Szomszéd van ?
30-ért elintézik, hogy ne legyen!
Kinga! A Decathlon melyik nadrágját használod?
Stuszi! Egy nóniusz?
Igazán színes ménesed lenne! Legalább Sziszkának lenne társa, akivel rombolhat.
Pont ilyen a nacim. A másik pedig barna-kék volt, az kb. 3 évet kihúzott úgy, hogy télen-nyáron abban voltam kinn (na jó, nyáron nem, de lovagolni abban lovagoltam akkor is), szőréneztem benne állandóan, szóval volt nyúzva. Kényelmes is, ahhoz képest nem is drága.
Ja, holnap délelőtt megyek állásinterjúra. Rettenetesen izgulok, nem is tudom, hogyan fogok ma aludni... Még sosem jutottam el az interjúig, sőt, egyetlen helyről írtak csak vissza, hogy bocsi nem... Nagyon-nagyon bízom benne, hogy összejön, kicsit meg is van az az érzésem, hogy van esélyem (ugyanis a beadási határidő majdnem utolsó óráiban küldtem el az önéletrajzom, másnap hívtak, de mivel kinn voltam a lovaknál, a telefonom meg töltődött a házban, ezért nem értek el. Apu pedig szaladt ki és adta az ő saját telefonját, hogy keresnek - apu is ott dolgozik -, de nem értek el. Úgyhogy ezt egy icipici reménynek veszem, hogy nem sztornóztak azok után egyből, h nem tudták felvenni velem a kapcsolatot. A nő is kedves volt, kérdezte, hogy sok gond van-e most a lovakkal télen, stb. stb.) Kéretik nagyon szurkolni, hogy ne keveredjek bele az angolba sem! Tökéletes lenne ez a munka nekem, közel van, nem nehéz, kell a nyelv, ezt tanultam, ismerősök vannak ott, nem is fizetne rosszul az átlaghoz képest ééééééééés nagyon szeretnék már dolgozni, annyira haszontalannak érzem magam most...
Edited by mi.kinga, 2013 december 17. - 17:10.