Egy nagyon kedves barátnõm járt nálunk, és Mondáról készített képeket.
Mivel én itt nem tudok képet feltenni, nézétek meg a honlapját. Oda párat tett fel.
hagazsuzsi.hu, barátságban mappába
A többi képet is megéri megnézni, csodálatosak.
Jajj de jó! sikerült megnéznem!
Gratulálok nagyon szép.-Más:
Minden este szoktam járatni a Szellõt és a Mokányt,kocsiba illetve kocsi után kötve.Ma átléptem velük Ásotthalomra ami tõlünk kb18km .természetesen szellõ úgy gondolta hogy odafelé csakis ügetésbe lehet menni

Mokánynak meg ugye nem volt más választása :eek: csakhogy ne legyen minden olyan túl egyszerü kaptam egy defektet :kocc: Még szerencse hogy volt"segédhajtóm"aki vigyázott addig a lovakra amig én oda voltam kereket csináltatni.Nagyon megdolgozott velük,legeltek egyfolytába mig meg nem jöttem.Csak hogy utána már nekem nem volt más választásom mivel az idõ azért elment mint hogy haza felé is végig ügettünk

Igaz ezt már Szellõ se igy tervezte de mivel engedelmes lovacska igy tette a dolgát

Egyszer azért megálltam velük szussszantani meg körbe néztem õket hogy nem szorult -e kõ a patájukba de miután megpihentek egytrappa hazáig!Hát birtak utána pihenni úgy láttam rajtuk

az lenne a kérdésem hogy vajon nem túl sok -e nekik ekkora táv?Fõleg Mpkánynak?Bár mivel õ "csak" hátul kocogott nem láttam rajta hogy különösebben elfáradt volna.De Szellõ azért leizzadt rendesen.