Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2121 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 12:24

Nekem csak annyi igényem lenne, h valahol középtájt helyezkedhessek el a sorban. :)

#2122 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 12:40

Aki az én vezetésemmel szeretne eljutni a célhoz az hozzon: több napi hideg élelmet, innivalót és belsõ melegítõt! Kényelmes cipõt és ruhát, a feneke alá pihe-puha párnát, kávét és az alvó maciját!Ugyanis 1 év után sem találok el a medvefarmra, ami ugye lássuk be nem egy bonyolult útvonal, tõlünk! Nemhogy Csomádra....De jól tájékozódom ám! :dev:

#2123 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:06

Aki az én vezetésemmel szeretne eljutni a célhoz az hozzon: több napi hideg élelmet, innivalót és belsõ melegítõt! Kényelmes cipõt és ruhát, a feneke alá pihe-puha párnát, kávét és az alvó maciját!Ugyanis 1 év után sem találok el a medvefarmra, ami ugye lássuk be nem egy bonyolult útvonal, tõlünk! Nemhogy Csomádra....De jól tájékozódom ám! :dev:

Hozzászólás megtekintése

Az jóóó, akkor vak vezet világtalant effekt lesz? :D Azért a találkozóhelyig eltalálsz, ugye? Bár még nem válaszoltál, h veled tarthatok-e. :) ;)

#2124 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:20

Filly! Köszi, angyal vagy ha beharangozol minket a kocsmárosnénak! :)Mi olyan 1/2 10-kor indulunk Gödrõl. Elég hamar a Kurjancsnál leszünk.A híd túloldalán is megvárhatsz minket, oda 15 perc alatt odaérünk.Lefelevágta: kihúzva.Éva, mint terepvezetõ: kihúzva.Honey középen: pipálva.:DÉn szerintem tudom az utat! És Adrienn is megdícsért a minap, hogy jól tájékozódom. És szombaton felfedeztem a csomádi víztornyot is a távolból, amerre toronyiránt kell mennünk!

#2125 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:21

Az jóóó, akkor vak vezet világtalant effekt lesz?  :D Azért a találkozóhelyig eltalálsz, ugye? Bár még nem válaszoltál, h veled tarthatok-e.  :)  ;)

Hozzászólás megtekintése

Hogy eltalálok, az biztos, hogy mennyi idõ alatt és, hogy elõtte nem megyünk-e el Õrbottyánig az már bizonytalan :dev:Félre a tréfával: amennyiben többen indulunk a Határ tanyáról, mint tegnap (6-an), akkor mindenképp két csapatot kell alkotnunk, hogy ne veszélyeztessük egymást feleslegesen. Nekem nincs Botonddal több tapasztalatom terepen (csak az elmúlt 4 nap), nem is szeretnék senkit bajba sodorni (no meg hátráltatni), ha lesz két csapat akkor inkább rutinosabbakkal menj, ha nem lesz megoldjuk.Zsolt, Meli! Ti mikor regisztráltok? Mondhatnátok erre valamit (pl: jönnétek-e), Mesztic? Zolee? Gaforka? Ja, nem ártott volna Imrééknek is szólni???

#2126 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:24

Éva! Õk máshova mennek én úgy tudom! Úgyhogy a régiós talira csak Te és Honey jön a Határ tanyáról, szerintem.Zap! Gyere már!

#2127 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:25

Oké, csak azért kérdeztem, mert az eddigiekbõl nekem az jött le, h csak ketten megyünk Fótról. De látom még képlékeny a dolog. :D Dália is írta, h lehet, h jönne. Viszont Zsoltiékat megkérdeztem és Zsolti azt mondta, h nem hiszi, h jönnek, mivel sánta a lovuk és a másikkal ketten ugye nem tudnak jönni. De azt mondta, h még utánajár, h tud-e lovat szerezni.Na Csuti megelõzött. :) Ezek szerint õk biztos nem jönnek. Dália?

Edited by Honey, 2005 november 2. - 13:25.

#2128 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:34

Egyébként szívesen látnám jelentkezni még Blankát, Dáliát, Kamillát, meg akik a közelben laknak!!!

#2129 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:35

Blanka sem tud jönni, már kérdeztem, szegény dolgozik. :hupp:

#2130 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:41

No meg Bouget!

#2131 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:41

Én tudnék veletek menni fótról, ha adtok valami lovat - olyan problémás elõnyben - nem szeretem az unalmas lovakat, és elvezetlek titeket csomádra. :D

#2132 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:43

Ó tényleg, Bouget! Bocsánatért esedezem! :ang: Pende, nem tõlem kell lovat kérni, hanem Istvántól. Szerintem Monát odaadná!

