Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Arab Telivér

• Please log in to reply
2231 válasz a témához

#2041 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 5. - 20:06

Bubby! A gazdája csak tudja a papírok alapján a nevét. :D

Ma beüzemeltük az élõ ágaprítókat. :dev:
Posted Image

#2042 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 6. - 21:31

És hány köbméter gally / óra? :D Én voltam hétvégén Atissal terepen, elég mehetnékes volt a lelkem, a legmeglepõbb hogy semmi változást nem tapasztalok nála, amióta nem mén, a csikóval kiegyensúlyozottabb a kapcsolata, de inkább úgy mondanám hogy megszilárdult a fõnöki helyzete. Mostanában rájöttem hogy meló elõtt reggel hattól hétig nagyszerû idõ van egy rövid, de hasznos idomítgatós lovagláshoz, ami nyáron is tökéletes idõpont lesz, mivel akkor legkevesebb az egy lóra való kártékony repülõ lények száma.

#2043 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 7. - 22:24

Ááhh, ezek csak a munkát csinálják, nem segítenek. Majdnem a legelõ aljáról kellett visszahoznom az ágakat. Mi a csudának hurcolták el odáig? Jobb a kilátás, miközben köppögetnek? :D Nyáron húzzál a lóra fehér pizsamát! :D Elvileg az nem csalja annyira a rovarokat. :D Mármint a fehér szín, és nem a pizsama! :dev: A lovaglást én is tervezem, legalább lenne jutalom a sok szõrnyelésért. Pucoláshoz már kötelezõ kellék a vödör is.

#2044 telivér

telivér

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 802 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 15:57

Fedeztetést vállal egy gyönyörû arab telivér fedmén.
Honlapján megtekinthetõ története, leírása, és rengeteg kép róla :)
Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívûl értelmes, jó indulatú, és tanulékony.
Elérhetõségeket megtalálhatók a honlapon. :)

#2045 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 19:26

Vagy zebramintásat :) Vicces lenne. Most hogy kicsit rendszeresebben tudok lovagolgatni, talán hétvégén egy nagyobb légvételû terep is belefér majd az idõbe, csak legyen ilyen szép idõ. A 4 évszak pályánkon (a falu szélén egy klassz nagy rét ahová ráadásul mehetünk is) edzegetünk, ha végre az óraátállításon túl leszünk már oktatóval is majd. A reggeli koránkelésnek viszont a hangulata az megvan, mert gyakran találkozunk õzekkel, valamely nap, ott legelt tõlünk alig 50 méterre és csak akkor inalt el, amikor hazafelé vettük az irányt és elsétáltunk közvetlen mellette. Telivér, egyszer beszéltünk telefonon, sikerült megfelelõ képzõt találnotok? :)

#2046 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 19:49

Helyileg közel is vagytok egymáshoz, ugye? Mármint Chyki és Telivér. Jav. Közben rájöttem, hogy Chyki már rég nem azon a tájon galoppozik.

Edited by Mackó, 2012 március 12. - 19:57.

#2047 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 21:51

Korábban ott volt a lovam, ahol most õ is van :)

#2048 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 26. - 19:45

szép pacis videók :

SC DYONN:
http://www.youtube.c...feature=related

Dyonn Alexandra:
http://www.youtube.c...mp;feature=plcp

#2049 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 10. - 20:53

Kivételesen fényképeztem! :D
Ciza
Posted Image

#2050 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 10. - 21:07

Mackó, de szép Ciza, mostanában lovagoltál vele? Nekem sikerült egy nagyon klassz kis nyerget találnom az Attira, egy lengõtalpas túranyerget (Barth féle) ami nem nehéz, ultrakényelmes és igazodik a lóhoz :) Majd fotózkodom már én is egyet benne :)

#2051 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 11. - 20:24

Köszönjük a dicséretet! Néha azért nekem is összejöhet a fotózás. :D Régen nem ültem már rajtuk. Valószínû, hogy a pocakom miatt már nem is tudnék felmászni. Az elsõ gyerkõccel 7 hónapos terhesen még karámban lovagoltam. Most viszont 24 hetesen legalább 7hónaposnak érzem magam. :gm: Milyen ciki lenne, ha felnyergelem, elõkészülök, nagy parádé... aztán nem tudok felmászni? :dev: Kíváncsi vagyok a nyergedre. Nekünk most egy nyereg szolgálja a két lovat.

