim lövésre készen áll a pizsimmel, nem tehetek mást mennem kell. jó pihit mindenkinek!

#2188 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 8:22

Üdv Meli és Zsolt!(akkor ezért hívtál tegnap, de nem válaszoltál az sms-re!)

#2189 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 8:45

Sziasztok Zsolt és Melcsi!A háziversenyen gondolom láthattuk egymást, csak nem mutatkoztunk be. Meg ezek szerint Dáliát is láttuk. :)Jó nagy csapat leszünk vasárnap! :yeah:

#2190 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 8:59

Dália indult Fakóval (Birodalmi lépegetõ)Meliék nem indultak.

#2191 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 9:05

Akkor biztosan találkoztunk Dáliával, mondtam Csutinak, hogy nézze mekkora fakó. És nagyjából emlékszem is én a csajra. Örülöi, hogy ekkora csapat jön össze, soha nem lovagoltam még ekkora táársaságban, érdekes lesz, majd mindenki vigyáz mindenkire. Addig megpróbálok beszerezni egy pár füldugót a dobhártyaszakadás elkerülése miatt, amit Eva sikolya okozhat. :D Sajnálom, hogy Iza nem tud velünk jönni.

#2192 Szendepende

Szendepende

Csikó

• Fórumtag
  • 434 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 17:37

Apám megtudakolta a számát a kocsma vezetõnek:06209206840

#2193 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 18:40

Halihó!! :rolleyes: Hát senki nem jár ezen a "vidéken"???? :( Kiderült már ,hogy ki vezeti a csapatot csomádra??? Vagy csináljunk szavazást??!! :kocc:

#2194 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 19:44

Halihó! :) Ma nagyon jót terepeztem szõrén. Jó bõ 2 órát kinn voltunk, javarészt csak léptünk. Annyira szuper volt, h végre tudtam egy picit a természetre is figyelni, nem kellett a lóval sem vitatkozni, Honey ma :ang: üzemmódra kapcsolt. :) Egy-egy emelkedõn vágtáztam vele, helyes volt, kicsit tele volt a popója, szeretett volna megindulni és tekergette a nyakát, de egybõl reagált, ha rövidíteni akartam. Akkorát mozdul így szõrén a háta, h hihetetlen, a derekamat megmozgatta rendesen! :D Sok lovassal találkoztunk, jött egy csaj+egy srác két pej lovon egy fekete tündéri kiscsikóval, és Bougettal is összefutottunk. Vele kétszer is, egyszer terepen, utána meg mikor hazafelé elmentünk a Határtanya mellett, ott legeltette Wapit. Viszont annyira nem voltam eszemnél, h teljesen kiment a fejembõl, h esetleg rá kellett volna kérdezni a vasárnapra, h jön-e. :rolleyes: Remélem ti már többet tudtok ezzel kapcsban. Szóval nagyon jó volt ez a mai nap, leszámítva az utolsó fél órát, mert akkor már nem gyõztem hogyan helyezkedni a hátán, mert vhogy sehogy sem volt kényelmes. :gm: Az biztos, h gyakrabban fogunk ilyet csinálni, nagyon jót tesz az egyensúlyérzékemnek is.Úgy néz ki, h Vegának köszönhetõen tudok menni a vasárnapi találkozóra, mert kapok kölcsön nyerget. Köszönöm Vega! :yeah: Egyúttal Blankának is szeretném megköszönni a figyelmességét! :ang: Mivel én már csak holnap délelõtt tudom megnézni az itteni híreket, ezért kérem a Határtanyásokat, h írják meg hányra menjek vasárnap oda eléjük!

#2195 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 19:46

Dália! Nekem úgy rémlik, h vrony fogja vezetni a csapatot. Most már inkább azt szervezgettük, h ki hol menjen a sorban. :)

#2196 Blanka

Blanka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 156 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 19:46

Nagyon szívesen!:))

#2197 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 20:25

Merre jártok zsolti melcsi??Írjatok!!!!!!!

#2198 Dália

Dália

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 20:38

Na jó ha nem irtok akkor megyek is!!! :( Holnap 10-10:30 között A TANYÁN!! :cool:

#2199 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:01

Na jó ha nem irtok akkor megyek is!!! :( Holnap 10-10:30 között A TANYÁN!! :cool:

Hozzászólás megtekintése

Szija Banyuska :D Most jöttünk meg. Mercike lába javult szerintem, hétvégén lassú fordulaton megmozgatom nyereg alatt. Tele van energiával. De legalább hízott egy kicsit, ráfért.

#2200 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:02

Éééééén itt vagyook!Rettenetesen, irtóra, borzalmasan, szörnyen sajnálom, hogy nem lehetek ott a régiós-légiós találkozáson! :hupp: :hupp: :hupp: Az viszont nagyon jó, hogy egyre több Határ-tanya-beli fórumtag! :kocc: Lehelõször is házigazdánk, Hatarranch (B.Imre). Mesztic (Attila) nem aktív a fórumon, de régi tag. Aztán Zolee, Kinga, Dália (Csillu), Zsóti (T.F.Zsolt), Bouget, Gaforka. Eva-t és Zapolya-t (Heni) is a Határ-tanyások közé sorolom. Legújabban pedig bonuszmanusz, aki két személy egyben (Meli és Zsolti)Ma össze is futottam a tanyán bonuszmanusszal. A manusz megint csipkelõdött, ezúttal az autóm formatervezett oldalára tett burkolt megjegyzést. Egyszer tutira fenékbe billentem (remélem bonusz beleegyezik) :D Ja, az is érdekes volt, hogy kiértem, õk meg húzták el a csíkot. Remélem, nem miattam :rolleyes: Jedit a körkarámban "idomítottam". Kb. fél órát töltöttünk bent, de ebbõl sok volt az állásidõ, amikor a patáját emelgettem, kerülgettem, átbújtam a hasa alatt, és hasonló bohóckodások. Roppantul irigylem azokat, akik ráérnek világosban lovagolni, így az óraátállítás utáni idõszakban is.

Edited by iBIza, 2005 november 3. - 21:03.