#2133 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:44

Csuti, a híd túloldala nagyon jó talipont lesz nekem! :D Akkor elég csak 8-kor elindulnom. Zsurmóval legszívesebben hátul mennék (eddig még ismeretlen egyének szemmeltartása végett is pl :gm:), de mivel Zsurmó egy angyal (bár idegen lóra rúg, ha nincs meg az íratlan szabályként betartandó távolság), bárhol elközlekedek vele.

#2134 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 13:45

És mi van Dreamcatcherrel?

#2135 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:15

Egyébként szívesen látnám jelentkezni még Blankát, Dáliát, Kamillát, meg akik a közelben laknak!!!

Hozzászólás megtekintése

Aranyos vagy Csuti, hogy gondoltál rám, de sajnos nekem Csomád 25km. Most várom a dokit, hogy megnézze a pacimat, mert köhög. :( Sajnos ezt most kihagyom, talán legközelebb. :)

#2136 Kinga

Kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 69 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:20

Sziasztok, már régóta olvasom a fórumot de csak olvasni szoktam eddig még nem írtam, én is Hatar tanyás vagyok, ezért ismerõs pár ember neve aki ide szokott írni, nekem ott nincs saját lovam, csak néha járok ki és a kedd délelõtti tereprõl muszáj vagyok írni pár sort, bocsi ha nagyon hosszú lesz. Két órát mentünk kb, akik jöttek Zolee Fáreóval, Gabi Boleroval, Zolee barátja Katicával, Zsuzsa Bonival,az én táncedzõm, Éva Leslievel, és én pedig a harcias Lolaval.Lolaról tudni kell hogy vemhes, jõvõre születik a kiscsikó, amit már most nagyon véd minden más lótól, ez jelentett némi próblémát.. :rolleyes: 10körül indultunk el, Zolee és barátja lemaradtak egy kicsit, de mi azért elõre mentünk,majd Éva is elmaradt tõlünk ugyanis Leslie egy idegen ló társoságába elindult a másik irányba,és mivel nemigen akart visszaordulni, Gabi utána ment vágtába de nemcsak õ hanem Lola Katica és Boni se akart ott maradni egyedül, miután Lesliet sikerült visszafordítani,kicsit összesûrûsödtek a lovak, Lolaval középen találtam magam, erre õ rúgni,harapni kezdett mindenkit akit csak elért, h védje a még hasában lévõ csikót, közbe bakkolt is egy nagyot, én meg sikeresen a földre zuhantam..Ez szép indulás volt, de mentünk tovább, kezdetben próbálkoztunk hogy Lola elõl menjen a többiek kicsit lemaradva, de ez nem vállt be, úgyhogy inkább hátra mentem, az egyetlen ló akit aránylag elviselt maga elõtt az Katica volt...Tehát Katica volt aki elválasztott engem a többi lótól, de ha egy kicsit is kitért elõlem, és Lola megpillantotta Lesliet és a többieket rögtön támadsába lendült és szeretett volna jól beléjük harapni.De amíg csak Katicát látta elõttem semmi gond nem volt, szépen ment.Zolee tett egy kis kitérõt Fáreóval, h egy kicsit elengedje, és mikor újfent csatlakotoztt hozzánk a hátunk mögül jött és szeretett volna elõre menni hiszen Lolanak nem igazán tetszett a társosága, szépen lassan el akart sunyogni mellettünk, de Lola nem tûrte és belecsípett egy nagyot, én úgy láttam, hogy Fáreoba de késõbb kiderült, hogy Zolee bokáján érezte Lola fogait.Aztán tovább mentünk Zolee és barátja szerettek volna kicsit gyorsabban menni, ezért Katica kitért elõlem h megelõzhesse a többieket és Fáreoval száguldhassanak egy kicsit, ezzel csak az volt a gond, h ahogy Katica eltûnt elõllem Lola ismét támadásba lendült, ugyanis Leslie került elém, akibe próbálkozott beleharapni jópárszor én nem engedtem neki, de hogy mégis tudjon vmit tenni Leslie ellen egy szépet rúgott rá, ami sajna Éva bokáját találta el, aki azt gondolta, h Lola még rúg rá párat ezért vágta közbe inkább leugrott a lóról :huh: ..Kicsit megijedtünk, mert elõször nem tudott felállni, de aztán szerencsére nem tört el semmije, Zolee segítségével visszaült Lesliere és tovább mentünk..Mikor visszaértünk, Lolat külön köttöttem a többiektõl, nehogy rátörjenek az anyai ösztönök.De azért hozzá kell tenni, h bár Katicát aránylag elviselte maga elõtt, hazafelejövet õt is próbálta kicsit megcsipkedni, de persze nem engedtem neki.Nem olyan régóta lovagolok, de azért nem gondoltam, h egy ló így képes védeni a még meg sem lévõ csikóját. :hu: Azért mindenkinek tetszett terep, mert élménydús volt az biztos, mikor visszaértünk, már beszéltük, h mikor legyen a legközelebbi ilyen lovaglás.