#2052 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 12. - 15:35

Ma szabadnapos voltam, még az égiek is kedveztek némi napsütéssel, igy fotóztam a telómmal :) Kicsit hagytam szabadon bohóckodni, majd idomítgattam, végül legelt egyet, jól megérdemelten. :ang:

Katt a képekre, akkor nagyban is megjelennek :)
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2053 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 13. - 20:16

Atti mindig olyan szépfiús! :) Nagyon jól néz ki a nyereg. Jó állapotban is van. Tesztelted már hosszabb távon?

#2054 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 13. - 21:00

Igen 4 illetve 5 òrát sikerült màr benne lovagolni, nagyon kényelmes :-)

#2055 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 16. - 19:22

kérdésem lenne: idáig abban a tudatban voltam hogy vannak arab telivérek, shagya arabok, arabok és az arab félvérek. most láttam egy cikkben hogy nem arab fajtát írtak hanem shagya arab fajtát... szóban emlegetve is csak arab fajtát mond mindenki, nem shagya arab fajtát.... az én lovam is A-ra van sütve, mivel nem tiszta telivér hanem 75% telivér a többi az shagya benne. az a baj hogy még a kérdésemet se tudom megfogalmazni :gm: valójában akkor most õ hivatalosan inkább shagya mint telivér??? miért így írják a könyvek hogy shagya arab fajta??? még akkor is az ha nagyrészt telivér a ló és a fennálló % meg vmi más fajta?? vagy akkor ilyen esetben meg már csak félvér lehet?? amugy még AF sütésû lovat se láttam soha, van ilyen a gyakorlatban?? külföldön hogy sütik õket??? most elég sok kérdést tettem fel, mindenre választ várok :kir: köszönöm elõre is! féligmeddig meg is sikerült válaszolnom magamnak idõközben.... de itt is csak simán arab fajtát ír... (Az arab fajtába tartoznak azon lovak, melyek negyedik õsi sorában található 16 õs közül 14 elismert shagya-arab vagy elismert arab telivér. Az arab félvérnek pedig mindazon lovakat nevezzük, melyek negyedik õsi sorában a 16 õs közül 8 megtalálható valamely elismert arab telivér vagy shagya-arab méneskönyvben, és amelyek negyedik õsi sorában nincs ismeretlen õs. Mindkét fajta törzskönyvezési szabályai megegyeznek az arab telivér és a shagya-arab szabályaival, nyilvántartásuk a shagya-arab méneskönyv függelékeként jelenik meg. A szelekció származás, küllem és teljesítmény alapján történik.)

Edited by hajnalstar, 2012 április 16. - 19:28.

#2056 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 18. - 21:05

Érdemes elolvasni a tenyésztési szabályzatot. Ott le van írva, hogy melyik mire süthetõ, és miért.

#2057 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 1. - 20:42

Attayrral

#2058 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 2. - 12:08

Nagyon ki van csinosítva! :) Elõször meglepõdtem, hogy micsoda hókája van. :kv: Bevált a háló? Pucoláskor akartam lefújni legyek ellen õket a pumpással. Volt még egy kevés benne, de hiába nyomkodtam semmi sem jött. Megszagoltam, és megállapítottam, hogy megromlott. Pucoltam tovább a lovat, amikor hirtelen lesett, hogy én abba a flakonba tavaly nyeregolajat öntöttem, hogy könnyebb legyen tisztítani a szerszámokat. Persze akkor nem teszteltem, de úgy látszik szerencse, hogy nem szívta fel, és nem mûködött. :D Szép fényesek lettek volna. :D Ha újrahasználok egy flakont, vagy bármit, alkoholos filccel mindig feliratozom, véletlenül se legyen gond... Egyszer nem teszem, és tessék ez lesz. :D