#2137 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:27

Zsurmó egy angyal

Hozzászólás megtekintése

Hmm...az angyalok a két elülsõ lábukra támaszkodva, a hátsó lábaikkal szünet nélkül rúgva a többi angyalt, hátramenetben szoktak közlekedni? Mert akkor tényleg angyal :gm: :kir: Imádom egyébként Zsurmangyalt. Ilyen ártatlan álmodozó pofát vág, amikor szerelmes ;)

#2138 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:35

Szia Kinga!Üdv köztünk! Ti akkor indultatok, amikor mi megérkeztünk a tanyára :DRemélem senkinek nem lett különösebb baja!Azért a jó idõ is rendesen közbejátszhatott a "hisztihez".Te Vega! Te nem jössz?Zsurmó angyallal majd nagyon vigyázunk, én biztos, mert rendkívül féltem a lábam :dev:

#2139 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:37

Marhára unatkoztam, úgyh összesítettem, h kik jönnek valószínûleg a találkozóra:AdriennCsutiFillyPendemoniumSzendependeVronyEvaHoneyBougetDÁLIA?DREAMCATCHER?Oké, javítva. :)

Edited by Honey, 2005 november 2. - 14:43.

#2140 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:41

Bouget jön és kész, nem kérdõjeles és nem piros :dev:(majd idõben szólok neki, mondjuk mielõtt elindulunk :gm: na jó csak vicceltem, már szóltam, csak elfelejtette, most meg szabin van, úgyhogy a Határon megtalálható, de neten nem lesz)

#2141 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:51

Te Vega! Te nem jössz?

Hozzászólás megtekintése

Köszi, két okból sem sajnos: egyrészt a tanyának épülnie kell és ki kell használnunk a jó idõt, amíg van, másrészt valahogy nem visz rá a lélek, hogy másik lovunkra üljek, mint Bendegúzra. Bende pedig beteg. Régóta és lehet, hogy örökre :( Lehet, hogy többet nem is akarok lovagolni. De lehet, hogy igen. Most egyelõre nincs igazi érzelmi kötõdésem másik ló felé. Ennyi a rizsa meg az önsajnálat, a lényeg, hogy nem megyek. Végülis ezt kérdezted ;) Jó szórakozást és vigyázzatok, ha jól tudom, pont aznap engednek szabadon 5 veresegyházi medvét Fóton.

#2142 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:54

Mintha javulásról csicseregtek volna a verebek. Sebaj, mindjárt itt a tavasz!Milyen messze vagytok tõlünk?

#2143 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:06

Te Vega! Te nem jössz?

Hozzászólás megtekintése

Jó szórakozást és vigyázzatok, ha jól tudom, pont aznap engednek szabadon 5 veresegyházi medvét Fóton.

Hozzászólás megtekintése

Akkor jó, mert mi Csomádra megyünk ;)Vega, kár, hogy nem jössz!Épp a hét végén mondtam Csutinak, hogy már nagyon szeretnék átlovagolni hozzátok, egyrészt, mert megöl a kíváncsiság, másrészt mert csak. Sajnos pocsékul tájékozódom, de elõbb-utóbb azért megyek. Inkább elõbb ;)Szerintem a régiós találkozón meg is beszélem Fillyvel az utat.

#2144 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:10

Az út Gödrõl Csomádra rohadt egyszerû. Emléxel még, Adrienn, hol váltunk el egymástól? Na, onnan lépésben 20 perc Vegáék tanyája. Ja, és lehet, hogy ha Vegát nem is, de Andit, aki egy másik lovardatársam, sikerül vasárnap elcsábítani a közös túrára.Vega! Tök jó a kép, látszik, hogy Zsurmó igazi balerina-alkat :gm:

#2145 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:22

És mi van Dreamcatcherrel?

Hozzászólás megtekintése

Dreamcatcher csak olvasgat itt szorgalmasan, meg telefonál, mert ha nem sikerül lovat szerveznie a s*gge alá, akkor nem megy. :rolleyes:Különben most elvesztem mi is a célidõpont? :oJav: Még akkor áll a vasárnap Kurjancs lábánál 10:30 körül, onnan irány Csomád?(bocsi a bénázásért)

Edited by Dreamcatcher, 2005 november 2. - 15:36.

#2146 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:22

Te Vega! Te nem jössz?

Hozzászólás megtekintése

Jó szórakozást és vigyázzatok, ha jól tudom, pont aznap engednek szabadon 5 veresegyházi medvét Fóton.