#2059 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 2. - 21:06

Eddig úgy tûnik mûködik le sem ég neki a rózsaszín foltja. Ilyenkor már dörzsöli az orrát és néha csapja a fejét, de az igazán durva a július-augusztus, majd akkor kiderül. Én bízom benne, múlt hétvégén hallottam pont egy hasonló problémás lóról és nála ez megoldást jelentett. Egyenlõre se fejrázás, se orrdörzsölés :) De szegényen olyan vicces. Mondjuk a napallergiás sivatagi ló is vicces. Én sose cimkézek, de általában megszagolok/kóstolok mindent :D Ma éppen a nyalósót, miért is ez izlik a lovaknak??? Hétvégén mentünk csapattal egy nagyobbat, utána beszélgettük, a nyalósót, hogy most fontos a pótlás, eléggé izzadtak. Mondom az enyémek alig eszik, az arab szinte egyáltalán. Sajnos olyan só, amit ajánlottak nem volt, de hoztam szeléneset, ugyanolyat nem, mint amibõl van vagy 5kg alig használt otthon mindkét boxban, de ennek úgy nekiestek, hogy csuda. :yeah:

Edited by chyki, 2012 május 2. - 21:06.

#2060 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 2. - 22:16

Talán a sivatagban annyira nem is részesítik elõnyben a hókás lovakat. :dev: Nálunk az ásványi-anyaggal kevert, narancsszínû sót szeretik nagyon. Mióta megnyitottuk nekik a legelõ egyik részét, azóta látványosan gyorsabban fogy. Izzadni annyira nem izzadnak. Ciza szokott csak pár tiszteletkört szaladni, ha valami érdekeset lát. No, meg akkor futnak, amikor meghallják, hogy élezzük a kaszát! :D

#2061 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 15. - 15:23

Érdemes megnézni!

#2062 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 5. - 17:15

Sziasztok! eltûnt mindenki????
mi újság?
nálunk végre szakad az esõ :yeah: a lovak kinn élvezkednek a réten :)
készülük Szaszival az augusztusi rajtvizsgánkra, de ebben a melegben elég nehezen veszem rá magam hogy még munka után lóra üljek....
mindne edzés után megfürdetem, szépen tûri, jól esik neki, viszont úgy látszik a fouganzás sárga rovarírtó szart se ér, ugyanannyi bögöly támad, bármennyit fújok, de legalább már a spré hangjától sem fél :)
sajna a 2 barátját elvitték másik bértartásba, most megint õ maradt alul a rangsorban... nincs komoly csetepaté, de vannak 6-an a bandában, és bármi kis karcolés éri a másik ló miatt vagy bármi más miatt, barna szõr nõl a szürke helyett.... eléggé pintósodik :D
Veletek mi újság???? érdekel bármi :)
küldök egy képet, egy tegnapit, bár nem én ülök rajt hanem aki segít a felkészülésben:

Posted Image

fürdés után:

Posted Image

#2063 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 31. - 6:07

http://indavideo.hu/...ECSEK_Mango_III
Viktor még mindíg nagyon tud!!!! Kicsit most irigykedem, csodaszép munka, érdemes megnézni a többi videót is!

Edited by Csikasz, 2012 július 31. - 6:08.

#2064 Rontó

Rontó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 632 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 2. - 9:35

Sziasztok! A lovasok.hu-ból kiindulva, azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az arab, az arab telivér és a tisztavérû arab félvér között? mondjuk a tisztavérû arab félvérnél az a tippem, hogy egy arab x akármi, ami ismert származású, bár az is fura, hogy az egy fajta lenne... de az arab és az arab telivér között mi a különbség? köszi!

#2065 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 2. - 11:02

Sziasztok!

A lovasok.hu-ból kiindulva, azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az arab, az arab telivér és a tisztavérû arab félvér között? mondjuk a tisztavérû arab félvérnél az a tippem, hogy egy arab x akármi, ami ismert származású, bár az is fura, hogy az egy fajta lenne... de az arab és az arab telivér között mi a különbség?

köszi!

én úgy tudom, hogy arab telivérre csak azt sütik ami 5 õsi soron visszavezetve minden õse arab telivér. arabra pedig süthetnek úgy mint pl az enyémet, hogy 80% arab telivér, a fennálló rész pedig shagya. azt már nem tudom mennyi minimum arab telivér hányadnak kell lennie... a tisztavérû arab félvért meg hülyeségnek tartom én legalábbis...

Edited by hajnalstar, 2012 augusztus 2. - 11:03.

#2066 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 2. - 11:14

Lehet az tiszta vérû arab félvér, ha mind a két õs tiszta származású, csak más fajta, pl kisbéri az egyik és arab telivér a másik! Akkor ez arab félvér. Az összes többi aminek mondjuk ismeretlen, vagy csak egy két õsre visszamenõleg ismert a származása, az nem arab félvér, csak 50 % arab vérhányadú ló! Szrt ez elég nagy különbség!

#2067 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 2. - 14:30

A Tenyésztési szabályzat I-III. része kimerítõ választ ad a kérdésre, de érdemes továbbolvasni, a folytatás is érdekes :)

#2068 Rontó

Rontó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 632 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 5. - 18:36

A Tenyésztési szabályzat I-III. része kimerítõ választ ad a kérdésre, de érdemes továbbolvasni, a folytatás is érdekes :)

köszönöm, olvasom!

#2069 ersi

ersi

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 8. - 18:15

Ez olyan mint a pénzeszsákoknál a ferrari,porsche csak mutogatni jó,meg jáccani..... :rolleyes:
De a drága magyar kátyus utakon mind ott maradna.....és ez igaz azokra a lovakra is.... :gm:
na itt http://www.arabianbr...ions/index.html láttam olyan arabot,amit mercedes után Marecedes-nek,a ferrari után meg Enzo-nak neveztek el, van Armani is........ :dev: mondtam én, mutogatni jó....
De egyébként tényleg szépek, csak olyanok mint egy tárgy vigyázni kell rájuk, és nem lehet velük vágtázni meg hasonlóak...pl hogy nézne ki egy ilyen sárosan?! :rolleyes: meg lassan neked kell őt vinned, vagy nem tudom.... :S
Az eredeti arab telivérek meg belevalóak, erősek és lovak....
Na örülhet sok "kecsesnyakú" ló kedvelő...belinkeltem ma egy hétre valót belőlük....
De ez azért már sokkk http://www.enzoltd.com/index.html :D :D

Milyen halandzsa.
Christina volt 2 x tagjai az Európa-bajnokság sújtotta - te is?
Christina már 1000-szer több tudás mindent aminek köze a lovakhoz, hogy ez az egész hülyeség, és nem értettem semmit.
Lovas állatorvos volt, olimpiai állatorvos volt, egy orvosnő, nem csak egy kis lovász aki sokat beszél és nem tud semmit
És jobb lehet lovagolni, mint a legtöbb, amit láttam itt

És a lovak a Christina nem tud lovagolni? Akkor nézd meg itt: :yeah:

Milyen halandzsa.
Christina volt 2 x tagjai az Európa-bajnokság sújtotta - te is?
Christina már 1000-szer több tudás mindent aminek köze a lovakhoz, hogy ez az egész hülyeség, és nem értettem semmit.
Lovas állatorvos volt, olimpiai állatorvos volt, egy orvosnő, nem csak egy kis lovász aki sokat beszél és nem tud semmit
És jobb lehet lovagolni, mint a legtöbb, amit láttam itt

És a lovak a Christina nem tud lovagolni? Akkor nézd meg itt: :yeah:

Es a Shadek nem tuts lovagolni? Micsoda tragacs

Posted Image

Edited by ersi, 2012 augusztus 8. - 18:20.

#2070 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 8. - 21:46

ersi - ne vedd az ilyen embereket komolyan , soha nem láttak, éreztek maguk alatt ilyen lovakat! Christinat meg nem kell védeni, aki látta már a lovait és ismeri az tud mindent!

#2071 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 12. - 10:55

Ne vegyétek rossz néven hogy már megint én...........
de szeretném megosztani veletek az örömömet, amire lassan 1 éve készültünk a lovammal:
2012 aug 11 Keszthely rajtengedélyvizsga Szaszival:
a legnehezebb a jobbkezes vágta volt de csakcsak megküzdöttünk vele :)
Posted Image
a végén, boldogan
Posted Image

#2072 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 12. - 11:28

Gratula! :yeah: ;)

#2073 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 augusztus 13. - 6:18

Szép eredmény, gratulálok!