Hozzászólás megtekintése

Akkor jó, mert mi Csomádra megyünk ;)Vega, kár, hogy nem jössz!Épp a hét végén mondtam Csutinak, hogy már nagyon szeretnék átlovagolni hozzátok, egyrészt, mert megöl a kíváncsiság, másrészt mert csak. Sajnos pocsékul tájékozódom, de elõbb-utóbb azért megyek. Inkább elõbb ;)Szerintem a régiós találkozón meg is beszélem Fillyvel az utat.

Hozzászólás megtekintése

Ha tudnád, hogy Fót milyen közel van Csomádhoz, és hogy a medve milyen fürge állat ;) És imádják a bársonyos szõrû prédát.Ja, egyébként a Csomád tábla után 2 km-rel van a farm, ahol élünk, de még ne gyertek nagy csapattal, mert nem épp vendégfogadásra kész a tanya. A legelõ nagy és biztonságosan el van kerítve, de azon kívül munkaterületté nyilvánítottunk a tanyát, nem biztonságos több lóval a sitt, bontott fa és palatörmelék között kószálni. 1-2 lovat persze ki tudtok kötni, de még nincs vendég karám, egyáltalán, még nincs semmi. Van viszont végre munkaerõ. Gyorsak és normális áron dolgoznak, szal már nem sok idõ és megynyílik a télálló laposüveg-töltõállomás lovasoknak :kocc:

#2147 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:25

Vega! Tök jó a kép, látszik, hogy Zsurmó igazi balerina-alkat :gm:

Hozzászólás megtekintése

Aha, tényleg. :gm:

#2148 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:31

Te menyét! Miért nem mondtad, hogy sztárfotók készültek? :mad: :kir:

#2149 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:37

Hoppá :D Vega! Szólj idõben, nagyon jók vagyunk "Laposüvegtöltõállomásfelavatás"-ban! :yeah: Ez az utóbbi kép nagyon tetszik! :kir:

#2150 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:38

(Éva, láttad már Zsurmót élõben?)

#2151 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:40

Még nem :D

#2152 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:42

Pende vagy Iza vagy valaki! Mi a neve a kocsmának? Nem valami boszorkány van a nevében?És a fõutcán van ugye? (Abban az utcában, amelyiknek a végén a temetõ van, ugye?)

#2153 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:52

Pende vagy Iza vagy valaki! Mi a neve a kocsmának? Nem valami boszorkány van a nevében?És a fõutcán van ugye? (Abban az utcában, amelyiknek a végén a temetõ van, ugye?)

Hozzászólás megtekintése

A lovak odatalálnak!A kocsma kertjében lókikötõk vannak, sosem mentem még végig az utcán. De az tuti, hogy ha Csomádot nem is, a kocsmát tuti megtalálom! :dev: (ja és nemhogy megint az legyen, hogy egyedül égetem magam a sörömmel, mert mindenki üdítõzik, persze a fiatalkorúakat és az antialkoholistákat kivéve)(Tegnap találkoztunk 3 lovassal a Szálenderbõl, küldtem üdvözletet az egyik lovassal, aki megkapja, tudjon róla, hogy én voltam :D)

#2154 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 15:59

Éva, milyen titokzatos! Csak nehogy úgy érjen hozzánk az üzenet, mint ahogy a GoKarton a hírek értek végig! :DÉn odatalálok, csak Fillynek kéne az infó a kocsmáról, hogy be tudjon menni szólni, hogy jövünk. Én is ezt mondtam, hogy lókikötõk vannak az udvaron! :)

#2155 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:04

Mi meg tegnap már majdnem hazaértünk, amikor utolért minket egy fiatal lány. Egy 3 és fél éves pej csikón ült, és szabadon jött vele egy 7 hónapos, vasderes másik csikó. Valahonnan a Szálender mellõl jöttek. Aranyosak voltak nagyon :) Bejöttek Vegáékhoz, de a lovak nem akartak inni, így aztán elindultak hazafelé.

#2156 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:10

Mi ez ûberelés, akkor beszállok! :DMinket meg utolért egy szálenderes lovas, a Tamás, aztán összefutottunk mi is a csikós lánnyal, aztán még egy lánnyal 2-szer, aki egy fekete, nóniusznak látszó ménen lovagolt, meg az István fiát is beértük egyszer. :P

#2157 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:14

Ja, és a fakó csikós lány, a lányom osztálytársa. Bee :DVega, én ugyan elég sok vagyok, fõleg széltében, de különben szó sincs nagy csapatról. ;)

#2158 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:22

Te Vega, nekem sincs lovam a találkozóra. Van egy ötletem, hogy üssük el az idõt!!! :gm: :yeah:

#2159 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:27

Te Vega, nekem sincs lovam a találkozóra. Van egy ötletem, hogy üssük el az idõt!!!  :gm:  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Neeem....semmit sem akarok lebetonozni :D

#2160 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 16:56

Javít: Hülye vagyok... :guny:

Edited by Keselyüstök, 2005 november 2. - 18:18.