#2074 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 7. - 8:41

Tegnap megnéztük Richter Flórián lovas cirkuszát! Fantasztikus élmény! A mûsor gördülékeny, mindenki tudja a dolgát, profi szervezés, semmi luk, vagy unalmas szünet. Minden flottul megy. A koreográfia ötletes, van benne minden. Az artisták mosolyognak, vidámak, élvezik amit csinálnak. A lovak, hát azt hiszem kevés lónak van ilyen dolga ma a magyar lovak közt. Csillogó, tiszta szemûek, érdeklõdõek, kíváncsiak, még a mûsor után is nyugodtak, mit nyugodtak nem láttunk izzadt lovat. Olyan tiszták mint a patyolat, de ez semmi, a lábaik, testük nincs meggyötörve, nincsenek pókok, dudorok rajtuk. Nincsenek korábbi sérülés nyomai, láthatóan hihetetlenül vigyáznak rájuk. A bokszaik jó nagyok, mind látják egymást, szagolhatnak, barátkozhatnak, mind csõdörök. Nincs villongás, nincs agresszió, szitáló, vagy kapáló ló. Mind olyanok, mint a házi kedvencek, akikre egyenként is maximális figyelem jut. Szereplés közben játszanak, csibészkednek egymással. S igen õszinték - hibáznak - a hibákért nincs fenyítés, hanem újra neki futnak. Az artistáknál is volt ami nem sikerült elsõre, de másodszorra mindig. A közönség azt is megtapsolta, ha egy produkciót elsõre nem volt tökéletes, hisz állatok és emberek dolgoznak együtt. A lovak nyugalma döbbenet!!!!! Az emberek együtt mûködése irigylésre méltó! Volt olyan rész aminél könnybe lábad az ember szeme, hogy ezt lehet így is, ilyen tisztán, alázattal, szépséggel és mûködik! Aki teheti nézze meg õket, mert ilyesmit ritkán látni! Sok sok bemutatót, tréninget, mûsort néztem eddig, de ez olyan emberközeli mint még semmi. Tapintható, szagolható, látható, nincs mismásolás, minden ló és ember azt adja amit tud rockon.gif . Nem akarom semmihez hasonlítani, hisz ez egy cirkusz, s nem ismerek más ilyen lovas produkciót, de nekem olyan élményt adott mint a Corque du Solei, ami a világ legjobb artista cirkusza. A lovakra fel lehet ülni a szünetben, igaz pénzért, de nekem soha nem fog fájni ez az összeg, mert Richter Flórián egyik frízén ülhettem! Nézzétek meg! Kecskeméten vannak ma, holnap, és vasárnap. Júj és a legfontosabb, van Parti Imre által tenyésztett ló a csapatban!!!!!

#2075 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 8. - 20:14

Én tavaly láttam õket, nekem is nagyon tetszettek, a cirkuszt gyerekként a betanitott lovak miatt néztem mindig, ez a mûsor pedig róluk szól teljes egészében. Valóban nagyon igényes és gyönyörûek a lovak is ;) :yeah:

#2076 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 8. - 20:49

egy ismerõs

#2077 hajnalstar

hajnalstar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 8. - 21:17

én is voltam 2 éve a horse evolution show-n, nekem az tetszett legjobban mikor seal dalára fonják a piros-fehér-zöld szallagokat az arabok :) és most az a kovács fog ott patkolni, akinél az én lovam is van bértartásban, majd kifaggatom mindenrõl! :)

#2078 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 9. - 20:04

Hajnalstar! Gratulálok! Így megkésve. A napokban már sikerült elővennem a lovakat. Az alvásidőbe sajnos csak egyik fér bele. Volt olyan a héten, hogy a körkarám ajtajából kellett visszafordulni. :gm: Persze ha nem fényezném őket előtte fél órán keresztül, akkor gyorsabban haladnánk. Aida minden ilyen hosszabb kihagyás után rengeteget változik. Már az is nagy változás, hogy a vezetőszárat meglátva nem fordul sarkon. A körkarámban pedig követ minden hova, nem azt keresi, hogyan tudna kibújni a meló alól. Az meg hab a tortán, hogy szóra magamhoz tudom hívni. Fél év kihagyás után első bevetése a gyerek lovagoltatása volt. Ha idegen ló lett volna, el sem hiszem, hogy akkor lát először nyerget. Mire 20 éves lesz, addigra tökéletes lesz. :D Főleg, ha csak ilyen ütemben tudunk együtt dolgozni. :D Szerencsére a gyerekek nőnek, és talán egyszer a mama is nyugdíjas lesz. :yeah: Fec! Jó helyen!

Edited by Mackó, 2012 szeptember 9. - 20:06.

#2079 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 12. - 21:31

Hoztam képet is: Ciza
Igen, tényleg ennyire kövér! :gm:

#2080 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag